Katy13
|
Pozdravljene! Šele sedaj sem uspela priti do računalnika in vas prebrati. Vendar niste veliko načvekale. Se pozna, da so nekateri še prosti in se malo potepajo. Pri meni je bila na obisku nečakinja (stara 3 leta in 5 mesecev). Včeraj je prišla iskat darilo in si je zaželela, da bi prespala pri nama. Smo bili kar zgodaj pokonci (ob 6.30), potem pa zajtrk, igranje, potem pa smo se šli ven dričkat, ker je bilo lepo sončno. Dinki - sama sem svojemu lepo povedala, da če ima željo, da bi se poročila, se morava preden bom . Sama imam kar veliko željo, da bi se poročila, je pa res, da so mi druge stvari pomembnejše od poroke (stanovanje,...). Rekla sem, da kredita ne bi nikoli jemala za poroko, da potem se raje ne poročim. Pri nama je bilo namreč tako, da sem lansko leto omenila, da bi se letos rada poročila, vendar mojemu ni bilo (predvidevam, da zaradi financ), sicer sem rekla, da lahko vso poroko financiram sama, vendar očitno mojemu ni bilo do tega, da bi vso finančno breme prevzela jaz oz. vsaj večino. Namreč rekla sem, da ko bo pripravljen, me mora kupiti zaročni prstan (zgolj zaradi tega, da bom vedela, da je tudi on pripravljen, ker ga nočem v nič silit). Letos sem tudi s tem namenom čakala dalj časa, da sem začela jesti folno kislino, če bi si premislil,... Pa si ni... Veš imam pa še eno načelo, da se mora pisati po mami in ravno zaradi tega se ne bom poročila po rojstvu , ker mu ne mislim čez nekaj časa spreminjati priimka. Lepo se imejte, grem likat, ker imam potem inštrukcije.