naraščaj
|
jutro oz dober dan hvala vsem za lepe želje naši Taji. zgleda, da so pomagale, da je ponoč lepo spala. je pa popoldne in zvečer mela ful krče, bogica, jo je tak zvijal lubica, ful lep božiček in vse najboljše in tut ostale mate zlo lepe otročke. men še vedno ni ratal prpopat kake slike. še sploh probat nisem šla. tudi naša držinica se pridružuje že vsem lepim izrečenim željam. to leto je vsaj za nas najlepše leto predvsem pa božič, ker smo v novembu dobli njvečji zaklad. prav tako bi se rada vsem vam zahvalila za nasvete, tople, vzpodbudne besede, ki jih vedno dobiš, ko jih najbolj potrebuješ. hvala vam. eno vprašanje: kdaj si lahk prvoščim kakšno kopel, jaz jo že ful pogrešam. vanja, naša je tut dobla neki mozolčkov, sicer tam pod vratom in pri ramenih. mam pa občutek, da se kr selijo iz obraza sem in tja . gre pa (po obrazu) na boljš. končno. zdaj jih ma ful še po lasišču. bo že. smrekco je dragi včeri postavil, prejšnji večer pa okrasil stanovanje z lučkami, da mamo mal prazničnega vzdušja. Darila: obdarujemo samo otroke, tak mamo dogovr, ker nas je kr velik, bi itak živce zgubla z izbiro daril, včasih smo se, vendar sa,m simbolno. Ajtak, ful dobra ideja - odtis mislim. no tok za enkrat, da mi ne bo ven vrgl, tak ko včeri zvečer, ko sem ful napisala, no pol pa nisem ponavljala, ker je tamalo ful črvičlo. upam, da ne zamerte, ker nisem nč kaj odgovarjala, tut za napake, ker tipkam z eno roko, v drugi je Taja
|