|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
25.12.2007 21:43:38   
pot
mišk, s fiziološko ji speri učke, potem ji daj par kapljic svojega mleka na novo vatko in še s tem speri učko, potem pa spet speri s fiziološko (tako je meni patronažna svetovala). Če boš to delala z vatko, pazi, da se kakšna smetka od vatke ne znajde v učku - naj bo dobro namočena.  Večkrat na dan, pa speri samo s fiziološko, od zunaj na noter, da kaj ne zaide v ušesa, da se še ta ne vnamejo. Tako smo mi rešili težavo z vnetim učkom.
Kadar sem umila z mlekom, se mi je zdelo, da se je fuull izboljšalo vnetje. Vztrajaj z izpiranjem s fiziološko še par dni po tem, ko se pozdravi. Ni pa to nič takega, da bi mogla obiskat Dr..
Za kamilice pa sem v eni knjigi otroški knjigi prebrala, da odsvetujejo. Tudi jaz sem najprej pomislila na kamilice, pa mi je patronažna svetovala drugače, sem ga pa po nasvetu knjige spirala s fiziološko, potem pa še z mlekom, ko sem se posvetovala s patronažno.

Lepo praznujte punce.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Desetke007
25.12.2007 23:27:14   
janja
mišk - mislim, da bo kar držalo kar je napisala pot. Urban je imel zjutraj tudi mičkeno vneto oko, pa sem mu sprala s fiziološko, potem pa je čez dan v redu. Še enkrat pa opozorilo vsem mamicam - pazite, da vnetje očk vaših otrok ne prenesete še sebi. Vaše vnetje zna biti potem veliko hujše.

tave - me veseli, da so magnetki uspeli. Samo, da je Tia zadovoljna z darilom.
A Teja kaj prenašaš v slingu? Ma me ful matra, ker hoče biti Urban non stop v naročju, jaz imam pa roke do tal.

Mi bi lahko imeli zdaj super Božične praznike - na urgenci. Andraž je te dni malo dlje pokonci, pa sem mu prejle rekla, naj se spravi spat. Takrat pride v sobo še moj fant, tamal pa v jok: "Mami bunkico sem pojedel." Sem postala kar zelena. Ta bunkica ima premer 1 cm in če se ne motim je še svinčena (od Flipperja). Že sem razmišljala, da bi ga prijela za noge in obrnila,  pa je na srečo začel bruhati in bunkico izbruhal. Groza me je ob misli, da se to ne bi zgodilo in bi hodili po bolnici in čakali, če jo bo pokakal. Ah, ti otroci. Še dobro, da se je tako končalo.

Naš Urban je pa zadnje dni zvečer kar priden. Zaspi ob 21h in spi tja do 4h. Po moje bi spal še dlje, pa ga proti jutru začne matrati nosek. V stanovanju je tako suh zrak (kljub temu, da sušim perilo na radiatorjih). Danes sem zato dala na radiator v spalnici kar veliko mokro brisačo. Upam, da bo kaj zaleglo. A ima katera vlažilec prostora? Zanima me, kako se kaj obnese?


nočko... Janja



_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Desetke007
25.12.2007 23:51:55   
valči
janja,
kaj se vam vse dogajauser posted image ,srečo ste imeli,res,hvala bogu,da je zbruhaluser posted image
Naša Nina je tudi pridna,včeraj je spala od desetih,do šestih,samo ne vprašaj,kakšne zize sem imela,vse vozličaste,samo mi je potem bolj pojedla.Jo pa tudi nosek matra,sploh ponoči,nimamo pa vlažilcev,ker imamo vlažno stanovanje,smo včasih vklopili aparat,ki vleče vlago not.In koliko je odvečne vode...Tako da pri nas je kontra problem,smo v hiši,pa vi?


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Desetke007
25.12.2007 23:54:01   
micla















Punce, naj vam še jaz zaželim mirne praznike.

Me ni bilo par dni gor in že celi romani za prebrat. Se je skozi neki dogajalo, zvečer pa itak sem tko zaspana, da samo popadam v postlo.

Pri nas je stanje nekoliko boljše. Hranjenje poteka dokaj uredu. Kako rudno je super in lepo poje vse, pol spet naslednjo malo protestira, ma je ful boljši, kot dva tedna nazaj. Včeraj mi je celo dvakrat po 150 popila in sem se prou čudla. No danes že ni bila več tako super, ma še vedno sprejemljivo.

Danes smo bili na kosilu pri tašči in je bil ful džumbus.....in seveda je Elena ratala sitna, ker ni mogla zaspat in pol sose začela pametovanja z vseh strani.....je lačna, je žejna, jo kaj boli.......  mislim, niso nehali pametovat. Pa bom ja jst vedla kaj je mojemu otroku, ki ga vidim vsak dan.....tko so me znervirali, da sm  na koncu že prou zatežila naj nehajo. Ko mije blo zadosti sem pobrala cok in pok, Eleno sem dala v voziček in seveda je zaspala v sekundi. Sem jim cel čas tupila, da je zaspana in da se ne more umirit, ker je preveč kažina okoli nje..... ma niso nehali in so pametovali po svoje. Pol sm se pa pobrala in šla še malo šetat, da me je vsaj malo spustila glava. Mislim, kako so eni tečni in predvsem PAMETNI. 
Sem kar rekla mojemu, da ne grem tja k njegovim še vsaj dva mesca, tolko so mi naložili.
Sej niso slabi, ma znajo bit pa včasih precej težki.....

Zdej sem se skričala in mi je že bolje. Hvala ker ste me brale.

Imam eno vprašanje. Moj nečak je dobil vodene koze, pa me zanima ali naši user posted image  tudi lahko zbolijo že sedaj, če pridejo v stik? Kaj pa če sem jaz v stiku z njim, ali lahko kej prenesem na Eleno?  Če katera kaj ve, bi ji bila zelo hvaležna nasvet.

2ursae....fajn, da ni nič hudega.
mišk....upam, da se kmalu pozdravite z očkami
janja.....sranje s temi alergijami in izvidi. Upam, da se kmalu zedinijo in ti za ziher povejo al je kej al ne.
Moj mali žužek nina že od 21,30. Zdej grem še jst počasi v vodoravno.  sem kar precej utrujena - sem zjutraj spucala kopalnico, pol smo šli na kosilo, popoldan pa še posesala in pobrisala celo stanovanje. Sem malo izkoristla, ker je moj doma in je popazil na user posted image .     Joj sem šele zdej vidla, da sem na božič čistla hišo....ja ni kej....sem šla že prou falit. user posted image

Nočko vsem......





_____________________________

micla

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Desetke007
26.12.2007 0:06:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: janja

A ima katera vlažilec prostora? Zanima me, kako se kaj obnese?



brez vlažilca mi živeti ni user posted image . Resno, eden je v spalnici in eden v Anžetovi sobici, ta tretji, namenjen za dnevno sobo je pa žal crknil. Ker izgleda, da bo kar mrzla zima, bo treba kupit še dva. Imamo tudi merilce vlage in vidim, da vlaga res pade, če vlažilec ne dela. Toplo priporočam, sploh ob otrocih, saj se ne te način lahko precej zmanjša nevarnost bolezni.
Uf, dobro, da se je tole z Andražem dobro končalo - si kar prestavljam, da si se ful ustrašila.

nočko, pri nas ful sneži, prava božična pravljica

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Desetke007
26.12.2007 0:18:50   
mišk
Hvala za vse nasvete!user posted image
Danes ji že cel dan spiram s fiziološko, pa se skos na novo nabere ful gnojčka. In to na obeh očkih. Kar strah me je kako stanje bo zjutraj! Ko si stisnem mleko je pa zeeeloo gosto, tak da ne vem... Bom nadaljevala še naprej z fiziološko. Jutri gremo k tastu na kosilo, pa bom Dono, ko jo bom nesla v avto, strogo pokrila s plenico čez obrazek, da je še kje ne napiha po učkih. Sej, če bo stanje zjutraj slabo ne mislim nikamor rint z malim revšetom.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Desetke007
26.12.2007 8:53:09   
lane31
Dobro jutro user posted image
Komaj sem vas uspela prebrat.
Janja......uh kaj vse nas še čaka in na kaj vse bo treba paziti , še sreča, da se vam je tako končalouser posted image

MIŠK....škoda, da ji nisi dala tiste kapljice mleka....verjamem ti, da očka zgleda grozno.....jo je naša že pred 4 tedni imela prav tako, s tem, da je še zatečeno in rdečo bilo vse okoli....
Tako smo pozdravili v 2 dneh- po posvetu z patronažno- izpiranje z fiziološko,
noter v oko malo mleka večkrat na dan ter obkladek iz toplih kamiljc ,pa masirat ne pozabi...kar močno ji pritiskaj na notranji strani očesa tam ob nosku
ker se takim malim zamašijo solzevodi in je to razlog da teče gnoj iz očesa
 
MICLA....Me veseli,da sta uštimale prehrano....ti morem rečti, da je naša iz požeruhinje kakršna je bila 1 mesec- se spomniš, da sem se bala da preveč
adaptiranega dajem- postala prav hecen jedec.Ni sicer neješča,a za eno flaško 150 ml porabi tudi do 45 minut....Prvih 60ml poje na šus potem pa pogajanja
mi tudi kravžlja živce....ona bi zgleda najraje vsake pol ure jedla 50 ml...
mislim halooo .....tak se pa ne grem....in vztrajam da poje vsaj 120 ml
 Poje pa 5 flašk na dan -bebe1 - pa tam piše na škatli da bi sedaj morala popiti 5 krat po 165 ml....ma ni šans user posted image ...največ 5 krat 130 ml poje....kar je isto kot 4
tedne nazaj user posted image ....Pa se tudi sprašujem če je to normalno....mar ni tako, da
ima otrok vedno večje potrebe po hrani, pri nas pa je vse enako kot takrat ko je bila 4 tedne stara.
Sicer je zadovoljna, mirna deklica, a malo me že skrbi kaj bodo kg pokazale
januarja ko imamo posvetovalnico
 
Kako pa se ubranit pred pametovanjem- meni gre skozi uhe user posted image ...pri eni not....user posted image
 
Božiček mi je prinesel fitnes karto za 10 obiskovuser posted image ...to je sicer premalo, a dovolj da me premakne....štartam drugi mesec user posted image user posted image
 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Desetke007
26.12.2007 9:17:56   
skuštrana
Misk, jaz sem Arsenu tudi pozdravila oko s svojim mlekom in fiziološko. Meni je tudi patronažna odsvetovala kamilice, ker izsušijo, medtem ko jih pa nekaterim svetujejo..Težko je bit pameten. Z Lizo smo imeli iste težave, pa ji ni pomagalo nič, šele antibiotik. Probaj iztisniz kako kapljico mleka, saj ni treba veliko, toliko da jeuser posted image

2usae,super za Bora, da ni bilo treba nič rezat ali kaj takegauser posted image Zdej pa držimo pesti, da se samo poceliuser posted image Aja, zadnjič sem ti pozabila napisat, da mi je full fajn brat kadar napišeš kaj kar te naučijo v razvojni, ko si pisala kako se otrok pravilno obrača in takšne stvariuser posted image No, naš je bolj len, se še nič ne obrača, ampak bolje to, kot pa da to dela narobeuser posted image ...Trenutno Arsen dela na kilaži in velikostiuser posted image ..Vsak dan je večji, nosi cote, ki jih je imela Liza pri pol leta, že res, da njega povijam v Racmanke, Lizo nisem ampak vseeno...Aja, ej, tisti vložki za Racmanke, ene par jih je malo večjih in bolj debelih..Dej mi razloži kako je s tem, a to so kakšni posebni?

Vlažilec, mi ga nimamo, ker niti ne kurimo tako zelo in nimamo preveč suh zrak..Se pa full vidi razlika, ko pridemo k mojim domov in spimo tam, jaz sem ponoči non stop žejna, pa Arsen dobi kar takoj suho kožo po obrazu, jaz pa po nogah..Prav neverjetno je...

Micla,seveda lahko dobi vodene koze, čimmanj stikov...

Janja,ojej, user posted image , no, samo da se je srečno končalouser posted image čez par let se boste temu smejaliuser posted image

Kasija, obroče za sling je full težko dobituser posted image ...Malo pobrskaj po RR, so se ženske že pogovarjale o tem...Mislim, da jih moraš naročit 100 parov ali nekaj takšnegauser posted image ..Razen če ti jih kdo naredi...Probaj si sešit trak, tam ni obročev...Jaz si ga bom kar kupila, ga ima soseda in sem navdušena nad njim, posebno kadar gremo kam daleč na sprehod, za krajše relacije mi je sling boljšiuser posted image Ona ima Didimos(ni prav napisano) iz 100% volne in tamalega sploh ne rabi full toplo oblačit, ker ga trak full greje...

Klaudia, čestitke za krstuser posted image

A bote vse krstile otroke? Mi ne bomo...Čeprav me doma stalno davijo s tem, ampak meni se zdi čisto brezveze, ker nismo verni pa tudi otrok ne vzgajamo v tem duhu, čemu potem krstuser posted image Da ne bojo sosedi kaj rekli...Ma, brezveze...


Tinylove blazina je zakonuser posted image user posted image Božiček HVALA...user posted image Po eno uro je gor, je cel nor..Liza pa tudiuser posted image

Lep dan vam želim, mi gremo ven na sončeka..Smo bili 2 dni v Slo, mraz in megla, ma fujjj...Pridemo včeraj sem pa sonček in  lep dan...Se mi res smilite tam v tisti megliuser posted image user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Desetke007
26.12.2007 9:22:46   
skuštrana
Pametovanje - se strinajm z Lane31, eno uho not, drugo venuser posted image ..Ampak je pa full naporno, če ti non stop kdo teži otrok se pa oka zraven...Pa vsi so full pametni kaj tvoj otrok ta trenutek potrebujeuser posted image ...

Oktoberka, kak ste zrital s prehrano?

Še tole, če katera ve..Arsen je imel dvakrat v kakecu takšne nitke,sluz in kri..Vem, da je imela isto Liza in je mož peljal paniko pa nam je pediater rekel, da če je malo je normalno pa se ne spomnim točno zakaj to pride..A sem kaj narobe pojedla ali je kaj drugega?




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Desetke007
26.12.2007 11:33:45   
Klaudia
             user posted image       

34 user posted image       21 user posted image          13 user posted image

18.09. pingi ('79), JAKA
           rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
 
24.09. orka** , ANEJ
           rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm

30.09. pony ('74), SARA
           rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

           rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm

03.10. suzanamai ('73), ZOJA
           rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm 

03.10. tave ('74), TEJ
           rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
    
06.10. Micla ('77), ELENA
           rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm

11.10. skuštrana ('77), ARSEN
           rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm 

11.10. Kasija 78 ('78), ELIAN
           rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm

11.10. kmarijaNINA
           rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm

13.10. oktoberkaZARJA

           rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm

13.10. Jasna ('76), NELI
           rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1 ('80), LUNA
           rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. Pandica ('79), ZALA
           rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli ('75), MAKS
           rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm

15.10. janja ('73), URBAN
           rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm

15.10. mišk ('82), DONA
           rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

16.10. Ulaa ('74), NIK
           rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
           rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm

17.10. noa1 ('75), AJŠA
           rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm

18.10. JennyAnnyLANA
           rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm

19.10. mehurčica ('78), ENI
           rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm

19.10. ULLA K. ('77), FILIP
           rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm 

22.10. valči ('79), NINA
           rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm

22.10. 2ursae ('77), BOR
           rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm

23.10. drobižekŽIVA
           rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. Daschi ('76), ZAIRA

           rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. ditta ('74), ZOJA AIKEN
           rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
           rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
         2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. Spark ('77), ALINA
           rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm

29.10. živa ('77), ANŽE
           rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm

30.10. lane31 ('76), ANETA
           rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm

03.11. mama06, JERNEJ
           rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm

05.11. zivepo ('86), PIA
           rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, ??cm

ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
01.12.1977     skuštrana
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: Desetke007
26.12.2007 11:44:25   
Klaudia
Hvala vsem za čestitke ob krstu.

mišk - žal ti ne vem nič pametnega za svetovat. Mogoče bi res probala vsaj malo svojega mleka sis tisnit in ji ga dat v učke. To naj bi blo najboljše.

tave - saj res. A ti je uspelo poštudirat sling? Žal me nazadne ni blo na srečanje zato upam da ti je uspela katera druga razložit...

janja - hvala bogu da se je vse uredilo. Bi bil prav smotan božič če bi bil preživet na urgenci. Glede vlaženja prostora. Kaj pa tiste glinene posode ki jih obesiš na radiator in v njih naliješ vodo: a si že sprobala?

skuštrana
- glede krsta. Če tebi ni do vere, ga ne krsti. Čisto preprosto. Mi je nismo krstili zaradi babic in dedkov ampak zaradi naju samih. Največ je pa prevagalo to, kakšen pogreb imajo nekrščeni. Vem rekli boste: "Mi ne razmišljamo o smrti." Žal je user posted image sestra umrla v prometni nesreči ko je bila stara 9let. Pa glede na to da dela na Žalah, se takemu mišljenju ne moreš izognit user posted image


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Desetke007
26.12.2007 12:55:53   
mišk
Danes so Donini učki že skoraj čisto o.k.user posted image  Mal ma še rdeče in čist eno malenkost gnojčka, drugače pa super. Sem prav prijetno presenečena. Prepričana sem bila, da jih dans zjutraj sploh ne bo mogla odpreti, tak bo hudo. Zgleda, da spiranje s fiziološko res pomaga. Zdej moram pa sam še pazit, da je danes kje ne napiha, ker gremo na en obisk.
Punce, še enkrat hvala za vse nasvete!user posted image

Krst: mi bomo dali krstit. Sej se morava glih ta teden it zment k župniku. A je primerno, da se jo nese h krstu v svetlo oker bundici in hlačkah? Se vam zdi nujno, da je glih v belem. Imamo sicer en ful lep bel kombinezon-žakeljček iz h&m-a, pa ga bo vsak čas prerasla, tak da ne bo nič!

Moram it!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Desetke007
26.12.2007 13:16:22   
tave
hoj!

Krst čisto po želji. Sama sem krščena, moj pa je druge vere, tako da ne pride v poštev. Smo pa itak ateisti tako da.....Nimam proti nobenemu nič, je pa lepo, ko vidim take lepe slikce, kot so tvoje Klavdija.

Klavdija- ja mi je pokazala  Kasija7, ampak moj mali se not dere ko jeshar. Pol mi pa že moja 2 težita nej ga dam že enkrat v iz slinga, ker mu očitno ne paše. Bova še poskušala po praznikih, ko bova sama.

Kaj pa drugače kaj počnete čez praznike? Mi samo jemouser posted image user posted image . Kile že tako ne grejo dol, pol pa še vsa ta hrana!!! No sej bo. Če ne prej pa spomladi.


Pozdravček

lp, tave

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Desetke007
26.12.2007 15:30:39   
valči
mišk,vseeno je,kako ti je oblečen otrok pri krstu,moj sin je bil v belem,ker je bilo poletje,hčero sem imela v roza oblekci,nino pa še ne vem,v kaj

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Desetke007
26.12.2007 15:57:24   
mama06
Dober dan,

tudi mi imamo eno očko vneto in  sem mu danes kapnila malo mleka direktno na oko. Sedaj ima pa itak vse zlepljeno skupaj - od mleka in od gnoja, ki se mu cedi iz očke. Vročine nima, kiha nonstop in nos ima zamašen.

Krst - mi ne bomo krstili našega user posted image , ker niben od naju ni veren in tudi družine niso

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Desetke007
26.12.2007 16:16:04   
valči
...nadaljujem.V kaj jo bom imela oblečeno na krstu,ki bo konec marca,nekaj primerno vremenu in velikosti bom ji kupila,vseeno,kakšne barve bo.Pa vredu,da se je doni učka porihtalauser posted image

tave,
mi med prazniki samo jemo,jaz bi sicer mogla bit na dieti zaradi nine,pa sem grešila,da sem jedla potico,pa je revca cel dan že jokava in pokonci,ji je verjetno škodilo,ker je spet dobila lišaje po vratu in suho kožo.bomo drugo leto vzewli hujšanje v roke,ko seprazniki končajo,v planu imam,da bi do krsta zgledala koliko toliko normalno,kakih 60 kil bi rada imela,sedaj jih imam 67-68,kar je prevečuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Desetke007
26.12.2007 16:50:06   
skuštrana
Klaudiao , kakšen pogreb pa imajo nekrščeni? Najbrž brez župnika, kaj drugega pa nisem nikoli videla, da bi bilo čudnegauser posted image Ali se motim? Pa maše in tega nimaš...user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Desetke007
26.12.2007 17:11:50   
Klaudia
mišk - me veseli da so očki že vredu. Pri krstu pa je komot oblečena v svetlo oker ali kero koli drugo barvo. Itak dobi med obredom čez bel prtiček.

skuštrana - da ti citiram user posted image : "Civilni pogreb je neoseben, hladen, spominja na socialistične čase. Izgleda kot da bi zakopali psa in ne ljubljene osebe." On pravi, da je še svojo želvo lepše zakopal user posted image




_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Desetke007
26.12.2007 17:54:57   
mišk
Jst tud še nikol nisem bla na civilnem pogrebu. Zgleda, da me obdajajo sami (vsaj na papirju) verniki.user posted image
Dans sem pa že cel dan tak zaspana, da ne vem. Včeri smo mela spet obiske do enih zjutraj, pa ene par buteljk,... Zjutraj pa suha usta, pomanjkanje kisika,... Sej vse poznate.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Desetke007
26.12.2007 17:59:18   
valči
klaudia,bi te lahko prosila,kako geslo vpišem,mi ne potegne,vem,da lia z veliko napisana,vendar se mi album sploh ne prikaže,da geslo vtipkam,kaka finta,ali kajk mi ne greuser posted image

pa pardon za male črke,še vedno imam nino na rokah,cel ljubi danuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Desetke007
26.12.2007 18:22:49   
noa1
Lepe praznike vsem mamicam, očkom, otročičkom in tudi vsem ostalim.  Pa srečno 2008!!!!!!!!!

Malo z zamudo pa vendar. Mi smo cele dneve okoli hodili, danes pa sem ostala kar v pižami in imam še toliko za naredit da me kar glava boli. Do likalnika sploh ne pridem več, kakega generalnega pucanja pa pri nas že dolgoooooo ni bilo. Hvala bogu da se te naše male štrućke še ne puzajo po tleh, ker pol bi bila kriza.
Vas par dni nisem brala pa se je kar nabralo strani.
Mi imamo še zmeraj probleme zaspat in nam uspeva med 2 in 3 uro zjutraj. Zaspi pa ne zaradi krčev, ki s epojavijo nekje po 22 uri. Pol pa celo jutro prespi ali pa še dlje( danse je spala do 14.00). Ne vem kako ji naj ta ritem malo obrnem, da bi zaspala prej oz. da bi  jo začelo prej šraufat in popustilo vsaj do 22 ure zvečer.

Krst:  me vsi sprašujejo, ampak midva ne bova krstila. Jaz sploh nisem krščena, moj pa tudi ni za to. Če bo sama kdaj hotela ji tega ne bom branila, jaz je pa definitivno ne bom slila v nekaj, v kar ne verjamem. Spoštujem pa vse, ki razmišljajo drugače.

Civilni pogrebi: jaz sem bila kar na nekaj civilnih in so lahko enako ganljivi kot cerkveni (ali pa še bolj)...je pa odvisno od sorodnikov, kako ga organizirajo, Danes je možno že praktično vse.

Očke: vsem, ki imate vnete želim, da se čimprej pozdravijo. In trkam na les, da se še nam ne pripeti kaj takega.

Kilogramčki: se raje sploh ne tehtam...se bom nekje par dni po praznikih, ko bo že kaj šlo dol.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Desetke007
26.12.2007 18:29:19   
skuštrana
Civilni pogrebi: jaz sem bila kar na nekaj civilnih in so lahko enako ganljivi kot cerkveni (ali pa še bolj)...je pa odvisno od sorodnikov, kako ga organizirajo, Danes je možno že praktično vse.


Ja, meni se tudi zdi tako nekako...Pač kot samo civilna poroka, je lahko tudi full brezveze ali pa full dobra..Odvisno od same ideje in organizacije...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Desetke007
26.12.2007 21:09:14   
majoli
Oktoberka; prosim, če mi poveš kako in kdaj si ti dozirala kapljice Mylocin?

Skuštrana; spomnim se, da mi je kolegica rekla, da so nitke v blatu znak alergije.

Vsem želim srečno novo leto in veliko lepih trenutkov z vašimi najdražjimi!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Desetke007
26.12.2007 21:24:01   
Jenny Anny
Tudi jaz želim vsem vesel Božič (čeprav malo z zamudo) in srečno predvsem pa zdravo 2008.

Ja naše zdravstvo si pa res ni enotno, kar s tiče smernic in svetovanja (men so za očke svetoval kamilice), fiziološke mi noben sploh omenil ni. Kot zgleda tudi sami nimajo nobenih internih izobraževanj, da bi se poenotili.user posted image

Vlažilec zraka jaz vsekakor priporočam, mi ga imamo in je res razlika, tamala ima manj problemov z noskom, pa tudi midva.

Krst, mi bomo našodali krstit, sam še ne veva kdaj, verjetn spomladi, marca al pa aprila.

kilogrami, zdaj ko so prazniki ne bojo šli nič dol, prej gor. A mi lahko katera razloži, kako naj bi šli kilogrami dol z dojenjem?? Če jem malo, tud mleka nimam, če jem normalno, pa tud kg ne grejo dol!!

klaudia čestitke za krst, bolj slabo poznam Lj, katera cerkev je to??

No pri nas se bojo stvari mogoče počasi umirile, zvečer sicer še vedno jokamo, ampak ne več tako dolgo kot prej. Zaspimo namreč že nekje do osmih. Drugač pa smo pridniuser posted image

No lepo uživajte, jaz grem pa po 100letih še malo pred TV.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Desetke007
26.12.2007 21:44:55   
janja
Ja punce, to je pa tko če imaš otroke. Vedno  moraš biti pripravljen na kakšno kozlarijo. Meni gredo ob misli na včerajšnjo pripetijo še vedno kocine pokonci.

micla - vodene koze so nalezljive v času, ko se otrok dobi virus do takrat, ko mozoljčki popokajo in se posušijo. Inkubacijska doba je nekje 3-4 tedne. Mi je pa patronažna rekla, da nekdo, ki je vodene koze že prebolel, virusa ne more prenesti drugemu (ko sem jo vprašala, če mi lahko Andraž prinese norice iz vrtca, kljub temu, da jih je že prebolel). Andraž jih je lansko leto dobil ravno 4 tedne po tem, ko je zbolel njegov bratranec.

2ursae - meni je tudi všeč, ko kdaj napišeš kaj iz razvojne ambulante. No, ob vztrajanju se nam je spanje z nasveti E. Pantley obrestovalo. Zaspimo brez joka, vsak večer ob približno isti uri. Tako, da če imaš še kaj pametnega na rezervi kar napiši.

Vlažilec prostorov
se očitno res splača nabaviti (ker živimo v bloku). Včeraj sem dala na radiator veliko mokro brisačo in je bilo res veliko bolje. Urban je mirno spal, mi pa tudi.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.