Freycha
|
Dober dan! Najprej naj povem, da se pridružujem klubu neješčih otrok. V Dito komaj še kaj spravimo, zdrži pa tudi po 4 ali več ur s tisto malo količino hrane amak se ne sekiram, ko bo hotela jesti, bo že. Ona je sama sebi najboljši regulator... Kot sem napisala, je bila danes pri nas na obisku ena pediatrinja, ki je precej priznana, delala je full raziskave kar se tiče uvajanja goste hrane, pa kaj je ok in kaj ne in mi je takoj rekla, da naj se izogibam Hippovim kašicam, ker imajo preveč adetivov, ki škodujejo otrokom. Da naj delam čimveč sama doma in sem dobila od nje mail kjer je nekih 7 strani o uvajanju goste hrane po 6. mesecu. Ko pridem nazaj domov bom pripopala, da boste vse deležne teh receptov. Sicer pa jo je pregledala in je rekla, da je vse ok, da pa ima malo preveč ven rebra in da če ji dajem AD3 kapljice. Sem rekla, da ne... da dobiva samo D3 od Oleovita in je rekla, da je ena kapljica čisto premalo, da naj grem lepo na AD3, ker zdej ne bo več krčev, čeprav je zagotavljala da tile krči niso zaradi kapljic. Da moram čimprej uvesti 8 kapljic na dan, sicer se zna zgoditi, da bo rahitična. Mi je tudi povedala, da je vitamin D toksičen in ga zato dajejo skupaj z vitaminom A, ki uničuje to toksičnost. In da ona odsvetuje jemanje samo D vitamina. No, glede na to, da so ta rebra mene non stop skrbela in da sem mislila, da je zato, ker je tako suha (se spomnite punce, da sem nekaterim govorila, da je Dita tako suha, da se ji rebra vidijo) ampak je rekla, da je zelo lepo razvita in da ni zavaljena, da so pa rebra taka zaradi pomanjkanja vitamina D. Sicer pa je rekla, da če hočem podaljšati njeno spanje do 6h zjutraj, da naj jo dam spat, kot jo navadno dam, med 11 in 12 uro zvečer pa naj ji kar v posteljici med spanjem ponudim flaško in kolikor spije, naj spije. Da ko bo začela spati do 6h zjutraj, pa to večerno hranjenje počasi vlečem od 23 ure nazaj proti nekje 8 ali 9 zvečer. Da če bo dobia vzorec, da ob 3h je, da bomo imeli probleme ta vzorec spremeniti..... V glavnem meni se zdi kup predlogov zanimivih, seveda je pa na vsakem posamezniku, da se sam odloči, koliko bo to upošteval. Punce, sem vas samo malo preletela, zato bom samo parim odgovorila: baja sem vesela in kar malo fovš , da si šla na 5punc.com, ker si to prdstavo želim že nekaj časa ogledati, pa še nisem uspela. Izaku čestitke za pol leta Zvesta Dita full dolgo časa že jamra, ko se uspava in ko neha jamrat vem, da je zaspala Baja tiste recepte, ki jih imam in jih bom posredovala, je v njih tudi že čebula, pa olje itd..... pa meso tudi a je še kaj takega? Aja, danes je šel dragi v MB, ker sedaj dela dve nočni zapored , 1.1. pa spet pride nazaj na Krvavec in bomo tu do 3.1. AJA ŠTAJERKE, DA VAS SPOMNIM, DA JE SESTANEK ZA PLAVANJE Z DOJENČKI 3.1. OB 16.30 URI... Kje pa se sedaj ne spomnem, imate v mailu, ki sem vam ga poslala. Pupi nisi prepozna, samo sem pozabila poslati mail naprej..... bom še danes, če mi uspe!
|