Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 18:06:05
|
|
|
|
hariba
|
Da se še vam jaz na hitro javim. Dopoldan smo se potepali v city centru. je bila taka gužva kot, da bodo trgovine celo leto 2008 zaprte. Ker smo se tako zadržali smo potem kar v city v piceriji jedli. Se je Zoja z veseljem bsala z zelenjavno pico. Ko se je najedla obloge, sem ji dala še malo testa z skorjo, je žulila, mi smo pa lahko v miru pojedli. Za večerjo bo standardna naša silvestersak večerja in sicer tatarski biftek(letos sem ga kar kupila)narezek, francoska solata in sladoled za sladico. Sicer bomo praznovali zelo mirno. Zaradi otrok bomo okrog polnoči prižgali 2 bateriji, ki smo jih že pred smrtjo kupili. Dolgo pa zagotovo ne bom po koncu, ker je bila ta noč katastrofalna. Zoja se je ful zbujala in jokala. Ta pa zagotovo ne bo boljša, ker se Zoja ful petard boji.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 18:13:49
|
|
|
|
smotka lonib
|
MOJČCA! Upam,da bo Manca pila, ker drugače bi jo v bolnici čaka infuzija. Pa zdejle iti v bolnico, je zadnja stvar. Naša Vanja je zadnjič, ko je bila v bolnici zaradi klopnega meningitisa, imela infuzijo celih 5 dni, ker ni hotela piti. Smo ji skoz govorili, da če bo veliko pila, da ji bojo infuzijo odstranili. Naša Zala ima poleg smrkavega noska tud malo hripav glas . Upam, da ponoči ne bo treba še v dežurno leteti. Pri nas že ful poka, pa čeprav je v naši vasi sam 6 hiš, pa še te so razmetane naokoli. je še huj kot v Ljubljani. Dons nisem ne vem kako dobro razpoložena. Mogoče me pa šampanjček spravi v dobro voljo. Se mogoče še kej slišmo.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 18:18:00
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hariba! Sem glih pisala, ko si ti že napisala. Je mene tud kap zadela, ko sem šla v trgovino. Jest sem šla samo po nekaj malenkosti, eni pa so imeli tako polne vozičke, kot da bi jutri konec sveta . Tud moja noč je bila katastrofa. jest bom ziher šla okoli 01.00 ali 02.00 ure spat. Vmes bom pa ziher srfala na internetu. Moram nehat, ker se je Zala zbudila.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 18:24:19
|
|
|
|
thumbelina
|
Ja folk je čist znorel. Jaz sem šla kupit pač običajno špecerijo, da ne bo treba po praznikih takoj v štacuno. pol pa gledaš folk kaj vse kupuje - matr ne vem al sem jaz ven padla al se pa res tako fešta za silvestrovo, cele kište pira, pa cele škatle šampanjca, ne vem kolk pršuta... Midva z možem sva si raje zmeraj kakšno boljšo večerjico skuhala, pa kakšen kozarček spila in je bilo to to. PETARDE - pri ns je bilo do zdaj začuda vsako noč mir. Me je pa glih zaradi tega groza, ker bojo po moje nocoj si dali duška. Živimo med samo jaro gospodo, ki recimo ne poplača mojstrov, ki so jim delali na hišah, za pirotehniko pa vsako leto zagonijo po par sto evrov.... In to poka kot na fronti vsako leto. pa ne pred svojo bajto, ampak pridejo po cesti kar pred našo bajto pa mečejo po cesti, da folk še mimo ne more vozit. Debili..... Pa une raketice, ki se potem v zraku razletijo v zvezdice (sem total neuka in ne vem kako se temu reče) še izgledajo in nekako opravičijo pokanje. Tiste zadeve, ki pa sam nekaj žvižgajo in nekaj pri tleh šviga švaga, mi je pa total brez veze. Pokanje zaradi pokanja....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 19:02:42
|
|
|
|
smotka lonib
|
thumbelina! PETARDE-tud jest sem proti petardam, ker samo pokajo. Imam pa rada mini ognjemete, ki so res čudoviti. Ne razumem, da eni starši pustijo, da imajo njihovi otroci (stari 10 let in več) petarde. Naš nejc je star 12 let in mu jih ne pustim. je zadnjič njegov sošolc Nejcu reku, da jih ne upa petard kupit in metat. pa je Nejc njemu reku, da jih on tud ne bi upal metat, če bi imel mamico za policajko .
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 19:59:40
|
|
|
|
gaja*
|
Drage aprilčice, vaši in vaše družine!! Želim vam neizmerno lepo novo leto, polno smeha in zabave, sreče in veselja Gajina mamca, Gaja in Gajin ati
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 20:18:07
|
|
|
|
juniorka
|
Punce, želim vam lepo praznovanje- naš je fajn prehlajen, je spal 20 min čez dan, ponoči sva sesala nos, pa ni kaj pomagalo, zdaj je pa še vročino dobil ! Tako da, midva bova spala, kolk se bo dalo, praznovali bomo pa ob kaki drugi priložnosti!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 20:36:49
|
|
|
|
ALESSA
|
Aprilčki in aprilčice: V svetu, kjer nas toliko stvari duši, človek hitro bistveno izgubi. Je to prijateljstvo, ljubezen, mir srca, vsak od nas svoj odgovor ima. A za stvari, ki so nam dragocene, pokažite, podarite jim čas, da prej ne obrne leto vas. SREČNO, ZDRAVO TER USPEŠNO LETO 2008! Alessa z družino
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 20:37:11
|
|
|
|
hariba
|
Meni je tudi nažiranje za te praznike čisto glupo.Ena soseda si hodi vedno v tem času k drugim sosedom denar izposodit za nažiranje in ognjemete. No k meni je letos ni bilo, k tisti, ki je Zojo čuvala pa je prišla prosit.Ma pri nas se je fronta začela. Mečejo točno pod našim oknom. Pridejo tudi mulci, ki živijo ob glavni cesti pokat v našo, ker je slepa. Jaz mojima nisem hotela kupit petard, no pol po očetovi smrti pa ni nihče več upal težit. Zoja je ful nemirna se kar k mojemu stiska, ker je pač mami trenutno na pc. Mi smo povečerjali, zdaj grem Zojo previt podojit in spravit spat. Pol sem pa tastarejšim obljubila, da se bomo šli igrat kviz. Vsem želim lepo praznovanje in čimveč sreče in zdravja v 2008.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 20:39:05
|
|
|
|
hariba
|
mojčca upam, da bo z Manco o.k in vama ne bo treba za praznike it v bolnico. Lonib prav tako držim pesti, da ti Zale ne bo treba na urgenco peljat.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:01:15
|
|
|
|
thumbelina
|
Jao tle so že začeli. Ful poka. SMo v dolini in hudo odmeva. tamali se je že zbudil. Ampak ok, saj bova itak čula, pa če se bo Matevž prebudil, bova še hčerko zbudila, pa bomo gledali ognjemet, pol pa šli spat. **** T ga bomo pa zjutraj potegnili. Večerja je bila SUPER. Jaz grem še pod tuš, da bom potem ready stead go da serviram Matevžu dudo in vodo. Punce, super ste, ful mi polepšate dan, ko malo počvekljamo. Želim vam vse lepo, naj bo leto 2008 kar se da uspešno, zdravo, polno ljubezni: Da bi bili vaši mladički zdravi, čim manj joka in čim več otroškega smeha v vaših domovih. Uf sem tole poetično spesnila.... NČ grem pod tuš. Se še kaj tipkamo. NOč bo dolga, glede na to da sem navajena jit spat najkasneje ob 23.00.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:02:29
|
|
|
|
mojčca
|
Ojla punce Večerjo smo pojedli, Matic je dobil kašico in ful protestiral, ko pa je zagledal našo hrano, pa je bil jezen in tudi ust ni odpru. No, ko smo mu dali našo večerjo, pa je bil fant takoj za stvar. Manca pa nas je samo gledala, se malo kregala in to je to. Otroka sta v postelji, Matic se je od 8 do sedajle že dvakrat zbudil, Manca pa zaenkrat spi. Sedajle sem že malo jezna, ker čakam mojega gospoda, da pride domov, da grem jaz končno pod tuš, saj smrdim sama sebi, pa Matic me je ful pobruhal, hudo. Ja, moj pa je že čisto doteran, pa obril se je, sedajle je šel pa v kamin dati še malo drva, da nas ne bo zeblo. Če se bo noč tako nadaljevala (z Maticem), bom jaz lahko kar doma. Spet joka. Letim
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:05:55
|
|
|
|
taška30
|
Ej, tole je pa the best silvestrovo ever!!! Nobenih priprav, nobenega druženja, prilagajanja, prenažiranja s hrano, čakanja, odštevanja...moj gleda Lord of rings 3.del na HRT, jaz pa bluzim po netu, zdajle grem igrat igrico Sims na računalniku, upam, da še je gor. Jeva vsak svoj sendvič s sirovo štručko. Sicer sem že mal zaspana, ampak mogoče celo dočakam polnoč. Vsem, ki 'zares' silvestrujete, želim čimlepše druženje in VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETU 2008!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:19:56
|
|
|
|
taška30
|
Šit, nič ne bo s Simsi, rabim CD, pa ga nimam. Je pa moj zdajle objavil, da bova ob 21.30 odprla šampanjček (srebrno radgonsko penino), pa nazdravla. Sem rekla zakaj pa ravno ob poldesetih, pa je rekel, da bova solidarna z unimi v Iraku, kjer bo zdejle polnoč. Dec ima prav poseben smisel za humor, ni kaj. Tud prov!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:21:23
|
|
|
|
thumbelina
|
He he taška, midva takole prakticirava že odkar imava hčerko,. Enostavno se mi ne da otroka nekam vlačit in ga luštat naj spi v eni drugi pojstli: pa še kamorkoli prideš isto: pohanija, francoska, pršut, šampanjec. Midva sva ubrala pa čist drugo pote: vsako silvestrovo si na izi narediva mehiško hrano (nobenega dela, ker vse samo pogreješ, samo meso na hitro popečeš). Jaz sem že zdajle v pižami in enih pisanih štumfih, da me ne zebe v noge. Mož gleda na enem programu za klasično glasbo enga hecnega pianista in se reži, jaz klofam po tipkovnici. Ven raje ne gledam, ker mi gre tole pokanje hudo na jetra. Matr, eni reveži (recimo v Sudanu, pa iraku, itd.) vsak dan poslušajo takole sranje, al pa otroci nekaj let nazaj v Bosni, tle pa tili idioti plačujejo evre, zato da simulirajo efekt vojne. matr so butasti....
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:49:10
|
|
|
|
mojčca
|
Punce, uživajte, jaz pa se počasi poslavljam in grem v našo novo hišico uživati ob kaminu. Upam, da bodo otročki spali, vas pa počastim z . Ob 00.00 pa lepo zapojte,:ko pride polnoč, ko gorijo le še sveče, .......... jaz pa bom z vami v mislih lepo nazdravila takole , z boljšo polovico pa . No, še nekaj: še naprej ostanite tako "fejst" kot ste bile do sedaj, res ste prijetna družba, z vami delim preko neta tako dobre kot tudi malo manj dobre trenutke, skratka z vami mi je res lepo. Za vse en velik .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 21:55:29
|
|
|
|
zoom zoom
|
Punce, tiste, ki boste praznovale, vam želim lepo praznovanje, pa še kaj nazdravite. Jaz sicer nisem sama, ampak moj na kavču spi, tako da se bom počasi tudi jaz odpravila spat. Kaj pa naj drugega počnem. Po Tv tudi ni nič čpametnega. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 22:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! da se še jaz javim na kratko ja, mi smo tudi imeli že ob 19.00 večerjo, sem naredila tatarski biftek - ga je naša eva sedaj prvič jedla, in je bila zeeeeeelo navdušena. ta mala pa je na veliko jedla francosko bagetko, pa malo sem ji namazala z margarino, in je bila tudi zeeeelo navdušena - pa naj še ima ona silvestrovo . sem jo skopala, pa sedaj tudi že spi od 20.00 ure. tu okoli nas tudi ful pokajo. našega pa je ful strah - samo hodi za mano in se tišči k mojim nogam - ubošček kak se mi prav smili. z evo sma se do sedaj igrale v kuhini in reševale cicizabavnik. sedaj pa gleda malo tv - nek koncert na zdf - moj je tud tak not padu, in se reži zraven ko mal mahnjen. sem se morala prav skregat, ker bosta zbudila laro... eva sploh ni nič zaspana, polna energije, jaz pa že na veliko zeham in oči me že prav pečejo, tako da ne vem, kako bom dočakala polnoč lepo dočakajte polnoč, in tako kot je mojčca napisala, ste mi prav prirasle k srcu in vas imam zeeeeelo rada , torej ostanite take kot ste
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 23:08:40
|
|
|
|
ALESSA
|
Da se na kratko javim. Maladva spita, midva sva pa pred TV. Pri nas tudi ful pokajo, kot na fronti. Ful sem zaspana in bi najraje šla spat. Ampak to eno uro bom še pa počakala, da z dragim nazdraviva. Tako, tisti, ki že spite, potem lepe sanje, tisti, ki pa veseljačite pa se še naprej lepo imejte. Drage punce, tudi meni ste ful simpatične in prav vesela sem, da sem našla ta forum. Ostanite takšne kot ste in LP do naslednjega leta!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 31.12.2007 23:55:19
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hojla! Naša zala je šla spat šele ob 22.30 uri. Sva pa dobila na obisk sosede. So rekli, da pridejo za eno urco, pa so že od 20.30 ure tukaj in se nikamor nočejo zmigat . Midva pa si tako želiva sama biti z otroci. Sej ni problem, če pridejo za eno urco in grejo. Tamal jima je zaspal in zdej spi na našem kavču. Se sploh ne zrajtata, da bi šla . jest pa vsake pol ure hodim dol, ker Zala stoka. Sem dopoldne sosedi samo rekla, da se lahko pol po polnoči oglasijo, pa so kr zdej prišli. Sem še mogla malo pojamrta, ker je še staro leto. TUD JEST VAS IMAM RADA
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 1.1.2008 0:15:28
|
|
|
|
*piškotek*
|
NO PA SMO....2008 Ostanite take kot ste, lepo mi je z vami.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 1.1.2008 0:30:19
|
|
|
|
taška30
|
SREČENGA PA ZDRAVGA, PA VESELGA, PA DEBELGA! 2008 Pa pridne in zdrave otročke in možove (fante) vam želim. Pa da bi se večkrat dobile v živo in še dolgo dolgo čvekale tule. Pa da bi imele tolk kil, kolikor si jih same želite. Pa tiste, ki delate na drugem otročku, da vam čimpreje pride (ups, se prime) . To vam želim iz srca! Mal že radgonska penina govori iz mene , Julija spi ko top, sploh ne morem verjet, VEDNO se zbudi za dudo vsaj 5x do polnoči, danes se ni zbudila niti 1x, pa ful poka tlele okol. Čudež! Mislim, da bom počas šla proti postelji, hik. Mogoče naredim še postajo na kavču pri mojmu. Prej je tako padu v Gospodarja prstanov, da ni bilo še nič akcije. Eh ja.
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 1.1.2008 1:09:17
|
|
|
|
ALESSA
|
Pa smo dočakali 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kak se imate? Midva bova počasi šla spat. Maladva spita že odkar sta šla spat, brez budnic. Zdaj je sestra prišla s fantom voščit in sta šla naprej na fešto. Lepo se imejte in se beremo! By
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 1.1.2008 1:12:02
|
|
|
|
ALESSA
|
SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO 2008!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 1.1.2008 2:06:01
|
|
|
|
smotka lonib
|
hOJ, HOJ! Tud men deluje že šampanjec (cecilija). Ne boste verjele ene dve minuti pred polnočjo se naša Zala zbudi in začne stokati. Sem šele pet čez polnoč nazdravila s šampanjcem. VSE NAJ NAJ IN ČIMVEČ OTROK VAM ŽELIM!!! ZA VSE , KI STE RES NAJ NAJ PA POŠILJAM
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.