nana35
|
katee,res je zoprno to čakanje,saj vem,dobro,jaz vsaj vem kdaj bo moj dan D,ampak verjemi meni se že zdaj to vleče,ko vem...ampak saj bo,za vse pride čas in bo res potem bolj veselo.Uh,kako bomo srečne,kajne?? mml,saj vem,da so vsi malo boljše volje ko je novo leto,pa bodo tudi v P!Sploh pa res,ko bom imela mojega malega pikeca pri sebi,mi sploh ne bo pomembno,kako bliskajo rakete in kako so vsi pijani... lusa,kako lepo da boste skupaj,moj pa res dela samo zjutraj in nobene sobote ,od 7h do 15h ampak zato pa mora v ponedeljek v službo,ko bodo drugi po večini že doma...ampak saj bo bolje,verjetno ne bodo delali do 15h,samo do 12h. sunny,to pa res!!Če boš samo v P ležala,se moraš že malo zbuniti!!Razen,če mislijo,da boš rodila takrat,potem se sigurno splača.Pa mislim,da te na tak dan ne bi držali tam,da bi samo čakala kaj bo.Potem bodo že resno mislili. Joj,groza,moj pa je tak,da mi dela kupe na pralnem stroju v kopalnici,ko kaj sleče,pol pa ima za službo,pa za doma,pa za ven peljat trenerko,potem pa še kaka moja cotika in je kup tu.In ko se jaz razkurim... Vse vržem v perilo,potem pa jamra,da je imel samo 1x gor.Pa kaj to meni je! Lepo noč vam želim in papa.