TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula No pol sem pa 20 teden. vsaj še 16 tednov počakaj. Lepo se imejte, pišem kaj kasneje, peljem sedaj našega na sprehod. Jaz sem tudi mojega tako prosila . Mi je pa Timi sporočil, da če bo fantek, bo Jaka. No, ko bomo poklicali ''Jakaaa'' bosta kar oba prišla. A ni to fino (njegova razlaga imena). Moj brat, katerega Timi obožuje in obratno je Jaka. Hmmm, vsaj priimka ne bosta imela enakega IZVIRNO SPOROČILO: teodoral TamaraJ: Saj nam nosečkam je res vseeno kdo je tam, ko rojevaš imaš samo en cilj pred sabo; pojdi čim hiteje ven!!!Na ostale se ne oziraš. Mene so med hudimi popadki prišli vprašat, če želim EA. Imeli so enega študenta ali specializanta iz Makedonije ali Črne Gore na praksi in so mi jo ponudili zastonj. Kot poskusnemu zajčku. Ne spomnim se dobro... ampak mislim da sem vse skupi vn nagnala in rekla, da nej mi dajo miiiir, ker rojevam. Ne spomnim pa se, kdo je vse prišel not. Upam, da ne cel razred IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Aja pa še eno vprašanje imam za Vas:ali ste se že odločile za vozičke?zanima me predvsem kateri firmi boste zaupale?? Moj prvi je bil od ABC Focus alu... in je bil samo za Tima. Je čist zvit, zjahan... pa ne vem ali od slabše kvalitete ali od našega terminatorja. Ga bo pa moj ati tako zrihtal, da ga bom imela kadar bom v Logatcu, ker se ga ne bo dalo več zložiti Zdaj sem pa kar rabljenega vzela (ampak kot nov, še gume na kolesih). Vzela sem Quinny XL Freestyle, 4 kolesa. Imele so ga kolegice in je zakon. Ga pa ne delajo več, ker je toliko novih modelov. Všeč mi je tudi Quinny Speedy in pa en og Haucka (ne vem modela, je 4-kolesnik, terenc) spelin@... Sej smo itak vedele, da je vse OK. Tko mora bit! čestitke in dober tek (najbrž za nazaj ) aurora...Uaaaaaauuuu!!!! Kako lep in velik trebušček imaš že. No, sej si skoraj en mesec pred mano..pa vseeno. In si videla, kako kmalu je začel tvoj sonček telovadit in ga tako lepo čutiš? Še ne 14 dni nazaj te je skrbelo.. No, pa te ni dolgo pustil v dilemi. Zdaj mu lahko že ritem spanja skoraj določimo. Moj zjutraj vsaj do 8 spi. Potem je dopoldne zelo aktiven, popoldne manj ali nič, zvečer v postelji pa me samo spomni, da mu poza na levem boku ne paše No, pa si pišemo jutri. Lepe sanje in cartajte se s svojimi najdražjimi in seveda božajte lepe trebuščke. Nočko