Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 18:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Poldy, jaz tudi sadni sladkor uporabljam, kadar ga. Za vse in vsakega pri hiši.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 18:31:00
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Poldy, jaz tudi sadni sladkor uporabljam, kadar ga. Za vse in vsakega pri hiši. mi ga imamo, ker ima stara mama povišan sladkor in ji je njen sin rekel, da ta sladkor pa ne zvišuje glukoze v krvi, in ga je hotla imet
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 18:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej je res. Ker so vse sladice za diabetike narejene s tem sladkorjem. Jaz tudi marmelado kupujem diabetično, pa ne tisto slajeno z umetnim sladilom, ker je navaden strup, ampak od Schneekoppe, ki ima samo sadni sladkor not. Pa nismo diabetiki, samo kolikor se da se trudim za zdravje. Aja, kadim pa vseeno. Sama sebi v skledo pljuvam...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 18:53:42
|
|
|
|
bačko
|
Čestitke Izaku za pol leta. Jamra pa tako kot naša!Prav smešni so! Freycha jaz mislim da ima res vsak pediater res svoje mnenje.Jaz ji dajem D3 kapljice in sem zadnjič svojo pediatrinjo vprašala če jih zdaj začnem dajati AD3 pa je rekla da ni treba.Glede GH pa je pomoje res najbolje da same delamo.Jaz sem ji do zdaj dala 2 krat Hippovo kašico in mislim da če jim kdaj pa kdaj damo da pomoje ne more biti kaj narobe.Se pa tudi strinjam s Poldy.Včasih niso tako komplicirali pa so vsi zrasli v zdrave otroke. Jaz tudi včasih ne vem več kaj je prav in kaj ne!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 19:53:10
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce! Samo pozdravim vas malo, ker trenutno ne utegnem kaj na RR-u viset . Dino je ponoci spet malo naporen, se zbuja na 1-2 uri, pa glih ko sem bila ze mnenja, da se je stanje izboljsalo. Vas bi se tud vprasala, kaj mislite o hojicah? Saj je bilo ze o tem govora, samo an hitro povejte, da ali ne. Pa koliko priblizno dajete malckom zdaj kasic? Sem kupla mlecno kasico in sem misla 3krat na dan mu dat 150ml. A je to prevec al premalo? Pa vmes se kaksno jabolko, hrusko al banano, pac nekaj no. Od jutri naprej bom imela verjetno vec casa, da bom lahko spet bolj an tekocem .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, jaz osebno malemu ne bom nabavila hojice, zaradi njegova razvoja.. Torej, moje mnenje je : NE... Bom pač letala za njim, ko se bo naučil hoditi.. Čestitke Juretu, pa je res hitro začel seksat.. Mene je dve uri peklensko zob bolel, mali pa je bil hudič od hudiča.. Je rekla mama, da so dežurni zobozdravniki, sma letele tja, pa je en **** blo zaprto... Hvalabogu je mali potem zaspal, da sem lahko tudi jaz malo zadremala, pa je zdaj bolje.. Sploh ne upam nič jest.. Grrr.. Ok, mali se dere, ga grem nafojtrat, potem pa malo špilat igrice
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:01:52
|
|
|
|
tini6
|
kapica, ti ful odsvetujem hojico, ker ioz nevrološkega vidika ni v redu. Čim manj pripomočkov, otrokom pa dat prosto pot do razvoja!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:01:53
|
|
|
|
Češnca
|
Jure Anžeju bi z rito in nogam še kaj podobnega uspelo, samo roke ima raje v "plavalnem stilu" (nazaj ), zato samo rine. Tašonka vaša sta pa taka cortka! Sadni sladkor je . Meni so ga dajali tudi, ko sem se v vrtcu zastrupila, Žigec ga je pa uporabljal za napitek, ko je še treniral (z medom, rozinami, rumenjakom in mlekom).
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Vas bi se tud vprasala, kaj mislite o hojicah? Saj je bilo ze o tem govora, samo an hitro povejte, da ali ne. Pa koliko priblizno dajete malckom zdaj kasic? Sem kupla mlecno kasico in sem misla 3krat na dan mu dat 150ml. A je to prevec al premalo? Pa vmes se kaksno jabolko, hrusko al banano, pac nekaj no. Hojica: ne, zaradi razvoja... GH...Jaz zaenkrat dajam 2 gosta obroka an dan, enega sadno/zelenjavnega, drugega mlečno kašico...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:17:33
|
|
|
|
poldy
|
men se dere že dve ure, kar pri meni poje vse zbruha, kaj naj naredim???? a je možno da so jo moji živci tko znerviral? jest že študiram a naj jo sploh še dojim, ker gre itak vse ven, samo perem še..... aja pa šwe sušilc mi že več kot en mesec že popravlajo, jest sm tik pred živčnim zlomom, pa še sama sem doma
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ugotovili kaj nas matra. Slikovni prikaz: Zgoraj so enkice in trojkice napele dlesen za 3mm ven in so čisto bele. Spodaj pa enkice čisto zatečene na vrhu dlesni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 20:57:59
|
|
|
|
madejka
|
Poldy Zvesta huh to pa bo zobkov Pa tak lepo jih pokaže! Maj skoz jezik zravn tiši, tak da se nič ne vidi, razen kadar se dere Mi tud trsni sladkor uporabljamo, sicer samo za kavo in čaj, pa boljše kot nič Hojico vsi P odsvetujejo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Vas bi se tud vprasala, kaj mislite o hojicah? Saj je bilo ze o tem govora, samo an hitro povejte, da ali ne. Absolutno NE. IZVIRNO SPOROČILO: kapica Pa koliko priblizno dajete malckom zdaj kasic? Sem kupla mlecno kasico in sem misla 3krat na dan mu dat 150ml. A je to prevec al premalo? Pa vmes se kaksno jabolko, hrusko al banano, pac nekaj no. Če to misliš že kar zdaj, v štartu tako delat, je to ful preveč. Enkrat na dan ima dovolj, pa sčasoma potem en obrok te mlečne kašice in en obrok sadja, skratka sčasoma povečuješ število obrokov, za količino boš pa itak sama vidla, koliko ti bo hotel pojest. Hvala za čestitke! Sej Jure rabi imet zadaj oporo za nogice, da lahko takole seksa , če ne ga flikne na tla. Brez opore za nogice je lahko samo pri miru na vseh štirih. Poldy, da nima kakega virusa. Sej te nočem strašit, samo jaz sem zdaj vsa živčna zarad tega našga bruhanja in driskanja. Se je tud samo z bruhanjem začel, pol pa nadaljeval v driskanje čez dan ali dva. Uf zvesta , trojkice? Hudo. Pa zgodaj. Trojkice so pa fejst boleče za izraščat, enke in dvojke niso nič proti trojkam. Po naših izkušnjah.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Mi tud trsni sladkor uporabljamo To ni isto kot sadni sladkor. Sadni sladkor je fruktoza.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Uf zvesta , trojkice? Hudo. Pa zgodaj. Trojkice so pa fejst boleče za izraščat, enke in dvojke niso nič proti trojkam. Po naših izkušnjah. ja, zdaj si pa me potolažla... evo, pozoomirano bodoče zobovje:
< Sporočilo je popravil zvesta -- 30.12.2007 21:05:31 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:11:23
|
|
|
|
tini6
|
Lepo ti pokaže, mi ji vidimo zobke samo ko se smeji!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:13:58
|
|
|
|
NRMM
|
Sej niste hude a ne,če mal popacam vaš čvek Izak vse naj naj za pol leta . Zvesta točno takšno dlesen ima moja Maša in je tudi danes dobila vročino 37,5,tečna je ko 100 ,apetita nima pravega ipd.Očitno tole v našem kraju razsaja....mislim izrast zob .Naj vam čimprej prikukajo zobki na plano in se nehajo težave naših ubožčkov . Šibo si dala Izaku,da je natepel mamico in atija . Ne bom več pacala,lepo bodite in veselo jutrišnje praznovanje! LP
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:15:57
|
|
|
|
ikonca
|
dober večer, tudi jaz nisem za hojico. Notri sedijo in s eporivajo kot račke, poleg tega ne strenirajo svojega ravnotežja in je sam potuha. Saj tudi s puzanjem pride na cilj. Pri nas o zobkih še ni ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pa jade... tu mu glavo držim ko pri norcih, pa čobe vlečem navzgor. Pa 10 ponesrečenih slik. Recimo takšnih, ko zgleda, kot da mu uhe nategujem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Sej niste hude a ne,če mal popacam vaš čvek Izak vse naj naj za pol leta . Zvesta točno takšno dlesen ima moja Maša in je tudi danes dobila vročino 37,5,tečna je ko 100 ,apetita nima pravega ipd.Očitno tole v našem kraju razsaja....mislim izrast zob .Naj vam čimprej prikukajo zobki na plano in se nehajo težave naših ubožčkov . Šibo si dala Izaku,da je natepel mamico in atija . Ne bom več pacala,lepo bodite in veselo jutrišnje praznovanje! LP Hej... Lepo, da si se tukaj oglasila. Boga Maša... No, če bo prehudo, pridita sem, pa bosta Izak in Maša skupaj tečnarla, medve pa skupaj obupovale.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:25:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Izak, vse najboljše za pol leta!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ja, zdaj si pa me potolažla... Sorry... ampak a ni bolje, da pričakuješ? Te kvečjemu prijetno preseneti. O, NRMM, a tud tuki haraš. Lepo te je brat! Kako kaj nov dom? Zdaj že en čas nisem decemberk brala, pa nisem na tekočem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:30:47
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Hej... Lepo, da si se tukaj oglasila. Boga Maša... No, če bo prehudo, pridita sem, pa bosta Izak in Maša skupaj tečnarla, medve pa skupaj obupovale. Ko bosta skupaj,ziher ne bosta tečnarla,tak da bi tole mogoče bilo zdravilo . Pridem jutri mal pred polnočjo,ker drugače nam bo tak bajto dvignilo ....zdej smo pa skoraj na trgu,tak da nam ne bo luštno
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ja, zdaj si pa me potolažla... Sorry... ampak a ni bolje, da pričakuješ? Te kvečjemu prijetno preseneti. O, NRMM, a tud tuki haraš. Lepo te je brat! Kako kaj nov dom? Zdaj že en čas nisem decemberk brala, pa nisem na tekočem. Tašonka, saj fajn da vem, samo veselim se pa vseeno ne. Ja, NRMM me zasleduje. Da sva vsaj tu an tekočem, če se že na vozičkanje nikoli ne spravima skupaj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 21:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Ko bosta skupaj,ziher ne bosta tečnarla,tak da bi tole mogoče bilo zdravilo . Pridem jutri mal pred polnočjo,ker drugače nam bo tak bajto dvignilo ....zdej smo pa skoraj na trgu,tak da nam ne bo luštno Jaz sem pa v našem koncu šele danes prve petarde slišala. Pa še to bolj medle. Nova okna fajn udušijo zvok.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?