|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
19.12.2007 14:01:08   
TamaraJ
Ja, največ je odvisno od elastana v koži. Jaz sem nisem nič mazala in nisem dobila niti ene. Kolegica se je mazala kot nora in so se ji žal naredile povsoduser posted image . Jeb.. ga... narava, narava

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.12.2007 14:07:11   
Taula
Vglavnem, danes sem se naročila na 3D ultrazvok v Postojni pri Merlotu. Cena ja 62 EUR naročena pa sem 18.1.2008. Ni mi pa jasno zakaj nekateri računajo 50 eur on pa 62 eur. Boooooo

V Dravljah je bilo 80, sedaj bo dražje po NL. Možno da se tudi v Postojni podraži.user posted image

Tamara..ja sredi 20 tedna sem..jaz temu rečem 19t in 2 dni.

Strije...vem da mi ne uidejo, ker sem nagnjena k njim.user posted image

Aria81..oprema je draga vem.user posted image  Treba je primerjati cene med trgovinami, ker so velike razlike.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.12.2007 14:12:38   
Skye
Men pa je tale otroška sobica zelo všeč user posted image user posted image

http://www.soncek.si/si/easy-baby-otroska-soba-havanna-i9456.shtml

sam se še nisem pozanimala ali je monosti naročila še ene posteljice zraven.

Načelno mi v trgovinah pohištvo za naše user posted image  sploh ni tako všeč...dosti lepše je na netu. Sam pol pa je zopet vprašanje dobave, pa še v real jih ne moreš videti preden jih kupišuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.12.2007 14:14:20   
Taula
Luštna je.user posted image

Midva že imava omare za sobico, samo še primerna posteljica zraven, pa stene porišemo. Bo lepo.user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.12.2007 14:22:59   
Skye
Ampak drago pa je res vseuser posted image  
Še srečo imava da se je ena od babic javila, da nama špendira otroško sobicouser posted image user posted image  Uh kakšno olajšanjeuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.12.2007 14:28:24   
80kaja
user posted image hvala vsem,ki ste mi prijazno odgovorile....sem kar malo pomirjena in jutri Vam javim kako je bilo...
hvala hvala hvala za pestke
kaja

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.12.2007 15:04:26   
Skye
Kaja še enkrat...drži se jutri in poročaj...smo radovedneuser posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.12.2007 15:16:14   
aurora28
 Oj!  Ste se pa razpisale, da sploh nisem sfolgala vse prebrati . Danes sem zelo risarsko razpoložena in delam slikice za na steklo, ko pa je mami videla kaj delam je še ona prosila, če lahko še njej naredim. Ja, seveda mami .

Teodoral ti imaš že tak lep buši , jaz se tudi moram slikati.

Naty jaz sem bila tudi kljub donatu in activi včasih zaprta, zdaj sem pa našla recept in sicer šumeče tablete Magnesol, ki sem jih kupila preventivno proti krčem in ti povem mi zelo pomagajo, vsak dan grem lepo brez preveč velikega pritiskanja na  wc . Spijem pa 2-3 šumeči tableti na dan. Probaj, boš videla deluje.

Vam moram povedati, da najin user posted image že prav telovadi, vsak dan ga čutim user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.12.2007 15:17:43   
Estrella*
Če katero zanima, si lahko tukaj naredi svoj koledar za spremljanje otrokove rasti. http://babymed.com/tools/pregnancy/calendar/calendar.asp

Taula: res je če si 19t, potem si že v 20t. To je isto ko dopolniš 20 let, si naslednji dan že v 21user posted image

80Kaja: Nikar ne misli, če nobena ne odgovori, da smo pozabile nate. Jaz vsak dan čekiram katera ima pregled in resnično mislim na vsako posebej, čeprav dostikrat pozabim napisat. Ravno tako se veselim ob veseli novici s poročanja GP, pa dostikrat pride  kaj vmes in pozabim čestitat. Tudi mene včasih tele"pozabljive nosečke" malo ignorirajo, a to vedno pripišem naši raztresenostiuser posted image

Narava: res ni prijetno nekoga gledat ko trpi. Jaz sem obakrat gledala mami in sestro v groznih bolečinah in moram priznati, da imam to še danes zelo živo pred očmi. Sem se malo zamislila in mislim, da ne bi mogla od nikogar zahtevat, da je z meno pri porodu. Ljubi je bil na izrecno mojo željo in je bil videti precej bogi, pol mi je pa še rekel, da mu je bilo tako hudo, ko me je gledal in ni mogel nič pomagat... Mogoče sem bila res malo sebična. Da bi pa otrok bil zraven...absolutno se strinjam s tabo
Ja najbolje, da ga prosiš, če ti odstopi zic. Mogoče pa ne bo tako nadut in ti ratauser posted image

TamaraJ: Saj nam nosečkam je res vseeno kdo je tam, ko rojevaš imaš samo en cilj pred sabo; pojdi čim hiteje ven!!!Na ostale se ne oziraš.

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.12.2007 15:21:27   
Taula
No pol sem pa 20 teden. user posted image  vsaj še 16 tednov počakaj.user posted image

Lepo se imejte, pišem kaj kasneje, peljem sedaj našega user posted image  na sprehod.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.12.2007 15:59:22   
Anitka
Oj majčice!

Kako ste? Jaz še kar glede na to, da v vrtcu sto na uro finiširamo v tem zadnjem tednu. Še dva dni potem pa sem malo frajjjjjjjjjjjjjjjj. Ima katera kakšno dobro idejo kam bi lahko šla z dragim naslednji teden? Sva se odločila, da greva malce na oddih za 2-3 dni pa sem še brez idejeuser posted image user posted image Torej s predlogi na planuser posted image user posted image

Teodoral lep buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene je pa že malce sram, ker nisem dala še nobene slikce z bušijem gor pa sem že ne vem kdaj obljubila user posted image

Kaja dobro opravi in pa seveda vse ostale tudi.

Na 3D UZ pa bom verjetno tudi jaz šla, amapk bom še malce počakala.

A sem jaz edina, ki nima doma še ničesar za user posted image ? Ups! Morda bo pa kaj pod smrečicouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.12.2007 16:26:48   
katy82
Čau mačkice

Ja kulk ste ve pridne,tolk ste se napisale,da je ena ura premal,da vas preberemuser posted image .
Sm pa tko dobre volje,k me dons skor nč glava ne boli,me je pa od petka tolk matral,da nism mogla čist nč pisat,niti bratuser posted image ,pa običajno nimam glavobolov.

Sm pa zasledila,da ste se pogovarjale od materinske blazine pa vam moram povedat,da sm za darilo dobila blazino s kroglicami.Fenomenalna stvar,tko k jo vidš zgleda k da ne boš mel nč od nje k je k en črvuser posted image ,pol k se pa nasloniš nanjo lahko tudi zajahaš,poljubnouser posted image pa ful otrdi in tako ostane.Baje jo najbol priporočajo k je bolša k pena k pade skup.Je bla pa kuplena v arielu

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.12.2007 17:09:04   
MARTINA25
ŽIV PUNCE!!!
Okaaaj, dejte mi zdej mau razložit!!Morfologija je brezplačna al kako?Jst sem se odločila, da jo opravim pri Dr. Strah v Domžalah. Torej če vas prav razumem se jo da narediti na napotnico, ki mi jo napiše moj G, 3D se pa doplača??

Aja pa še eno vprašanje imam za Vas:ali ste se že odločile za vozičke?zanima me predvsem kateri firmi boste zaupale??

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.12.2007 18:06:08   
Taula
Okaaaj, dejte mi zdej mau razložit!!Morfologija je brezplačna al kako?Jst sem se odločila, da jo opravim pri Dr. Strah v Domžalah. Torej če vas prav razumem se jo da narediti na napotnico, ki mi jo napiše moj G, 3D se pa doplača??

Morfa je brezplačna, če ti jo dela tvoj osebni G-on ti jo je dolžen delati. Če ti G lahko napiše napotnico...ne vem.user posted image  Vem samo, da jo lahko delaš samoplačniško v Dravljah, Domžalah če nisi tam pacient. V Dravljah je 3D 80, z morfo pa 110 evrov se mi zdi. Če niso podražili.user posted image

Voziček ...kupila sva Quinny.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.12.2007 19:24:15   
aurora28
Danes sem se pa razvajala user posted image , bila sem v šopingu in si nabavila malo kozmetike, med drugim tudi nov lak za nohte od Revlona in si ji nalakirala. user posted image Jutri imam zaključek, so me bivše sodelavke in sodelavci povabili na zabavo in si želim, da me vidijo urejeno, saj veste kako potem nekatere ženske rečejo: Poglej jo, doma je in ima mili cajt, pa se ne zrihta. user posted image Ha, ha tega jim ne bom dala, ampak se bom upedenila v nulo, da bom šik user posted image .

Sem si danes slikala bušija in ga dala v album 21 tednov, geslo: mala.  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.12.2007 19:46:46   
špelin@
Samo na hitro poročam: nisem imela zastonj dobrega občutka - na pregledu sem izvedela, da se ni stanje nič poslabšalo user posted image  MV je tak kot pred 12 tedni, celice ne izgledajo rakave. V glavnem: sem zelo, ZELO vesela

Bom jutri prebrala, kar ste napisale, zdaj pa šibam jeeeeest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.12.2007 19:57:39   
aurora28
Super Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image .

A ste pogledale mojega bušija? user posted image Any comment????

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.12.2007 20:11:30   
buccka
Joj pa maš že kar orng bušijauser posted image . Super. Upam, da vam do konca leta še svojga pokažem. Je pa tak mali, ga ni niti videti napram vašim.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.12.2007 20:42:37   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

No pol sem pa 20 teden. user posted image  vsaj še 16 tednov počakaj.user posted image

Lepo se imejte, pišem kaj kasneje, peljem sedaj našega user posted image  na sprehod.

Jaz sem tudi mojega tako prosilauser posted image . Mi je pa Timi sporočil, da če bo fantek, bo Jaka. No, ko bomo poklicali ''Jakaaa'' bosta kar oba prišla. A ni to fino (njegova razlaga imena). Moj brat, katerega Timi obožuje in obratno je Jaka. Hmmm, vsaj priimka ne bosta imela enakegauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

TamaraJ: Saj nam nosečkam je res vseeno kdo je tam, ko rojevaš imaš samo en cilj pred sabo; pojdi čim hiteje ven!!!Na ostale se ne oziraš.

Mene so med hudimi popadki prišli vprašat, če želim EA. Imeli so enega študenta ali specializanta iz Makedonije ali Črne Gore na praksi in so mi jo ponudili zastonj. Kot poskusnemu zajčku. Ne spomnim se dobro... ampak mislim da sem vse skupi vn nagnala in rekla, da nej mi dajo miiiir, ker rojevam. Ne spomnim pa se, kdo je vse prišel not. Upam, da ne cel razred

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Aja pa še eno vprašanje imam za Vas:ali ste se že odločile za vozičke?zanima me predvsem kateri firmi boste zaupale??

Moj prvi je bil od ABC Focus alu... in je bil samo za Tima. Je čist zvit, zjahan... pa ne vem ali od slabše kvalitete ali od našega terminatorja. Ga bo pa moj ati tako zrihtal, da ga bom imela kadar bom v Logatcu, ker se ga ne bo dalo več zložiti

Zdaj sem pa kar rabljenega vzela (ampak kot nov, še gume na kolesih). Vzela sem Quinny XL Freestyle, 4 kolesa. Imele so ga kolegice in je zakon. Ga pa ne delajo več, ker je toliko novih modelov. Všeč mi je tudi Quinny Speedy in pa en og Haucka (ne vem modela, je 4-kolesnik, terenc)

spelin@...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej smo itak vedele, da je vse OK. Tko mora bit! čestitke in dober tek (najbrž za nazajuser posted image )

aurora...Uaaaaaauuuu!!!! Kako lep in velik trebušček imaš že. No, sej si skoraj en mesec  pred mano..pa vseeno. In si videla, kako kmalu je začel tvoj sonček telovadit in ga tako lepo čutiš? Še ne 14 dni nazaj te je skrbelo.. No, pa te ni dolgo pustil v dilemi. Zdaj mu lahko že ritem spanja skoraj določimo. Moj zjutraj vsaj do 8 spi. Potem je dopoldne zelo aktiven, popoldne manj ali nič, zvečer v postelji pa me samo spomni, da mu poza na levem boku ne pašeuser posted image user posted image

No, pa si pišemo jutri. Lepe sanje in cartajte se s svojimi najdražjimi in seveda božajte lepe trebuščke. Nočko

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.12.2007 20:59:26   
TamaraJ
Tole sem ''ukradla'' na strani Avgustovk, če katero zanima. No, ''ukradla'' z dovoljenjem Erin, ki pri njih pridno vodi seznamček. Mogoče kateri prav pride. No, zdej pa res grem... spat

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:

http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.12.2007 21:10:11   
Anitka
Aurora kako lep trebušček user posted image user posted image Ja itak, da moraš vsem pokazat da si šik in top fit, čeprav si doma user posted image

Špelin@user posted image

Jaz sem pa malce žaslotna, ker mi niste napisale še nobenega predloga kam skočit na oddih

< Sporočilo je popravil Anitka -- 19.12.2007 21:14:20 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.12.2007 7:55:45   
TamaraJ
Dobro jutro majčice, evo eno user posted image  za vse. Jaz danes pijem bianko.

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz sem pa malce žaslotna, ker mi niste napisale še nobenega predloga kam skočit na oddih

Hmmm, zadnje čase ful postov spregledamuser posted image user posted image . No, se opravičujem. Ideja pa kljub temu nimam nobene, saj bomo mi kar doma, kot že toliko let. No, pri mojih v Logatcu. Sicer pa, ko mi bo kaj evrčkov ostalo, bomo šli v kakšne toplice. Upam, da preden deca zrasteuser posted image . Dopadejo se mi Moravske ali pa Olimije.. Kaj pa vem, jaz sem slab naslov za te zadeve. Pred leti sem bila v Salzburgu za praznike in je to eno najlepših mest, še posebno v prazničnem času.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.12.2007 8:26:38   
mali pingo
Ojla!

Danes pa zame pestke držite. Pregled imam sicer šele popoldan, tako da vam jutri javim kako je bilo (predvsem kg-ji user posted image  bodo na tapeti danes po moje - ne bom nič jedla do pregleda, če verjamešuser posted image ).

Aurora in Teodoral (upam, da se nisem zmotila) - prav fletne bušije imata. Zdaj pa tudi mene že matra, da bi dala slikice gor (kot kaže, bomo doma kmalu dobili internet kot se spodobi, potem pa navalimuser posted image , mogoče me boste morale malo inštruirat (nisem še nikoli kaj takega počela)), pa moj je tudi obloženuser posted image .

Vozički - midva se navdušujeva (jaz še preden sem postala user posted image ) nad firmama Mutsy in Hauck (pri Haucku model I'coo), bomo pa videli, kaj bo na koncu. Sta se pa tudi bodoča babi in dedi ponudila, da plačata voziček oz. dasta neko vsoto user posted image , če bova imela pa kakšne ekstra želje pa bova doplačala.

Lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
20.12.2007 8:46:44   
TamaraJ
Držim pesti zate danes mali pingouser posted image , da vidiš svojega malega sončka. Pa kar gor slikco bušija; zdaj imamo pa načeloma že kar luštkano zaobljeneuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
20.12.2007 9:03:52   
Skye
Jutro pupe user posted image

Aurora super buši...je že prav lepo zaobljenuser posted image

Mali pingo in Kaja držimo pesti za danesuser posted image user posted image

Špelin@ čestitke za uspešno prestan pregled MV user posted image user posted image user posted image user posted image

TamaraJ hvala za spletne strani...so zanimiveuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ker bom tud jaz čez Novo leto doma sem tud jaz bolj slabi naslov za nasvet, kam na oddih.
no tukaj je nekaj možnosti, čeprav je verjetno zdaj že mal pozno za rezervacijeuser posted image

http://www.hrvaska.net/novo_leto_2008.htm#Portorož

No jaz sem ravnokar pojedla zajtrk .....2 krofa, zdaj pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!