|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.12.2007 6:49:05   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega?
Čakajoča hvala za trebušček... kar raste, res, čeprav je obseg še vedno 95 cm... malo se dviguje, pa zgleda večji. user posted image  Pa hvala za opozorilo glede baby varuške!
DIANA 5 vse naj naj ob tvojem prazniku... čim več izpolnjenih želja user posted image
Nasy upam, da je bila prva noč v novem gnezdecu kar se da mirna!
Jaz se pa zdaj počasi odpravljam v laboratorij... grem dat kri za tokso 3 in vodo... Pridne bodite in javljajte se, da bom imela kaj brat, ko pridem nazaj!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.12.2007 8:12:14   
perp
Dobro jutro moje so user posted image .
Evo mene spet v službi in spet rihtam stvari za inventuro. Kakor kaže, bom v službi tudi v četrtek. Vendar sem si rekla, sej to če zdej delam, pomeni, da mi ostaja dopust, katerega bom lahko porabila v januarju (mogoče bo takrat več sončka kot ga je sedaj). PA ve, je katerea danes v službi, morda ostale dni?

Tudi iz moje strani DIANA 5 vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Jaz prejšnji teden zaradi te preklete inventure nisem uspela iti se naročiti v MŠ. Bom poskusila danes poklicati in izvedeti kaj in kako.

Tudi moje počutje je fenomenalno, nič me ne boli, mala se obrača, brca, lubita cel vikend nisem nič videla, ker je vandrov okoli po hokej in po fuzbal tekmah, tko da mi edino malo crklanja fali. user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.12.2007 8:32:15   
Sonnja
nasy mene tud občasno peče zgaga vendar ničesar ne je3mljem zaenkrat pomaga kozarec mleka,js tud ne spremljam roj.dnevov niti ne vem kak se to spremljauser posted image . nas je pa bolj malo gor,js sem sama doma moj user posted image  dela danes mogoče bo kaj prej doma.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.12.2007 8:33:42   
Sonnja
user posted image user posted image aja diana 5 vse najboljše!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.12.2007 10:29:44   
Čakajoča
Diana 5 tudi iz moje strani vse naj naj! Želim ti uspešno user posted image  do konca in naj se ti uresničijo vse skrite in manj skrite želje!

Nasy moram ti povedat, da mene vsakodnevno peče zgaga. Najbolj ponoči, da mi kar dviguje! Meni najbolj pomaga Donat. Ni ga čez to pijačo. Samo mehurčke moram "zluftat"! Donat je ZAKON za zgago (no, če ga imaš rad in če ti pomaga). Meni je vseeno, kaj čez dan pojem, ko je ponoči hudo. Pravijo, če te muči zgaga v nosečnosti, potem bo otrok imel dolge laske. No, bomo videli, kako to drži!?
Glede trebuščka pa res izgleda večji, kot si napisala! Je pa luškan!

Možek trenutno pleska sobico za Nika, jaz pa grem sedaj postavljat smrekico.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.12.2007 11:16:00   
Katy13
Diana5 - najprej tebi vse najboljše za tvoj rojstni dan. user posted image user posted image

Včeraj se nisem nič kaj oglašala, ker sem ponovno pekla kekse. Sem zadnjič z namenom naredila več mas keksov, da bi nama jih še kaj ostalo, da lahko ponudiva obiskom. Včeraj sem pa pakirala za darila, sem pa vse razdelila in ne bi bilo slabo, če bi jih imela še več. In tako sem spekla še eno maso dukatov in eno maso grških zvezdic.

Drugače pa vsem želim vesele praznike in veliko miru.  

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.12.2007 13:02:01   
Anonimen
Nasy, Katy, Čakajoča, Sonja, Perp, Lucalu, najlepša hvala za iskrene čestitke.

Nasy, saj zato sem pa napisala, ker sem vedela, da mi bo zagotovo katera čestitala, meni je pa to takooo finoo...

user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela, bejbe super ste.

(odgovor članu Katy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.12.2007 16:30:35   
mergetka
DIANA 5, user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!

VSEM user posted image - SREČKAM PA LEP BOŽIČ!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.12.2007 17:25:33   
Sonnja
jst pa muffine pečem vidim da ste danes vse odsotne.tud od mene vesel božič vsem user posted image .user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.12.2007 19:43:16   
*medica*
diana 5 tudi od mene vse naj naj ..naj ti bo naslednje leto še lepše in še bolj srečno...naj se ti izpolnijo vse skrite želje..

vsem user posted image pa vesel božič...

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.12.2007 21:53:59   
Špela100
Vesel božič vsem  mojim so user posted image !!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.12.2007 7:46:46   
lucalu
Dobro jutro vsem srečkam nosečkam!
Vesel božič vsem skupaj in kar se da lepe praznike user posted image user posted image user posted image !
Pri nas pada snegec in zunaj je prav lepo! Zdaj gremo na sprehod v zimsko idilo...
Bodite pridne, božajte bušije in javite se kaj!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.12.2007 14:31:05   
Dinki
Ho, ho, ho merry christmas user posted image
madonca, smo pa res čist družinske tele dni k nč ne čvekamo user posted image .
Midva sva glih odslovila "tasta in taščo" k sta bila pri nama na kosilu, zdej sem pa rekla, da moram it mal na forum pogledat kaj je kaj novega.

Diana5, sicer res z zamudo, vendar zaradi tega nič manj iz srca, ti želim veeeliko zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva.....pa, da boš zdrava srečka user posted image  vse do konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Lucalu, madonca kolk smo že zrastli v trebušček user posted image user posted image user posted image , je pa še zmeraj zelo lep.....mi je prav smešno ko sedaj gledam tiste slike od začetka k smo mele še majhne trebuščke, zdej smo pa že vse prav fletno okrogle user posted image

No, jaz bom tudi vam vsem zaželela vesel božič, čeprav če sem iskrena ga mi doma ne praznujemo....sicer se dobimo, kaj pojemo, vendar nič konkretnega....bomo pa začeli bolj z obdarovanji potem ko bomo imeli user posted image ......sva pa midva z mojim včeraj praznovala 1. leto odkar živiva tu kjer sva sedaj, v skupnem stanovanju. Točno pred enim letom sva se vselila oz. prvič prespala tu.....pa sva imela včeraj pozne debate kaj se nama je vse zgodilo v tem letu....no pa naj se še malo pohvalim user posted image ....od včeraj sva zaročena user posted image .....tko da bo tud poroka sledila (končno, po tolkih letih....) vendar verjetno ne še v letu 2008, ampak v 2009....bova še videla....naju naslednje leto čakajo čisto druge nove stvari kot je starševstvo user posted image
No, toliko o meni.....jaz se drugače počutim OK, prav tako moj otročiček, ki je kar živahen, se mi zdi zmeraj bolj aktiven čez dan, da nič kaj dosti ne prespi user posted image

lepo se mejte pa javite se kaj....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.12.2007 16:27:43   
lucalu
Dinki iskrene čestitke ob zaroki user posted image
Drugače pa tudi mi ne praznujemo božiča... k nam je vedno hodil dedek mraz, ko smo bili otroci... Ampak imam nečaka na obisku in se je božiček pač moral včeraj oglasiti pri nas... user posted image  Sem pa tako zmatrana od njiju, da vsako prosto minutko oddremam user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.12.2007 17:06:02   
Katy13
Vsem user posted image  želim prijeten božič, poln lepih trenutkov.

Dinki - čestitke za zaroko. user posted image  Verjamem, da si v user posted image . Na žalost mene ne čakak takšno oz. podobno presenečenje, ker je moje načelo, da se bom poročila preden bom imela otroke. Kar pa ni več izvedljivo. Ampak sem vedno ganjena, kadar slišim, da se bo kdo poročil.

Malo še, pa bom šla na Božično-novoletni koncert.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.12.2007 21:01:39   
max81
čer punce, lepe praznike, predvsem pa srečne, zdrave bejbije a ne!!!!!! to si najbolj želimo, čestitke vsem bejbam za rojstne dneve in še na mnoga letauser posted image user posted image , predvsem pa Dinki za zaroko...čestitkeuser posted image user posted image ..mi bomo pa do nadaljnega kr koruznikiuser posted image

no pa lp in božajte svoje buhije

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.12.2007 23:50:05   
mergetka
Evo, končno mam čas za brat. Bili smo pri mojih doma in smo se imeli tak fajn ( cartanje z 15 mesečno nečkinjo, pa sprehod po snegu in darilčka.... kilce pa zihr ful gor user posted image .).

Drugače se pa dobro počutim, sam mam občutek, da mi kožo zateguje na trebuhu. Malo premalo jo imam raztegnjeno za hitro rastočega user posted image in vse te praznične dobrote user posted image .

Dinki, čestitke za zaroko!! Kak fajn - obletnica vselitve, nosečnost in še zaroka.

user posted image Santa¨s coming to town...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.12.2007 0:21:19   
Nasy
Dinki, kako lepo!!!!

user posted image ČESTITKE!
Punce, jaz vam tudi želim lepe praznike in vesel božič!
user posted image Mi ga praznujemo tko bolj na pol, letos nisva postavila smrečice, ker je nisva imela kam pa tudi časa še ni bilo. Sva pa včeraj dala lučke na okno, vsaj to. Ma tud smrečica še bo, po vsej verjetnosti jutri, ko bo malo več časa.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.12.2007 9:37:59   
Sonnja
dinki čestitke za zaroko!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.12.2007 10:36:40   
Svet
Dinki!Tud moje čestitke za zaroko!
Mi pa bomo ostali kr neki:) -koruzniki:)

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.12.2007 22:02:37   
*medica*
pozdravljene souser posted image ..
dinki čestitke za zaroko ...ful lepo..user posted image user posted image no midva z mojim user posted image sva zaročena že tri leta..user posted image user posted image kdaj bo poroka še ne vem, vedno je kaj prišlo vmes da nama je blo bl pomemben kot vsa tista "ceremonija" no verjetno bo poroka enkat pol ko bo bebica tu..če kaj ne pride vmes..user posted image user posted image no dinki upam da pri vama ne bo tako dolgo ..čeprav tud na "koruzi " nič ne manjka..user posted image

punce uživajte v teh lepih mrzlih dneh in pridno božajte bušije..

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.12.2007 22:31:21   
Nasy
Pa je minil še en dan v pospravljanju, danes smo prvič jedli kosilo za mizo v kuhinji, do sedaj sem namreč lahko postregla edino v dnevni, ker sva šele sedaj prišla do kleti, da sva lahko odnesla stvari za klet dol. No, nisem odnašala jaz. Pa smrečico sem končno naredilauser posted image Popoldan sem bila deležna tako prijetne masaže stopal od mojegauser posted image , da me je kar zmanjkalo na kavču. Se je prileglouser posted image Pa malo me hoče napadat prehlad, ma se mu ne dam. Upam, da me ne zagrabi, ker nimam časa bit bolna zdejuser posted image
Se vidi, da je tudi RR praznična, nikjer žive duše. Upam, da uživate, kjerkoli že ste!
user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
27.12.2007 10:39:08   
Dinki
Dobro jutro punce,
kljub temu, da sem spala skoraj do 10h, vidim da sem še zmeraj prva na forumu user posted image . Kaj je zdaj to? No, jaz sem danes in jutri še na dopustu - hvala bogu, ker se me je lotil nek prehlad. Včeraj me je tako bolelo grlo cel dan, da sem se prav prisilila ležat in pit čaje. Danes je malenkost boljše. Sem zgleda pokasirala to ko sva v torek šla na dva obiska. Sva bila pri enih, ki imajo tako mrzlo v hiši......brrrrrr...da ko sem prišla domov sem se zavedla kolk imamo eni tople domove.

uglavnem, vsem hvala za čestitke...tega nisem pričakovala....je pa tako, da sem mislila, da se pri meni to ne bo nikoli zgodilo, ker je moj načela, da je poroka le en velik strošek...njemu ne pomeni kaj dosti....je pa drugače tud koruzništvo čist OK. Moje mnenje je tudi, da papir načeloma ne spremeni kaj dosti.....
Katy13, tudi jaz sem bila takega načela, pa so nas user posted image  mal prehitel, sam nič zato, sej mladi smo še in cajta je še več kot dovolj.

medica....se bojim, da bo tudi pri nama tako, da bova ostala zaročena še enki časa user posted image ...ker nekak poroke v naslednje leto ne moreva stisniti, sva tudi že malo prepozna...ma ja kaj češ, sam da se mamo radi - to je pomembno.

punce, vem da smo se že parkrat to pogovarjale glede prehlada v user posted image ...kaj je že fajn? Nasy, mislim da si ti imela neke domače recepte? jaz sicer pijem čaj, jem med in tisto iz smrekovih vršičkov in upam, da me ne položi.....ostale, ste zdrave? al je še kera doma bolj bogica? jaz ne vem kaj je to z mano...zmer sem bla k kamen, zdej zadnji mesec pa skoz neki....tale moj pingič že zdej hoče vse od mene, da sem samo z njim, torej počivam in se z njim crkljam user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
27.12.2007 10:54:26   
Nasy
Dinki, saj če vse to ješ, pol si v bistvu že sama dost pogruntala, jaz sem samo tisto mešanico meda in limone omenjala. No, če imaš pa vršičke, je pa še bolje. Mi jih letos nismo nič nabirali.
Mene tudi nekaj grabi, bolj grlo in malo imam zamašen nos. Mi po obiskih nismo nič hodili in tudi nismo jih še imeli, je pa verjetno posledica tega norenja noter-ven, sem in tja..sicer se dokaj pazim ampak vseeno nekaj letanja pa je le.
Danes imamo še eno pot v LJ, potem pa zaključimo fure dol. Gremo še zadnje denarne zadeve poštimat in par stvari še za prepeljat iz tamkajšnje kleti v to klet. Hvalabogu, da je konec, zdaj sem pa že sita tega. Pa še vse me tako zmatra. Sploh nimam občutka, da bo novo leto. Kje boste silvestrovale? Jaz sem mislila, da bo kaj zunaj tu, pa kaže, da letos ne bo nič tako, da bomo verjetno kar noter, na toplem. Bomo gledali ognjemet kar z balkona, če bo kaj
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
27.12.2007 11:11:26   
Dinki
No, pol sem zgleda že prava domača lekarnarka user posted image ....vršičke mi je pa dala moja "tašča", jih ona nabira in naredi in mi je to prav dobra stvar.
Zdejle tud že pijem čajček user posted image . Tud ti se kar pazi Nasy....mater si dobra, mene bi ziher že kaj zvil, sploh zdej v user posted image  vidim, da bolj ko grem prosti koncu, bolj sem neki švoh. Zmatram se pa tud jaz tolk hitr k da bi bla popolnoma brez kondicije. Če grem z antistatično krpo po stanovanju, je to zame že cel napor.....kdaj že ko kaj vsa vznemirjena povem oz. razlagam, moram prav najprej normalno zadihat, da lahko povem do konca user posted image ....smešna je tale user posted image , ni kaj...
Silvestrovanje......ja, mi ga bomo praznovali kar pri nama doma. povabila sva en par, ki prav tako pričakuje user posted image  v maju, tko da smo glih za skp user posted image . mogoče prideta še ena moja prijateljica in njen fant, ampak to še ni zagotovo. Ravno danes se dobita moj in tisti prijatelj, ki pričakuje, da se malo zmenita kaj bomo jedli (kuhal bo on, ker je poklicni kuhar in zadevo raztura)....men je pa tud čist prav user posted image ....mislim, da nam bo fajn, samo da se bom do takrat tudi jaz počutila dobro, pa smo zmagal....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......