Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka No, zdaj še morkm samo jaz naj neki vzrok za v LJ Ni težko. Obisk pri meni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:15:47
|
|
|
|
madejka
|
Evo Tašonka pa ga imam Zdaj morm še samo razmislit al it z malim al brez
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa kokr češ.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Madona, danes ste pa res čveke.. Pozdravljena NRMM, oglasi se še kaj... Mater, ob takšnem zobobolu sem si rekla, da grem raje miljonkrat roditi s hudimi popadki, kot da me zob boli...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:21:39
|
|
|
|
NRMM
|
Mislim,da ob 9 štartajo na Pohorju. Madejka tudi jaz se tebe spomnem od tam. Tašonka hvala za info. Zvesta bi ti meni prosim posredovala info za to just kozmetiko ozr,če boš kaj naročevala še zame naroči PROOSIM lepo to olje in mazilo materine dušice. Zdej pa res NOČKO
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:24:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Na hitro se javim, dan je bil kar v redu.....samo sem izvedela eno grozno novico, ki je nikakor ne morem pozabit.........
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:26:45
|
|
|
|
SANEK1
|
Ajvy
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:34:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:42:27
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam.. Če nas je pa vse pustila v negotovosti
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:45:32
|
|
|
|
Afnica
|
Freycha...vidim, da si tu. Imam eno vprašanje. Kako ti dostopaš do interneta na Krvavcu? Moja mami je namreč vzela zraven prenosnika, da bova lahko čvekale, da bo vidla mala 2 itd., pa tam v planinski koči nimajo. A maš preko mobilnika?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:47:00
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Jure je malo bolje (zaenkrat), Špeli se je pa dans poslabšalo. Zdej že kr mal mislim, da mamo rota... O sranje . Veš da je tudi meni šel rota po glavi, ko sem te brala. Držim pesti, da ni to to! Uau, čestitke Juretu da se je postavil na vse štiri freycha se spomnim ja, da si mi pravila, da je Dita tak suha, da se ji rebra vidijo... Jaz našemu še vedno dajem samo D3 . Pa prav zanima me, kaj ima ta pediatrinja povedat o GH. Aja, jaz bi pa rada še 5moških.com vidla - je tak fajn zasedba kapica jaz sem ful proti hojici, ker z njo otroka samo silš... Naš je definitivno ne bo imel! Glede kašic: jaz dam našemu mlečno kašo samo 1x na dan (150ml), ob 18-ih kao za večerjo (preden ob cca. 20-ih zaspi dobi še joško), dopoldan dobi sadje, okoli 13-ih pa zelenjavo, ampak ne cel obrok, še vedno ga potem podojim. Razen rižolinotov kašic ne kupujem, ampak jih delam sama. poldy upam, da si se že pomirila... IZVIRNO SPOROČILO: NRMM Pri junijkah je bolj zatišje,tu pa se kdaj pa kdaj kaj pametnega zmenite in mi včasih kaj koristi.... a samo kdaj pa kdaj se kaj pametnega zmenimo, ostalo so pa same kozlarije, kaj? ajvy Aja, surova hruška očitno ni imela nekega posebnega učinka na malega, razen tega, da je parkrat več prdnil
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:49:08
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Aja, surova hruška očitno ni imela nekega posebnega učinka na malega, razen tega, da je parkrat več prdnil A si štela?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:52:59
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica IZVIRNO SPOROČILO: baja* Aja, surova hruška očitno ni imela nekega posebnega učinka na malega, razen tega, da je parkrat več prdnil A si štela? ne, vohala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 22:54:56
|
|
|
|
Afnica
|
Baja Ajvy...ne vem točno kdo kaj in zakaj...razumem kot da je šla punčka med angelčke.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 23:03:37
|
|
|
|
pupi
|
Helo babike! Se še javim letos. Moram vam povedat da je naša šmrkla danes spala do 11.30, ja prav ste prebrale do 11.30. Ob 8h smo flaško napadli in je zategnila še naprej in če nam ne bi domači telefon zvonil in ne bi moj začel rolete gor vlačit ne vem do kdaj bi spali. Sem si pa jaz ful bioritem zmrdakla in ne morem sppolh pred drugo zjutraj zapst pol pa muke zjutraj pri vstajanju, še dobro da Naja rada spi!! Zvesta in Izak vse naj, naj za pol leta . Pri uspavanju pa je Izaku taaaaaaaak hudo na tem svetu prava facika je. Glede uspavanja na rokah, jaz je že od samega zčaetka ne uspavam na rokah in sploh ne vem kaka to zgleda da bi zaspala na rokah, Naja pa verjetno tudi ne. Hojice mi ne bomo imeli, tudi stajice ne. Mamo puzzle pa bo tleh kobacala!!!! Poldy ne se živcirat, ja saj vem lažje rečt ko naredit zato za tebe Pa za Špelo par da bo čim prej boljša
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 23:06:31
|
|
|
|
pupi
|
Aja, sem pozabla napista da me je Naja dane sfajn posračkala, sem jo šla prehitro previt, ko sem jo zavohla in sem dobla še eno lepo porcijo po roki . Joj, naš mali seronja Kolko obrokov na dan še dajete tamalim? Moja kolegica je rekla, da ji znesejo še samo štiri dnevno. Pa kaj po GH jim date obvezno še mleko? Kaj je to z Ajvy
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 23:17:22
|
|
|
|
Freycha
|
Čer! Afnica ni druge variante, kot preko mobilnega operaterja. Mojedva imata tu Simobil, ampak verjetno mobitel boljše vleče. Aja, zadnjič, ko sem smučala me je imelo, da bi šla v kočo na čaj, pa se mi je tako zdelo, kot bi jo šla ogledovati, pa potem nisem zavila notri Kar sem napisala glede GH in vitamina D itd..... sem samo napisala, kaj je rekla ta pediatrinja. Valda ni treba vsega pobrati in vzeti za sveto.... se mi pa zanimivo zdi, kar je povedala. Aja, kar se GH tiče, sem pa jaz itak vedno do sedaj samo Hipp kupovala, ker sem pač lena za kuhanje in pripravljanje obroka (beri: 5 žličk, ki jih itak ven zmeče, ker ne mara zelenjave). Ajvy moje sožalje čeprav ne vem, za kaj gre. baja ne zdej na vrat na nos menjat. Jaz sem kar nekaj danes o teh besedah razmišljala in sem se odločila, da škodovati ne morem. Če ne drugega, bom vsaj krivdo (v kolikor bi bila mala rahitična) zvalila nanjo in ne nase, ker sem vztrajala z D3. Imamo pa 8.1. itak "zmenek" s pediatrinjo, pa bom še njo povprašala za mnenje. Malo se mi čudno zdi, da naša pediatrinja ni nič omenila rebra, če bi bilo res kaj narobe. Je pa po drugi strani tudi res, da sem rekla, da dajemo kapljice, čeprav ne AD3 ampak D3. No evo, 5moških.com je pa naslednji projekt Kapica jaz dam en velik in odločen NE za hojico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.12.2007 23:25:09
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Afnica ni druge variante, kot preko mobilnega operaterja. Mojedva imata tu Simobil, ampak verjetno mobitel boljše vleče. Aja, zadnjič, ko sem smučala me je imelo, da bi šla v kočo na čaj, pa se mi je tako zdelo, kot bi jo šla ogledovati, pa potem nisem zavila notri Moja mami ima sicer s sabo telefon s Simobil in Mobitel kartico. Sam ne vem kakšni so postopki-je to kakšna naročnina al kaj? Ker ona bi rabila samo nekaj mesecev. Hmmm...a je možno, da ti jaz pošljem kakšno slikco, dve, tri , 4...pa ji neseš pokazat al na CDju, al na ključu? Ne vem...če se da? če imaš to možnost. Moja mami bi umrla od sreče- ti bi pa šla na čaj brez misli, da jo ogleduješ .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 0:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Na hitro se javim, dan je bil kar v redu.....samo sem izvedela eno grozno novico, ki je nikakor ne morem pozabit......... Ojej, luba duša, kaj se pa tebi same slabe stvari dogajajo zadnje čase? Aha, vidim, da si odprla posebno temo. Ne razumem najbolje, hočem rečt, ni mi jasno, ali ti je bila punčka blizu ali kako... Vsekakor moje sožalje družini in tebi. Freycha, saj še zdaj ne vem, a čem sploh komentirat, da ne bo izpadlo kot da leti nate ali pa kaj se sploh vsajam, ampak meni praktično nobena stvar od tega, kar je tista P rekla, ni blizu in me v kakšno od stvari, ki jih je ona povedala, noben človek ne prepriča, pa če ima 20 doktoratov. Joj, kaj sem vam še pozabila povedat. Naš mali norc po imenu Jure je tako močen, da je pred dvema dnevoma zlezel iz ležalnika ven, kjer je bil privezan! K sreči sem imela ležalnik na tleh, tako da ni mogel pasti. Pravzaprav me čudi, da ni padel sploh, ampak je lepo zlezel na tla. Za pol minute sem stran gledala, ga pogledam naslednjič in ga vidim, kako je na tleh in jih liže.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 0:59:44
|
|
|
|
Češnca
|
Ajvy Tašonka vaš Jure je pa norc! Že čist obvlada! Me zanima, kdaj nas bo naš pikec tkole presenetu. Pa saj se ne pritožujem; je danes tko užival v banji (bom fotko prpopala), sem ga mogla posnet. zvesta, madejka men niti slučajno ne uspe tkole pogledat dlesni (jezik vse pokrije). pupi včasih jim res uspe vse posračkat. Našemu na srečo že dolgo ne, ko je bil pa pribl. mesec star, se mi je pa popoldne skoraj vedno na previjalni podelal.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 1:06:01
|
|
|
|
Češnca
|
Uživač: Nočko vsem!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 1:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo frajer! Kako lušno sedi not. Sem te pa glih zamudila, da bi malo poklepetali. Ma sej itak nisem normalna, ob katerih urah gor visim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 31.12.2007 2:12:30
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Ma sej itak nisem normalna, ob katerih urah gor visim. Bolš, da ne komentiram (treniram za jutri, če verjameš V resnici sem likala... )! Res je škoda, ker sva se zgrešili! Decembrski obisk smo pa itak zamudili... Upam, da nam januarski ne uide! A, še za zdravje vseh šestih! Zdej grem pa res spat!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?