|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
21.12.2007 12:20:53   
martinca
suzana KK, zdaj vsaj vem kaj si ne smem kupit. user posted image da ne bom za brezveze dnar stran metala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.12.2007 12:22:35   
Lusa
Hvala vam ,mi je že nekako lažje ,ko se izpovem in vidim ,da ste z mislimi z menoj.Za vseuser posted image

Suzana-operil za otroke lahko uporabljaš ,za odrasle žal ne.So pa te kapljice na osnovi antibiotika.Jaz sem si jih dala samo zvečer v nos otroške.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.12.2007 12:51:20   
SuzanaKK
Mala pikica, kako sonce, si ga lahko samo narišem. Pa tako je mrzlo, da je bil zjutraj na šipah balkona led. Me čisto nič ne mika, da bi šla kam ven, tako da bom danes kar doma na toplem.
Luša, pa ti otroški operil kaj pomaga? No pa saj, tudi te Nisita niso čisto čisto zanič. Ima pa mama neko zeliščno mentolovo zadevo, ki se vtre v prsa in bi naj z vdihavanjem pomagalo, ne vem, mogoče bom s tem poskusila zvečer, ko je itak najhuje, saj čez dan še nekako zdržim.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.12.2007 12:53:13   
puri
Marinca,...upam, da se čim prej pozdraviš,...sedaj ko bomo šle počasi rodit, res ni čas da smo bolane! Jaz upam, da jo bom dobro odnesla, čeprav me je danes zjutraj že malo grlo bolelouser posted image

Suzana,.....ja, tole otrdevanje res ni luštno. Meni tudi včasih tako močno otrdi, da ne morem ne sedeti, kaj šele hoditi,...se čisto vakum naredi, je trdo kot kamen, včasih mi pa tudi kar vse dol pritisne. Jaz moram še malo zdržati. Ti si pa že dalečuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.12.2007 12:55:37   
mala pikica
Joj, punce, jaz sem danes takooooo brez volje, nič se mi ne ljubi, ne ležat, ne sedet, še manj kuhat, nič user posted image
S kaminom se hecam že od jutra, pa mi sploh prav ne zagori user posted image Sem jezna!
Vse mi dol tišči, nekaj me ščipa, pa nič prav, pa.... user posted image
Jooojjjjj!!!
Moj ljubi pride komaj malo pred četrto, jaz pa sploh ne vem, kam se naj dam! Zunaj je mrzlo, tako še mi na sprehod ni za iti.

Zdaj pa sem prav zamorila user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.12.2007 13:18:19   
nana35
Sem ravnokar iz mesta,mrzlo je kotuser posted image Z avtom ni za nikamor it,povsod je gneča,ljudje pa kljub temu da non stop tulijo rešilci norijo z avti,pa spolzko je...Potem pa slišiš samo zavore,me je bilo res strah,ko sem se peljala domov.!!Koliko ste napisale,da bom rabila 2 uri!!

Sunny m.,res ti obljubljajo za ponedeljek??A ti to zares ali se malo hecaš?No,če boš šla oz.ostala tam,bomo tako zvedele.Pa tudi jaz nisem spala,tako da nisi osamljen primer,ker sploh nič več ne spim,mogoče se potem naspim 1x na teden za vse nazaj.
Urssyy,imaš prav,kar pojdi se pokazat h G.,bolje 1x preveč kot premalo,pa četudi ti rečejo,da si panik.
katee,ne obremenjuj se že za eno leto vnaprej,sedaj si eno leto še doma!!user posted image
klepetka,a ti pa že spet rojevaš??user posted image Lepo da me pustiš v sanjah namiru,samo spati pa vseeno nisem mogla.Mogoče pa me je katera druga sanjala.

Jaz sem pa Beniki že voščila in to zadnjič predčasno!!Dobiš pa darilo user posted image
meli23,drži se še nekaj časa tako dobro kot do zdaj,razumem te,jaz ne vem kako zdržiš tako dolgo v P.Meni bi se mešalo.Sem bila tam v 18tednu nos.4 dni,pa sem že ginekologu rekla,da če je malo smešen,če misli,da bom še kak dan notri.In mi je napisal odpustnico.user posted image
suzana KK,saj veš da bomo čez vikend tudi visele na RR,kakor vedno,tako da ne skrbi,klepetulj boš imela kolikor hočeš.
mala pikica,jutri je nov dan!!user posted image

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.12.2007 13:20:23   
klaja
Mala pikica saj bo boljše    !

Lusa tudi zate    , zato pa tvoj fantek in seveda tudi Ajša pazita in skrbita zate in za tvojo Dašo, da bo vse vredu! Si pa bila pridna danes!

Karatina upam da si dobro opravila! Javi kako je bilo!

Meli 23 zdrži še malo, potem se pa rešiš porodnišnice!!!

Suzana KK jutri gremo na božička, ga prireja njegova firma, pa k babici, zjutraj moram še sčistit, zvečer bodo na vrsti aktivnosti z Julijo, saj bo ati šel verjetno na fuzbal, ko mala zaspi pa je na vrsti RRuser posted image . Za nedeljo pa še ne vem, še moramo prej videt kako bo z avtom.

So se današnji plani malo izjalovili in gremo popoldan rihtat papirje. Moram pa povedat, da je mojemu uspelo prodat avto v dobri uri. Dal ga je na avto net in se ga je rešil takoj, upam da ga ne pripelje nazajuser posted image . Sma se odločla da ga sama prodama, saj so nama ga preslabo ocenli zaradi napake na računalniku. Tako da si bomo morali za čez vikend sposodit avto od njegove sestre.

Benika vse najboljše še od mene!

Martinca ti pa čim prej odženi te bacile nekam!

Katee in Lunca1 verjetno samo javita na CSD (tega ne vem točno) ampak delovno knjižico pa imata doma in ko vama poteče porodniški dopust se gresta v roku 8 dni prijavit na Zavod za zaposlovanje. Ker pri meni pa je tako, da sem do sedaj bila na Zavodu za zaposlovanje in sem prejemala denarno nadomestilo, s pričetkom porodniške pa so mi dali to nadomestilo v mirovanje, delovno knjižico pa sem morala dvignit in jo imam za ta čas doma. Zavarovanje pa tako krije CSD.

Aja še to, če morate slučajno prvi mesec z user posted image k zdravniku in še nimate zdravstvene kartice, je vaša materinska knjižica čisto dovolj, vsaj tako je bilo pri Juliji.

Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.12.2007 14:08:42   
vaney
dan.

danes se pa malo bolj pozno oglašam, pa ste že napisale 3 strani. sem si morala kar čas vzet, da sem vse prebrala-pa itak sem že sproti vse pozabilauser posted image

včeraj sem bila še na zaključku v službi, nas je (zaposlene) obiskal Dedek Mraz in nam prinesel kuverte z boni za Merkator ter nekaj gotovine, potem smo še nazdravili s šampanjcem in čakala nas je manjša pogostija. je pa bilo zelo lepo, sem kar vesela, da sem šla. sicer sem bila samo 2 uri, ampak glavno, da sem prišla.

ponoči sem šla pa samo 2x na wc in sem bila vsa happy. sredi noči (beri ob 8h zjutraj) me je pa dragi zbudil, naj ga pridem iskat v službo (50 km), ker ga tako grozno zob boli, da mora nujno k zobozdravniku. pa sem šla in preden sva se primigala nazaj in bila na vrsti pri zobarju, pa šla v trgovino in na pošto voščilnice oddat, je ratala ura velik. no, ker sem bila tako pridna, je pa dragi namesto mene kosilo skuhal (kitajsko hrano) in zdaj sem tako sita, da ne morem nič.user posted image no, saj čez eno uro bom spet lačna.user posted image

zdaj grem pa darila za Božička zavit in potem eno kitico oddremat še za nazaj.

pridne bodite in se beremo kasneje.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.12.2007 14:23:30   
benika
Hvala, hvala punce moje za čestitkeuser posted image Čisto vsaki izmed vas pa pošiljam eno malouser posted image , tko, lih za piko vdret.

Jaz sem bila danes na pregledu. V urinu in krvi so mi našli povišan sladkor, tako, da moram v ponedeljek še enkrat dati vodo in kri, potem pa bomo videli, kako in kaj. Me je pa moj zlati G naročil na pregled 28. decembra. Rekel je, da če bom slučajno že kaj odprta, me bo poslal na amnioskopijo in če se bo pokazalo, da je vse dokaj zrelo, bomo šli kar rodit. Bomo videli, kako se bo vse tole izteklo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.12.2007 14:40:34   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Uživajte na sončku user posted image

Kje pa ga naj najdem user posted image

Pri nas, na Dolenjskem user posted image  Tako lepo sije, da grem kar peš v vrtec po Kajo!

Lep dan še naprej....

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.12.2007 14:52:47   
SuzanaKK
Jaz sem pa zdajle spet spala 2 uri (po kosilu) kot top. Glede na to, da spanec ni bil ravno moja panoga zadnje čase, ne vem, kaj mi je. Samo paše pauser posted image . Ok, zdaj se moram pa spraviti za mizo in narediti voščilnice do konca, včeraj sem zavila darila in je bilo že preveč. Se še kaj oglasim. Puri, držim pesti, da boš ti tudi še nekaj časa ostala v enem kosu. Nana, sem vedela, da se nekje potepaš, ker že nekaj ur ni bilo niti glasu od tebeuser posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.12.2007 15:08:10   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Btw, si pogledala maila, ki sem ti jih včeraj poslala?

Jih grem sedaj pogledat. Nisem nič gmaila gledala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.12.2007 15:18:12   
nana35
SuzanaKK,se vedno javim zadnje čase,ne??Ampak,potepam se pa zelo rada in zdaj je še zadnji čas,izkoriščam še te trenutke svobode,potem sem za nekaj časa zapečatena doma.user posted image

Danes imam še nekaj likanja ,zdaj kuham,user posted image gre na pijačo s sodelavci in sem lahko s kosilom bolj pozna.Zamislite,da je v torek povedal v službi,da sem user posted image -komaj zdaj in da grem rodit 27.12.pa so bili vsi v šoku,ker me pa res nihče ni srečal od njih nikjer,pa so bili vsi presenečeni.Ko je šefu povedal,da ga v četrtek ne bo, je res tako čudno brezveze reagiral,je rekel,ja,kako,če pa imamo tooolikooo dela,pa zakaj...mislim no,si lahko to zamislite??user posted image Saj jih je res s tajnicama vred le 8 ali 9 komadov v službi,ampak to je tako,če je jezik hitrejši kot pamet!!
No,saj potem se je začel normalno obnašati,sicer pa sem jaz mojemu user posted image  že zdavnaj rekla,zakaj ne pove,ker bodo potem težave...pa z dopustom itd.Bomo videli kaj in kako bo,pustimo se presenetiti!!

Bodite lepo v tem mrzlem dnevu,grejte se sami ali s svojimi domačimi,pa lep pozdravček iz Mb.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.12.2007 15:26:55   
puri
Jaz sem bila zdele zunaj, pa je tako mraz brrrrrrrrruser posted image ,.....ampak malo zraka je treba dobit.

Danes user posted image zadnjič dela, začne spet šele po Novem letuuser posted image ,....bom imela vsaj malo pomoči, pa še dolgčas ne bo.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.12.2007 15:31:30   
katee
benika: hepi brzdej tu ju!!!!user posted image user posted image

suzana: zdaj sem pa prebrala, hvala za slikce

nana35: prav imaš, zakaj bi se sedaj sekirala, če lahko uživam!

No, lepo se imejte in smejteuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.12.2007 15:56:24   
SuzanaKK
Punce, kaj je pa s februarkami, a ste videle, so že v 2. delu na 203-ji straniuser posted image ?!!! Potem še me sploh nismo tako velike klepetulje.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.12.2007 16:56:36   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katee

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No zdaj se pa spet malo poslavljam, grem danes spet v LJ.user posted image
Aha, spet greš zapravljat!!!user posted image user posted image

He he mal sem pa tudi, sem si v Nami kupila moderček za dojenje. Imajo zdaj 15% popust če kero zanima. Drugače sem šla pa na zaključni žur v službo.user posted image

Mala pikica ti verjetno misliš po 18. letu, ko si morala nosit potrdilo o šolanju. Verjetno te je uveljavljal sproti, samo po 18. letu je obvezno prilagat potrdilo.

Meli še malo pa bo.

Klaja jaz sem bila v prvi nosečnosti že tudi pred začetkom porodniške na zavodu, pa mi ni bilo treba dvignit knjižice, ampak je lepo ostala noter. V bistvu tukaj rabijo fotokopijo delovne knjižice iz katere je razvidna delovna doba v firmi.

Nana35 tvoj je pa faca, da šele zdaj pove.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.12.2007 17:08:20   
Tinča1
Uf klepetulje, me dva ni gor, pa rabim skoraj cel popoldan, da vas preberem.user posted image

Meni so pa odkrili streptokoka B, tako, da moj mali ubogi revežuser posted image dobi takoj po porodu antibiotik. Sumim pa, da so me v bolnici okužili, ko so toliko šarili po meni, ker sem bila pozitivna komaj na tretjem pregleduuser posted image .

Sicer pa vidim, da ste vse neke prehlajene, no tudi moj lubi je začel kašljati. Mu že kuham neke žavbice, pa Panatus dobi za ponoči, jutri na pa juriš v lekarno. Morda ga še rešimo pred kakšno virozo.

Sicer sem pa danes končno porihtala vse papirje na CSD. Res čisto na koncu, ker jutri štartam s porodniško. Edino za očetovski dopust pridejo papirji v poštev šele po rojstvu user posted image .

Držte se in čuvajte svoje bušije.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   Januarčice 08-2.del
21.12.2007 17:17:31   
karatina
Lep pozdrav vsem skupaj

Sem doma user posted image . Najprej hvala vsem, ki ste mislile name in vsem, ki ste mi posredovale tel. številke. Me je presenetil in zelo razveselil odziv. Vse sem si shranila v mobi, tako da ko bo potrebno kaj javit in ne bom mogla do računalnika, vam pošljem SMS-e. Res ste me zelo razveselile user posted image .

Bilo pa je tako, da sem že s prve prišla v 5. nadstropje peš, takoj na CTG in še pred tem par počepov, da se mi je že malo sukalo, naše dete pa zopet nič. Ko je prišla spet sestra, sva počepe ponovili, nato čez petnajst minut zopet. Ko sva že skoraj obupali, sem predlagala, da bi se ulegla in jo poskusila malo razjeziti. Na odgovor, izgubiti nimava kaj, sva tako tudi storili in čez nekaj časa se je naše dete za silo prebudilo in začela je protestirati, ko sem ležala in z roko od strani rahlo pritiskala, da je imela občutek utesnjenosti. Tako CTG na koncu ni bil več tako zelo porazen. Zdaj je spet ˝še prepričljiv˝ in se vidimo v četrtek.

Upam, da bom zdržala v celem do 2008.

Še enkrat hvala vsem za spodbudo

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.12.2007 17:33:14   
mala pikica
karatina lepo, da si spet doma user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.12.2007 17:43:36   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Punce, kaj je pa s februarkami, a ste videle, so že v 2. delu na 203-ji straniuser posted image ?!!! Potem še me sploh nismo tako velike klepetulje.
Meni tudi ni jasno, kaj one delajo. So res že vse od začetka na bolniški, da imajo toliko časa za klepet.

aja, suzana, sem prebrala in odgovorila, si dobila?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.12.2007 17:53:36   
mml
Evo tule so pa moji piškoti
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.12.2007 17:54:18   
Sunny Morning
meli23 me prav čudi, da te bodo še naprej tam držali. Škoda, da boš za praznike v P, vendar nimaš ravno izbire. Če si toliko časa zdržala zdrži še tole malo, pa itak bo vse poplačano.user posted image

lusa vem, da ti je težko, ko pomisliš na vašega fantka, vendar zdaj ni pravi trenutek, da bi se s tem obremenjevala. Zdaj boš dobila Dašo in veselje bo spet nepopisno.user posted image

benika vse najboljše tudi z moje strani.user posted image user posted image

Tinča1 upam, da se bo tole s tvojo okužbo dobro končalo. Držim pesti za user posted image .user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sunny m.,res ti obljubljajo za ponedeljek??A ti to zares ali se malo hecaš?No,če boš šla oz.ostala tam,bomo tako zvedele.

Ja, me kar nekaj strašijo. Nisem nič preveč navdušena, ampak je zdaj pa že tako daleč, da se niti slučajno ne mislim "****". Definitivno pa sporočim kaj bo. Če bom prišla domov se bo itak sama javila, drugače pa bom kateri sporočila in vas bo obvestila.

Zdaj grem pa gledat oddajo Novorojenček

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.12.2007 18:07:48   
Lunca1
kje je ta oddaja?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.12.2007 18:14:20   
martinca
na sloveniji 1

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?