|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
23.12.2007 20:12:09   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Scuba men v Paintu ne rata - ne nejdem kje lohk pomanjšaš na 20% - sem mal lesena aneuser posted image user posted image .

Fotko odpreš v Paintu, potem pa imaš zgoraj zavihek "image"  in tam notri "resize/skew". TO odpreš in naštimaš obe velikosti na recimo 20%. ČE bo še prevelika slikca, pa še enkrat ponoviš. Upam da bo šlo. Držim pestke user posted image

Mama11 si me spomnila in sem še naj mojemu ukradla en kozarec piva user posted image

Naraščaj in Taja vse najboljše za mini RD user posted image   user posted image

MI smo danes tud sprobali pumpico od Rije. SE mi je zdelo da ima Lana poln nos, ampak ven pa nisem nič kaj veliko potegnila user posted image

Mamathea kako si lepo opisala leto 2007. 
Tudi meni ogromno pomeni tole čvekanje tukajle, velikokrat mi punce olajšate kakšno stistko al pa me samo razvedrite in za vse sem vam zelo zelo hvaležna. Komaj čakam da naši pikci malo zrastejo da se ponovno dobimo še v živo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 901
23.12.2007 20:48:58   
barika
Uh punce, ste že nostalgične, v letošnjem letu se  najlepše darilo carta pri atijuuser posted image , pa mogoče to (sam mi ni tak pomembno, kot mali Martin), da sem naredila vse izpite (no ja, sej diploma bo tudi enkrat v prihodnostiuser posted image )
pa ful sem ponosna na mojga user posted image , ki je bil zraven pri porodu in mi ful pomagal in me podpiral (čeprav, je rekel, da ne bo tam dol stal, pa tudi popkovine ne bo prerezal, ampak...zarečenega kruha se največ pojeuser posted image )

na picasi je nekaj novih slih mojga mulca (to je ljubkovalno, da me ne bo kera grdo gledalauser posted image )

Punce, želim vam lep in miren božič user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 902
23.12.2007 21:26:07   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Fotko odpreš v Paintu, potem pa imaš zgoraj zavihek "image"  in tam notri "resize/skew". TO odpreš in naštimaš obe velikosti na recimo 20%. ČE bo še prevelika slikca, pa še enkrat ponoviš. Upam da bo šlo. Držim pestke user posted image

Ja Scuba bravo user posted image  ratalo - kaj bi jaz brez tebeuser posted image . Sem ti rekla da sem lesena, sem rabla ornk napotkeuser posted image . Hvalauser posted image .

Mi smo se pa danes kopali in je bil ful zadovoljen, ful uživa v vodiuser posted image . Pa ful mu paše ko ga brišem, pa mažem, kr mal zagode zraven k mucekuser posted image . No pol pri oblačenju se pa sicer mal že naveliča, k je LAAAAČEEEEN. No pol je pa mal popapical pa ful trdo zaspal, tko da sem ga kr v sobo odnesla. Zdej bomo pa vidli kdaj se bo falotek zbudiluser posted image . Enej je tud že spat šel, jst se grem pa k user posted image  stisnit.

Barika  - cartano malo bitjeceuser posted image

Lep večer pa mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 903
23.12.2007 21:39:17   
scubadiver
Vanja me veseli da ti je ratalo. Bravo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
23.12.2007 21:41:35   
Kimi6
Živjo,

naya28- jaz sem spraševala za kapljice, tudi moj je po njih ves nemiren in ga zvija, še posebej proti večeru, sem rekla, da mu bom dajala eno na teden pa bom videla kako bo prenesel, od takrat naprej ko bo dobro prenesel, mu bom dajala pa vsak dan, ker revčka ne bom gledala kako ga po štiri ure na dan zvija. Ene pravijo, da so jim začele dajati komaj po 3 mesecih, ko se jim je prebala malo uredila in niso imeli več takšnih krčev.
Pumpico za nosek sem pa tudi jaz naročila pri creativi, sedaj pa čakam da mi jo pošlje po pošti.

Drugače pa vas je ful fajn brati, vidiš da imamo na koncu vse enake oz. podobne probleme.user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 905
23.12.2007 21:53:02   
nicolina
Scuba, men je tud ratalo, imam nov avatar user posted image user posted image . Ti si to tako enostavno razložila, kar objela bi te... user posted image
Taja, vse najboljše za 1 mesec user posted image
Moja oba moška spita, jaz še mal tle visim, grem še pod tuš in počasi bom šla spat.
Mama11, dobra ideja za pivo, bom tud jaz sprobala, danes več ne, juter zvečer pa sigurno.
Ilije, hvala za link, jaz bom tudi naročila pumpico.

Men je tud fajn čvekat z vami, si delit nasvete, pojamrat, se zjokat, veselit... Upam, da bom nekatere tudi v živo spoznala. Samo,da ti naši pikci mal zrastejo, pa se dobimo.

Želim vam lepo nočko in mirne sanje...

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 906
23.12.2007 22:06:24   
scubadiver
Bravo Nicolina user posted image . No sem res vesela da je ratalo. Mi je škoda ker je res enostavno da ne bi imele željenih avatarjev.

Jest čakam da se naša princeska prebudi, da jo še enkrat pristavim, dodam kar bo treba dodati, jo prestavim v posteljico in grem spat. SE tko neki sumljivo počutim. Čist vse me boli. Vse mišice, glava, uho, grlo.. kot da me lovi kak prehlad ali celo viroza. Bom popila en lekadol C in se zabubila pod kovter. Dokler pač ne bo alarma..

Lahko noč punce in otročički. Upam, da bomo vsi čimveč spali.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 907
23.12.2007 22:17:02   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

ajtak mi lahko izdaš, kje si kupila opicouser posted image  mi bi tudi imeli nekaj takšnega v avtuuser posted image

V pikapolonici, stane mislim da 7 €.

Ajtak mi je pa ful všeč tvoja ideja za darilo. Kje pa si kupila to maso?

V Artu v Citycentru, v Lj je pa v Citiparku.

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

...jaz sem bila danes pravi Toni kukoč....

ne se mi smejat, sam kdo za vraga je to??? Pa ga skoz omenjate jaz pa pojma nimam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

potepinka moj tudi skoraj nič ne spi čez dan...pa kakšni so to dojenčki?user posted image user posted image
kako ga vi kej zamotite? jaz mu pojem,pa vse živo..on bi bil pa sam na rokah...no,saj nekaj časa še gre,ampak cel dan user posted image user posted image ...

user posted image , tudi mi pojemo in plesemo-trenutno na radetski mars user posted image user posted image . Pa sprehod full pali takoj zaspi in spi potem se kako urico ko prideva domov...

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Živjo,

če se prav spomnim, se tista pumpica za nosek naroči pri Riji, kajne? Tiste, ki jo imate, ste zadovoljne z njo? Kakšna je pa cena?

lp, manca

Res je, pri Riji! Mi smo full zadovoljni! Malega manj moti kot rocni aspirator in zadeva dela cudeze- ven potegne svasta...

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Aja, naša Taja je danes stara 1 mesec. JUPi.

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marinci

Zdravo
Mam aventovo silikosko dudo pa piše gor, da jo je potrebno vsake 4 tedne menjat.
Men se zdi še duda čist vredu. A ve jo menjujete?
Lp

jaz nisem aklih... Sej tud svoje zobne scetke ne menjam vsak mesec pa bi jo blo baje treba...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 908
23.12.2007 22:21:16   
ajtak
No sedaj pa lahko napisem se da so nasi obiski uspeli!! Ljubljano smo si pa tudi pogledali ceprav sva skor zivcni zlom dobila ko sva parking iskala.

Tudi smrekco sem okrasila tako da jutri se skoncam darila in bo!!

Vsem zelim lepe sanje!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 909
23.12.2007 22:29:27   
mamuška
Dude, cuce menjam na 2 mesca, tdi zato, da se jih ne navadi, pol pa eno izgubiš in je cel user posted image , ker druge NOČE!!!Tko da priporočam, pa tud zato , ker duda izgublja obliko, ko jo sealček obdeluje in lahko prispeva k deformacijam  čeljusti.

Jaz loim sama sebe za rep tko da bom zlo kratka. Ampak tistle babyvac al kwa je - kdo je rijauser posted image , ker tam na mami nisem regstrirana inse tud ne mislim. A Riaj je katera od uporabnic al kaj? Prosim, ne me grizt

Drugače smo odpraznovali 5. RD prvorojenca, naša druga štruca pa ima danes točno 11 tednov. Grozzzzza, kam gre časuser posted image !!!

Grem še mal k možičku - nočko!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 910
23.12.2007 22:42:13   
Laubica
Punce če želite mojga božička pogledat geslo je timon

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.12.2007 0:30:39   
zirafa76
http://www.christmas-corner.com/christmas-wallpaper/babysanta200.jpg

LETOS MI JE BOZICEK PRINESEL POSEBNO DARILO.....

LEPE PRAZNICNE TRENUTKE Z VASIMI DOMACIMI IN MALIMI SKRATEKI, KI BODO PREZIVELI SVOJ PRVI BOZIC..................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.12.2007 7:45:16   
Tanayya29
VESEL BOŽIČ VSEM...in sneži................

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.12.2007 8:05:26   
Laubica
user posted image user posted image        user posted image user posted image
VAM ŽELIMO DRUŽINA LAUBEKOV
Pa še 2 meseca danes praznujemouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.12.2007 9:33:37   
Mamathea
Pozdravljene v tem božičnem dopoldnevu

Moj zlati pikec trenutno dremucka, pa vem, da se bo vsak čas zbudil in bo lačen, zato hitim pisat. Laubica vse najboljše tvoji štručki za 2 meseca, slikca je pa tako luštna, da sem kr solzico sreče potočila. Krasno.
Tudi naša družinica želi vsem vam drage moje in vašim najdražjim srečne, vesele, radostne, nasmejane, ljubezni polne praznike, pa naj vam božiček izpolni prav vsako skrito željico, tudi risto, skrito najbolj na dnu srca, če pa božičkek vsega tega ne zmore pa naj bu dedek mraz priskoči na pomoč.user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa grem mal pospravit stanovanje dokler mucek še spančka. Moj drugi mucek (možek) pa tudi še spančka, midva sva si tako lepo razdelila spanje, jaz grem zvečer okoli 21.00 mal počivat, pa takrat on zamoti Tijana do 23.00 ko je na vrsti hranjenje, al pač po potrebi tud prej, jaz pa sem "dežurna" zjutraj, da se lahko tud naš atek mal naspančka. No to zdj vse še gre dokler ati še ni v službi, po praznikih pa bo mal drugače, ampak se bomo že nekak navadili.
Zgleda a s popsravljanjem v tej rundi nič ne bo, saj se moj lakotnik ravnokar prebuja.
Lepo preživite današnji dan, stisnite svoje pikece k sebi in uživajte maksimalno. Hvala vam, da ste tukaj.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.12.2007 10:30:35   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE Timonu ( Laubica) za 2 meseca, ful lepa slikica.

Tudi jaz vam želim lepe, tople, prijetne, polne veselja božične praznike, naj se vam izpolni še tako skrita želja. Naše največji zakladki so naši sončki, ki so nas rzveselili in nas razveseljujejo v tem božičnem času. user posted image

Ati zdej pestva Tina, tako da bom jaz šla malo pospravit, speč pecivo. Popoldan pride sestra z možem in nečakom, tako da nas bo polna hiša in bo prav veselo.

Se še kaj javim... Pazite se, če boste šle kaj ven, ker je vse poledenelo. user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.12.2007 10:33:06   
nicolina
Laubica, ampak res je da sta si tvoj Timon in moj Tin ful podobna user posted image , oba imata tako zalita obrazka.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.12.2007 10:40:14   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Da se najprej pohvalim kako smo spali. Včeraj ob polnoči, ko se je naše dete nahranilo, sem prosila Lano naj hitro zaspi, ker se mamica res slabo počuti. Kot bi razumela, je zaspala v trenutku, zbudila pa se je šele ob 7h zjutraj. Sem se vmes že jaz zbudila ker me je skrbelo, da ni kaj narobe. Hvala Lana user posted image

Laubica kako lepega božička imaste pri vas. Krasen je. Hkrati pa čestitam tudi za 2 meseca.

Vsem hvala za lepe želje.

Tudi jaz, moj najdražji in naša princeska želimo vsem mamicam, očkom in vašim zakladkom veliko zdravja, sreče, prespanih noči, nič krčkov, veliko sreče, ljubezni in smeha. Najlepša darila pa smo vsi dobili že tm med oktobrom in decembrom. Hvala vam za vso pomoč, da me razvedrite, odženete strahove, me nasmejite in mi pomagate. Zlate ste user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.12.2007 10:46:39   
Oranža
Laubica ne samo da imava soimenjaka, še clo previjalno imava enakouser posted image . Maš pa lušnega Božička.
Mamuška  - na pomoč - pa vse ostale tud, našega user posted image  je dons ponoč ful neki trgalo, se je drl na vsa usta, tko da je kar poten ratal.....dons zjutraj ko sem ga odvila pa sem videla da je po trebuščku ves pikast, pa mal po rokicah in nogicah, ampak čist mal...zdej pa ne vem, al je kakašna alergija na hrano, al mu je bilo samo prevroče, ker je imel zgoraj trojno in še žakelj čez. Sicer dons pride patronažna pa ji ga bom pokazala, sam vem da je tvoj Mamuška alergičen, ne vem čist točno na kaj - neki v zvezi z mlekom aneuser posted image  Je pa res - sej me je kar sram - da sem včeraj par koščkov saharce pojedlauser posted image  - lohk bi blo tud to ane. Zvečer sem pa mlečni gresuser posted image , za kosilo puranji zrezek z zelenjavnim rižem (korenje, por, cvetača), pa dopoldne eno jabolko ( olupljeno), pa kompot iz suhih sliv in jabolk, pa za zajtrk maslo in marmeladouser posted image . A mislite da je lohk kaj od tegauser posted image  Sploh ne vem več kaj naj jemuser posted image

Nč grem mal pospravit pol pa upam da čimprej P. pride, da jo vprašam!!

Lp

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 919
24.12.2007 10:49:29   
soni

Tudi mi Vam želimo vesele praznike in več spanca v novem letu.

In kako se imamo mi?

Jutri bosta dopolnila osem tednov. user posted image

Spanje. Malčka sta kar pridna. Podnevi sta mogoče eno ali dve rundi med obroki budna, drugače pa še dosti spita. Ponavadi se Patricija prebudi na večer in zato malce težje zaspi. Ponoči samo pojesta svoj obrok in zaspita nazaj, a še vedno smo natančni- na tri urice, kot ura. Ob šestih, ko je zadnji "nočni "obrok, pa ju ponavadi vzamem v ta veliko posteljo, kjer potegnemo do približno devete ure; seveda prej očija vržemo s postelje.

Potepanje. Zelo radi izkoristimo čas, ko je z nami oči, tedaj se kaj hitro odpravimo na potep. Zadnjič sva ju vzela s seboj celo po nakupih, kjer je Lan prespal cel šoping, Patricija pa si je z zanimanjem ogledovala izložbe. Malo se hecam.......... Včeraj smo bili pa po obiskih, a sta tudi vse prespala.

Krčki. Seveda so tudi dnevi, ko ju zvija, predvsem Lana in se potolažita samo na rokah.

Leto 2007- najlepše leto, saj sva z mojim dobila dva najlepša zaklada na svetu!

V albumu imamo nove slikce.

Lepo praznujte!

< Sporočilo je popravil soni -- 24.12.2007 10:50:38 >

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 920
24.12.2007 10:50:04   
Oranža
Tud mi želimo vsem lepe, prijetne, mirne in vesele praznike. Naj nam bo vsem lepo in toplo pri srcu.
Se pridružujem Scubi - najlepša darila smo pa itak že dobile.
Pa hvala, novemberske levinje, ker steuser posted image user posted image .
Srečno......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 921
24.12.2007 11:04:26   
Tanayya29
ojla.
ma kako so lepi vsi otročki na fotkah....pravi božički...user posted image .
spali smo lepo user posted image user posted image .

VESEL BOŽIČ VSEM ŠKRATKOM IN NJIHOVIM STARŠEMuser posted image user posted image .

Lepo praznujte svoj prvi božič z vašimi škratki,veliko dobre hrane,dobrega vinčekauser posted image ,veliko dobre volje,dobrega mlekca,veselih pesmic....vse to ,pa še kakšno skrito ali odkrito željo vam vsem želi naša družinicauser posted image user posted image

P.s.jaz imam danes ob 14h še pregled pri G,user posted image ,joj ker datum...

scubauser posted image user posted image za nočko.

in jaaaaaa,levinje drage super ste.......user posted image

Timončekuser posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 922
24.12.2007 11:27:35   
scubadiver
Joj Nayya to pa je datum za pregled ja.  Dobro opravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 923
24.12.2007 11:34:55   
naraščaj
jutro oz dober dan

hvala vsem za lepe želje naši Taji. zgleda, da so pomagale, da je ponoč lepo spala. je pa popoldne in zvečer mela ful krče, bogica, jo je tak zvijal

lubica, ful lep božiček in vse najboljše in tut ostale mate zlo lepe otročke.
men še vedno ni ratal prpopat kake slike. še sploh probat nisem šla.

user posted image
tudi naša držinica se pridružuje že vsem lepim izrečenim željam. to leto je vsaj za nas najlepše leto predvsem pa božič, ker smo v novembu dobli njvečji zaklad.
prav tako bi se rada vsem vam zahvalila za nasvete, tople, vzpodbudne besede, ki jih vedno dobiš, ko jih najbolj potrebuješ. hvala vam.

eno vprašanje: kdaj si lahk prvoščim kakšno kopel, jaz jo že ful pogrešam.

vanja, naša je tut dobla neki mozolčkov, sicer tam pod vratom in pri ramenih. mam pa občutek, da se kr selijo iz obraza sem in tjauser posted image . gre pa (po obrazu) na boljš. končno. zdaj jih ma ful še po lasišču. bo že.

smrekco je dragi včeri postavil, prejšnji večer pa okrasil stanovanje z lučkami, da mamo mal prazničnega vzdušja.

Darila: obdarujemo samo otroke, tak mamo dogovr, ker nas je kr velik, bi itak živce zgubla z izbiro daril, včasih smo se, vendar sa,m simbolno.

Ajtak, ful dobra ideja - odtis mislim.
no tok za enkrat, da mi ne bo ven vrgl, tak ko včeri zvečer, ko sem ful napisala, no pol pa nisem ponavljala, ker je tamalo ful črvičlo. upam, da ne zamerte, ker nisem nč kaj odgovarjala, tut za napake, ker tipkam z eno roko, v drugi je Tajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
24.12.2007 12:52:11   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ampak tistle babyvac al kwa je - kdo je rijauser posted image , ker tam na mami nisem regstrirana inse tud ne mislim. A Riaj je katera od uporabnic al kaj? Prosim, ne me grizt

Tule bos nasla vec napisanega o riji in pumpici. Rijo pa kontaktiraj na ZS in ti bo rade volje poslala.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1866664

Da se najprej pohvalim kako smo spali. Včeraj ob polnoči, ko se je naše dete nahranilo, sem prosila Lano naj hitro zaspi, ker se mamica res slabo počuti. Kot bi razumela, je zaspala v trenutku, zbudila pa se je šele ob 7h zjutraj. Sem se vmes že jaz zbudila ker me je skrbelo, da ni kaj narobe. Hvala Lana user posted image

UUUUUUUU, iskrene cestitke!

Drage levinje,
Kot ste ze mnoge napisale smo svoja darila ze dobile. Vsem zelim, da bi jih imele se naprej takoo zelo rade, da bi znale zadovoljit njihove potrebe in jih tudi kdaj po nepotrebnem razvajat. Zelim, da se bomo v prihajajocem letu znale spomnit kako zelo smo pricakovale te soncke in kako rade jih mamo tudi takrat ko bodo najbolj tecni in ne bodo hotli zaspat ali pa jest spinace pa ceprav je takooo zdrava.
Zelim vam veliko razumevanja s partnerji in cas ko bodo dedki in babice popazili na vnucke, da se boste malo pocrkljali. Predvsem pa vam zelim dobre in hitre povezave, da bomo se dolgo tipkale in cvekale saj sem v vas nasla zaupnice in prijateljice. Srecen bozic vsem, ob novem letu pa vam zelim, da bi se nekje spomladi vse levinje in nasi soncki srecali na kakem pikniku.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.