|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.12.2007 11:12:09   
iwa
oooooooooooooooooooooo kolk ste fejst babnce, res!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image se mi prov fajn zdi k vas poznam!

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
21.12.2007 11:14:58   
petra a
o,zdej pa vem kera je kerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
21.12.2007 11:21:49   
tejč
majchi, ti ne veš, kako bi rada rekla prid v domžale, pa udarva en kafe. sam res ne morem, k mam dons pol cel popoldan (najprej po ajšo, pol domov/oblačit in slačit obe/, pol malica, pol v avto, Lj, k tatiju do službe, pol pa na dedka mraza...in ne bi rada maše skurla, jo bom kmal dala spat, da bo spočita, jz mam pa tud za peglat...

obljubim pa, da se dobiva /loh še kera pride, jasnouser posted image user posted image user posted image , v domžalah, pa boš še ajšo spoznala-to pomeni, da se dobimo tam nekje ob 15 enkrat, ko bo iz vrtca...Prav?
Vem, ti bi dons rabla, k tvoj "dela"..Sori.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
21.12.2007 11:26:29   
Majchi
Tejč, dej nehi no, ni panike, glej jo. Sem čist tko vprašala. Mam tud jaz dost dela. Peglezen od prej laufa, mene pa nikjer. Previjam in mirim Lano, k se dere še od prej. user posted image  mali noče zaspat. Pomivalc in pralni stroj na polno laufata. Zelenjavna juhica za Lano se kuha...
Vmes je tud moj že spet domov prišel-tokrat skupaj s sodelavcem, da bosta nekaj spila, preden grestauser posted image . Mah, jima kar zavidam to brezskrbnost. Jaz se nikdar več verjetno ne bom tko sprostila, ker imam vedno Lano nekje zadaj v glavi.

Petra a, drugič pa z nami, da naš še v živo spoznaš. A veš kakšne face smouser posted image !

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
21.12.2007 11:29:21   
tejč
MAdona, vse ste že tok pridne, že juhce kuhate, midve sva pa komi sadje pojedli.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
21.12.2007 11:35:34   
petrinja
joj kako me veseli da ste se imele tako fajnuser posted image , in obenem mi je tako žal, da nisem bila zravenuser posted image , ampak, kaj čmo-naši malčki so prvi, in če je kriza... ja, je včeraj kar zakuhal, in sem mu pol zvečer dala kar calpol sirup, in je bilo bolje, sam sitkan pa kouser posted image , in nikakor iz mojega naročja, tako da je moj bil zraven ko ena nekoristna metla, ker ga Matevž niti pod razno ni šlivil. no je pa danes že malo bolj podoben staremu hiperaktivnemu Matevžu, tako da imam malo na sumu, da ga je oči nahecal, da naj se malo bolanega naredi, da pol mamica ne bo mogla it malo žuratuser posted image . ah, malo heca. ne, sem res vesela, da je bolje, ker mi je dal malo vpogled kako bi izgledalo, če bi bil bolan, in meni bi se po kakšnem tednu po moje kar sfrtajčkalouser posted image .

kaj pa če ponovimo, še pred novim letom-naslednji teden mrbit?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
21.12.2007 11:45:29   
felicia
ojla,
men se tko ne da nikamor sem lena k ****s pa še pospravlat morm celo bajto (no najin štuk oz. pritličje, to je dve sobici pa kuhno pa mogoče garažo, hihihih). Mi je moj luubi pustil bano polno vode plenice igrače po tleh tako da moram jaz zdej to pospravit pa tudi za Uroša že kuham. Pa še neki mi je začel kašlat pa mal iz noska mu teče tako da danes ne bo šlo nikamor.

tejč- tist kuža mi je pa sledil vse do domauser posted image  hahahah

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
21.12.2007 11:48:51   
felicia
mam en tolk hud mejl ga bom zdej vsem poslala.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
21.12.2007 11:52:30   
kai1
Fuuuuuuuuuuuulll ste luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me veseli, da ste se imele lepo in da sedaj vem kako zgledate. Mi je zelo žal, da misem mogla pridit tudi jaz.user posted image Naslednjič, če bo le možno pridem.

Petrinja me veseli, da je Matevž bolj.

Moj mali že spi prvo rundo že skoraj 1h 30minuser posted image user posted image user posted image . Kosilo se kuha , stroj laufa, še lase si umijem in upam, da se Anže ne bo prej zbudu.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
21.12.2007 12:06:03   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
Moj mali že spi prvo rundo že skoraj 1h 30minuser posted image user posted image user posted image . Kosilo se kuha , stroj laufa, še lase si umijem in upam, da se Anže ne bo prej zbudu.

Jaz pa uspavam že 1h 30 minuser posted image . Za ****!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
21.12.2007 12:07:11   
petra a
upam da bo zdajle ratalo

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108339239/E5E4AF68A1BA573723AD5400CAF1183A.jpg&wh=120

to sva midve s Tjašo enkrat julija

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
21.12.2007 12:09:35   
kai1
LANA čestitke za 7 m!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
21.12.2007 12:17:39   
iwa
tud od Eme čestitke Lana!user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fajn da je Matevž boljš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
21.12.2007 12:32:35   
felicia
majchi pejt mejl pogledat pa pošl naprej ker je res dobr a ni no?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
21.12.2007 12:33:57   
Majchi
Petra a, je pa čist majhna fotkica. Ampak ima tamala ful laskov, a ne, tko kot Maša.

Petrinja, včeraj zvečer sem te pa jaz klicala, ampak nisem upala predolg zvonit. No, sam da boš vedla, če slučajno nimaš shranjene cifre. Me veseli, da je Matevž boljši. Res je hudo, če so bolani ti mali bejbiji.

Kai, iwa, hvala za čestitke.

No, Lana končno spi. Sem jo pustila jokatuser posted image  enih 5 min, potem je pa k sreči zaspala. Po 1,5 ure več nisem vedla, kaj naj še probam. Vmes je bila tud na puzzlih, pa je že kar z belim gledalauser posted image . Mislim...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
21.12.2007 12:39:40   
petra a
majchi-ne znam dat večje...las ima pa res velik...zdejle je jedla,pol k se je pa naveličala,je začela pa z polnimi usti ven špricat,packa mala...sam da mam še dodaten deluser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
21.12.2007 12:41:54   
Majchi
Feliška, sem šla gledat. Ja, res lep mail. Men še zmer kar solzice hočjo ob takih mailih stečt. Sem softička še od nosečnostiuser posted image .

Evo, Lana je pokonc. Spala je celih 25 minut in zdej se vsa sitna valja po postelji in jamrauser posted image . Pa zakaj ne spi, če je tok boga in zaspana? Kdo bi razumel? Smrklja, ko bo pa v puberteti, bo pa hotla do 12ih spat. Odpade mala!
Dons nisem angelček iz tega maila, dons sem huda mamiuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
21.12.2007 12:43:52   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
zdejle je jedla,pol k se je pa naveličala,je začela pa z polnimi usti ven špricat,packa mala...sam da mam še dodaten deluser posted image

Čaki, zdele bo Lana prvič zelenjavno juhico zmiksano dobila. Glede na to, da zelenjave ne obožuje, se mi zna podobno zgodituser posted image . Grem jo nafutrat.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
21.12.2007 13:22:02   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

LANA čestitke za 7 m!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U, saj res! user posted image user posted image user posted image nekaj za mamico in nekaj za Lano...user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
21.12.2007 13:36:15   
Majchi
He, he, kok je mami zvita. Zmiksane zelenjavne juhce je pojedla samo enih 7 žlic, potem sem pa iz posode samo cvetačo vzela in zmiksala, tako da je pojedla še enih 10 žlic cvetačnega pireja (to ima kao rada), potem se je pa tud tuki ustavilo. Ampak potem sem pa še korenček ven pobrala in ga zmiksala s polovico jabčka in je kar zmazala.
No, ostalo sem pa dosolila in zmiksala do konca, tko da imam še jaz zdravo zelenjavno krem juhcouser posted image .
V glavnem, zadnja 2 dni bolj malo kaka. Če se pa ob tejle mešanici ne bo usrala, pa tud ne vem no.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
21.12.2007 13:42:24   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

He, he, kok je mami zvita........

.....
V glavnem, zadnja 2 dni bolj malo kaka. Če se pa ob tejle mešanici ne bo usrala, pa tud ne vem no.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maša pa je spala celo uro, zdaj pa svira na eno tako glasbeno skrinjo. JAz sem skoraj dopeglala, zraven brala RR in jedla Milko Tofifee-šiiiit, pa je šou Monti danes!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
21.12.2007 14:11:09   
iwa
Ja Majchi dobra si! Seveda se bo usračkala.... naša je učer končno pojedla 1dcl zelenjavne mešanice in od takrat že 3x kakala... no pa tud drgač ni zaprta k zvečer obvezno mal hruške al pa jabčka v rižolino in ni panike s kakanjemuser posted image user posted image user posted image
pa tud dons je pridna je tud ene 10 žlic zelenjave z rumenjakom pojedla pol pa za nagrado še jabolko s piškoti Frutek k je brez glutena pa je bla čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

jest tud ful jem, po moje 2. user posted image prihaja na prvi tir.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
21.12.2007 14:28:12   
Majchi
Evo, men je uspel vse zlikat, oprat in obesit cunje, iz pomivalca ven zložit in usrano not, skuhat tisto župo, vmes pa skoz okrog otroka skakat. Zdele je pa spet tok zaspana, da kar vame leze. Ne da se mi je uspavat, tko da jo bom napokala v voziček in greva en krog.
No, še prej jo previjem in preoblečem, ker se mi je glih kar še pobruhala.

Drugače pa dons kar fino čvekamo, a neuser posted image ?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
21.12.2007 14:29:31   
Majchi
Aja iwa, mene že ene 10 dni ful šraufa tko kot da se user posted image  napoveduje. Čist možno, da prihaja, ker zaradi uvedbe GH manj dojim. Jah, tko je.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
21.12.2007 14:49:57   
felicia
no midva sva bila že zunaj in je mrzlo za znoret! Vse je zmrnjeno. ste pa pridne jaz tudi na veliko perem pa sušim, likala bom zvečer. Posoda me čaka, pa sesalc, pa še bi se kej našlo.

No danes gre pa moj lubi na kuhanga, enostavno mi ne more dolžan ostat mora biti 1:1 a ne! ma sej je prav da gre mal s prjatli ven, da ne bojo mislili, da ga jaz doma komandiram (kar je sicer res user posted image ). Danes sem pa bolše volje a neuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?