|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.12.2007 22:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

No, zdaj še morkm samo jaz naj neki vzrok za v LJuser posted image

Ni težko. Obisk pri meni.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
30.12.2007 22:15:47   
madejka
Evo Tašonka pa ga imamuser posted image Zdaj morm še samo razmislit al it z malim al brezuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
30.12.2007 22:19:34   
Anonimen
To pa kokr češ.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
30.12.2007 22:21:08   
Anonimen
Madona, danes ste pa res čveke.. Pozdravljena NRMM, oglasi se še kaj...

Mater, ob takšnem zobobolu sem si rekla, da grem raje miljonkrat roditi s hudimi popadki, kot da me zob boli... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
30.12.2007 22:21:39   
NRMM
Mislim,da ob 9 štartajo na Pohorju.

Madejka tudi jaz se tebe spomnem od tam.

Tašonka hvala za info.

Zvesta bi ti meni prosim posredovala info za to just kozmetiko ozr,če boš kaj naročevala še zame naroči PROOSIM lepo to olje in mazilo materine dušice.

Zdej pa res NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
30.12.2007 22:24:19   
Ajvy
Na hitro se javim, dan je bil kar v redu.....samo sem izvedela eno grozno novico, ki je nikakor ne morem pozabit.........

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
30.12.2007 22:26:45   
SANEK1
Ajvy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
30.12.2007 22:34:42   
Anonimen
Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam.. 

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
30.12.2007 22:42:27   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam.. 

Če nas je pa vse pustila v negotovosti user posted image  

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
30.12.2007 22:45:32   
Afnica
Freycha...vidim, da si tu. Imam eno vprašanje. Kako ti dostopaš do interneta na Krvavcu? Moja mami je namreč vzela zraven prenosnika, da bova lahko čvekale, da bo vidla mala 2 itd., pa tam v planinski koči nimajo. A maš preko mobilnika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
30.12.2007 22:47:00   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Jure je malo bolje (zaenkrat), Špeli se je pa dans poslabšalo.user posted image Zdej že kr mal mislim, da mamo rota...

O sranjeuser posted image . Veš da je tudi meni šel rota po glavi, ko sem te brala. Držim pesti, da ni to to!user posted image user posted image user posted image  Uau, čestitke Juretu da se je postavil na vse štiriuser posted image

freycha se spomnim ja, da si mi pravila, da je Dita tak suha, da se ji rebra vidijo... Jaz našemu še vedno dajem samo D3user posted image . Pa prav zanima me, kaj ima ta pediatrinja povedat o GH.
Aja, jaz bi pa rada še 5moških.com vidla - je tak fajn zasedbauser posted image

kapica jaz sem ful proti hojici, ker z njo otroka samo silš... Naš je definitivno ne bo imel! Glede kašic: jaz dam našemu mlečno kašo samo 1x na dan (150ml), ob 18-ih kao za večerjo (preden ob cca. 20-ih zaspi dobi še joško), dopoldan dobi sadje, okoli 13-ih pa zelenjavo, ampak ne cel obrok, še vedno ga potem podojim. Razen rižolinotov kašic ne kupujem, ampak jih delam sama.

poldy upam, da si se že pomirila... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Pri junijkah je bolj zatišje,tu pa se kdaj pa kdaj kaj pametnega zmenite in mi včasih kaj koristi....

a samo kdaj pa kdaj se kaj pametnega zmenimo, ostalo so pa same kozlarije, kaj? user posted image  user posted image  user posted image

ajvy user posted image

Aja, surova hruška očitno ni imela nekega posebnega učinka na malega, razen tega, da je parkrat več prdniluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
30.12.2007 22:49:08   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Aja, surova hruška očitno ni imela nekega posebnega učinka na malega, razen tega, da je parkrat več prdniluser posted image

user posted image  A si štela? user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
30.12.2007 22:50:56   
Anonimen
Je Ajvy odprla temo na forumu v objemu žalosti..

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2246210

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
30.12.2007 22:52:59   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

user posted image  A si štela? user posted image

ne, vohala user posted image  user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
30.12.2007 22:54:56   
Afnica
Baja user posted image user posted image

Ajvy...ne vem točno kdo kaj in zakaj...razumem kot da je šla punčka med angelčke. user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
30.12.2007 23:03:37   
pupi
Helo babike!

Se še javim letos. Moram vam povedat da je naša šmrkla danes spala do 11.30, ja prav ste prebrale do 11.30. Ob 8h smo flaško napadli in je zategnila še naprej in če nam ne bi domači telefon zvonil in ne bi moj začel rolete gor vlačit ne vem do kdaj bi spali. Sem si pa jaz ful bioritem zmrdakla in ne morem sppolh pred drugo zjutraj zapst pol pa muke zjutraj pri vstajanju, še dobro da Naja rada spi!!

Zvesta in Izak vse naj, naj za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri uspavanju pa je Izaku taaaaaaaak hudo na tem svetuuser posted image user posted image  prava facika je.

Glede uspavanja na rokah, jaz je že od samega zčaetka ne uspavam na rokah in sploh ne vem kaka to zgleda da bi zaspala na rokah, Naja pa verjetno tudi ne.

Hojice mi ne bomo imeli, tudi stajice ne. Mamo puzzle pa bo tleh kobacala!!!!

Poldy ne se živcirat, ja saj vem lažje rečt ko naredit zato user posted image user posted image user posted image  za tebe

Pa za Špelo par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo čim prej boljša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
30.12.2007 23:06:31   
pupi
Aja, sem pozabla napista da me je Naja dane sfajn posračkala, sem jo šla prehitro previt, ko sem jo zavohla in sem dobla še eno lepo porcijo po roki user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, naš mali seronja user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolko obrokov na dan še dajete tamalim? Moja kolegica je rekla, da ji znesejo še samo štiri dnevno. Pa kaj po GH jim date obvezno še mleko?

Kaj je to z Ajvyuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
30.12.2007 23:17:22   
Freycha
Čer!

Afnica ni druge variante, kot preko mobilnega operaterja. Mojedva imata tu Simobil, ampak verjetno mobitel boljše vleče. Aja, zadnjič, ko sem smučala me je imelo, da bi šla v kočo na čaj, pa se mi je tako zdelo, kot bi jo šla ogledovati, pa potem nisem zavila notri user posted image

Kar sem napisala glede GH in vitamina D itd..... sem samo napisala, kaj je rekla ta pediatrinja. Valda ni treba vsega pobrati in vzeti za sveto.... se mi pa zanimivo zdi, kar je povedala. Aja, kar se GH tiče, sem pa jaz itak vedno do sedaj samo Hipp kupovala, ker sem pač lena za kuhanje in pripravljanje obroka (beri: 5 žličk, ki jih itak ven zmeče, ker ne mara zelenjave).

Ajvy moje sožaljeuser posted image  čeprav ne vem, za kaj gre.

baja ne zdej na vrat na nos menjat. Jaz sem kar nekaj danes o teh besedah razmišljala in sem se odločila, da škodovati ne morem. Če ne drugega, bom vsaj krivdo (v kolikor bi bila mala rahitična) zvalila nanjo in ne nase, ker sem vztrajala z D3. Imamo pa 8.1. itak "zmenek" s pediatrinjo, pa bom še njo povprašala za mnenje. Malo se mi čudno zdi, da naša pediatrinja ni nič omenila rebra, če bi bilo res kaj narobe. Je pa po drugi strani tudi res, da sem rekla, da dajemo kapljice, čeprav ne AD3 ampak D3. No evo, 5moških.com je pa naslednji projekt user posted image

Kapica jaz dam en velik in odločen NE za hojico.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
30.12.2007 23:25:09   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Afnica ni druge variante, kot preko mobilnega operaterja. Mojedva imata tu Simobil, ampak verjetno mobitel boljše vleče. Aja, zadnjič, ko sem smučala me je imelo, da bi šla v kočo na čaj, pa se mi je tako zdelo, kot bi jo šla ogledovati, pa potem nisem zavila notri user posted image

Moja mami ima sicer s sabo telefon s Simobil in Mobitel kartico. Sam ne vem kakšni so postopki-je to kakšna naročnina al kaj? Ker ona bi rabila samo nekaj mesecev.

Hmmm...a je možno, da ti jaz pošljem kakšno slikco, dve, tri , 4...pa ji neseš pokazat al na CDju, al na ključu? Ne vem...če se da? če imaš to možnost. user posted image  Moja mami bi umrla od sreče- ti bi pa šla na čaj brez misli, da jo ogleduješ user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
31.12.2007 0:19:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Na hitro se javim, dan je bil kar v redu.....samo sem izvedela eno grozno novico, ki je nikakor ne morem pozabit.........

Ojej, luba duša, kaj se pa tebi same slabe stvari dogajajo zadnje čase?user posted image user posted image
Aha, vidim, da si odprla posebno temo. Ne razumem najbolje, hočem rečt, ni mi jasno, ali ti je bila punčka blizu ali kako... Vsekakor moje sožalje družini in tebi.user posted image user posted image

Freycha, saj še zdaj ne vem, a čem sploh komentirat, da ne bo izpadlo kot da leti nate ali pa kaj se sploh vsajam, ampak meni praktično nobena stvar od tega, kar je tista P rekla, ni blizu in me v kakšno od stvari, ki jih je ona povedala, noben človek ne prepriča, pa če ima 20 doktoratov.

Joj, kaj sem vam še pozabila povedat. Naš mali norc po imenu Jure je tako močen, da je pred dvema dnevoma zlezel iz ležalnika ven, kjer je bil privezan! K sreči sem imela ležalnik na tleh, tako da ni mogel pasti. Pravzaprav me čudi, da ni padel sploh, ampak je lepo zlezel na tla.user posted image Za pol minute sem stran gledala, ga pogledam naslednjič in ga vidim, kako je na tleh in jih liže.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
31.12.2007 0:59:44   
Češnca
Ajvy user posted image
Tašonka vaš Jure je pa norc! Že čist obvlada! user posted image user posted image  Me zanima, kdaj nas bo naš pikec tkole presenetu. Pa saj se ne pritožujem; je danes tko užival v banji (bom fotko prpopala), sem ga mogla posnet. user posted image

zvesta, madejka men niti slučajno ne uspe tkole pogledat dlesni (jezik vse pokrije). user posted image

pupi včasih jim res uspe vse posračkat. Našemu na srečo že dolgo ne, ko je bil pa pribl. mesec star, se mi je pa popoldne skoraj vedno na previjalni podelal. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
31.12.2007 1:06:01   
Češnca
Uživač:
user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
31.12.2007 1:17:18   
Anonimen
Oooo frajer!user posted image Kako lušno sedi not.user posted image
Sem te pa glih zamudila, da bi malo poklepetali. Ma sej itak nisem normalna, ob katerih urah gor visim.user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3498
31.12.2007 2:12:30   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Ma sej itak nisem normalna, ob katerih urah gor visim.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bolš, da ne komentiram (treniram za jutri, če verjameš user posted image  V resnici sem likala...user posted image )! user posted image  
Res je škoda, ker sva se zgrešili! Decembrski obisk smo pa itak zamudili... Upam, da nam januarski ne uide!
A, še user posted image user posted image user posted image  za zdravje vseh šestih! Zdej grem pa res spat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
31.12.2007 2:16:13   
Anonimen
Zdej si mi pa sploh za las pobegnila. Glih voščila okol pošiljam in limam. In še eno za vas - za vse skupaj in vsako posebej.

user posted image

Želim ti, da bi bilo v prihajajočem letu zdravje vaš stalni spremljevalec, da bi imela vsak dan razloge za smeh, da bo življenje prijazno, in da bi bilo polno izpolnjenih želja.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?