Dinki
|
Dobro jutro punce, kljub temu, da sem spala skoraj do 10h, vidim da sem še zmeraj prva na forumu . Kaj je zdaj to? No, jaz sem danes in jutri še na dopustu - hvala bogu, ker se me je lotil nek prehlad. Včeraj me je tako bolelo grlo cel dan, da sem se prav prisilila ležat in pit čaje. Danes je malenkost boljše. Sem zgleda pokasirala to ko sva v torek šla na dva obiska. Sva bila pri enih, ki imajo tako mrzlo v hiši......brrrrrr...da ko sem prišla domov sem se zavedla kolk imamo eni tople domove. uglavnem, vsem hvala za čestitke...tega nisem pričakovala....je pa tako, da sem mislila, da se pri meni to ne bo nikoli zgodilo, ker je moj načela, da je poroka le en velik strošek...njemu ne pomeni kaj dosti....je pa drugače tud koruzništvo čist OK. Moje mnenje je tudi, da papir načeloma ne spremeni kaj dosti..... Katy13, tudi jaz sem bila takega načela, pa so nas mal prehitel, sam nič zato, sej mladi smo še in cajta je še več kot dovolj. medica....se bojim, da bo tudi pri nama tako, da bova ostala zaročena še enki časa ...ker nekak poroke v naslednje leto ne moreva stisniti, sva tudi že malo prepozna...ma ja kaj češ, sam da se mamo radi - to je pomembno. punce, vem da smo se že parkrat to pogovarjale glede prehlada v ...kaj je že fajn? Nasy, mislim da si ti imela neke domače recepte? jaz sicer pijem čaj, jem med in tisto iz smrekovih vršičkov in upam, da me ne položi.....ostale, ste zdrave? al je še kera doma bolj bogica? jaz ne vem kaj je to z mano...zmer sem bla k kamen, zdej zadnji mesec pa skoz neki....tale moj pingič že zdej hoče vse od mene, da sem samo z njim, torej počivam in se z njim crkljam