|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.12.2007 11:05:08   
ugi
Zivio.

Na dedku mrazu je bilo suuuuuuupeeeeeeer. Smo se ful nasmejal.
Smo gledal lutkovno predstavo Obuti maček. Luka je zelo uzival. Je pa vso dvorano nasmejal. V trenutku, ko sta se onadva na odru lovila okoli lestve (namrec najmlajsi sin, ki je podedoval mačka, ga je hotel ujeti in ubiti, da bi si naredil iz kožuha jakno, da ga ne bo zeblo) in je bila v dvorani čista tišina, je Luka rekel 'Ta dva ga pa biksata.' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsi so se mu smejali.
No potem je prisel pa se dedek mraz in veselje je bilo se vecje. Pa res lepa darila je dobil.

Tako, zdej pa bezim nazaj delat.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.12.2007 14:36:22   
Katrin
Danes ste pa vse nekam poniknile user posted image

Še Mojčce ni, ki bi nam postregla s kavico user posted image

Lep dan user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.12.2007 15:18:10   
fipi
ojla!

Na hitrco vas pozdravim iz mrzlega Prekmurja. Trenutno se oglašam iz službe, ker mi je doma crknil trdi disk user posted image user posted image user posted image . Izgleda, da sem izgubila vse podatke. Me je kar groza, pa toliko pomebnih podatkov sem imela user posted image .

A ve pa ste kar pridne, že vse ste okrasile jelke. Mi pa jo bomo v ponedeljek, sem si vzela dopust, tako da bo malo več časa za naša škratka pa lubija in seveda za RR. Darila imamo tudi že kupljena. Vsaj eno leto sem se potrudila, da ne tekam za darili zadnje dni in mi je prav fajn, nič stresa, kaj komu kupiti. Sem si naredila seznam komu kaj kupiti, pa sva z lubijem v ponedeljek v dveh urah nakupila.user posted image

Ne biti preveč hude na mene, ker vas ne bom pokomentirala.

čao,

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.12.2007 20:07:28   
rainbow
Ojla!

Sem vam rekla, da me boste imele poun kuferuser posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjet, da sta moji babi že v posteljahuser posted image user posted image  Enja je bila blazno zaspana, se je kar naslanjala, je pa res, da sem jo danes šla v vrtec iskat, ko so še spali in jo je vzgojiteljica zbudila. Upam, da zato in da se ne obeta kaka bolezen. No, ni pa dvakrat za rečt, da ne bo Lia prišla ven iz sobe z izgovorom, da ne more spat. Bomo videli.

Katrin, trgovina z lesenimi igračami je, pa ni Ristanc, ampak mislim da Kosobrin. Pa še blizu jo imam, morda pa res jutri do tja pobrišem. Sigurno ne bo gužve.
katrin, super, da je vse ok; ti pa verjamem, da pregledi dolgo trajajo in so kar izčrpljujoči. Ampak glavno, da je rezultat super v redu. Če te smem potolažit glede tvojih skrbi pred porodom, jaz sem bila v drugo pravi profi user posted image , res, še Lio sem dala spat, pa sem že imela popadke, in pol ko je bil drugi res močen, sva te šla v bolnico. In čez dve uri je bila Enja že z namiuser posted image
Ugi, tvoj Luka pa je pravi štoseruser posted image

Fipi, ojoj, pravi user posted image  to z računalnikom. Se je meni že zgodilo. še zdaj mi je žal. pa dobro, sh.. happens, a ne.

Dolina, hvala za ideje. Risank imamo na srečo (ali nesrečo) več kot preveč, snemanih s TV ali rač. Knjigice sta dobili že v vrtcu, pa še jaz sem našla zadnjič tako postavljanko od Nodija, luštno, obe radi poslušata. Bom videla, sem malo brskala po netu za idejami, pa mi morda še kaj pade v oči.  

ok, grem gledat, če je danes kak pameten film na tv, ko glih imam kar dva na voljouser posted image
če ni, se spet pojavim na rr

lahko noč user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
22.12.2007 10:26:41   
Katrin
Rainbow: hvala za korajžo user posted image

Upam, da si snoči našla kaj pametnega za gledat; jaz sem gledala The day after tomorrow (kar v redu).

Eko, sedaj pa lep vikend in še lepše počitnice user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
22.12.2007 10:35:25   
Katrin
Draga NiLe

user posted image

in naj se ti izpolnijo vse tvoje želje user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
22.12.2007 11:56:49   
NiLe
Hej, Katrin: hvala za prečudovito čestitko user posted image Že celo popoldne poslušam Vse najboljše, pa Happy birthday od mojih dveh sončkov user posted image ... ful sta luštna. Sedaj pa se rihtamo in gremo na izlet.... v Trst malo na potep in predvsem na sončka.

Vsem želilm lep vikend in čudovite božične praznike!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
22.12.2007 18:33:22   
Skaana
user posted image

Hej, zdaj vas bom pa najprej pokomentirala, da me spet kaj ne zmoti user posted image .

NiLe, vse najnajnaj bolješe in najlepše za rojstni dan. Naj bodo dnevi polni majhnih radosti. Predvsem pa vse dobro naši user posted image . Vesolje zdravja.
user posted image

Rainbow, verjetno sem prepozna za ideje za darila. Ampak gotovo boš super kupla. Držim pesti, da Enja ne zboli. No, zdaj pa lahko malce bolj zadihaš, kajne?

Katrin, žal ti glede predihavanja ne morem pomagat. Sem imela carski rez s spinalnim blokom - vnaprej napovedan. Saj veste, da sem zelo majhna in že pri Ateni (3030g) sem pristala na urgentnem CR, zdaj pa me itak niso nič vprašali (Aleksej 3330g), in to teden pred rokom. Kaj šele bi blouser posted image . Sem pa prepričana, da bo v drugo šlo kot bi trenil. Podobno kot Rainbow, prav? Sam ne pa predolgo čakat, da se ti ne bo zgodilo kot moji sestrični, ki je kar čakala doma, češ saj še ni to to (tudi drugič noseča), potem pa sta komaj komaj prispela v porodnišnico. Sploh ti, ki si daleč. Kam boš pa Kajo dala?

Ugi, tale Lukec je pa res pravi. Sem se od srca nasmejala dogodivščinam. Jah, naši marčevci rastejo in postajajo nadvse prebrisani user posted image . In prav je tako.

Fipi, joooooojjjjj, mene bi verjetno kap. Najbolj bi pogrešala fotografije... Si mi pa dala dobro idejo, oz. brco v rit, da jih čim prej presnamem na DVDje. Ker moj rač me tud že neki zelooo zafrkava. Ja, glede seznama za božični nakup je pa izredno dobra ideja. Spomni me drugo leto novembra, boš?user posted image

Dolina, sem vesela, da si boljše. Sam res se ne hecat. Naša Atena se je tako zelo navadla, da je ne smem dvigovat, da sploh še sama ne morem verjet. Tako da tudi kasneje po moje ne bo težav z nošenjem Alekseja. Se ji bo zdelo čist normalno, da pač nje ne nosimuser posted image . Se pa zato zeloooo veliko crtljama user posted image . Kdaj pa nastopiš porodniško?

Mojčca, pri vas tudi gre na boljše, kajne? Bi te pa nekaj vprašala. Naš Aleksej zelo zateguje glavico nazaj. So rekli v P, da je to pogosto in da ga moram čim več nositi in kengarujčkatuser posted image  Ja, ko bi bilo to izvedljivo, bi bilo super. A žal nimam časa, da bi ga ves čas po rokah nosila. Kako pa kaj zdaj Matic napreduje, odkar hodita v razvojno?

Suzi*, končno si tudi ti nekaj napisala o Anžeju user posted image . Zanimivo, da je imela pri rojstvu enake mere kot Aleksej user posted image . Kako pa kaj pričakuje bratca ali sestrico? Jaz sem tud mela hud občutek skoz, da bo še ena user posted image , pa sem se očitno zmotla user posted image . Tak da ne se najbolj na občutek zanašat...
Glede sobice pa, daj poslikaj in kakšno slikico prilepi.

Mi smo tak tak. Atena je danes dopoldne spet imela vročino. In to ravno preden bi morala it k Dedku mrazu. Potem je pa zaspala in sem ji kar Paracetamol dala (za Voltaren je bila prenizka vročina). No, in potem se je zbudila kot rožica. Šla k
user posted image
in seveda prišla vsa navdušena nazaj.
Glede vožnje Atene v vrtec je žal spet moja mami na tapeti. In zdaj je to še toliko bolj tečno, ker ne vozi avta in morata v tem mrazu peš. In mala jo izkorišča, da jo mora nosit. Eh, komaj čakam, da se nekoliko otopli, da boma midva z Aleksejem vsaj po njo lahko hodila. Ker zdaj z novorojenčkom pač ne upam še ven.
Smo se pa včeraj prvič kopali. Naš bejbi je bil nadvse priden. Ful mu je pasalo. Poglejte.
user posted image

Uf, zdaj pa bežim.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
22.12.2007 20:11:17   
mojčca
Samo na hitro, ker moram v posteljo počasi spraviti še Manco.

NiLe, vse najboljše user posted image .

Skaana: če ti Aleksej zateguje glavico nazaj, to ni najboljše. Kako rešiti ta problem, ti ne znam povedati, ker jaz z tako majhnim dojenčkom nisem nikoli hodila na terapije. Ko bosta imela prvo posvetovalnico obvezno povej, da zateguje glavo nazaj in naj te kar preventivno dajo na pregled k ortopedu, da vidiš, če je vse v redu. Če kaj ni v redu (pa ne misliti na kakšno hudo stvar, ampak recimo da je malo zategnjen v mišicah), se to pri tako majhnih otročkih reši hitro. Bolj problem je, če se to ugotovi pozneje, ker je otrok navajen že svojih, mogoče napačnih gibov, na terapiji pa ga potem učijo pravilnih gibov, ki jih na začetku otrok ne pozna in je potem jok in stok. Predstavljaj si sebe, ko npr. delaš en in isti gib non stop že dalj časa, potem pa bi ti nekdo rekel, to je narobe in bi od tebe zahteval, da delaš drugače, na drug način. Kriza.

Kaj več pa napišem pozneje. Sem spet sama doma, ker ima moj spet zabavo. To se vleče že cel december in sem jezna ko user posted image . Bi šla tudi jaz ven, pa se Matic zadnje čase zvečer oz. ponoči nekaj pritožuje in ga težko pustim moji mamici. Ona bi ga že pazila, ampak naj hrani svoje moči za očeta.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
22.12.2007 21:28:35   
Dolina
Čer,

jaz bom pa verjetno prej zaspala preden bom končala tale pošt. user posted image user posted image user posted image  Ne upam, da ne no.

NiLe, čestitke ob tvojem prazniku. Želim ti vse naj naj in da te tvoja sončka še naprej tako razveseljujeta, user posted image  pa v trebuščku. Lepo praznuj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je bilo v Trstu? Imajo kakšne fine čevlje?user posted image

Ugi, user posted image user posted image user posted image  za dedka mraza. Tudi nas je nasmejal s svojo izjavo vajin Lukec. Res se spomnijo vse mogoče ob pravem času. user posted image

Suzi*, a 1 meter bo že velik Anžej, madonca user posted image user posted image user posted image  Jaz Zoje že nekaj časa nisem merila. Mi grejo pa te številke na oblačilih ful na živce, ker skoraj vedno kupim narobe. En mesec nazaj sem ji kupila žabice velikost 3-4 oz. 104, jih oprala (pa niso se skrčile) in so ji premajhne. Ji kupim 5-6 pa predolge za skoraj 10 cm. user posted image  Zdaj sem ji vzela bundico 116, ker se mi je zdela 110 nekam majhna in hvala bogu, da nisem poslušala prodajalke, ker ji je 116 prav. Skratka te mere oz velikosti so čist mimo.

Skaana, user posted image user posted image user posted image  za kopanje in za dedka mraza. user posted image user posted image user posted image  Ja, zdej je pa kar mrzlo za novorojenčka, čeprav poznam eno, ki je šla že po enem tednu ven, pupa rojena pa decembra. Brrrrr Jaz z Zojo dolgo nisem šla ven, ker mi je pattronažna rekla, da ko bo ne vem več točno, 10 stopinj, pa lahko greva. Saj bo kmalu melo zrastel in boste skupaj maširali v vrtec. Za babice pa ne vem, zakaj se tako pustijo našim sončkom. No, vem, ker so ti naši sončki zlati. user posted image user posted image user posted image  
Porodniško nastopim šele 24.1.08. Je še kar dolga do tja. Trebuh imam pa že tak...user posted image .... Danes so me na praznovanju RD mojega strica vsi tako bulili, kao kako šele čez 2 meseca rok, saj imaš ogromen trebušček. user posted image user posted image  Se mi zdi, da jo res čist naprej nosim, mojo user posted image . Pa miga tud non stop. In včasih nekaj čudnega počne, ker me prav boli polovica trebuha, pa bula se naredi, pa vse je napeto kot struna. user posted image user posted image  Takrat bi vse dala za en UZ, da vidim, kakšne akrobacije se to gre. Me prav zanima, koliko bo kaj spala tale moja razgrajačica. Kako kaj Aleksej spančka? Na koliko časa se kaj dojita? Joj sem radovedna.
Okorg popka se mi je naredilo že en kup strij, pri Zoji sem jih dobila le ene par na bokih, zdej jih je pa malo morje okorg popka.user posted image

Rainbow, so uspeli nakupi daril? Kako je Enja?

Mojčca, v tolažbo za vse samske večere, vem kako to izgleda. Res si super, da misliš na svojo mami. Enkrat bo pa tudi za tebe čas, ko boš lahko šla ven. user posted image user posted image user posted image Lubija pa mal za ušesa povleči, ker ni sam na tem svetu. In glej kdo se oglaša....jaz sem danes tudi spet sama. user posted image user posted image user posted image  Samo jaz dam Zojo zjutraj k nama v posteljo tako, da ne bo mogel glih dolgo spat. user posted image user posted image user posted image  Ma ne, saj se hecam, se pa velikokrat zgodi, da je enostavno ne morem zadržat v dnevni in gre skakat po Robertu še preden jo lahko zagrabim.

Grem počasi spat, me res že zmanjkuje.

Lep vikend.user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.12.2007 7:33:22   
Katrin
Ej, dobro jutro user posted image

unaj je še tema ... a Kaja se zbuja ob 7ih, ne glede na to, kateri dan v tednu je user posted image

Sedaj gleda Živ Žav, jaz pijem kavico in čakam, da se zdani. user posted image  Danes gremo k mojim na kosilo, tako da nas cel dan ne bo doma. Se slišimo jutri. Lepo nedeljo user posted image

Skaana: upam, da me porod ne prehiti user posted image  Glede Kaje pa odvisno, koliko bo ura (če bo noč, bomo nekoga zbudili: Wahoo je dve hiši nazaj, moj oči pa 5 min stran), če bo podnevi bo pa tudi očetova boljša polovica priskočila na pomoč user posted image

Eko, uživajte in NiLe, upam, da je izlet uspel user posted image

PS: Kaja je danes prvič spala v svoji taveliki postelji user posted image  Je bila zvečer ful važna user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.12.2007 8:33:38   
Špacka

NILE vse najboljše, naj se ti izpolnijo vse želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.12.2007 8:57:21   
NiLe
Dobro jutroooo user posted image

sem mislila, da vam lahko postrežem s kavico, pa vidim, da me je Katrin prehitela user posted image user posted image user posted image . Katrin, lahko te potolažim, da je pri nas podobna situacija z zbujanjem čez vikend, med 7h in 7.30 se škrata obvezno zbudita. Med tednom ju moram pa zbujati user posted image za šolo in vrtec.

No, danes budnice ni bilo, ker sva včeraj z user posted image na poti iz Trsta najine sončke  pustila pri mojih, tako da sva imela solo romantičen večer, ampak imam pa jaz očitno budilko v glavi in sem pokonci že 1 urco user posted image . Zato imam pa čas za eno kavico ob tipkanju na RR - se mi zdi, da bo ta post dooooolg ... potem se bom pa počasi odpravila v mercator  (me je kar strah gneče, ampak kar je treba je treba) po zadnji nakup pred božičem, ko bom imela doma polno gostov. Namreč, povabila sem moje in Damjanove starše na kosilo in torto, zvečer pa še nekaj obiskov, tako, da se bom kar veliko smukala v kuhinji in pripravljala razne dobrote.

Vsem lepa hvala za čestitke, včerajšnji dan je bil krasen. Se mi zdi, da RD več ne dojemam tako kot včasih oz. ne pričakujem  kaj posebnega od tega  dneva ... ampak sedaj že par let izpadejo tako dobro in sem na koncu dneva prav zadovoljna, da me obkrožajo tako čudoviti ljudje, predvsem moj dragi in moja dva sončka (Lea mi je podarila obesek za mobitel, Nik pa mi je s svojim denarjem na črpalki kupil bonbonjero user posted image user posted image user posted image ), pa seveda user posted image v trebuščku, ki me nežno opozarja nase. Izlet v Trstu je bil super, saj je bil lep, sončen dan, celih 10 stopinj in zvečer, ko smo se sprehajali po okrašenem Trstu, ni bilo čutiiti nobenega mraza (še ob 19h je bilo tam 8 stopinj) ... potem pa prihod v megleno in mrzlo Lj. ... brrrrrr

Skaana; pri vas je tudi pestro ... saj bo, boš videla, samo da boš ti ratala bolj mobilna, boš lahko Ateno vozila v vrtec. Pa sej mogoče ne bo tak hude zime. Upam, da z Aleksejem ne bo nič hudega oz. da se to z zategovanjem glavice dobro reši user posted image user posted image user posted image Kako je pa s hiško?

Mojčca; jaz sem imela letos kar srečo, ker se moj dragi izpustil ene par decembrskih žurk, tako da sem jo kar dobro odnesla. Jim je pa treba kar malo napet, da se zavedo tile naši moški, da jih doma čaka družinica in da mislijo tudi na nas. Tvoja čestitka me je pa ful nasmejala ... kakšno tako presnečenje bo dobro čez par let user posted image user posted image

Rainbow: božični shoping uspel? Jaz sem prepozna z idejami, ampak mislim,da so ti punce dale super ideje.

Dolina; a veš, da nisem uspela pogledati niti v eno štacuno s čevlji user posted image user posted image . Je pa res, da smo šli v en velik shoping center - Torri de Evropa - pa je bila strašaaaaanskaaa gužva, pa me je vse minilo. Pa tamaladva sta skoz neki tečkala, ker je tam polno enih avtomatov za pliškote, pa raznih prčkarij ... tako da nista bila solidarna z mano ... da si pač želim v trgovino s čevlji. user posted image me sicer podil, da naj si grem izbrat kakšno torbico ali pa čevlje ... pa nekako nisem bila razpoložena. No, potem mi je v centru kupil eno ful luštno športno torbo, pa še ene temno zlate Nike-ce mi je hotel kupiti (še Nik je ful navijal, da so fuuul dobre), pa niso imeli cifre.

Uf, sem se načvekala ... lepo preživite nedeljo, upam, da se sonček kaj pokaže ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.12.2007 12:03:06   
rainbow
ojla!

NiLe, čestitam za tvoj rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bi ti lahko že zadnjič, se vidi, da sem čist odkloplauser posted image

hvala vsem, Enja je čist v reduuser posted image , nakupi pa so uspeli, celo brez gužve, dnara pa sem se tudi rešla. dojenčicama sem kupila vsaki eno športno jopico, malčkom lesene igrače v Kosobrinu, princeskam pa knjige v Svetu knjige. pa sladkarij nekaj zraven in finito. Se kar nabere potem, a ne, pa nisem nič strašno velikega kupovala. Sta pa najini babi izposlovali včeraj v Leclercu vsaka svojo pupo Barbi s slonom, če ste že to videle. Pa dobro, dobita še grad od Božička in that's it.
Danes se vsaj igrata s temi novimi zadevami in se ne naslanjata okoli.

NiLe, dobra si, da imaš tako voljo vse pripravljat. jaz sem čist odklop, čeprav se mi zdi, da bom vsaj nekaj spečt morala. Na nekatere obiske se bomo kar mi povabili, nekaj pa jih bo vseeno prišlo k nam. Ampak nič fensi, nisem za te božične zadeve.

Skaana, kak je cart Aleksej, v banjiciuser posted image user posted image user posted image  pravi korenjakuser posted image  
Tvoja mama pa se mi kar malo smili, to z nošenjem. Koliko pa je težka Atena?? Na neko finto bi jo morala spravit, da bi šla peš. Upam vsaj, da nimata predaleč. Jaz nimam problemov zjutraj; zdaj ko je bila Lia doma, je Enja cel teden lepo hodila v vrtec.

Katrin, na koncu mi je bilo še najboljše ono 24, s Sutherlandom.

vas pozdravljamo jaz, moji babi, dva slona, dve mini Barbiki in malo dalje še ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.12.2007 7:36:06   
mojčca
user posted image

Jutro punce. Da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Nisem, samo sem bolj malo za računalnikom, pa veliko sem sama doma, pa darila smo zavijali, včeraj je imela nečakinja rojstni dan, danes praznuje rojstni dan od user posted image  brat in imamo žurko. No, jaz moram iti še v shoping, ker še nisem uspela kupiti vseh božičnih daril - ja vem, sramota oz. lenoba. Upajmo, da bo drugo leto boljše.

No, tukaj sem vam skuhala user posted image , sedaj pa veselo na delo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.12.2007 8:28:07   
Špacka
Jutrouser posted image

Hvala za user posted image  Mojčca, danes mi bo uspelo spiti celo kava, ker Lina še kar spi, ponavadi me pošilja sem in tja, tako da pozabim na kavo, mrzle pa res ne pijemuser posted image user posted image

Tako sem jezna, da kar piham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  danes bi naj bila doma, ampak popoldne moram nujno v službouser posted image  v vseh teh letih se še to ni zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da pride direktor kaj naokoli, da se spihamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj končno krasili smrekcouser posted image user posted image user posted image  Lina je bila tako vesela, s takim veseljem je obešala bunkice, najbolj so ji všeč tiste, v katerih vidi samo sebe in potem vsa srečna kriči "mami, mami, lej Lina"user posted image user posted image user posted image
In zdaj jo gleda, boža, s tem da, jo je potrebno kar opominjat, ker bunkice vleče dol....

Zbudila se je, se kasneje še kaj oglasim

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.12.2007 10:08:58   
Katrin
Hvala za kavico user posted image

Špacka, ti pa kar v službo? Svašta ...

Rainbow: bravo za darila in vse ostalo user posted image

NiLe: bravo tudi tebi za vse lepo in prav je tako - ti privoščim user posted image

No, jaz bom pa danes mal generalko udarila; Kajina soba je almost finished (samo še en predalnik); rada bi končala mozaik, pa mi je zmanjkalo zelene (za en mišji dr*)... popoldne gremo pa na božično večerjo k mojemu očetu, potem še zavijem darila in se veselim jutrišnjega jutra in veselja v Kajinih očeh user posted image

Prav vsem želim lepe božične praznike

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.12.2007 10:30:10   
ugi
Vse sem ze napisala, pa me je ven vrglo, grrrrrr user posted image .

NiLe: Vse najboljše. Uživaj.

Mojčca: Hvala za kavico. Sami rojstni dnevi in zurke, take in drugacne. Ja veseli december, kaj cmo. Midva sva ga tudi ful zurala cez vikend. Se dobr, da imam danes službo, da se malo odpočijem. user posted image
Včeraj vsa bila na koncertu od Magnifica - je moj dobil karte, ker delajo za njega.

Špacka: A ti tudi delaš danes. user posted image

Zdej me pa že čas preganja ... se se kasneje javim.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.12.2007 11:57:31   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO:

Špacka: A ti tudi delaš danes. user posted image

Pa-pa

Ja, sam moram popoldne tam user posted image user posted image user posted image user posted image  zato sem tko user posted image user posted image  me je kar glava začela bolet od razmišljanja, kako se naj zmuznem čim prej domovuser posted image user posted image

Ugi kar cel vikend sta žurala?user posted image user posted image user posted image user posted image  Kapo dol, si ne predstavljam, kako bi funkcioniralauser posted image user posted image user posted image  samo paše, ne?user posted image user posted image user posted image

Mojčca lepo nakupuj, upam da najdeš čim bolj primerna darila.Letos sem bila pridna imam kupljena darila že cel teden domauser posted image

Katrin lepo popoldne vam želim predvsem pa lepo božično jutro, ki bo prineslo toliko veselja v otroških in naših očeh.user posted image

Vsem vam in vašim bližnjim želim vesele božične praznike.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.12.2007 14:10:54   
NiLe

Danes je angel dobil sporočilo,
naj vas poljubi,poboža prav milo,
naj vam srečen Božič želi,
ob vas stoji
in skrbno varuje vaše poti.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.12.2007 14:23:26   
rainbow
tudi mi vam vsem želimo vesel božič, zvrhan kup user posted image user posted image , in polno user posted image user posted image  in zadovoljstva user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.12.2007 14:32:09   
rainbow
Še malček jaz, ob pokosilni user posted image , punci takozvano počivata oziroma ležita v Lijini postelji in si pojeta. Ju ne smem motituser posted image
Sem že včeraj vsa darila zavila in zdaj se lahko začnejo obiskiuser posted image user posted image user posted image  bog, sem čist not padla. pekla pa vseeno nisem nič, gremo kasneje k mojim, moja mama vedno speče svašta.

katrin, a bomo lahko videli slikce od Kajine sobice?? pa ne mi rečt, da ti montiraš.

Evo, Lia že prisotna.

špacka, to pa je res svuser posted image , da moraš delat. čeprav, so se mi danes zasmilile tudi trgovke v naši trgovini, ki bo odprta do pol osmih zvečer. Ni ga čez profit al kaj. Grozno user posted image user posted image user posted image

nekaj se deogaja votroški, grem interveniratuser posted image

Skrajno uživajteuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.12.2007 20:52:46   
mojčca
Vam in vašim dragim želim lepe Božične praznike.  

user posted image
Moje želje za vas:

Kjer je bolečina, vam želim olajšanje, mir in spokojnost.
Kjer je dvom, vam želim samozavest.
Kjer je utrujenost, vam želim počitek.
Kjer je strah, vam želim pogum.
Kjer so vprašanja, vam želim prave odgovore.
Kjer je razočaranje, vam želim boljše in lepše izkušnje.
Kjer je laž, vam želim resnico.
Kjer so meje, vam želim svobodo.
Kjer je tema, vam želim svetlobo.

Mojčca

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 27.12.2007 11:10:20 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.12.2007 22:44:20   
Skaana
Dragi moji,

želim vam topel božič.

user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
25.12.2007 11:08:17   
Dolina
Za konec pa še mi:

vsem želim lep božič in mirne, smeha in veselja polne praznike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In za dobro jutro oz. dobro dopoldne eno user posted image .

Ful lepe čestitke, slikice, user posted image user posted image user posted image Le kje vse to staknete?user posted image

Mi se imamo kar bolno in zaposleno, zato se nisem nič kaj javila. Zoja je iz sobote na nedeljo dobila vročino (čez 39), mal je hripala, mal smrkala. Dopoldan smo ji vedno uspeli zbit, popoldan pa je vedno nazaj narastla. Tako sem hotla v nedeljo že odpovedat mojo zabavo za diplomo, samo sem se tako trudila, da sem dobila vse moje najljubše ljudi na kup (sploh sestrično, ki dela v New Yorku), da sem potem vseeno praznovala. Bilo je odlično, Zoja pa je komandirala mojo mami tako, da je tud uživala user posted image user posted image user posted image . Včeraj je imela še vedno vročino, ampak je bila že na poti k zdravju, ker je bila že polna ukazov in trmarjenja. user posted image  Zvečer smo šli k moji mami na večerjo. Danes je pa zdrava user posted image user posted image user posted image , je pa Robert zbolel.user posted image  Skrtka naši prazniki so bolj za en d....

Ah, naša pa čez vikend vstane tud 6.15. user posted image  Čez teden jo je treba pa budit, je vsa zaspana. Zdej ko je imela vročino je pa spala tud do pol desetih, pa popoldan 4 ure. Se pozna, da je bila bolna.

NiLe, user posted image user posted image user posted image  za Trst, važno, da si uživala, čevlje si boš pa drugič kupila. user posted image  Ja, gužve pa tud mene spravijo v slabo voljo. Praznovanje je bilo uspešno?

Mojčca, upam, da se nisi preveč nagužvala pri nakupovanju daril. Jaz sem tud včeraj kupovala, ampka samo malenkosti.

Špacka, si uspela pobegnit hitro iz službe? jaz bi bila čist zato, da se delavniki skrajšajo tud za trgovce ob takih praznikih. Jaz ne vem no, saj se da vse prej nakupit, ne pa da delajo na božič do osmih zvečer. Bogi.

Katrin, mene tud matra, kakšno sobico ima Kaja? user posted image user posted image user posted image  za posteljo. Zoja pa ima še vedno posteljico z ograjo (sicer ta večjo 140x70), se tako obrača sem in tja, da sploh še ne razmišljam o večji postelji. Pa tud tiste blazinico okrog glave noče, da ji dam stran. Tako, da ne vem, kaj bomo za user posted image  verjetno morali kupiti drugo.

Fipi, a si uspela rešit kaj podatkov z diska? To je pa res kriza, če vse izgubiš. user posted image

Zdej pa nisem več sama in se moje klepetanje končuje.

Še enkrat: lepe praznike!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.