|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
30.12.2007 12:19:55   
barika
jaz sem tudi kot rešetouser posted image user posted image  vse gre mim mene
ilije, jaz jem vse, zadnjič sem si privoščila celo en toast s tatarcem, pa me je potem tak vest pekla, da sem si ščrpala mlerko pa ga stran zlilauser posted image
no ja, sej tak ko je moja pamet presihajoča, so tudi moje mlekarne, je pa ni, dans spet ni, potem bom pa pustila čakat do večera, bom pa komi folgala črpat tak bo tekl....
Martinu pa zgleda da bol paše umetno mleko, ga vedno zgolta do konca, mojga pa more vedn  pstit za dobre 20 ml, pa  mu dam isto količino obeh...user posted image

pa še ena resnica o jelenčkih

Spet ne gre BREZ ŽENSK    :))))))

Ali ste vedeli, da jeleni odvržejo rogove v začetku zime, ponavadi konec
novembra do srede decembra,
Jelencice pa jih zadržijo do spomladi, ko imajo mladičke. Kar pomeni, da so
vsi Božičkovi jelenčki, od Rudolfa do Blitzna, jelenčice!!! To bi si
sicer lahko mislili, saj kdo drug bi pa ąe zmogel tako nalogo, namreč
vleči debeloritega moąkega s prtljago naokrog čez cel svet v eni sami
noči, ne da bi se pri tem izgubil.

Ho, Ho , Ho, lep dan vsem!!!

lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
30.12.2007 12:23:46   
Dajica
Nayya- VSE NAJBOLJSE TI ZELIM in pa veliko srecnih trenutkov s sinckom Taj Tristanom in svojim dragim!

Pa se ena tortica od mene za tebe!

user posted image

Pa se sopek vrtnic...

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
30.12.2007 12:29:49   
Oranža
Barika tebi se pa človek res nasmeji user posted image user posted image . Mi je ful fino tvoje poste brat, jst zmer crkavam zravn od smehauser posted image . Pa še špraha mi je všečuser posted image .
A Martinu najprej ponudiš svoje mleko, al umetno? Če mu najprej daš umetno probaj ravno obratno. Če pa mu najprej daš svoje pol pa pozab da sem sploh kaj pisalauser posted image user posted image .

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
30.12.2007 12:31:25   
ajtak

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Nayya, vse najboljše za te!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barika, to ste pa res fajn spali user posted image , tudi Tjas je bil full priden in je spal od 20:30-02.30 potem smo jedli in je bil spet mir do 07h. Potem ga je pa ati prevzel in sem potegnila se do 10:30 user posted image , ja do pol enajstih sem spala, saj ne morem verjetuser posted image .

100× sem ze hotla napisat- a veste da ima celjska porodnisnica po novem moznost rodit z Ultivo user posted image , a niso mogl en mesec prej tega uvest?? ko smo se pa me zanimale pa noben ni nic vedel o tem...

grem pogledat cezano, da kej ne prsmodim...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
30.12.2007 12:46:05   
scubadiver
Barika tejle zgodbi o jelenčkih sem se pa prav nasmejala. Pa še tako resnična je user posted image .

Kot sem predvidevala sta imela Lana in moj najdražji zelo težko noč. Naš otrok ni hotel spati od polnoči do 5h zjutraj. Ob 12h se je zbudila, smo jo nafutrali, previli, spucali nos, sedaj pa spet spi kot angelček in je sploh ne morem prisiliti da bi bila zbujena. Ampak če bo spet cel dan prespala, bo potem ponoči spet žurka ko ne bo hotla spat. Sploh več ne vem kaj naj naredim, da bi bila budna čez dan. Sem ji pela, pa jo hecala, pa nagala, žgečkala, pa nič. Otrok spi kot ubit user posted image  Očitno trenira za silvestrsko noč user posted image

NIcolina jaz tudi ne upam z malčico ven in je tudi ne upam kopati dokler ima nosek čist zabit.
Nayya kokr mi čas dopušča še igram poker. Mi je zelo zabavno user posted image . In to prav tle, na partypoker.

Kar se pa tiče pozabljivosti. Jaz sem bila že pred nosečnostjo precej raztresena in pozabljiva, zdej sem pa še toliko bolj. Upam da to mine, drugač bo groza pol ko bom spet v službi.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
30.12.2007 12:47:31   
potepinka
dan

spet je mark na rokah velikih začetnic ne bouser posted image user posted image

NAYYA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE

SEM SE NASMEJALA da si dedcu zabrisala vodouser posted image user posted image user posted image

no pumpico dobila vćeraj in je zakon laufa 100 na uro

mark že 3 dni spi od 21.30-4 in potem do 8user posted image user posted image user posted image upam da tako  ostane.

NL-bomo doma

morem it ker se cvili

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.12.2007 12:57:09   
Dajica
Naj se se jaz pohvalim, da smo super spali. Nazadnje je jedla malo pred polnocjo, potem se je zbudila okoli 2.ure, sem jo spet podojila in je zaspala do 6.ih, spet hranjenje in spanje do 10.ih, ko naju je prisla moja mami pogledat in naju zbudila. user posted image Pa je spet jedla in zdaj spet spi. Ocitno se ponoci zbuja le takrat, ko ima krcke, danes jih ni imela in je lepo spala, ceprav je tudi vceraj cez dan skoz spala, tako da sem mislila, da bo danes ponoci budna, no, pa ni bila. Upam, da je nisem prevec hvalila in da bo tudi danes ponoci pridna.

scuba-a se tvoja tud ponoci prebuja zaradi krckov ali kar tako, ker je naspana? Ocitno gre pri nasi za krcke. Je pa isto kot pri tebi, cez dan je ne morem in ne morem zbuditi, spi kot top. user posted image Je res spanje podedovala po meni. user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.12.2007 13:18:41   
Tanayya29
Hvala za lepe željeuser posted image .Mam kar solzne očiuser posted image user posted image .
Sem spet sama doma,in cel dan bom.

Prav nekam jokava sem danes,...
Pa noben se ne spomni nameuser posted image ,razen vas,pa mame in moža,ki je itak v službi...nekaj se mi opravičuje ,ampak jaz sem kr trmastauser posted image .Meni se zdi,da sem full zoprna in zahtevna postala,ampak porkaduš vse tut ne morem sama.
Kdaj sem res jezna,moj pa kr na računalniku visi,namest,da bi mi pomagal.Saj pomaga,ampak jst moram bit tut vedno pripravljena,pa sem kdaj res utrujena...pa zmatrana,pa bi počivala...pa ne morem....kar pustit vsega,da lohk en fuzbal gledamuser posted image user posted image

ah,mal mi je hudo,ker sem sama za rojstni dan...pa vsak let sm starejšauser posted image user posted image .

No,pa saj imam Taja T., da me osrečuje na ta dan,pa čeprav z jokom in malo z smehom.

Pa seveda vasuser posted image user posted image .Res ste super punce vse po vrsti!!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.12.2007 13:29:33   
barika
Nayya, vem kok je to, jaz rečem včasih mojmu, da ga nej mal popazi, pa reče....ja sej sem ga mel cel da.user posted image user posted image user posted image user posted image , cel dan, stem da je bil 9 ur v službi, ko je prišel domov, se je najedel, vzel malega pa sta šla spat. jaz ga imam pa cel dan, pa še ponoč pa se ne pritužujem, pa še zmatrana nisem tak kot on, včasih bi ga kr user posted image , ko se pa zjočem (itaq da mi je hudo, pa še včasih sem ko zombi), je pa 2 dni ok... user posted image
sej bo, se ne sekiram, domov lahko grema z malim še vednouser posted image

evo, mali se je zbudil, previla sem ga nafutrala, pa spet spi, ga grem malo gnjavit,da mi ne bo spet cel dan prespal

ajtak, bo pa naslednji ven prišel z Ulitvouser posted image

lp

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.12.2007 13:40:26   
Tanayya29
barika ja sj tko je....mah,klinc jih gleda....

btw...tudi jaz se zmeraj nasmejim ob tvojih postihuser posted image .

vanja jaz dam kaplice v čaj-10 kaplic,pa ga čez dan popije,pa še zvečer dam ene par na dudo,pa je mir,zaenkrat.Moj prav,da ga bom zadrogirala s kapljicami,ampak tko piše gor,da lahko 3krat dnevno po 10 kapljic.

moj se oglaša,spal je celih 18 minutuser posted image user posted image user posted image ....

delo kliče.pa pa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.12.2007 14:20:15   
ajtak
user posted image , jaz se sam podpisem pod vse kar ste o decih napisale... Moj tud misl, da ce mu da flaso in podre kupcka da je splezal na triglav. Ko pa mu recem da rabim pol ure mir, da se mal ulezem ga pa vzame na roke in hodi zraven pojstle in govori: "mamica naju ne mara, zdej sva azilanta, morva ji dat mir..." Da mi utrga film in vzamem tamalga, kaj pa nej? Itak ne morem spat ce mi slabo vest dela user posted image

Previl ga ni se niti 1×, ko se zacne pa jokat pa cudno gleda in me sprasuje kaj mu je...

Ah, sej bo boljs, ko bo mal zrasu bosta pa skupaj fusbal spilala pa v gasilni dom ga bo pelu gledat aute user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.12.2007 15:08:48   
jooly
Punce, sej mal jamrat nč ne škod, čeprav vse vemo, da ne bomo nič spremenile. Večina je pač takih, kot so naši. Dejstvo je, da so zenkrat tele štručke odvisne predvsem od nas mamic, in tko je pač to treba vzet. Težko si predstavljam mojga, da bi slonel ob previjalni mizi in delal buci buci, pa razne face pokal, pa da bi se od sreče zjokal ob prvem nasmehu... To pač ni v njihovi naravi in tega jim res ne smemo zamert. Pač niso nosil otročka 9 mescev pod srcem in se z njim zdej pravzaprav šele spoznavajo.

Kar pa sevede ne pomen, da me nimamo pravice pojamrat user posted image user posted image

Nayya28... hepi brzdej, a si boš ti tut username zamenjala, tko kot laubica??!! user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.12.2007 15:41:20   
mamuška
nyya, vse naj naj najuser posted image

Ženske, a vam neki povem? Dedci vam bodo naredili TOČNO TOLIKO, kolikor jih boste od začetka navadile, da naredijo. Če boste vse same pretegnile, četudi se boste že po vseh 4 plazile, ne bo nobene potrebe, da bi kdo morda prekinil svoj fuzbal. Zakaj le? Saj vse "laufa"! Tako dedci dojemajo in če ve to -četudi nerade- sprejemate. potem ne bo NIKDAR drugače. Jaz sem zmajuser posted image in pri nas so otroci NAJINA - ne moja! - skrb.  Tudi prvega je previl že v porodnišnici, šel vmes 3 x bruhat, ampak nisem popustila. Ma, da zna, ker je temu otroku OČE in ne kak znanec ali stric - jasno?! Tudi hranil in preoblačil je, ene parkrat je bil sicer tamau oblečen, da bi ga Cigani za svojega vzeli, pa kakšni štrikci so bli spred namest odzad, heh, jxxxi ga, preoblečen je bil pa le.  Bolniške se vedno deliva, jaz vzamem prve najhujše dni, on ga pocajta do konca, potem gre k babicam. Edino, kar se mi zdi bedasto je, da mož vstane in prinese ženi otroka, ki ga potem ona podoji - ej, to se mi pa zdi zajebavanje v glavo. Itak ga je treba priklopit, da pa zdaj zraven  še eden vstaja zraven, mi je pa adijo.  Drugače pa jebil moj udeležen, kjer je bil le lahko, tudi nočna vstajanja sva si delila, da sem se vsake 2 noči tudi jaz naspala in je bil on zombi - ej, punce, saj on ne bi, pa ŽENA ni popustilauser posted image user posted image res, da jebilo ogromnokrat treba vsako malenkost s prstom pokazat in se mi je včasih že gravžalo govorit, bi prej že naredila, ampka - če ne začne, ne bo nikoli nič premaknil. Pa je edinec, ki ga je lastna mati do 30. leta po rokah nosila in mu k riti ter od riti nosila Zdaj, pri drugem, je že rutiner.  Zdej mi ne razaga več, da fant smrdi, apak zgine v kopalnico brez opozorila. Tudi cunje obesi, celo lika, če ga naženemuser posted image , skratka naredi, kar je treba, za kako stvar ga je treba prosit, nekaj se pa tudi sam že zrajta. Tko da , punce, ne samop jamrat in jokat, mal treba tud po mizi udarit in red naredit, kajti otroci so OD OBEH in  ne samo od mame. Moj bi danes zihr kavč peglal od ranega jutra, če ne bi imel zmaja za ženo, tko pa je najprej vso kramo v avto naložil in nato ta velikega 2 uri vlačil po klancih gor in dol na dilcah. Potem je pa kosilo skuhal, da sem jaz - prvič v življenju!! - šla v nedeljouser posted image v štacuno, da  smo za praznike preskrbljeni. Zdaj je šel spat, jaz pa si tukaj oddahnem, nato pa gremo naprej po delu. Ne more en sam vsega naredit!! Če pamož ne bi sodeloval, potem se pa tudi jaz brez vsake slabe vesti zleknem v horizontalo in čakam, da bo kdo kaj premaknil - sem tudi že naredila, da ne bi mislile.

Pol pa še en haklc: dedce je treba HVALIT, za vsako stvar, ki jo premaknejo in ko kaj zaserjejo, se temu ne reče "zasrat" ampak se greš diplomata in rečeš "ej, fajn, da si se lotu, samo ratal ti pa ni njabolj, dej drugič tkole nared" - in se počaaaaasi pomikaš proti ciljuuser posted image Ajd, letim naprej po delu!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.12.2007 17:25:57   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

NAYYA, VSE NAJBOLJŠE..... VELIKO ZDRAVJA, VESELJA IN OSEBNE SREČE,
da bi te dec bolj ubogal in Taj bil pridkan. Hvala za kavico in tortico.user posted image   

tut jaz se pridružujem lepim željam.

mamuška, tale tvoj zadn post je pa res ful dobr napisan. Jaz morm reč, da moj dragi res pomaga, saj kar se taje tiče, jo skopa, jo previje, podira kupčke, jo crklja in tut gruli z njo (skor bol kot jazuser posted image ), ja čist je blažen nad hčero. tut sesa, čeprav bi on to delal redkeje. in kot si rekla, trba jih je hvalt, jim tok grebeni zrastejo. az mu tut rečem to in to nared prnes, sajne morem vse sama , tut če bi lah zakaj pa bi. kljub temu pa še vedno velik visi za računalnikom ( baje išče ugodne vzajemne sklade, da bo vačeval za otroka user posted image ). In zdele sem tut sama, ker je šel smučan - nočno na roglo in zjutri gre tut. sem mu hotla pizdit, da bi jaz tut kr kam šla, sam hudič, ko ne morem joške doma pustit, druzga pa neče, sem vezana vsaj (upam, da čim dle) nekaj mesecev.

Mam cel kup cot za peglat, pa še kr perem. taja mi ful bruha, tak da kr perem plenice in peglam user posted image . kdaj bo tega kozlanja konc??? Kakdan je bolš pol pa spet. Prej mi je vse zbruhala, hodim kr s cuno za njo in brišem po tleh. Mah bo že, sam da raste. Pol pač bol pogosto je. zdele KOONNČNNOO spi, sicer je kr tamle na kavču, sem jo skotalila iz mojih rok, upam, da še bo mal, čeprav vem, da bo pol lačna ko 100 vragov.

Raztresenost/pozabljivost - katastrofa, sem ko kura brez glave, pa še vedno nerodna. Prej sem ruknla v likalno desko je padel likalnik po tepihu in valda s ploščo - vročoje kr lep odtis na tepihu in še na likalniku je blo ful barve od tepiha. neroda ne zapustime. Pa kaj čem.
naša ma tut zamašen nos, sam je to sam od bruhanja, ker ji vrže tut žez nos, ko bruha, pol ji pa tak piska, da je groza, in tut sesalc laufam. Ja hvala bogu za tisto pumpico.

nč šibam dat še stroj cot prat in enga sušit in peglat dokler še spi. Se javim, ko bo kaj časa. Kak dan naredim majn, ko je dragi doma kot takrat, o sva sami. No, je pa res, da se že od četrtka dalje sam potepamo al pa so oiski tu in posledično vse ostane pa še za RR mi ne znese.

Lepo podite, aja za NL bomo tut najbrš doma, mogoč bo kdo od mojih prišel. se morva še z mojmu zment.

čao

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.12.2007 17:30:22   
tintin
Nayya - ne, ne v pralni stroj nisem dala nič, tud mehčalca neuser posted image
Sicer pa smo bili danes spet na izletu, na Jezerskem. Sonček, malo je sicer pihalo (ampak imam vedno plenico čez voziček), sicer pa je bilo lepo.
Glede descov - jaz lahko mojega kar pohvalim. Velikokrat skuha ali vsaj pomije posodo (med tednom ko jaz kuham), pospravi pol stanovanja (pol pa jazuser posted image ), posesa, pomije po tleh...lika noben od naju (imava sušilca), zloži perilo iz sušilca. Včasih mu je sicer treba kaj rečt, ampak načelomauser posted image . Glede malega se kar zrajta, zvečer sicer običajno zaide pred PC, ampak naj mu bo....user posted image Če vikend ga včasih angažiram za kako nočno uspavanja (dojenje opravim sama...). Je pa tudi moj edinček, ki mu je mama pospravlala sobo dokler se ni odseliluser posted image , ampak sem ga jaz hitro privzgojila po svoje. Je pa treba vztrajat glede delitve dela.
Glede sušijev- ne delava ravno s surovo ribo (jem jih pa tudi, če imam priložnostuser posted image ), ampak "mesne" z dimljenim lososom in/ali rakci, zelenjavne pa z vsem kar sem že naštela.
Šibam k mladiču in napravit en stroj perila ( s praškom, upamuser posted image ).
LP!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.12.2007 17:44:22   
nicolina
Mamuška, tole si pa tolk dobro napisala user posted image user posted image . No, moj kar pomaga, previl ga še ni, pomaga pri kopanju, ga pocrklja, prevzame kakšno nočno dežurstvo, ko pride pozno iz službe (gostinsvo). Mu ga kar porinem v roke, znajdi se. user posted image
Pri gospodinjskih delih je bolj tako tako, me je treba kar s prstom pokazat. Še dobro, da nam mami kuha, smo v isti hiši, sicer bi blo dosti težje. Se povsem strinjam mamuška s tabo, otrok je od obeh, ne samo od mame.
No, jaz se včasih tolažim s tem, ko bo mal večji, ga bo več imel. user posted image  Bodo skupaj na fusbal hodili.

Za  NL bomo  mi tudi doma, pride sestra z možem in tamalim. Ampak jaz sploh nimam nekega filinga, da je juter Silvestrovo, a se vam to tud dogaja? Morda zaradi tega, ker sem tolk okupirana s tamalim, da sploh nimam časa razmišljat. user posted image

Se beremo...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.12.2007 17:52:05   
scubadiver
Joj punce, ko berem tole o vaših moških sem šla mojega kar objet. Pa čeprav sem ga zmotila med pomivanjem po tleh in je samo neumno pogledal kaj mi je.
Med tednom ko dela, jaz skrbim za Lano ponoči, vstajam in jo uspavam.. Čez dan itak ko ga ni doma. Ko pa pride, jo pa on previja, pestva, ljubkuje in uživa z njo, ker čez dan ni mogel. Med vikendi in prazniki ko mu naslednji dan ni treba v službo, pa prevzame še nočna dežurstva, da mami lahko kakšno noč celo prespi. Pa še najlepš je ker se sam spomni kaj je treba nardit in mu ni treba nič rečt. Prej sem jest ribala kopalnico, on pa se je spravil po tleh pomivat. Sej se ves čas zavedam kako super priden je, ko pa kaj takega preberem se pa res skoraj zjokam od sreče. Ljubim te dragi  user posted image No sej včasih tud moj mene razjezi, ampak večinoma pa res nimam prav nobene pravice jamrat. Je pa res kot je Mamuška napisala, pohvalit ga morm pa stokrat. Dons sva oba pospravljala, pa samo jaz sem njega pohvalila. Pa še je potem ene trikrtat vprašal če je lepo pomil. A kopalnica in ostalo se je pa samo zrihtalo al kako da mene noben ne pohvali user posted image ? No pa sej jest ne rabim da me hvali, bolj cenim da skupaj opravljava delo. Meni je enkrat mami zabrusila v mladosti ko sem jo vprašala če ji kaj pomagam pospravit: da ni treba njej pomagat, ker ni vse njeno delo, da naj se pa kar lotim česa. In to je čisto res. Ni vse v gospodinjstvu žensko delo ampak ga je treba porazdelit.

Dajica Lana se ne zbuja zaradi krčev ampak zato ker je enostavno preveč naspana od celega dneva spanja. In nikakor ne znam obrnit tega začaranega kroga. Ker čez dan mi je pa ne uspe zadržati budne. Ponoč pa spet ne bo spala. GRRR user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.12.2007 18:04:11   
Tanayya29
No,sej moj tut pomaga,ga previje,ga kopa,kuha itd...
sam jaz sem postala full občutljiva,pa sama sva skoz,in če ni vse pomoje se brž razjezim in zjokam...ah kr neki...user posted image user posted image user posted image ....

si je pa zrihtal da pride 4h prej domov,da mal popraznujeva...user posted image user posted image

lp.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.12.2007 18:24:34   
Tanayya29
naraščaj sj vem,da je zoprno,kar pišeš,ampak sem se tok nasmejala....user posted image user posted image

nicolina jst nimam nobenga filinga,da bo nl,ko tamal zaspi sm tok crknena,da se še v kopalnco komaj zvlečem in umijemuser posted image .

no,že čivka...ptiček brez gnezda...

Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.12.2007 19:11:03   
Tanayya29
aha,jolly bi zamenjala z 29 pa ne znam?

kako se to naredi?

Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.12.2007 20:27:24   
pikapikica
hojla punce... ne mi zamerit, ker vas ponavadi samo berem, ampak tokrat sem se vam pa morala javit...user posted image  ze dolgo se nisem tako nasmejala... Mamuška, naraščaj... za crknit user posted image ... tako dobro napisanih postov pa že dolgo ne... user posted image user posted image user posted image ...

Ste mi prav polepšale večer....Joj ja trenutno imam bronhitis...sonca nisem videla uf... ja joj moj dragi user posted image , ma je neka mešaniča obojega... odvisno od dneva, ampak hvala Bogu je več tistih dobriih... Sicer, če sem pa jaz utrujena pa naredim tako, kot Mamuška pravi... ma jim je treba kar rečt...

Za Klaro sem pa mislila, da imamo krče, no saj verjetno so tudi malo bili (no da ne bo pomote, jokali smo kar uffff), ampak sedaj pa vidim, da je bil to  verjtno bolj problem spanja... če ji manjka spanja joče, potrebuje mir in tišino... drugače pa se mi zdi, da je dobrovoljček... uf ze trkam...

sedaj pa bezim...
pozdravcek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.12.2007 21:30:41   
Ilije
Hej!

Sem ujela še zadnji vlak za čestitko za nayyo. Vse najboljšeuser posted image

Že cel dan po malem berem in sedaj imam tudi čas in računalnik zase, da lahko kaj napišem.

nayya tisto z vodo je bilo dober.. moj bi tud danes kmal dobil porcijo makaronov v glavouser posted image . Sem mu potem pokazala tvoj post, da so očitno vsi dedci isti (no zadnjih postov mu rajši ne kažem, ker kot kaže pa res niso vsi isti). Drugač je pa tudi pri nas čist odvisno od dneva, enkrat je boljš, drugič pa spet tko tko... Priznam pa da sem včasih ful težna in pravi zmaj, sam kaj ko me ne jemlje vedno resno.

scubadiver jaz če imam čez dan občutek, da ajda preveč spi, jo pri previjanju nekaj časa pustim razvito, tud kakšne pol urce, če vem, da ni prevelike lakote in ponavadi to vedno uspe, da ne prespi cel dan, ampak da se fajn zmatra, potem pa po navadi jemo in zaspimo do naslednjega previjanja...

Drugače sem pa imela danes obilico dela s cartanjem Iris, ker mi je kr na lepem vročino fasala in zahripana ratala. Upam, da bo jutri že zdrava, da nama ne bo treba pred novim letom še okrog zdravnikov skakat. Mal me je seveda strah, da se še Ajda ne naleze, ker tud lubi neki smrka.

Tko jst grem sedaj pod tuš potem pa verjetno kr spat, ker se mi kr mal na mleku pozna, da je bila noč kratka, saj sem zaradi skrbi za Iris spala le slabih pet urc.

Lahko noč!

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.12.2007 21:34:55   
naraščaj
čer, me prav veseli, da sva vas z mamuško nasmejali. tko pač je.
tamala je začuda spala potem 2h in jaz sem vmes vse zlikala in zdele grem pobrat in zložit še zadni stroj cot - postelnino. ja, se morm mal pohvalt, če se drugi ne spomnejo.

Pol ko se je pa zbudla sva se previli in najedli, seveda zopet špukli ven vmes je prišel dragi iz smučanja in jo je mal pocrkljal, ko jo je zvijal, sam opažam, da ji takrat pomaga, da jo dam na trebušček in zaj spet spi na sedežni na trebušču user posted image  jaqz bi jo pa mogla it kopat. Sem ji vzela dudo ven, pa nč kaj dost ne reagira. Čudno, ko včasih pa trzne za vsako figo.Upam, da ne bo preveč svetla noč.

Nayya, super, da je dragi prej prišel. Lepo praznujta.

pikapokica, upam, da čimprej okrevaaš in vse ostale, ki vas kaj daje. Jaz se za enkrat še kar držim morm potrkat, da se kaj ne pokvari.
Šibam, sva jo uspela predramit.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.12.2007 21:46:45   
mamuška
Včer smo na poti s sankanja jedli lignje na žaru in kuhan krompir v eni oštariji - tamau je dans katastrofalen, tko s kožo, kot z zvijanjemuser posted image user posted image Očitno nimam pogojev, da jem kjerkoli drugje, kot zgolj in samo domauser posted image Zdajle sem ga namočila v kopel z olivnim oljem in ga namazala z riboderminom -  mislm, smrdi ko crknjena riba, ki je v olivno olje padlauser posted image . Tolk o blagodišečih dojenčkih, smrk. Ampak koža je boljša, odprdel je dve kitici in se močno pokakal, zato UPAM, da noč ne bo dan. user posted image Trenutno spi, upam, da bo tudi čez noč.

O črpanju mleka: če se to mislite resno it, je treba črpat REDNO na 3 ure, ne glede na to, a so dojke polne ali ne. Jaz imam včasih čist mehke dojke, ven pa navlečem po 120 ml in to PO TEM, ko je tamal nehal vlečt pri meni. To, da ves dan ne črpaš, pol pa zvečer nekaj je, ne bo dolgo trajalo, če se dete vmes ne doji. Na ta način bo mleko zelo hitro reklo pa-pa.

Zdaj grem pdo tuš, pa en kup cunj je za zložit, jebela cesta, tega nikoli ne zmanjka, pa sva včeraj z možičkom zlikala 4 stroje zgolj in samo dojenčkastih cunj, grrrrrrr.

Kaj boste čarale za silvestersko večerjo? Jaz sem itak ful prikrajšana, tko da bodo orade v pečici, s krompirjem in zelenjavo. Za grickat bo pršut (preverjeno lahko ejm!), čips, pa kumarce, gobice ipd - pa kak glažek rujnega. pa VE?

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.12.2007 22:29:37   
ajtak
user posted image , mam zdej kar slabo vest ko sem mojega prej tko potunkala...
Sej ni toook slab, ma pac tako sluzbo da dela po cele dneve in je zvecer tok utrujen, da malega ponoci niti ne slisi. Saj ga pocarta, tud nahrani, vedno vse spakira (vozicek, lupinco...) ce kam gremo, sam previl ga pa res se ni, se je ze lotil pa me pol vedno sprasuje ce je dost zategnjeno in naj pogledam...

Tako kot vecino vas tudi mene caka se 2 stroja perila za zlikat in zlozit.

NL, mi bomo doma, druzbo nam bodo pa delali cist vsi (tast, tasca, svak in njegova)user posted image , sem prav jezna, se nobeno leto ni bilo nikogar doma, letos ko pa mi nimamo ravno veliko izbire bodo pa vsi, pa sej jih vsak dan gledam a jih morem res se za silvestrovo? In pol hodi tasca z idejami da naj greva medva na silvestrovanje na prosto in bo ona Tjasa cuvala user posted image . Sva rekla da brez njega ne greva nikamor, ona pa - a mi ne zaupate? a mi ne zaupate?user posted image
Itak da ne bom sla sama nekam za vec ur zmrzovat in pustila mojga soncka njej, ki ga ni se nikoli previla , skopala ali dala spatuser posted image user posted image - zaenkrat se ne!!! Sej bo mal zrasel pa bo tud nama pasal kam jit ampak zaenkrat...

Jedli bomo pa purana s sirom zavitega v prsut, mesno pito, francosko solato, tatarski biftek... Pili pa cokoladni likers kokto in sampanjec pa seveda sok. Za zajtrk na silvestra pa mamo obvezno sadno kupo ki ful pase k novoletnemu koncertu user posted image .

Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?