|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
21.12.2007 21:19:19   
natasaom
men je pa torta ful všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vse najboljše za roj.dan-z zamudo-ampak iz srca

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.12.2007 21:23:46   
stephany
Natašaom - saj torta je res lepa, samo sliko sem dala gor zaradi Antilop stolčka ...
Pa hvala za čestitke še tebi!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.12.2007 21:40:14   
julci
Mi mamo pa primapapo,pa sem ful zadovoljna z njim.Ga je pa pojerbala po Mihanuuser posted image .Jaz sem ga pri Mihanu uporabljala,dokler je hotel noter sedet,pol je pa sedel kr na navadnem stolu.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.12.2007 21:43:19   
julci
Stefany jaz sem pa tvoje slikce v albumu pogledalauser posted image ful so lušne,a si ti v črtasti jopci.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.12.2007 21:47:02   
stephany
Ja, sem. Poleg mene je moj brat, ki je bil za botra, poleg njega pa ponosni ati. Takrat sem imela še daljše lase, pa mi jih je frizerka fajn spela navzgor. Potem sem se pa malo postrigla, ker so mi lasje fuul izpadal (katera je še omenjala to nadlogo user posted image ).

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.12.2007 21:48:07   
stephany
Julči, spet rabim pomoč. Sicer nisem ravno blont, a ... Kam odtipkaš geslo, da lahko pogledaš slike???
Kako si pa vedela, da sem dala slike v album?

< Sporočilo je popravil stephany -- 21.12.2007 21:50:40 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.12.2007 22:06:33   
hanna1
Izpadanje las--nekje sem zasledila,da močno izpadajo od 3 do 5 mes. po porodu.Daljši so,bolj se opazi.Meni so že fejst,zdaj sem pa opazla (posebej spredaj),da mi intenzivno odganjajo--so kakšne 2 cm dolgi--tak da tudi ta nadloga mine user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.12.2007 22:09:12   
hanna1
julci,da ne boš preveč napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.12.2007 22:13:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Julči, spet rabim pomoč. Sicer nisem ravno blont, a ... Kam odtipkaš geslo, da lahko pogledaš slike???
Kako si pa vedela, da sem dala slike v album?
Če hočeš slike videt morš kliknt na zaklenjen album,potem pa ti napiše............................potrdi.Tako da geslo vpišeš levo od potrdi.
Mi je dedek mraz poveduuser posted image user posted image user posted image ,saj ne ,čisto slučajno sem vidla,ampak geslo sem pa uganlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.12.2007 22:15:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Izpadanje las--nekje sem zasledila,da močno izpadajo od 3 do 5 mes. po porodu.Daljši so,bolj se opazi.Meni so že fejst,zdaj sem pa opazla (posebej spredaj),da mi intenzivno odganjajo--so kakšne 2 cm dolgi--tak da tudi ta nadloga mine user posted image user posted image
Jaz sem to motnjo že dala skoz,sam se nikjer ni poznalo,ker mam cel koš na glavi.Dva mesca sem frizerko pustla pri miru,da ji ni blo treba rečituser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.12.2007 22:17:06   
julci

julci,da ne boš preveč napisala user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim da zdaj pa ti štrajkašuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.12.2007 22:18:12   
julci
No kaj je zdaj,a so vam prsti zaribali.Spet solo tovčemuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.12.2007 22:21:51   
hanna1
Sem morva skočit vmes na en čik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.12.2007 22:22:50   
julci
NUJNO ZA POGLEDAT,PRAVKAR PRIŠLO S TELEGRAMOM

user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.12.2007 22:23:47   
julci

Sem morva skočit vmes na en čik user posted image user posted image user posted image user posted image
kA TI ŠE NISO POVEDLI DA PUŠENJE ŠKODUJE

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.12.2007 22:23:52   
stephany
Hvala, Julči, ne vem kaj bi brez tebe ...

Jaz sem se pa zato postrigla, ker sem se naveličala te dolge lase vsepovsod pobirat. Sem včasih rekla malemu, da bo imel plešasto mamo user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.12.2007 22:27:02   
hanna1
Jes sem pa dons Hano tolk tlesknila s prsti po obrazu,ko me je spet stisnila z zobmi (pa glih tisto bradavico,ko me še jošk malo boli),da je tako nabrala,da mi je ful težko ratalo,pa tako okroglo me je pogledala---najbrž si je mislila...mami me tepe...mi je avtomatsko ušlo,ker me toooolk zabolelo.....ta me je že zdaj bolj pogrizla,ko Blaž skozi...a se nisem zadnič nekaj hvalila,da malčki ne grizejo user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.12.2007 22:27:05   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Hvala, Julči, ne vem kaj bi brez tebe ... 100% ti bi blo dolg cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.12.2007 22:35:16   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
kA TI ŠE NISO POVEDLI DA PUŠENJE ŠKODUJE......je moj prišu predčasno domov....svašta....user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.12.2007 22:35:46   
julci

Jes sem pa dons Hano tolk tlesknila s prsti po obrazu,ko me je spet stisnila z zobmi (pa glih tisto bradavico,ko me še jošk malo boli),da je tako nabrala,da mi je ful težko ratalo,pa tako okroglo me je pogledala---najbrž si je mislila...mami me tepe...mi je avtomatsko ušlo,ker me toooolk zabolelo.....ta me je že zdaj bolj pogrizla,ko Blaž skozi...a se nisem zadnič nekaj hvalila,da malčki ne grizejo user posted image user posted image
o ti mamauser posted image .Zgleda da grizejo.Od brata je tud boga,tamali bo star 1 leto,pa bi  zdaj bolj zizo,ko pa prej,sam jo pa zraven tk grdo grize,da se me prav smili.Še sreča da Zala še nima zobuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.12.2007 22:38:04   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: julci
kA TI ŠE NISO POVEDLI DA PUŠENJE ŠKODUJE......je moj prišu predčasno domov....svašta....user posted image user posted image user posted image .....

in v čem je zdaj problem.A un telegram si vidla.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.12.2007 23:23:06   
Anonimen
ČER PUNCE!!

Cel dan ni blo nobene blizu, zdaj pa čvekate kot nore.

Jaz se spomnim, ko je mene Jure prvič vgriznil za bradavico, sem ga od sile prijela za vrat.user posted image user posted image user posted image  Potem pa so mii povedali, da moraš otroka prjet za nos, pa te spusti.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.12.2007 23:30:16   
julci
Čer sem mislala da morem že spat.user posted image user posted image
Jaz tega pri Mihanu nisem dala skoz,ker nisem dojilauser posted image ,pa upam da ne bom pri Zali tega občutla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
21.12.2007 23:31:57   
julci
Stephany lep božiček je tvoj Klemen.Huda konkurenca Božičku.Če boš pridna ti pa povem,kako se napiše pod slikcouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
22.12.2007 7:35:07   
makala
Jutro čvekice!
Včerej se vam nisem mogla pridružit pri čveku, k me je tku RR za....baval. Sm ga mislna čez oken vršt. Pa še sama sem bla doma, k je mel mojuser posted image  silvestrovanje s službo, Mato več je šel v lajf, Kaja pa k eni sošolki na zabavo in kr tam prespala. Jst pa vsa srečna, da bom mela cajt za vas, pol pa to sranje. Jo še dons sm jezna. Zato pa sem tku zgodej vstala, da vas lahku pa dons vsaj mau pozdravm.
Jutr dobim bratranca z družino na obisk, pa so vegetarijanci.
A ma kera kej idej kaj naj jim postrežem, ali toplo ali hladno jed.Prosim pomoč. Pa da ni preveč komplicirano.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?