|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
19.12.2007 8:18:39   
mojčca
Jutro punce. Ena user posted image  za vas.

Dolina: pazi nase. Da ti tako otrdeva trebuh ni ravno najboljše. Pa tudi po lažnih popadkih pravijo, da se lahko pričneš odpirati. Pa da ti pokaže samo dva popadka????? Pa kaj je s temi zdravniki. Saj si šele v 30 tednu oz. skoraj 31. Da ti pokaže samo dva popadka se reče dva ali tri tedne pred rokom, ne pa 9 tednov prej. Kar se pa tiče dela, kakšno delo, na bolniško naj te da tvoj ginekolog in to takoj. Sedaj pozabi na delo in ostale stvari, na prvem mestu sta ti in tvoj user posted image  v trebuščku.

Sori, če sem se izrazila bolj "grobo", samo sem dala vse to skozi in vem, da se otročku pozna čisto vsak teden v trebuščku.

Grem nahraniti Matica, potem pa malo pospraviti.

Bi bilo pa dobro, da bi ta teden že končno postavili smrekco.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.12.2007 9:25:57   
Katrin
Dobro jutro, tudi tebi, Mojčca user posted image

Vračam kavico:
user posted image

Vesela sem dobrih novic o tvojem očetu in se veselim s teboj. Koliko je pa sedaj že Matic star? Spomnim se, kako je Kaja tudi zelo malo spala čez dan oz. praktično NIČ user posted image  (dvakrat po 20 min) user posted image

Dolina: ti se pa res nehaj hecat in ostani doma !

Včeraj je bilo krasno! Kaja je igrico gledala 30 min kot pribita. Potem ni hotela k Dedku Mrazu v naročje, roko mu je pa le dala. Jo je podkupil z bonbonom user posted image
Danes imajo v vrtcu neke glasbene delavnice in še eno predstavo (uf, se dogaja...). Sem včeraj vprašala, če je bila kaj nerazpoložena ali sitna, pa so rekle, da je bila taka, kot ponavadi. Upam, da je bil lažni alarm in da nam ne zboli čez praznike.

Skaana: si kosilo uspela skuhati? Ti se še kar pusti razvajati...

Punce, malo me že panika ... Ko sem zlagala user posted image  cunjice, sem videla, kako je vse to majhno. Kako človek hitro, prehitro pozabi, kako malo je bitje, ki te tako zelo osreči user posted image

Uživajte v lepem dnevu; pri nas je končno sonček user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.12.2007 9:52:12   
mojčca
Hvala za kavico Katrin. Super je bila in kako je dišala user posted image .

Ja, naš Matic je star že 8 mesecev (rojen je bil 13.4. in to na petek user posted image ). Sem ravno včeraj gledala pampersko št. 1, ki jih ima Manca za punčke in si spoh ne morem predstavljati, da smo te plenice pri obeh, se pravi tako pri Manci kot Maticu uporabljali dober mesec dni. Sedaj se mi pa zdijo tako zelo majhne.

Pridna Kaja, kar se tiče igrice. Ko smo bili mi za Miklavža na igrici je bila naša tudi ful navdušena. Je sedela na stolu kot pribita, no, pa kar so otroci sodelovali, je tudi ona pomagala (pomagala je mešati marmelado, pa pihati, da se je ohladila), skratka se je čisto vživela v igro. Potem pa je šla po darilo in to čisto sama.

No, pri nas je tudi sonček. No, tudi včeraj dopoldan je bil. Sva bila z user posted image  zunaj eno uro, potem pa sem šla v šolo po nečakinjo. In se zgovarjava z eno babi, kako je mraz, pa sem ji rekla, da moram nujno v trgovino, da si kupim ene debele žabe in me vpraša, če sem brez žab????? Ja, saj vem, da jih bo treba nositi, sploh pa v tem mrazu.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.12.2007 11:18:20   
ugi
Pozdravljene ...

Mojčca, hvala za kavico, danes nisem se nobene user posted image
Vesela sem, da je tvoj ati prisel domov - drzimo pesti za preiskavo in operacijo po novem letu. user posted image

Dolina: Pazi nase in na malega v trebuščku. Naj ti dajo delo v pisarni. user posted image Zdaj pa res ne smeš imet takih fizičnih naporov.

Vceraj so sli z vrtcem v lutkovno gledalisce in je Luka zelo uzival. Gledali so predstavo 'Kdo je napravil Vidku srajcico'. Pa z avtobusom so se peljali. Je cel popoldan samo o tem govoril. user posted image
Danes imanjo pa v vrtcu eno igrico, ki jo predstavljajo otrocki in starejse skupine (4-6 let). Tako da se jim veliko dogaja.
Jutri ima pa dedka mraza s firmo mojega user posted image . Upam, da ne bo zaspal. Drzite pesti, da vsaj tega dedka mraza docaka.

Pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.12.2007 12:45:53   
mojčca
Ugi, držimo pesti, da bo Luka zbujen in da ne prespi še enega dedka mraza.

Kar se tiče vožnje z avtobusom Manca ni bila ful navdušena. Ji je bolj všeč vlak.

Letim, drvim, ker se okoli mene širijo neke čudne vonjave, pa Matic se mi prav poredno smeji user posted image .

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.12.2007 14:17:32   
ugi
Mojčca: Ja vlak je pa itak zakon. Mi smo sli letos z muzejskim vlakom iz Jesenic do Mosta na Soči in je bilo super. Edin mal smo bili sajasti user posted image .

NiLe: Kako domiselno - pliskoti na smrekici. user posted image

Modrooka: Uzivaj na dopustu!

Skaana: Ane kako je lustno gledat nase zaklade ko se jim tako ocke svetijo ... pridna Atena, da je sama vse obeske dala na smrekico.
Mi smo jih vsi skupaj, jaz sem tiste, ki se lahko razbijejo (seveda so tisti cisto na vrhu smrekice) moja dva sta pa lesene figurice spodaj obesala.

V nedeljo smo pa se ene lucke obesili v dnevni in sem jaz stala na stolu, moj mi je pa kladivo in zeblje podajal. Pol pa v enem momentu pogledam kje je tamal in je stal na drugem stolu s svojim kladivom in zebljicki. Sem skor s stola padla. user posted image Mali user posted image .

Zdej moram pa nazaj delat ...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.12.2007 14:49:17   
Suzi*
Samo na hitro....dolina ne ga srat in naj te da takoj na bolniško!!!!! Ti moraš ful počivat in ne delat, sploh pa, kako ti lahko pade na pamet, da fizično delaš???user posted image user posted image user posted image  Poglej mal kaj se s februarčicami dogaja. Ena je zarad takega otrdevanja že v P na strogem ležanju, ostale pa po hitrem postopku dajejo na bolniško zarad otrdevanja. Ni več šale zdej, bejba!!!
Glede obrazca, kar si spraševala pa JA, obkrožiš oboje na enem listu.

Ajdi, lepo bodte, šibam po Anžeja v varstvo. Se kaj javim ob priliki.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.12.2007 16:01:58   
mojčca
Dolina, kje si???? Upam, da se danes počutiš v redu in da si pregled pri ginekologu uspešno opravila. Me kar malo skrbi, ker se nič ne javiš user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.12.2007 17:43:12   
Špacka

Ojla!

Joj, DOLINA, ne se hecat user posted image user posted image user posted image user posted image  če je vse skupaj pretežko, pojdi lepo na bolniško! Upam, da je bilo danes na pregledu vse bp.

Suzi* kje se pa ti skrivaš, da se nič ne javiš?user posted image

Ugi veš da bomo držali pesti, da Luka ne prespi dedka mrazauser posted image  Pri nas je tudi avtobus zakonuser posted image user posted image user posted image  ko se peljemo domov iz vrtca je to glavna tema, lej avtobusssssssss....

Mojčca, ti si pa prava, v tem mrazu brez žab? Jaz tudi user posted image user posted image user posted image  čeprav veš, to ni dobrouser posted image user posted image  na stara leta bova pa jambrali, kako naju vse boliuser posted image
Moja Lina je bila tudi kot tvoj Matic, pol ure sem jo morala nosit, da je spala 20 min, se spomnem, da sem bila kronično utrujena, ker sem mislila, da mora biti vse tipi top. Se mi zdi, da bi sedaj pri drugem otroku naredila kakšno stvar drugače, verjetno pa itak ne bi.user posted image

Katrin verjamem, da te grabi panika in nepopisna sreča ob tistih malih stvareh user posted image user posted image  je pa res, kako hitro se pozabi, kako miceno je vse skupaj.

Skaana vidim, da Atena uživa user posted image user posted image  ti se pa le pusti še malo razvajati, če lahkouser posted image  Lučk še ni user posted image  mogoče jih sploh ne bo, v glavnem ta teden čakamo, med vikendom krasimo smrekco.user posted image

Pri nas nič novega, le da je zelo mrzlo, tako da popoldneve preživljamo kar notri na toplem. Smo pa imeli v nedeljo tako lep dan na snegu, naredili smo snežaka, ki je večji kot Lina, nato smo se še sankali. Ne morem opisat, kako je uživala naša Lina user posted image  Saj bi prilepla slikco pa ne znam user posted image user posted image

Uživajte

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.12.2007 19:32:55   
Skaana
Dolina??? user posted image  Daj se javi... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil Skaana -- 19.12.2007 19:37:11 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.12.2007 19:36:18   
mojčca
Mene pa skrbi za Dolino, da ni šla v bolnico glede na to, da ji je včeraj pokazalo dva popadka. Držim pesti, da je vse v redu.

Dolina, javi se, prosimmmmmmmmmm.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.12.2007 20:50:00   
rainbow
Ojla!

še dobro, da sem pogledala sem, in vidim, kako ga sviraš, Dolina; pa vseeno upam, da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image ; zdaj pa še mene skbiuser posted image

A ve imate že vsa darila?? Sn že čisto na tleh, ker sploh nimam časa it nakupovat. Poleg tega je Lia že ves teden doma in danes je pri zdravniku ugotovljeno, da ima angino. Moja zlata mami nam je na uslugo, k sreči, in mi ni treba na bolniško. Ampak naša Enja se super drži, kljub temu, da je v skupini nekaj otrok doma z rotavirusomuser posted image  in danes so imeli v vrtcu dedka mraza. Lia se mi smili, ampak kaj češ. darilo sva ji prinesli domov.

Eh, to z darili bom že nekak; zdaj tak odpadejo obiski kak teden, v tem času pa bom že šla, v bistvu itak rabim darila z otroke naše familije.

Punce, kot rečeno, še samo jutri je poukuser posted image , grem sestavit še dva testa.

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.12.2007 20:59:53   
Dolina
Evo meeeeeeeeeeee, hvala za skrb. Zlate ste. user posted image user posted image user posted image  Mojčca, saj prav, da me "tako ostro", da se mal streznim in postavim za sebe in svojo user posted image  samo kaj, ko so ti naši zdravniki za en k.....user posted image  Moja G je bila na dopustu, jo je nadomeščala ena druga (ki mi itak ni všeč). No, ni me dala na bolniško, user posted image  ker je to čist normalno, da mi otrdeva trebuh user posted image user posted image . Pregledala me je, še sem lepo zaprta, mala je v redu, plodovnice ima precej (preveč), mere so pa tud za en teden naprej. Tako, da bo ena velikanka. V službo lahko hodim, je rekla, samo naj ne dvigujem nič. Pa pijem naj 3x magnesol na dan, da se otrdevanje umiri. Pa jaz ne vem no punce, čist nič jo ni skrbelo, še skakat bi me poslala, sploh ni nič rekla, naj počivam, nič nič nič. Rekla je le, da ti popdaki zaenkrat niso nevarni. Zaenkrat!!!! A ko bojo, bo pa prepozno, al kaj? user posted image
Skratka mal sem razočarana, hkrati pa hvaležna, da je z user posted image  vse v redu. Trebuh mi še vedno otrdeva, nekaj časa nič, kakšno uro pa tud po 8x tako, da v službi sem povedala, da bom samo še na stolu sedela, user posted image  pa tud, da bo mogel bolj skrbet za Zojo, ker jaz se samo sklonim pa mi začne vse otrdevat. Tako da bom sama poskrbela, da bom čim več počivala, se čim manj sekirala in se čuvala. Ker moj občutek mi pravi, da ni vse čist tako nedolžno.
Aja, pa kontrolo imam šele čez 4 tedne. user posted image user posted image  A ne bi mogle bit po 28t bolj pogoste kontrole. Mah solit naj se grejo.
Suzi*, nič ne vem, kaj se dogaja februarčicam, daj mal mi poročaj prosim, da vidim, kako si lahko še pomagam.

Smrekico smo okrasili, Zojo sploh ni zanimalo okraševanje, na koncu je malo pomagala, pa vsake toliko časa jo gre pogledat. Sem bila kar malo razočarana, ker ste vse pisale, kako so vaši okraševali, pri nas pa skoraj kot da jo ne rabimo.
Pri nas v vrtcu ne bodo imeli božička ali pa dedka mraza, imajo pa v petek srečelov (vsak naj prinese darilo ki ne presega 3eur - mi smo kupili ene take koce za zlagat, ko sestaviš slikico, če jih obrneš pa spet drugo slikico....).

Ugi, držim pesti, da ne bo prespal Dedka mraza. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca, lepe novice za tvojega očeta. Sem prav vesela. user posted image user posted image user posted image

Katrin, pridna user posted image user posted image  da imaš že vse zrihtano. In se strinjam, kako hitro pozabimo, kako majhni so bili naši sončki.
Mene kar mal skrbi in sem že premišljevala, da bi začela prat in sortirat oblekice. Upam, da jih vsaj še 1 mesec ne bomo rabili.

Saj sploh ne vem, kaj ste še kaj napisale, user posted image .

Zdej pa grem počivat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.12.2007 21:00:40   
mojčca
Rainbow, jaz moram tudi jutri obvezno nakupiti božična darila. Bi rabila eno brco v rit že pred kakšnim mesecem. Ja, tako kot vedno, lovim zadnje trenutke in se gužvam po trgovinah.

No, Manca in Matic končno spita, jaz pa uživam v miru. Ne morete verjeti, ampak prav paše mi mir in tišini. Grem hitro pomiti, pa vas potem preberem, če boste še kaj napisale.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.12.2007 21:10:09   
mojčca
Dolina, mene tudi niso resno jemali, ko sem imela težave tako pri Manci kot Maticu. No, ko pa je bila res kriza, pa so me po hitrem postopku poslali v bolnici.

Jaz bi na tvojem mestu lepo stopila do osebnega zdravnika, mu razložila situacijo in ga prosila za kakšen teden ali dva bolniške. Med tem časom bi doma počivala, če pa se otrdevanje ne bo umirilo, bi pa klicala ginekologa (upam, da bo tvoj takrat že nazaj), mu razložila vso situacijo (obvezno povej, da ti je zaznalo tudi popadek, kar za moje pojme ni čisto normalno) in ga prosila, če bi lahko prišla na pregled za vsaki slučaj. Bodi vztrajna, gre se za tvojega otročka in tebe. Veš, koliko otroku pomeni vsak dan v tvojem trebuščku. Ti si otrokov najboljši inkubator.

Ja, vem, težko je, ko jamraš in prosiš za bolniško, pa te nihče ne jemlje resno. Jaz sem pri Maticu dobila bolniško od svoje osebne zdravnice (lahko ti jo napiše za en mesec). Najhujše je, da imaš sama občutek, da ni vse ok, ko pa je kaj narobe, pa so naenkrat vsi pametni, pa ni problema za bolniško, pa po hitem postopku te pošljejo v bolnico.

Joj, sem jezna ko user posted image , kako si te sploh upa poslati nazaj v službo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Letim, drvim, Matic se joka.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.12.2007 21:11:25   
Skaana
user posted image

no, saj sem vedla, da se mi bo še splačalo sem gor pokukat... Dolina, res si nas prestrašla, hvala bogu zaman user posted image . Ne, pregledi žal niso pogostejši. Še jaz jih nisem imela, pa sem imela rizično user posted image . Žal šparajo na celi črti. Sam primer. Pri Ateni sem imela carski rez in sem bila v bolnici sedem dni, morala bi bit osem, pa sva se odlično držali. Zdaj bi bila notri, če mi ne bi prerezali mehurja, pet dni user posted image . Kam gre ta država. Jaz res ne vem...

joj, bežiiiiiimmmmmm...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.12.2007 21:28:57   
NiLe
Ufff, danes se je pa dogajalo ... tako vam kot meni user posted image

Dolina; upam, da se boš vzela k sebi in malo izpregla. Postavi se zase in za svojega user posted image Pa nikar ne pretiravaj v službi, prav? Tile dr. so pa res mal čudni. Sej jaz tudi ne vem, kako bom z nadaljevanjem bolniške, ampak nimam prav nič dobrega filinga, ker sem mogla danes na komisijo poslati kopijo materinske knjižice - tako da sedaj čakam naslednjo odločbo user posted image

Mojčca; me veseli, da je s tvojim očetom bolje in da bo čez praznike doma. Pa da bo uspšena operacija, to mu vsekakor želim user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas je končno mir in oba ŽE spita, kar ni v navadi, če Lea v vrtcu spi. Danes ni bila.

Rainbow: user posted image za Lio, da čimprej ozdravi in pa nikar se ne sekiraj glede daril. Sej boš nabavila, nikar ne skrbi. Evo, še 11 dni, pa bo konec veselga decembra. Hej, a ne praznuješ ti v teh dneh? IMam v spominu ... no, jaz bom v soboto dopolnila 35-ko user posted image , tako da se bližam 40im (jao, jao user posted image ).

No, mi smo imeli danes fuuul pestro ... včeraj sem delala za službo do polnoči  in zjutraj, ko sem hotela spet za mašino, sem šla zbudit NIka in je začel jamrati, kako slabo se počuti, kako, ga vse FUL boli, bla, bla ... in sem mu popustila (ne vem, zakaj se mi zdi, da me malo okoli preneša s tem kamufliranjem raznih bolezenskih znakov user posted image ) ... no, potem se zbudi še LEa in je tudi njo čudežno začel boleti trebušček ... v glavnem, oba sta ostala doma, mene je preganjal šef prek e-maila, da čaka na moje datoteke ... sem bila čist pod stresom. Meni se je mudilo v službo, user posted image je imel tudi ene opravke ... potem smo Nika peljali k mojemu očetu (seveda, potem je bil čudežno zdrav), Leo sem pa s seboj vzela. In seveda ni nič spala čez dan in je bila sedaj čist sesuta. Pa uček se ji je začel gnojiti, tako da upam, da se ne razvije v kaj resnega.

Sedaj bi pa nekaj jedla, pa ne vem kaj ... smo danes v Leclercu zapravili 120 evrov - samo za hrano, pa mislim, da nismo nabavili nič posebnega ... kolk je vse  user posted image drago.
Evo, možek je narezal malo sira, salamce ... ne bom se prav dolgo upirala ...

Lahko noč user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.12.2007 9:42:19   
ugi
Dobro jutro. Danes pa jaz vabim na user posted image .

Moram vam povedat, kaj je vceraj uspicu, nas mali pri babici. Ko sta prisla iz vrtca, sta najprej spekla piskote, potem je pa babi zacela pripravljat kosilo, Luka pa je rekel da gre v svojo sobico (v bistvu je moja bivsa soba zdaj kar njegova) kjer ima igracke in vse. In cez cas pride v kuhinjo z veliko skatlo in pravi 'Babi mislim, da je tole zame?'. Je babi cist pozabila, da je darila za bozicka 'skrila' v sobo user posted image . Tako da je ze najdu. Sem rekla babi, da bo mogla mal bolj pazit kam skrije stvari, ker nas Luka vse najde. user posted image

Dolina: Joj, to zdravstvo gre res iz slabega na slebše. Groza. Si nas pa kar prestrasila.

Zdej me pa delo caka ...
se kasneje se javim

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.12.2007 10:04:09   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
In cez cas pride v kuhinjo z veliko skatlo in pravi 'Babi mislim, da je tole zame?'.

user posted image user posted image user posted image

Ti, ti, ...babi ti ... user posted image

Dolina: strinjam se z Mojčco - pojdi še do osebnega zdravnika. Držim pesti in mislim nate, cunjice pa le še malo pusti user posted image

NiLe: pester dan; no upam, da ti pikca le ne zbolita. Ja, cene, ja. Sva se pogovarjala, da bova šla v petek v shoping in zagotovo bom v trgovini pustila 200 eurov, pa še to ne bo dovolj za cele praznike user posted image

Vam moram povedat, kako konfuzna sem že: včeraj greva s Kajo, da bova kupili eno majhno smrekico za njeno sobo. V trgovini vidim škatlo, meni nič tebi nič in jo kupim. Doma ugotovim, da sem kupila 2o5 cm visoko smrekico. user posted image user posted image user posted image  No in potem najdem doma v škatli eno majhno smrekico, ki je bila ravno pravšnja za Kajo, ta veliko bomo pa ven postavili, če bova sploh imela toliko lučk user posted image
In drugič: danes me je preletelo, da sploh ne vem več, kako se predihavajo popadki. Se še katera spominja? Dajte me razsvetliti, please !!!

Sedaj se grem pa počasi zrihtat, ker imam preglet in CTG in laboratorij; se bom ful načakala danes user posted image

Uživajte in se beremo user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
20.12.2007 12:26:56   
NiLe
Ojlaaa ... brrr, je mraz zunaj ... sem hotela na potep, pa očitno ne bo nič iz tega, ker imam avto čist zmrznjen in ga sploh ne morem odkleniti ... kaj čmo, to so pa stara "jajca".

Dolina; a se čuvaš in lepo sediš v pisarni? Upam, da boš to vzela za resen opomin in da boš svojemu user posted image nudila svojo "garsonjero" še nadaljnja dva meseca user posted image Sicer pa še malo in greš na porodniško, a ne?

Ugi; tvoj škratek pa ni od muh, ja, to bo dobra šola za babi, da v bodoče skrije darila user posted image

Katrin; glede konfuznosti ... se tudi meni dogaja, tako da nič se ne sekiraj ... da ne govorim, kako sem štorasta user posted image .

Predihavanje popadkov ... meni je tale telovadba, na katero hodim, odlična, ker imamo tudi dihalne vaje, tako da ti lahko malo ponazorim, kako boš dihala. Drugače pa, če sodeluješ z babico, mislim, da ne bi smelo biti problema.
Torej: ko se ti začnejo popadki, da boš šla v P, lepo, počasi predihuj popadke in globoko dihaj - vdihneš s trebuhom in ne s pljuči in počasi izdihneš. To pač ponoviš, kolikor traja popadek in potem počivaš. Ko pa se ti bodo začeli popadki vrstiti, oz. bodo zelo boleči, začneš z globokim dihanjem in nato s pospešenim - reče se pasje dihanje (lahko skozi usta, ali skozi nos). No, mislim, da je to en tak šnel kurs, drugače je pa Skaana najbolj frišna in bo kaj dodala user posted image

Ker se očitno ne grem potepat, grem zavijat darila in risat sličice za na okna.

Imejte lep dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
20.12.2007 17:52:52   
ugi
Katrin: A kar tako veliko smreko si kupila ... user posted image No, jo pa vsaj imate. Saj imate hiso in je dovolj prostora. user posted image A ves da jaz tudi ne bi znala vec dihat cez popadke. Sam mislim, da je NiLe fajn napisala.

Zdele me pa prideta mojedva iskat in gremo na dedka mraza. Je Luka v vrtcu spal vec kot 2 uri in pol. Tako da je buden. user posted image

Jutri sporočim, kako je bilo.

Pa-pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.12.2007 18:25:31   
Suzi*
Dolina, jaz se čist strinjam z Mojčco. Sploh pa, ker že sama nimaš dobrega občutka. Meni se tudi popadki že zdaj ne zdijo normalni. user posted image  Pojdi do svoje dr. po bolniško, pa takoj ko pride tvoj G nazaj, pojdi še k njemu in mu vse razloži.
Kot sem rekla, za otrdevanje trebuha, sploh, če je tako pogosto, te po mojem mora dat na bolniško!!! Ker moraš ležat oz. vsaj čimveč počivat. Sedenje v službi pa ni ravno počitek. In jezi me to, da dokler ni krize s tem otrdevanjem nas sploh ne jemljejo resno. meni je danes moja G rekla, da če bi bilo karkoli narobe ali drugače kot do sedaj, naj takoj pridem nazaj. In če mi bo tako pogosto otrdeval trebuh ziher šibam k njej. Naročena sem pa čez 3 tedne, pa danes sem bla tudi po 3 tednih na pregledu.

Kolegica, ki ima konec februarja rok, je že v LJ porodnišnici na strogem ležanju, ker je 1 mesec, ko je ves čas klicarila h G, niso sestre nič resno jemale, ampak so ji kot tebi rekle naj pije magnesol, pol se je pa kar odpirat začela in so jo lahko samo še z rešilcem v LJ poslali. Tako da treba se je pazit, pa če mamo slab občutek težit do onemoglosti.

No, pri našem detecu je pa to, da je manjše od spodnje krivulje, sicer normalno raste, ampak smo malo manjši, tudi glavica je manjša, kar me nič ne moti, dokler je vse ok. Bo lažje rodit. user posted image  Do včeraj sem bla na bolniški, zdaj pa koristim še dopust do porodniške, ki jo nastopim 25.1. papirji so v fazi priprave, upam, da jih bom na CSD oddala še letos (upam, da mi iz službe kmalu pošljejo nazaj). Hmmm, o dihanju sem pa tudi jaz že razmišljala, začuda se še vse spomnim...počasno in globoko dihanje na začetku, plitvo in površno preden se sme pritiskat, pol pa potiskanje kot bi šel kakat.user posted image

Anžej je uredu, tudi pri nas ni on krasil smrekice, sem jo jaz že prej, ker sem doma. je pa srednje navdušen nad njo, včasih jo mal pogleda pa kakšno bunko dol spuli, to je to. user posted image  Manjka mu še pol cm do 1m velikosti, ima pa 15 kg. Sva mu pa preuredila sobico, sva bla prejšnji teden v Ikei, kupila en regal in malo mizico z 2 stolčkoma, pa je zdaj sobica res lepša in bolj funkcionalna, pa tudi njemu je zelo všeč. zdaj me pa čaka še sortiranje oblekic, pa pranje in likanje mini cotik za malo dete. Kupovala pa zaenkrat ne bom nič, čeprav imam občutek da bo tokrat user posted image , pa bomo pol itak od žlahte dobili samo roza zadeve. user posted image

Tako, šibam, ker mi Anžej balon meče na računalnik... user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.12.2007 8:34:36   
rainbow
Jutro!!!

Prav vidite, jauser posted image  mene zjutraj za kompjuterom!

Čujte, user posted image , vas pa čaka pester začetek novega leta, kak luštnouser posted image user posted image user posted image , vsem želim preostanek nosečnosti bpuser posted image user posted image user posted image user posted image

Preživela sem te 4 dni, ne morm verjet. daj kak teden ne počenjam nič, službo pozabim v nulo. Pol pa bo spet treba, gora testov me čaka za popravit.

Naš ati je včeraj nabavil darilo za babi, ga celo dal zavituser posted image  in uspelo mi ga je pospravit ne da bi babi karkoli opazili. Vseeno moram še nekaj malega za vsako it nabavit, ker to (ponijev grad) bosta obe dobili.

Hvala za lepe želje, Lia je že boljša, čeprav zdaj pač mora ospen jemat 10 dni. Pa tečno ji je doma, kaj ji šele bo. No, čez kakih par dni bomo že malo ven  z njo šli. danes jo pride pazit celo moj tast, to bo prvič. Je bil celo vesel. No, hvala bogu, do zdaj ni kazal pretiranega interesa.

NiLe, moj rd je že mimo, konec novembra. Mi tudi kupujemo po novem v Leclercu. In tudi toliko zapravimo, al pa še več. Je pa res, da se trudim kupovati bolj zdravo hrano, ki pa je dražja. naš ati je ful navdušen, meni pa se zdi, da imajpo v sparu glede nekaterih zadev večjo izbiro.

Dolina, mislim, da je pametno it še do tvojega zdravnika. Koliko jaz vem, ti lahko ginekolog priporoča bolniško, da ti pa jo osebi zdravnik.

Ženske, kaj če bi ve meni pomagale z idejami za darila, da ne  bi jaz lutala v gužvi prevečuser posted image  Torej, nekej malega rabim za:
- 8-mesečnico (mojo nečakinjo)
- 10-mesečnico
- 2-letnika (nečaka)
- pa še za dva 2-letnika, ki iamta ful igrač (kaj za oblečtuser posted image )
- za sestrici, 3,5 in 4,5 let (kake črke, puzzle)
pa za Enjo ne vem, kaj bi ji kupila.
Vnaprej hvala, za kakršnokoli idejouser posted image

Ok, lep petek vam želim, danes sem solo, se oglasim zvečer!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.12.2007 9:08:44   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  rainbow. In user posted image user posted image  za možeka in njegov podvig z darili. Jaz imam pa ful srečo, da smo vsi brez denarja in smo se zmenili, da letos razen enega kosa čokolade ni dovoljeno kupovat daril. user posted image user posted image user posted image  Zoja je itak dobila od dedka mraza kolo, za katerega sva doplačala, pa novo bundico, pa pri babi bo dobila pižamo in liziko. To je to. Midva z lubijem pa sva tud določila en limit za darilo. Jaz sem mu kupila nov pas, pa še kakšno malenkost.
Rainbow, jaz nimam idej za darila, to mi je največja muka, še sebi ne vem kaj bi kupila. user posted image user posted image
Enji kupi kaj, kar rabi. Pri nas je In risanka od Pikija. Kaj pa ona rada gleda? Al pa kako knjigico. Fantje so ponavadi vedno veseli kakšnih tovornjakov ali takih gradbenih zadev, 8-in10-mesečnicama bi pa jaz kupila kaj za oblečt.
Držim pesti, da Lii (a sem to prav sklanjala user posted image ) ne bo preveč zoprno doma, da se bo kaj zamotila. In bravo dedi, da jo bo čuval.

No, mene so razvesslili v službi, oba ponedeljka smo fraj. user posted image user posted image user posted image  Tako, da bom lahko res počivala. Sicer pa mi je otrdevanje precej ponehalo user posted image user posted image user posted image . Makismalno se čuvam, v službi samo sedim (šef se zaveda, da grem na bolniško, če me bo kaj matral user posted image ), Zojo pa tud nekak prepričam, da je ne dvigujem, pa da kaj sama naredi. Če ne pa pač poslušam jok, pol se pa že umiri. Tako, da zaenkrat se počutim v redu. Trbuh mi otrdeva le parkrat na dan user posted image user posted image user posted image  tako kot mi je že prej in me ne boli niti ni več tistega pritiska, ki sem ga čutila v torek.

A, Suzi*, ti tud ne smeš bit na čarunalniku, če je Anžej doma. Zoja je v sekundi pri meni in hoče miljon stvari... user posted image user posted image user posted image

Skaana, kako je pri vas? Uživate. Kdo pa pelje Ateno v vrtec?

Ugi, kako je bilo na dedku mrazu?

Katrin, ste ta novo veliko smrekico tud okrasili?

Zdej pa šibam še mal delat....

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.12.2007 10:08:20   
Katrin
Jutro!

Eko, bila že na pošti, banki, trgovini ...

Včeraj sem izgubila cel dan v Ljubljani: vse je OK in bp. user posted image  je obrnjen pravilno, ni se pa še spustil, tako da nimam izgledov, da bi šla še letos roditi user posted image  Jih je pa stresal včeraj tale moj G (da lahko rodim tudi doma ali pa kar v rešilcu, sva se nasmejalauser posted image ) - ker prvič nisem imela popadkov, sedaj pa rabim slabo uro do porodnišnice, me malo panika - pa bo že. Ko se bo začelo, bom vedela, ne?

NiLe: hvala za šnel kurz - super si napisala; se počasi spominjam ...

Rainbow: naj ti zadnji delovni dan ne bo pretežak in predolg user posted image  Kar pa se daril tiče: nimam pojma, sem jaz tudi bosa. Jaz za svoji 2 nečakinji kar vprašam Wahoo, kaj potrebujejo user posted image  Nekaj idej (morda le najdeš tisto pravo): knjigice, igrače za v kopalno kad, žabice, tople štumfke, kapa, šal, rokavice, copatki, lego duplo, ali pa kaj lesenega in naravnega iz Ristanca (meni je ta trgovina še vedno zakon!) - ne vem pa, če jo imate tudi na vašem koncu.

Dolina: ne, smrekica še ni okrašena (ta velika user posted image ). Super, da si sedaj med prazniki malo doma in glej, da boš počivala.

Ugi: upam, da ste uživali na Dedku Mrazu user posted image

Mojčca: jaz tudi hodim naokoli brez žab, kaj čem user posted image user posted image

No, midva sva snoči sestavila zakonsko posteljo user posted image , danes pa še Kajino in potem bomo sladko spali user posted image

Uživajte v sončku in se beremo user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.