|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
30.12.2007 22:38:29   
Tanayya29
Mamuška,men pa ribodermin full dišiuser posted image .

No,glih kej hudega praznovanja ni bilo,po pravici sem full zmatrana,pa jutri.Jah,ja desci en dan je boljš,drug dan pa slabš.No,samo včer me je pa res tok razkurl,da sm mogla pojamrat.
Je pa bolje,ko se mal izkašljašuser posted image .

Moj sinko je tudi zaspal,sem ga skopala pol se je pa drl ,ko smo ga vzel ven,pojedu in zaspal,ko top.

kuhanje za ju3...moj bo skuhal,mogoče še en kolega pride k nam,to pa bo vseuser posted image .Kaj pa bo kuhal,pa pojma nimam.

mamuška zlo fajn si napisala o descih in se čisto strinjam s tabo,treba jih je navadit!!!

Nič,sedaj pa grem spat,pa še mal prebrat knjigo...čez dan ni časa....

uspešno likanje vsem,jaz sem to storila včeraj,sedaj pa se mi že spet nabira kup.....

Lahko,mirno, nezbujajočo zadnjo noč v letu vam želim!

Pa pa...in še enkrat hvala za vse čestitke!user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.12.2007 22:59:11   
Oranža
Mamuška in naraščaj res smo se nasmejaliuser posted image . Je še moj mož prebral, se je režal za crknituser posted image . Drugače moram pa jst mojega user posted image  tud pohvalit; mi2 delava tud vse skupi, vse si razdeliva saj je tako delo hitreje opravljeno. Je pa res da je trenutno bil on mal bolj obremenjen s pospravljanjem in kuho kot jaz. pa tamlaga al pa tavelikega uštima, pa nič mu ni odveč. Res da je treba včasih s prstom pokazat na kakšno stvar, ampak ni panike. Se pa strinjam z ostalimi hvalo rabijo - tako pač je. Moj k kuha recimo ful nasvinja, jst sem pa itak fanatik kar se tiče pospravljanj (no sej mal sem se že vnesla), včasih sem pa cunjo kar skoz v roki držala, pa se kar v jezik ugriznem da ne zaropotam....ampak sem mu hvaležna k zdele skrbi za nas.user posted image user posted image . Zdej ima tud on tamalega, jst sem se pa z Enejem pocartala - sem kr mal zakinkala zravn - , no zdej pa na netu visim. V glavnem zaenkrat nimam kaj rečt!
Pikapikica čimhitrejše okrevaj!!user posted image user posted image .
Mamuška - kako to da kopaš z olivnim oljem? A olja ne zamašijo por? Men je rekla P. da če ima razdraženo kožo oz če je alergija izključno s kamelicami, drugače pa lahko s hrastovim lubjem, vmes pa samo z vodo in seveda mazanje z riboderminom.
Tolk je enih različnih info da človek sploh ne ve več kaj je res ok. Ampak saj to so vse nasveti strokovnjakov, kajne. Bodo že vedeli.

Cunje - mi tud skoz peremo - še dobro da likam samo od tamalih2 cotke, najine pa samo 'hladno'user posted image
NL - bomo praznovali doma - sami 4. Sva včeraj kupila z user posted image  otroški šampanjec za nazdravit, jutri gremo pa še po kako raketo, da jo v luft spustimo, da se Eneju mal dogaja user posted image .
Za večerjo bomo pa morskega lista, krompir in zelenjavo.

Alkohol - jst ga ne pijem, ga že prej nisem. Sem vam pa neki skopirala za prebrat iz revije mama:

Doječe mamice! Izogibajte se pitju pravih čajev in kave, saj se kofein skoraj v trenutku znajde v mleku. Ne uživajte alkoholnih pijač, saj se alkohol v materinem mleku znajde že pol ure po zaužitju in vsebuje natanko toliko promilov, kolikor jih je v materini krvi.

No pa ne mi zamerit, sej nikogar ne kritiziram. Vsak počne kar želi in kar misli da je prav.
In prav je tako!!user posted image user posted image

Lep večer pa mirno in čimdaljšo spalno noč vam vsem želimuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.12.2007 23:32:31   
scubadiver
Pri nas čakamo tisti alarm ki bo trajal do petih zjutraj. Danes zvečer je Lana nekako nenavadno pridna. Sva jo dala v njeno posteljico že ob osmih, je spala do 23h.. zdele smo jo nafutrali in je spet tišina iz spalnice. Kar nekako se mi zdi čudno in sem šla prej pogledat če je še živa. Upam, da bo tako pridna ostala celo noč in da bo spet stara dobra Lana. Prosim držite pesti. Za danes ponoči sem se namreč jaz javila da bom dežurala če ne bo spanja user posted image

Lahko noč

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.12.2007 7:06:28   
Tanayya29
Jutro!

mi smo spali od 22-6h.Zdj pa je nazaj zaspančkal.Jaz pa študiram,če bi šla še mal...user posted image .Sem mislila zlikat,ampak grem raje še malo,noč bo dolga....vsaj danes.

Scuba,kako Lana?Spala?

Men je rekla P. da kavo lahko zjutraj,zvečer pa ne,da ne bo naspidiranuser posted image .En kozarc vinčka pa tut lahko,sam ne pretiravat...no,glih napila se pa ne bomuser posted image .

aha,eno kavico vsem,da nas bo držala pokoncuser posted image
user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.12.2007 8:24:54   
Tanayya29
NČ,ME JE POŠTAR ZBUDU nazaj,ups črke.

sm dobila pumpico...no kako pa naj zdj to uporabljam?ne razumem nemškouser posted image .a mi lahko ena razloži...tko po kmečkouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.12.2007 9:46:51   
Ilije

dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

NČ,ME JE POŠTAR ZBUDU nazaj,ups črke.

sm dobila pumpico...no kako pa naj zdj to uporabljam?ne razumem nemškouser posted image .a mi lahko ena razloži...tko po kmečkouser posted image .

na cev od sesalca vstaviš en del pumpice. v drugi del pa vtakneš nastavek za nos. taju pred sesanjem navlažiš nosek s fiziloško in potem sesaš.

http://www.babyvac.co.nz/ lahko pogledaš tudi video

Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.12.2007 9:55:13   
Tanayya29
O hvala Ilije.Se mi je zdelo,da ste govorile o sesalcu.Ko,se zbudi,grem poskusit!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.12.2007 10:04:41   
nicolina
Dobro jutro,
mi smo tudi kar dobro spali. Sesalec je dvakrat laufal ponoči. user posted image  Še malo in upam, da bomo zdravi.
Nayya, je bil Taj ful pridkan, je pa res lepo spal. Boš vidla, kako je pumpica super.
Mi bomo imeli za večerjo tetarca, narezek, pečenko, francosko solato... in še kaj, samo jaz ne vem kaj bom še jedla. Mal bom pa probala, kaj od tega. Včeraj sem jedla prvič zeleno soato in ni Tina nič napenjalo. user posted image

Se še pol kaj javim... šibam v trgovino...

Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.12.2007 10:16:15   
scubadiver
Dobro jutro punce,
Zgleda je pomagalo da ste držale pesti za Lano oz. za našo noč. Ob 8h sva jo dala v posteljico in je spala o 23h, smo jo nafutrali, previli in posesali nosek in je spala od polnoči do 7h zjutraj. Sem mogla trikrat pogledat na uro, da sem se prepričala da prov vidim. Upam samo, da to danes ni bil samo preblisk in da bo res spet postala pridna Lana, ki ponoči pridno pančka user posted image

Mi bomo danes imeli najprej za kosilo škampe v buzari, za večerjo pa hobotnico v solati za predjed, za glavno jed biftke in za desert tiramisu. Mnjamsk user posted image

Nayya boš vidla kako je super pumpica. Pazi edino, da mu boš dala čist v nosek. Ker če ti zagrabi mal nosnice, ne bo nič spumpalo ven. Tko da morš dat čist v luknico in potem dela čudeže!! Jaz si sploh nisem mislila da ima lahko tok majhen nosek tok zakladov not skritih user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
31.12.2007 10:22:38   
Tanayya29
ja,res je superuser posted image ...čudo tehnologijeuser posted image user posted image user posted image .Sm poskusla, taj je kr gledal čudn,kaj mi dogaja.diha pa super zdj.

bravo lanauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1110
31.12.2007 10:52:12   
Oranža
Super Lana, pridna punčka, Jah se je mogla naspat da bo dons lohk žuriralauser posted image user posted image .
Nayya super za pumpico, jst jo tud še čakam. V kolkem času jo pa pošlje? Jst sem jo namreč v soboto naročila.
Drugače smo pa tud mi kar dobro spali. Nč šibam alarm....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.12.2007 11:02:11   
tintin
Evo, jutro še od meneuser posted image in ena user posted image za vse!
Spali smo tako kot običajno. Naš pobič ima že nekaj tednov kar ustaljen ritem, ampak nažalost noče spat še celo nočuser posted image , temveč zahteva dve mini maliciuser posted image Bravo za vse, ki ste prespali celo noč!
Baby vac - ja res dela čudeže! Naš je na začetku še užival ob brnenju sesalca, zdaj pa nič več. Prav opleta z rokami in ne pusti noska pucat. Po svoje ga razumem, 3 tedne rovarjenja po nosu ni prijetno.
No, danes je pa končno zadnji dan tega leta. Generalno gledano sem s preteklim letom zadovoljna. Neizpolnjen je ostal le en cilj - moja magistrska naloga, ki sem jo nazadnje povohala 7.11 (dan pred porodom) in se mora nujno izpolniti/dokončati letos. Držite pesti, da se bouser posted image . Sicer pa je bilo definitivno najnajnajlepšejše leto do sedaj!
Lp vsem in lepoooooo praznujte!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.12.2007 11:14:30   
mamuška
Jutro! Mnja, mi imamo jutro, smos pali ko klade vsi skup do 9:15user posted image user posted image Mislim, da semse prvič od nosečnosti dalje NASPALA. Vmes sva z D. 2 x jedla, zjutraj se je ob 7,30 priklopil name in cucljal vse dokler ni zaspal, jaz pa z njim. Še ta velik je dons nenormalno velikos pal. Da bise mu le še kdj to naredilo!

Kopel z olivnim oljem jaz naredim tako, da zlijem prbl. 1 dcl ol. olja v tummy tubb in ga not namakam nekaj minut. Koža si vidno opomore, glede na to, da se ol. olje da sprat z vodo, pa po mojem por ne zamaši. Vem pa ne - upoštevam naodila dermatologov za atopijsko kožo. Po moje bolj maši pore ribje mazilo, je gosto, težko, pa ga vseeno uporabljamo.

Zdaj šibam najt en recept za alergike, da nekajs pečem za zvečer, ko bodo vsi nekaj jedla, jaz pa žalostno gledala, ko nič ne smem user posted image Se še kaj beremo, user posted image user posted image sem za prespane noči!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.12.2007 11:18:21   
ajtak
Dobro jutro- dober dan!

Naj dedek mraz vam zdravja nasuje...
Naj zdravje vam sluzi in v vas domuje...
Naj v novem letu se vam zgodi
2008 najlepsih stvari!

Mi smo se kar ok spali je pa zacel okrog 4h teckat in teckat in smo ga komaj nazaj uspavali, sele zjutraj sem ugotovila da je bil revez ves pokakan in mu je pri nogici ven lezlo user posted image  jaz grda mama ga pa pustim user posted image .

Sem bila ze kar pridna danes, sem pobrala in zlozila 2 stroja perila (se mi vceraj ni dalo) pospravila sobo in sedaj me caka rezanje sadja za sadno kupo. Pa cokoladni liker moram skuhat. Tocno, ena je pisala nekaj o alkoholu... Pa saj nobena od tistih ki dojijo ne pise nic o tem, da pijejo. Samo jaz sem napisala da bomo pili cok. liker in penino- jaz pa ne dojim, niti si ne crpam mleka ker ga nimam...
Ja, pa glavo si moram umit, greva danes s Tjasem v porodnisnico na obisk in malo sestre pozdravit. Pa mal keksev jim bova nesla, da se bodo mal posladkale user posted image

A katera gleda te oddaje o novorojenckih na slo1? Danes je ob 12h 4. del!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.12.2007 11:22:13   
ajtak
Popravek- novorojencek je na slo2.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.12.2007 11:25:06   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A katera gleda te oddaje o novorojenckih na slo1? Danes je ob 12h 4. del!

Jst si vedno vsak petek rečem, da jih bom gledala, potem pa skupaj s ponovitvijo zamudimuser posted image . Mogoče pa danes ne pozabim, glede na to da bo na vrsti že cel pol urce. Je pa kolegica rekla, da so super! 

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.12.2007 12:12:13   
scubadiver
Ajtak najlepša hvala za opozorilo za oddajo novorojenček. Že gledam user posted image  in Lana tudi . Nisem niti vedela da obstaja za oddaja. Kdaj pa je sicer na sporedu?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.12.2007 12:43:10   
nicolina
Ojla,
user posted image user posted image  Lana  za spanje, joj kdaj bo naš Tin spal mal dlje, največ spi skupaj ponoči nekje 3,5 ure. Morda bo kdaj bolje. user posted image
Scuba, drugače je ta oddaja na sporedu ob petkih na SLO1 nekje ob 17.30 in je res enkratna.  Jaz sem jo tudi zdej v petek prvič gledala, mi je ena kolegica povedla. user posted image
Pri nas v BK sneži, je prav lepo zunaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.12.2007 13:00:29   
scubadiver
Nicolina pri vas sneži?? Pri nas v Lj. pa se celo kaže sonček. Tako da jaz ravno razmišljam da bi šla z lano malo ven, kljub temu da je še malce prehlajena, ampak že ful bolša. kaj mislite? Je pa okoli nič stopinj...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.12.2007 13:11:24   
nicolina
Ja, scuba, vbistvu zdej še malo naletava. Veš, po moje, če več ni tolk prehlajena in jo fajn zadekaš v voziček, ne bi blo nič narobe. Edino, če nisi še ti čist dobro, da ne boš kje zvečer spet boga. user posted image   Presodi sama.
Je res nekje okoli 0 stopinj, sem bla prej v trgovini, je blo prav fajn it mal na svež zrak. Tin pa še kar kašlja, sicer nosek več nima tolk zabit, ampak se ne upam.
Veste kaj, jaz imam že poln kufer te zime...user posted image , komja čakam,da bo spomlad.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
31.12.2007 13:21:14   
scubadiver
Nicolina jaz sem bistveno bolš oz sem praktično ok. lana pa ima še malo poln nosek, kašlja ne, vročine nima, tko da se bova zdele res zadekali in šli za kakšnih 10 minut na zrak..

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
31.12.2007 13:23:02   
potepinka
Dan

Spali super od 22-6 in potem do 9.30user posted image user posted image  ,joj kolk je priden Mark upam da ostane tako zdaj že 4dan

pumpica-jaz sem čakala 2 dni je pa res super samo moti me Markov kašelj,pa pravi pediatrinja da to je od noska.Sploh se ga ne upam ven peljat.

moški-Jah mamuška sem se nasmejala
Moj mož tudi dela do 17 potem se naje.Pri Marku je pa tudi aktiven ga previje mu naredi flaško in pestuje ga tudi ga moram kar pohvalit seveda mu moraš pa tudi rečt,zdaj to, itd...
Če grem v shooping mu ni nobenega problema Marka pazit in porihtat.

Silvesterska večerja-Naravni zrezki z gobicami,dunajski zrezek,riž skutni štrukelj,ponoči pa francoska solata in pečenka.

Tudi meni se ne zdi da je silvestrovo vsako leto je bilo tolk enega pripravljanja

Nič lepo praznujte

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
31.12.2007 13:55:07   
naraščaj
hojla,
sam na hitr se javim. Dragi je dopoldne smučal tako, da sva bili s tajo sami in praktično spet nisem naredla nič, ker je bla skoz budna, pa še moja dva sta prišla na kavo. Ko je dragi prišel sta šla pa ven na sprehod jaz pa sem vmes posesala in naredla kosilo (rižev narastek), tamala sedaj spi kr v košari je nisva nč prestavlala in zaj čakam da moj pride iz kopalnice, da greva jest.
Spet perem cune user posted image user posted image , če se pa jih tok nabere.
Za silvestrsko pojedino nimam pojma kaj bom, ker bova verjetn kr sama. Je pa fajn vas brat da dobim kako idejo.

če se ne javim večvam vsem želim lepo silvestrovo in v prihajajočem letu obilo zdravja, osebne sreče, zadovolstva in obilo crklanja ter prespanih noči.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.12.2007 14:07:18   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Za silvestrsko pojedino nimam pojma kaj bom, ker bova verjetn kr sama. Je pa fajn vas brat da dobim kako idejo.

Tud midva oz. mi trije bomo kr samo, pa si bova vseeno privoščila silvestrsko večerjo, ker jest že itak sploh nimam čist nobenega občutka da je novo leto oz. da so prazniki. Vedno je bila nekakšna mrzlica pred novim letom, razmišljanje kam bomo šli, pa cel december kuhano vino v stari ljubljani (kaj je že to?). Sem upala, da bo letos kak lep dan, da bi se kar z lano odpravili na kakšnega vinčka, pa se mi žal želja ni izpolnila. No ja, bomo šli pa drugo leto ko bo že malo večja, sej ni važno.  

MIdve s princesko sva šli na sprehod in je vsaj meni prav pasalo it mal na zrak. Sem pa skos probavala Lano in je bla ves čas prav topla v obrazek tko da mislim da ji ni moglo škodit.

Mojemu najdražjemu se je pa zgleda pokvarila ura. Danes je frej, pa je ob 10h dopoldne skočil samo za kako urco v službo pa ga še ni. Al pa meni mogoče prehiteva? No ja, vsekakor nama ne dela enako user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
31.12.2007 14:27:01   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Tud midva oz. mi trije bomo kr samo, pa si bova vseeno privoščila silvestrsko večerjo, ker jest že itak sploh nimam čist nobenega občutka da je novo leto oz. da so prazniki. Vedno je bila nekakšna mrzlica pred novim letom, razmišljanje kam bomo šli, pa cel december kuhano vino v stari ljubljani (kaj je že to?). Sem upala, da bo letos kak lep dan, da bi se kar z lano odpravili na kakšnega vinčka, pa se mi žal želja ni izpolnila. No ja, bomo šli pa drugo leto ko bo že malo večja, sej ni važno.  

MIdve s princesko sva šli na sprehod in je vsaj meni prav pasalo it mal na zrak. Sem pa skos probavala Lano in je bla ves čas prav topla v obrazek tko da mislim da ji ni moglo škodit.

Mojemu najdražjemu se je pa zgleda pokvarila ura. Danes je frej, pa je ob 10h dopoldne skočil samo za kako urco v službo pa ga še ni. Al pa meni mogoče prehiteva? No ja, vsekakor nama ne dela enako user posted image

Super za sprehod.
ja saj tut midva si bova kaj privoščla, sam mislim, da bo kr kak narezek in biftek (a ma katera kak recept zanj?) mogoče pa mi celo rata kaj toplga pripravt. res sem letos. čist brez tega silvestrskega filinga. Ko si rekla scuba bo drugo leto bolš.
Mojmu se tut večkrat ura ustavi ala pa moja prehiteva sploh ko gre h gasilecm. reče pridem za 15min in to traja vsaj urcouser posted image . Mah kaj čmo.

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?