mamuška
|
nyya, vse naj naj naj Ženske, a vam neki povem? Dedci vam bodo naredili TOČNO TOLIKO, kolikor jih boste od začetka navadile, da naredijo. Če boste vse same pretegnile, četudi se boste že po vseh 4 plazile, ne bo nobene potrebe, da bi kdo morda prekinil svoj fuzbal. Zakaj le? Saj vse "laufa"! Tako dedci dojemajo in če ve to -četudi nerade- sprejemate. potem ne bo NIKDAR drugače. Jaz sem zmaj in pri nas so otroci NAJINA - ne moja! - skrb. Tudi prvega je previl že v porodnišnici, šel vmes 3 x bruhat, ampak nisem popustila. Ma, da zna, ker je temu otroku OČE in ne kak znanec ali stric - jasno?! Tudi hranil in preoblačil je, ene parkrat je bil sicer tamau oblečen, da bi ga Cigani za svojega vzeli, pa kakšni štrikci so bli spred namest odzad, heh, jxxxi ga, preoblečen je bil pa le. Bolniške se vedno deliva, jaz vzamem prve najhujše dni, on ga pocajta do konca, potem gre k babicam. Edino, kar se mi zdi bedasto je, da mož vstane in prinese ženi otroka, ki ga potem ona podoji - ej, to se mi pa zdi zajebavanje v glavo. Itak ga je treba priklopit, da pa zdaj zraven še eden vstaja zraven, mi je pa adijo. Drugače pa jebil moj udeležen, kjer je bil le lahko, tudi nočna vstajanja sva si delila, da sem se vsake 2 noči tudi jaz naspala in je bil on zombi - ej, punce, saj on ne bi, pa ŽENA ni popustila res, da jebilo ogromnokrat treba vsako malenkost s prstom pokazat in se mi je včasih že gravžalo govorit, bi prej že naredila, ampka - če ne začne, ne bo nikoli nič premaknil. Pa je edinec, ki ga je lastna mati do 30. leta po rokah nosila in mu k riti ter od riti nosila Zdaj, pri drugem, je že rutiner. Zdej mi ne razaga več, da fant smrdi, apak zgine v kopalnico brez opozorila. Tudi cunje obesi, celo lika, če ga naženem , skratka naredi, kar je treba, za kako stvar ga je treba prosit, nekaj se pa tudi sam že zrajta. Tko da , punce, ne samop jamrat in jokat, mal treba tud po mizi udarit in red naredit, kajti otroci so OD OBEH in ne samo od mame. Moj bi danes zihr kavč peglal od ranega jutra, če ne bi imel zmaja za ženo, tko pa je najprej vso kramo v avto naložil in nato ta velikega 2 uri vlačil po klancih gor in dol na dilcah. Potem je pa kosilo skuhal, da sem jaz - prvič v življenju!! - šla v nedeljo v štacuno, da smo za praznike preskrbljeni. Zdaj je šel spat, jaz pa si tukaj oddahnem, nato pa gremo naprej po delu. Ne more en sam vsega naredit!! Če pamož ne bi sodeloval, potem se pa tudi jaz brez vsake slabe vesti zleknem v horizontalo in čakam, da bo kdo kaj premaknil - sem tudi že naredila, da ne bi mislile. Pol pa še en haklc: dedce je treba HVALIT, za vsako stvar, ki jo premaknejo in ko kaj zaserjejo, se temu ne reče "zasrat" ampak se greš diplomata in rečeš "ej, fajn, da si se lotu, samo ratal ti pa ni njabolj, dej drugič tkole nared" - in se počaaaaasi pomikaš proti cilju Ajd, letim naprej po delu!