Dajica
|
Ja Nayya, res najbolje, da se dobiva, pa bova vsaj midve skupaj, pa najina otrocka, ce ze ocetje ne morejo bit prisotni. Vanja, Jolly, ninocka- zelo lepe slikice vasih cukerckov. Mogoce sem se kaksno pozabila. Vedno pogledam vse slikice, potem pa vcasih pozabim pokomentirat. Leto 2007 si bom jaz zapomnila po tem, da sva z mojim dragim zazivela skupaj in da sva ustvarila najino pikico, se veselila njenega prihoda, uzivala v nosecnosti ni zdaj proti koncu uzivava se s pravo strucko v rokah. Prvic sem postala mami! Noc je bila danes kar burna, kar naprej se je zbujala pa jamrala, so jo krcki dajali, pa sem ji dala dudico v usta, je bil mir in ko ji je padla ven iz ust, spet jamranje, pa skoraj jok, pa jo podojim, mi zaspi, jo dam nazaj v posteljico, se zbudi in spet stoka, jo vzamem v narocje, zacne se mocno kolcat, se umiri, jo dam nazaj v posteljico in koncno zaspi. Se mi pa dogaja, da skoraj po vsakem obroku bruha oz. poliva. Me je ze kar strah, da ne bo izgubila na tezi. Pa se, ker vcasih zaspi med dojenjem in se mi zdi, da ne poje tako veliko. Meriti pa tudi ne morem koliko poje, saj dojim. Pa pravi moja mami, naj ne skrbim, saj vzhaja kot buhteljcek, pa stegencka ima ze zalita, pa podbradek ima. Ne vem no, sej verjetno so odvec moje skrbi. Babica pa tudi ne pride vec, ceprav je rekla, da jo lahko poklicemo, ce jo bomo kaj rabili, tako da mogoce jo bom res poklicala, da jo pride zvagat. Da bom vsaj pomirjena. Zdej pa gremo spet previjat pa dojit...
|