Dolina
|
Evo meeeeeeeeeeee, hvala za skrb. Zlate ste. Mojčca, saj prav, da me "tako ostro", da se mal streznim in postavim za sebe in svojo samo kaj, ko so ti naši zdravniki za en k..... Moja G je bila na dopustu, jo je nadomeščala ena druga (ki mi itak ni všeč). No, ni me dala na bolniško, ker je to čist normalno, da mi otrdeva trebuh . Pregledala me je, še sem lepo zaprta, mala je v redu, plodovnice ima precej (preveč), mere so pa tud za en teden naprej. Tako, da bo ena velikanka. V službo lahko hodim, je rekla, samo naj ne dvigujem nič. Pa pijem naj 3x magnesol na dan, da se otrdevanje umiri. Pa jaz ne vem no punce, čist nič jo ni skrbelo, še skakat bi me poslala, sploh ni nič rekla, naj počivam, nič nič nič. Rekla je le, da ti popdaki zaenkrat niso nevarni. Zaenkrat!!!! A ko bojo, bo pa prepozno, al kaj? Skratka mal sem razočarana, hkrati pa hvaležna, da je z vse v redu. Trebuh mi še vedno otrdeva, nekaj časa nič, kakšno uro pa tud po 8x tako, da v službi sem povedala, da bom samo še na stolu sedela, pa tud, da bo mogel bolj skrbet za Zojo, ker jaz se samo sklonim pa mi začne vse otrdevat. Tako da bom sama poskrbela, da bom čim več počivala, se čim manj sekirala in se čuvala. Ker moj občutek mi pravi, da ni vse čist tako nedolžno. Aja, pa kontrolo imam šele čez 4 tedne. A ne bi mogle bit po 28t bolj pogoste kontrole. Mah solit naj se grejo. Suzi*, nič ne vem, kaj se dogaja februarčicam, daj mal mi poročaj prosim, da vidim, kako si lahko še pomagam. Smrekico smo okrasili, Zojo sploh ni zanimalo okraševanje, na koncu je malo pomagala, pa vsake toliko časa jo gre pogledat. Sem bila kar malo razočarana, ker ste vse pisale, kako so vaši okraševali, pri nas pa skoraj kot da jo ne rabimo. Pri nas v vrtcu ne bodo imeli božička ali pa dedka mraza, imajo pa v petek srečelov (vsak naj prinese darilo ki ne presega 3eur - mi smo kupili ene take koce za zlagat, ko sestaviš slikico, če jih obrneš pa spet drugo slikico....). Ugi, držim pesti, da ne bo prespal Dedka mraza. Mojčca, lepe novice za tvojega očeta. Sem prav vesela. Katrin, pridna da imaš že vse zrihtano. In se strinjam, kako hitro pozabimo, kako majhni so bili naši sončki. Mene kar mal skrbi in sem že premišljevala, da bi začela prat in sortirat oblekice. Upam, da jih vsaj še 1 mesec ne bomo rabili. Saj sploh ne vem, kaj ste še kaj napisale, . Zdej pa grem počivat.
|