|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
30.12.2007 11:40:37   
sani1
Hvala za lepe želje!
Vam pa sporočam( je ona dovolila da vam lahko)  piškamiška ima Matica , ki je bil prvi in je ob  rojstvu tehtal 1855g in 43 cm ob 23:53, Nejc pa 5minut kasneje in je imel 2030g in 44cm....
Rabi pa vaša oz. našo pozitivno energijo, ker je Matic sicer stabilen ampak malo bolehen... Ostalo pa vam bo zaupala sama, ko bo lahko...
Toliko za zdaj!!! 
Lepo bodite!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.12.2007 11:49:08   
Lunca1
Sani super da ste že doma. user posted image

Keglove vaje, kaj so že to. user posted image  Priznam sem prelena.

Puri super da se je še mal umirilo.

Meni je tudi zadnjič predpisala Canesten in se mi je zadnja tudi prelomila, na koncu pa še zdrobila in ne vem če mi jo je uspelo 2/3 spravit noter.user posted image user posted image

V Kranju je bolj visoka oblačnost, o sončku ne duha ne sluha.user posted image

Sva pa zdaj privlekla dol zibko in jo očistila, pa zašila sem eno blago za čez peno - jogi. Bi šla tamala najraje kar noter. user posted image  Posteljnino bo pa pripravil moj, ko bo otroček že izven mamice. Pa dala sem prat vrečo, ker je še mal umazana od nečaka. Zdaj pa moram pripravit samo še oblačila za iz porodnišnice. A boste ve imele en ali dva kompletka. prvič sem imela samo enega, zdaj pa ugotavljam, da ti ga lahko konec koncev tudi pobruha, pokaka ali polula. Verjetno bom pripravila kar dva.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 11:49:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.12.2007 11:49:50   
klepetka
piškamiška,vse bo ok,ker mora bit.Tud Matic bo zrastel  ,tako kot je treba.Drži se,misli pozitivno ,me vse tukaj pa mislimo nate in na tvoja fanta.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 11:50:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.12.2007 11:51:32   
Lunca1
Piškamiška še enkrat čestitke za Matica in Nejca. Pa vsi držimo pesti za Matica.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.12.2007 12:13:23   
martinca
dobro jutro souser posted image oziroma je že kar dober dan!
limma, ti si res pridna da delaš te vaje. jaz sem že pozabla na njih.  pol mi bo pa na porodu žal da jih nisem prej delala. user posted image

klepetka in lusa hvala za pozdrave za nano35. in vrača pozdrave vsem januarčicam.
me je pa nana35 vprašala če je še katera druga zdaj postala mamica kar je ni na RR. pa sem rekla da bi že večino vse rade šle sam naši user posted image niso za akcijo user posted image user posted image

sani1, lepo da ste že doma. še enkrat čestitke in oglasi se še kaj tu gor. ne zdaj pozabit na nas user posted image .

klaja, vam pošiljam user posted image user posted image user posted image da se bo Julija čimprej pozdravila.

lusa, kje se skrivaš, te že dolgo ni blo slišat. upam da te ni user posted image prehitel. če pa že pa vso srečo user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.12.2007 12:16:43   
martinca
piškamiška, tudi jaz držim pesti za Matica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.12.2007 12:20:32   
Lunca1
Tudi jaz želim Juliji, da se čim hitreje pozdravi.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.12.2007 12:39:16   
puri
Piškamiška,....upam, in držim pesti, da bo z Maticem kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.12.2007 13:23:09   
Golobček
Evo še mene da se pofočkam!

Sicer nimam kaj pametnega za povedat ampak vseeno sem se malo oglasila. 

Sani čestitke da ste že doma sedaj se pa pridno cartajte in papajte.

Piškamiška tudi za tvoja fantiča bomo držali pesti da čimprej zrasteta.

Vsem malim sončkom ki pa so bolani oa da čimprej ozdravijo, upam da bo pri nas tudi tako, ker je ravno včeraj tavelik zbolel in sedaj čakam kdaj še bo tamali, ker se mi zdi da že nekaj kiha.

Vsem skupaj lepo nedeljo tiste ki že imate svoje sončeke pri sebi se čimbolj crtlajte me ostale se bomo pa mogle kr z možekim in velikimi razgrajači

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.12.2007 14:05:21   
urssyy
Joj sem jezna, vse napisla, vsem odgovorila, pa mi je napisal I am sorry, your time....mu bom že dala, moj čas pa res še ni potekel, kak sovražim  te napise...user posted image

Na kartko

Hvala za linke vsem, glede Canasten tabletk, dajte jih pol ure pred uporabo v hladilnik, Upam da Julija ne zboli resno. Lunca lepa previjalna in praktična.
Piškamiška držim  pesti zate. Martinca pozdravi Nano v našem imenu. Puri, upam, da so se popdki zdaj umirili. Klepetka tebi želim, da se zgodi tako, da bo zate in user posted image  najbolje user posted image user posted image user posted image . Alfabeta hvala za odgovor glede popadkov. Sem pa včeraj v mariboru dobila tisti tapravi popadek in res ga ne moreš zgrešiti. Sva bila z mojm na trgu in sem komaj prišla do avta. Ampak se je pol vse umirilo. Sam če že na začetku tak boli...user posted image

Sani  uživajte v sreči.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.12.2007 14:28:11   
urssyy
Končno mi je uspelo ustvariti moj prvi album - zibelka za našo Vivien.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
30.12.2007 14:41:02   
Lunca1
Urssyy lepa zibelka.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.12.2007 15:03:58   
vaney
dan...

jaz tudi nimam kaj pametnega za povedat...

sem pa razmišljala, koliko nerešenih vprašanj bi bilo, če ne bi bilo tega foruma, kjer v nekaj minutah že lahko dobiš odgovor...je kar fajn zadeva, tale RR.

sani, zdaj se pa lepo crkljajte doma.

a ve tudi nimate občutka, da je jutri Silvestrovo? jaz sploh nimam občutka, da prihajamo v novo leto. najbrž zato, ker smo user posted image , ker drugače jaz vsako leto komaj čakam, da bomo praznovali...

sem se pa včeraj spet nasmejala mojemu....pogovarjala sva se o porodu in o tem, da me malo postaja strah, pa je rekel, da me ne rabi bit, da me punce imamo prilagodljive dele telesa, da je treba samo "uno teto tam" poslušat, pritisnit, pa bo user posted image  zunaj. zveni enostavno, neuser posted image  se jim kar moraš nasmejat.

lepo nedeljo vsem....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.12.2007 15:04:48   
Sunny Morning
piškamiška držim pesti za Matica, pa za Nejca tudi. Ti se pa tudi drži in bodi pogumna, saj bo vse super.user posted image user posted image user posted image user posted image

sani1 lepo, da vaša pupika napreduje. Ti kar malo zavidam, da imaš svojo user posted image že pri sebi.

urssyy res lepa zibkica. Tako bi tudi jaz imela.

IZVIRNO SPOROČILO: limma
jaz se na Keglove vaje spomnim vsako jutro v postelji, stisnem mišice 10 ali 20 krat in potem se spet spomnim naslednje jutro user posted image   

limma ti se vsaj spomniš na njih. Jaz sem tako lena kar se tega tiče, da je to kar groza. Ne vem kako sem bila pri mazanju trebuha tako vestna. Najbrž zato, ker me je sam spominjal nase.user posted image

Jaz sem pravkar prišla s kosila. Sva bila danes povabljena k mojemu fotru. Mi je tam ful zapasalo pivo in sem mojemu skoraj celega spila. Moj user posted image bo ves okajen, ko pride ven. Ne vem kaj mi je bilo, ampak takega poželenja pa še ne.
Zvečer pridejo prijatelji do naju in upam, da ne bodo predolgo, ker me predolgo sedenje ubija. Je bil pa moj spet priden in je danes spet sesal in pospravljal stanovanje. Pa do 14.01. si je vzel dopust.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.12.2007 15:07:42   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sem se pa včeraj spet nasmejala mojemu....pogovarjala sva se o porodu in o tem, da me malo postaja strah, pa je rekel, da me ne rabi bit, da me punce imamo prilagodljive dele telesa, da je treba samo "uno teto tam" poslušat, pritisnit, pa bo user posted image  zunaj. zveni enostavno, neuser posted image  se jim kar moraš nasmejat.

vaney se vidi, da je bil v MŠ zelo pozoren.user posted image  Moj meni ves čas govori, da bo počakal kar v Čričku (bifejček nasproti P v Nm, ti boš vedla kje je to), če bo predolgo trajalo. Se tudi vsakič nasmejeva na te porodne.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
30.12.2007 15:41:09   
klaja
Poročilo še od mene.

Julijino stanje je malo boljše, se je konkretno naspala, vmes je malo juhice pojedla, zdaj pa mandarine in je že začela razgrajat. Hvala da ste mislile na njo, zdaj pa lahko na mene, ker je začelo mene kuhat in mi iz nosu tečt. Je pa za vse ati kriv, ker mi že cel teden smrka, pa babica in deda že tudi smrkata, joj mene joj.

Piškamiška držim pesti za tvoja fantiča in zate tudi, da boš dovolj močna!

Pozdravček tudi Nani in mali pikici in vsem ostalim, ki ste še v porodnišnici, da čim prej pridete domov z vašimi štručkami!

Urssyy ful lepa zibelka!

Si grem zdaj čaj naredit! Se pa po eni strani sploh ne čudim da sem zbolela, saj ponavadi spim pri odprti okni, ker drugače ne morem dihat in me kar duši. Bom mogla drugo taktiko naj!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.12.2007 16:14:48   
Tinča1
Da se še jaz pofočkam.

Piškamiška, saj tudi Matic bo postal velik in močan kot Nejc. Samo malo več časa rabi.

Kuhano vino? Tudi jaz bi ga. Samo bo mali ponoči norel, ko bo okajen user posted image

Ali katera ve, kje je Koala?

Vsem ostalim mamica pa želim, da bi bili user posted image  zdravi in deležni veliko cartanja.

Lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.12.2007 16:17:39   
Tinča1
Klaja, midve imava isti PDP. Se bova skupaj drli vsaka v svoji porodni user posted image user posted image user posted image . Samo se morava zmenit al enoglasno ali dvoglasno.user posted image

Jaz nastavkov za bradavice zaenkrat ne bom imela, ker če jih bom rabila, bom user posted image  pognala na lov. Bom pa imela s sabo blazinice za dojenje.

Lp

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
30.12.2007 16:19:56   
ursulina
pozdravljene, da se še jaz pofočkam, da ne boste mislile, da se kaj dogaja :)

jaz imam danes dober dan, ker sem se za spremembo NASPALA... a ste mi kaj fouš? user posted image

verjetno me kaj takega ne čaka več v naslednjih mesecih  user posted image  moj me je pustil spati na kavču do pol treh, potem sva se spravila v spalnico in sem z obveznimi pohodi na WC spala do pol desetih, juhu..
danes torej likam še zadnje malenkosti, perem posteljnino za malega in štimam torbo za v P... je še nisem, ker mislim, da takoj ko bo pripravljena bo treba it user posted image

SANI, dobrodošla doma in upam, da uživate med vsem napori!
Vse držimo pesti za Matica in Nejca, ter za vse naše januarske decemberčice...

Klepetka, zdaj pa bo! Me res zanima, ker letnik bo tale tvoja bebica user posted image

Danes dobiva še obiske, grem pripravit piškotke za na mizo... pa ne svoje, sem jih toliko malo spekla, da smo v dveh dneh vse snedli...

Pozdravček vsem,
danes malo manj polomljena jaz user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
30.12.2007 16:38:31   
ljubljana
Prav lepo vas vse pozdravljam in se vam iskreno zahvaljujem za vse čestitke izrečene ob rojstvu našega Jakoba.
V  albumu si lahko pogledate eno slikico, ki sem jo uspela naložit.

Trenutno smo doma še vedno brez interneta, tako da se uspem javiti le s tujih računalnikov.

Iskrene čestitke vsem ki ste že ali pa še boste rodile in veliko zdravja, sreče in ljubezni v novem letu 2008.

Na spodnjem linku pa še ena voščilnica za vse:

http://www.elfyourself.com/?id=1867545020

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 16:50:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.12.2007 17:49:35   
Lunca1
dobrodošla nazaj, ene pa še vztrajno čakamo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.12.2007 17:53:42   
limma
Tudi jaz nimam kaj pametnega za povedat, niti za delat, pa malo surfam in se bašem z mandarinami ...

martinca, saj jih naredim (keglovih vaj) samo 20/dan. naj bi jih pa 100, da bi bili učinki.. tako, da nisem preveč pridnauser posted image  bomo morale biti pa toliko bolj po porodu... (po moje še bolj pomembno za kasneje kot na samem porodu??) no, zdaj bom jih še ene par naredila, če že o tem pišemo...

piškamiška - mislimo nate in na mala korenjaka user posted image  že držim pesti za vas, zlasti za Matica user posted image user posted image user posted image

urssyy - zelo lepa zibelka user posted image  jaz moram pa našo (od mojega dragega) še počistit, posteljnino in jogi pa že imamo. očitno sem samo jaz prelena, da bi pofotkala stvari in jih dala v album.. bom pa zato user posted image  toliko bolj fotkala   user posted image  user posted image

golobček - user posted image , da boste čim prej zdravi in tudi tebi, klaja hitro okrevanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Mi je tam ful zapasalo pivo in sem mojemu skoraj celega spila. Moj bo ves okajen, ko pride ven.

user posted image   veš, da ne bo.. eno pivce ni še nič user posted image

ljubljana - user posted image  kako lep otročiček je Jakob user posted image   

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?