|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.12.2007 21:05:05   
Putka
Pozabila pohvalit:

- Tjašo ker ima super frizuro in je kokurena Maši
- Lano (od Majchi) in Lana za telovadenje, naša še ni blizu. Da se sama vsede , je pa res napredna.

- vsi ki se plazijo in kotalijo in prehitevajo po motoričnem razvoju

- pa za Lano ki ploska (saj nisem zamešala, ne tejč?)

- pa za Marka ki da buc

Katja še vedno joka, že malce histerično, zdaj 11 minut.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
21.12.2007 21:08:04   
Majchi
Ej Feliška, jaz ne morem nikamor, ker mojga ni doma, moji starši so pa tud šli.
Ja, ja, tista z litrco je bla kar pogosta, jauser posted image . Ah, smo se včer dobr naklepetale o teh časih.

Drugače pa jaz na A kanalu gledam en film, pa mi ni bogvekaj.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
21.12.2007 21:10:20   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Se premetava, pa dviguje, grize mi joškuser posted image

Ja ravno tole sem hotela že parkrat vprašat tiste, ki dojite malčke z zobki, pa vedno pozabim. A kaj čutite tiste zobke? Mislim a vas boli pa to? Sorite na moji nevednosti, ampak res ne vem, kako potem izgleda dojenje. Boleče?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
21.12.2007 21:11:24   
Majchi
Putka, kaj pa božanje in petje? Pri nas pali. Lana se iz histeričnega joka lahko v sekundi umiri, ko sliši moj glas. To mi sicer ni jasno, ker jaz bolj hreščim brez posluha kot pa pojem, ampak as long as it works...user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
21.12.2007 21:15:42   
Majchi
Bambina, ko se otrok doji, ima jezik pod bradavico. Torej je jezik med zobki in bradavico. Samo dojenje ni problem. Ta nastane, če se začnejo afnat al pa če so ihtavi, da ne vejo kaj hočjo.
Lana me včasih ugrizne, če že neha pit, jaz pa npr. TV gledam, pa sploh ne opazim, al pa če se z mojim ful kaj pogovarjam. Ona se potem začne igrat in ugrizne. Včasih ugrizne, če ji jaz ponudim, ona pa ni lačna, pa me mal heca. Zraven se pa prov nagajivo smeji.
Ne vem pa, kako je, če so zobki zgorajuser posted image . Mogoče je pa ravno zarad dojenja mati narava poskrbela, da v večini zobki najprej izrastejo spodaj, da jih blokira jeziček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
21.12.2007 21:35:57   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

A se sploh pri čem vidi, da sta bila prej rojena?

Ne. Primerjamo jih pač s tistimi rojenimi julija. Tako kot bi morala biti. In v razvojni ambulanti je rekla, da je vse super. Sta pa razvojno zelo rizična zaradi nedonošenosti, večplodne nosečnosti, možganskih krvavitev (Lan- na delu za gibanje), Lana huda zhiranost, zastoj rasti.  Tako da sem res vesela, da jima gre dobro.
Res pa je, da uporabljamo handling, da veeeliko telovadim z njima, ju motiviram z igračkami (najboljša je moj mobitel user posted image - za božička dobita Bombažki telefon user posted image ). Za mobitel (če špila kekčevo pesem) se Lana 'preplazi' 2metra če treba. Pa taka štručka mala kot je. Pa veliko sta na tleh, da imata plac z gibanje in akrobacije.
Bi vam posnela njuno gibanje- kot neko plazenje, pa pol ne vem kam naj to naložim in kako sem pripopam. Kako se to naredi?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
21.12.2007 21:50:26   
felicia
pri urošu tusi neki ne štima se ves čas oglaša pa kot da bi mel smrklje nekje globoko v nosu in nič ven ne dobim zdej je pa na mojmu povštru in lepo diha upam da bo zaspal, bo pa danes z nama spal. Mislim da so zobki, nič grem me že išče.

lahko noč

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
21.12.2007 22:02:41   
felicia
zdej sem ga dala v njegovo postlo se grem dat v pižamo in grem spat, nimam pojma kaj mu je, se je čist zbudil in poje in vriska v postli jao jao

nočka

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
21.12.2007 22:17:50   
dodi
Ravnokar sem vse napisala na dvojčkih,tako da skočte tja in preberite pod naslovom Spet sem tu..
Se tipkamo jutri...
Lahko noč in da bi se bebike čim manjkat zbudile
lp,dodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
21.12.2007 22:34:42   
kaya2007
kaja tudi da buc user posted image

mi smo bili danes na fizioterapiji, kaja se je 1. do zdaj celo seanso drla (pa ne zato ker bi jo maltretiral)...ima pa novo foro, da se skriva pred določenimi ljudmi in to je danes tudi počela user posted image  pa še blazno trmasta je in če nekaj noče narest, pač ne bo naredila. zdaj naj bi jo učili sedt, tako da se sama lovi na rokice, ona pa se seveda takoj nasloni, če se ima kam in se noče pomatrat.

jutri bi blo fajn, da gremo še v kakšno trgovino, tudi hrane za tamalo nimam več. pa mi je čist odveč rint v to gužvo!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
21.12.2007 22:37:10   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
kaja tudi da buc user posted image

spet jaz in moja nevednost user posted image ... Kaj pomeni, da ti otrok da buc?

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
21.12.2007 22:42:26   
kaya2007
če ji rečem dej buc, nežno s svojim čelom "butne" ob mojega user posted image  user posted image  kakšna neumna definicija buca he he user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
21.12.2007 22:43:15   
kaya2007
svaka čast, dodi je svojo porodno zgodbo napisala, kot da se je vse mimogrede zgodilo v 5 minutah user posted image
no, sej je res šlo kar hitro, ampak verjetno ni bilo tako lahko kot je opisala...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
21.12.2007 22:50:23   
Putka
Bambina, saj me ne grize med dojenjem. Tako kot je Majchi napisala, se igra. Mene zdaj po novem celo ščipa za bradavico, se celo pogovarja z njouser posted image Taka posebna ljubezen, kaj češ.

Majchi, sem jo nosila, božala, praskala po hrbtu, pa jo je že parkrat zmanjkalo, potema pa kar nalepem spet auf, pa v sed in dretje. No, pavza v postelji ni imela efekta, se je popolnoma zbudila, bila je čist prešvicana (mokri laski) in obrobo je ven povlekla. Potem sva šli pa v dnevno sobo in sta obe z Vesno gledali Harry Potterja. In jaz od utrujenosti in živčnosti sem celo riževo čokolado pojedlauser posted image . Vesna je zaspala pred Katjo, te je zmanjkalo šele ob 10h user posted image .

No, k sreči je jutri nov dan.

Afnica, jaz sem filmu format spremenila v avi, z nekim format converter programom. Potem sem ga pa na shrani.si naložila, tam pa lahko samo link pripopaš in se potem sam odpre.

Takole. Samo tale filmček je že malce star. Ste ga že videle, kakšnega novega naložim ko kamero najdem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
21.12.2007 22:53:37   
Putka
Tole sem vam še pozabila prilepit. Kaj pa vem kaj mu je Katja govorila?
user posted image

Še link do Spet sem tu

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
21.12.2007 23:02:19   
Putka
Saj sem že tam napisala, ampak še enkrat - dodi ti si carica! In še enkrat sem si v miru pogledala vaše slikice, res lepi in srečni otroci. Vsi se samo smejite.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
21.12.2007 23:14:17   
Putka
Kje se me danes glava drži?

Moja prijateljica je rodila par dni pred rokom, dobili so drugo deklico - Hano. Čestitke za malo strelko/kozoroginjo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
21.12.2007 23:47:57   
dodi
Tri žehte so pospravljeneuser posted image user posted image user posted image
Glede članka na dvojčkih,če katera zna vse tiste litanije spravit sem,ji bom zelo hvaležna,ker se mi vsega res ne da še enkrat pisatuser posted image user posted image

Zdaj pa počasi res lahko noč!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
22.12.2007 0:36:05   
kjava
Dodi, sej je dala putka link do tiste teme user posted image user posted image

Super dobra si res, ni kaj user posted image user posted image ! A se sploh kdaj kaj pritožuješ?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
22.12.2007 0:41:22   
kjava
Kaya, dobr si definirala tisti  buc user posted image , Erika tud zna to. Ampak usest se... vau, bravo Lana! user posted image

Jest sem pa prej zaspala pri Eriki, pa vse sem pustila prižgano-tv, 16 luči, v pralnem stroju so še zavese za obesit, sesalc je sred hodnika. Ga moram dat s poti, da ne bo možu delal napote, ko pride s fešte-že tretje ta teden user posted image Groza.

Nč, grem v akcijo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
22.12.2007 7:50:05   
dodi
Dobro jutro!

Mi smo že v polnem pogonu,pralni stroj že pere,pa sušilec tud že suši,v kuhinji se dviga testo za potico,Žan pridno melje orehe,Janja čisti kopalnico,Irma,Breda in Mirjam pa pospravljajo svojo sobo.Malčici še spančkata,Nace se igra s traktorjem,Vanja in Nadja pa sestavljata kocke,ati je v hlevu,jaz pa trenutno zabušavamuser posted image user posted image
Ob ene desetih mora že dišat po pečeni potici,potem pa gremo na en sprehod,saj je danes tako prijetno toplo zunaj,pri nas ni nobenega mraza tako,da hajd na plano.Pa še smrekico moramo postavit,pa jasliceuser posted image user posted image to bomo uživali....
No fajn bodte,ko bo kaj časa pa se spet oglasim

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
22.12.2007 7:57:10   
dodi
O ja tud pritožujem se,saj sem vendar krvava pod kožo,pa kdaj tud film poč in se zaderem ko trijeuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
22.12.2007 8:13:35   
dodi
Oj putka,ta Dedek mraz mi je ful znan user posted image pred par leti je bila Janja izbrana v oddaji tistega lepega popoldneva,da nas obišče dedek mraz in nas je res,on,TV,in revija Jana

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
22.12.2007 9:40:00   
dodi
Ja kje pa ste? A so se user posted image  vlegli na vasuser posted image ,al so vam bebike nagajale celo nočuser posted image
Men pa že diši iz pečice...a kera pride probat....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
22.12.2007 10:49:47   
Majchi
Oj Dodi, jaz sem tukiuser posted image . Je moj do zdele spal, jaz sem pa že kopalnico pospravila. Lana spančka kar v najinih posteljah.
Popoldne gremo k prijateljem na obisk in se mal poment o novem letu, ker bomo pri njih skupaj praznovali.
Zdele pa šibam kuhat Lani, in sicer danes bom pa res probalo bučko na praženi čebulici, pa da vidmo, če bo kaj jedla.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?