NiLe
|
Dobro jutroooo sem mislila, da vam lahko postrežem s kavico, pa vidim, da me je Katrin prehitela . Katrin, lahko te potolažim, da je pri nas podobna situacija z zbujanjem čez vikend, med 7h in 7.30 se škrata obvezno zbudita. Med tednom ju moram pa zbujati za šolo in vrtec. No, danes budnice ni bilo, ker sva včeraj z na poti iz Trsta najine sončke pustila pri mojih, tako da sva imela solo romantičen večer, ampak imam pa jaz očitno budilko v glavi in sem pokonci že 1 urco . Zato imam pa čas za eno kavico ob tipkanju na RR - se mi zdi, da bo ta post dooooolg ... potem se bom pa počasi odpravila v mercator (me je kar strah gneče, ampak kar je treba je treba) po zadnji nakup pred božičem, ko bom imela doma polno gostov. Namreč, povabila sem moje in Damjanove starše na kosilo in torto, zvečer pa še nekaj obiskov, tako, da se bom kar veliko smukala v kuhinji in pripravljala razne dobrote. Vsem lepa hvala za čestitke, včerajšnji dan je bil krasen. Se mi zdi, da RD več ne dojemam tako kot včasih oz. ne pričakujem kaj posebnega od tega dneva ... ampak sedaj že par let izpadejo tako dobro in sem na koncu dneva prav zadovoljna, da me obkrožajo tako čudoviti ljudje, predvsem moj dragi in moja dva sončka (Lea mi je podarila obesek za mobitel, Nik pa mi je s svojim denarjem na črpalki kupil bonbonjero ), pa seveda v trebuščku, ki me nežno opozarja nase. Izlet v Trstu je bil super, saj je bil lep, sončen dan, celih 10 stopinj in zvečer, ko smo se sprehajali po okrašenem Trstu, ni bilo čutiiti nobenega mraza (še ob 19h je bilo tam 8 stopinj) ... potem pa prihod v megleno in mrzlo Lj. ... brrrrrr Skaana; pri vas je tudi pestro ... saj bo, boš videla, samo da boš ti ratala bolj mobilna, boš lahko Ateno vozila v vrtec. Pa sej mogoče ne bo tak hude zime. Upam, da z Aleksejem ne bo nič hudega oz. da se to z zategovanjem glavice dobro reši Kako je pa s hiško? Mojčca; jaz sem imela letos kar srečo, ker se moj dragi izpustil ene par decembrskih žurk, tako da sem jo kar dobro odnesla. Jim je pa treba kar malo napet, da se zavedo tile naši moški, da jih doma čaka družinica in da mislijo tudi na nas. Tvoja čestitka me je pa ful nasmejala ... kakšno tako presnečenje bo dobro čez par let Rainbow: božični shoping uspel? Jaz sem prepozna z idejami, ampak mislim,da so ti punce dale super ideje. Dolina; a veš, da nisem uspela pogledati niti v eno štacuno s čevlji . Je pa res, da smo šli v en velik shoping center - Torri de Evropa - pa je bila strašaaaaanskaaa gužva, pa me je vse minilo. Pa tamaladva sta skoz neki tečkala, ker je tam polno enih avtomatov za pliškote, pa raznih prčkarij ... tako da nista bila solidarna z mano ... da si pač želim v trgovino s čevlji. me sicer podil, da naj si grem izbrat kakšno torbico ali pa čevlje ... pa nekako nisem bila razpoložena. No, potem mi je v centru kupil eno ful luštno športno torbo, pa še ene temno zlate Nike-ce mi je hotel kupiti (še Nik je ful navijal, da so fuuul dobre), pa niso imeli cifre. Uf, sem se načvekala ... lepo preživite nedeljo, upam, da se sonček kaj pokaže ...