klepetka
|
dobro jutro evo mene ,jaz še kar tukaj . Današnja noč je bila super glede spanja....po dolgem času.Me pa še vedno boli sp.del trebuha ,tako da se bom šla potem kasneje vseeno pokazat v P,glede na to ,da je od zadnjega pregleda minilo že več kot 14 dni ,mislim da bo pa tud prav in bom vsaj brez skrbi.Pa še malo šopinga sledi.....vsaj upam (zadnji letos) ljubljana,kakšen cuker je Jakob.Je pa res lep mala pikica ,to je bilo pa hitro....no ,zdi se mi vsaj,ker kot da si včeraj rodila.Zdaj pa uživajte kolikor se da z malim Gašperjem.Pa za kakšno slikico i n porodno zgodbo ,ko boš imela čas,se priporočamo urssyy,kok lepa zibka,se vidi da je nov model.Jaz imam še tisto iz davnih časov ,ko sem bila še jaz dojenček,to se pravi že dolga leta je minilo od tedaj .Pa saj je tud naša drugače lepa. vaney,sem se nasmejala izjavam tvojega . Takih pa ni veliko .Ponavdai so oni bolj panični. sunymorning,daj ne opijaj dojenčka že zdaj v trebuhu s pivom ,no. Pa dobro opravi danes na pregledu in se vrni za letos še domov. klaja,super daje Julija boljša.Je bilo zgleda samo kaj prehodnega ,kot pri nas 14 dni nazaj.Pa tudi zate upam ,da en bo glih kaj hujšega,zdajle pred porodom.Ker bolna iti rodit pa imam jaz krasne izkušnje,ki jih ne privoščim nobenemu.Sem bila pri tamalmu tako bolna ob porodu (vročina 39+ hud kašelj),da m i še danes ni jasno kako sem rodila takrat ursulina,tale naš otroček pa je uganka leta ja .Tudi mene zanima ,al bo tastar letnik al tanov.Imam šanse ,da rodim še letos mml,o kako ti verjamem ,da te je včeraj skoraj zanohtalo tam po stari Lj,ker je mene pa prejšnjo nedeljo.Pa je bilo včeraj kaj ljudstva?Prejšnjo nedeljo ,zanimivo ,ni bilo nič kaj dosti ,prazno okoli stojnic,samo parkirišča pa zasedena u nulo(če upoštevamo,da smo hoteli čim bližje parkirat zaradi mene ) suzanaKK,upam da se ne razvije kaj hujšega pri tebi iz tele virozice. Daj ga res malo na zob ,da pomoriš bacile lunca ,lepo praznujte danes v Radovljici benika ,ti pa dobro opravi danes pregled i n se vrni za letos še domov.Od jutri naprej imaš pa tako kot jaz zeleno luč za v P aja,pa raja ,koala in sonček balonček so se nekam sumljivo potuhnile.(Čeprav vam čist potiho prišepnem ,da če moj detektivski nos ni zatajil ,sonček balonček že pestva svojo deklico;sonček b. če nisi še rodila ,potem oprosti,da sem te obdolžila )