nana35
|
Sem ravnokar iz mesta,mrzlo je kot Z avtom ni za nikamor it,povsod je gneča,ljudje pa kljub temu da non stop tulijo rešilci norijo z avti,pa spolzko je...Potem pa slišiš samo zavore,me je bilo res strah,ko sem se peljala domov.!!Koliko ste napisale,da bom rabila 2 uri!! Sunny m.,res ti obljubljajo za ponedeljek??A ti to zares ali se malo hecaš?No,če boš šla oz.ostala tam,bomo tako zvedele.Pa tudi jaz nisem spala,tako da nisi osamljen primer,ker sploh nič več ne spim,mogoče se potem naspim 1x na teden za vse nazaj. Urssyy,imaš prav,kar pojdi se pokazat h G.,bolje 1x preveč kot premalo,pa četudi ti rečejo,da si panik. katee,ne obremenjuj se že za eno leto vnaprej,sedaj si eno leto še doma!! klepetka,a ti pa že spet rojevaš?? Lepo da me pustiš v sanjah namiru,samo spati pa vseeno nisem mogla.Mogoče pa me je katera druga sanjala. Jaz sem pa Beniki že voščila in to zadnjič predčasno!!Dobiš pa darilo meli23,drži se še nekaj časa tako dobro kot do zdaj,razumem te,jaz ne vem kako zdržiš tako dolgo v P.Meni bi se mešalo.Sem bila tam v 18tednu nos.4 dni,pa sem že ginekologu rekla,da če je malo smešen,če misli,da bom še kak dan notri.In mi je napisal odpustnico. suzana KK,saj veš da bomo čez vikend tudi visele na RR,kakor vedno,tako da ne skrbi,klepetulj boš imela kolikor hočeš. mala pikica,jutri je nov dan!!