|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
20.12.2007 11:38:32   
Alfabeta
Vaney, če misliš zavarovanje po kom, potem daj po sebi, ker boš verjetno ti večkrat z njim hodila po ZD kot očka. Pravijo, da sicer nima veze, ampak,...

Glede dohodnine pa je bistveno. Jaz ga ne dam čez leto not, ampak na koncu tistemu, ki ima več dohodkov. Tako, da se kar precej pozna. Samo za primerjavo..Mož bi dobil v sit 100.000, jaz sem pa 150.000 sit dobila, ker je bil sin name.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.12.2007 12:00:10   
raja
Ojla,

kako lep zimski dan, ampak tako mrzloooo!

Midve sva zaenkrat še v enem kosu, kljub temu, da vse kaže, da se nekaj dogaja, ponoči me je tako špikalo v križu, da sem že skoraj mojega zbudila, da greva v akcijo pa se je potem vse umirilo. Ampak verjetno je to zaradi tega ker me je Katee sanjala. Mislim, da konec nosečnosti res začne delati svoje, glede nato, da Klepetka sanja avatar od Nane 35, Katee pa kar mene, mislim, da je neka energija v zraku, al pa mogoče kakšna luna?!

Katee bo pa naša pupika verjetno res takšna kakršno si ti sanjala, bolj majhna in zelo, zelo živahna, ker brca še vedno kot nora. No je pa res, da ima verjetno še kar nekaj prostora, glede na njeno velikost. 

Lunca 1 glede nato, da imam od januarskih klepetulj samo tvojo in Sanino tel. št. bom verjetno obvestila o našem srečnem dogodku tebe,če si ne bo moj user posted image  vzel čas in vam kaj napisal, bomo videli.

Naj še povem, da imam zdaj res vse pripravljeno za našo user posted image , vse zlikano in pripravljeno, posteljica stoji, lupinca pripravljena, pa torbo zame za v P, pa torbo zanjo, pa darilce za tavelikega, ki ga bo prinesla sestrica (bo dobil en tak luštkan avijonček, ki nekaj brni in dviguje krila) user posted image .

Aja pa še eno vprašanje, jaz nisem nabavila alkohola, ga pri prvem nismo nič rabili, patronažna je vse čistila z fiziološko, a mislite, da je nujno, da ga še kupim pred odhodom v P? 

Drage user posted image  uživajte pa božajte trebuščke, ker potem, kar malo pogrešaš občutek, da imaš še nekoga tam.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.12.2007 12:35:49   
benika
še nekaj me zanima: na koga boste ve prijavile otroka? oz. na koga se splača. jaz imam trenutno višjo plačo, ampak imam pogodbo za določen čas. moj ima nižjo plačo, ampak ima pogodbo za nedoločen čas. in zdaj ne veva, naj koga naj prijaviva otroka. ima katera kakšne informacije o tem?

Če govoriš o zdravstvenem zavarovanju, potem res nima veze, po kom je prijavljen. Benjamin je prijavljen pri mojem v službi, pa ni nikoli nobenih problemov.

Če pa govoriš o tem, kdo naj bi ga prijavil v službi, je pa moj nasvet takle; NIHČE! Ker če ga prijaviš pri komerkoli od vaju, ga potem ne bosta mogla uveljavljati kot olajšavo v dohodnini!

Raja, alkohola ti ni potrebno kupit pred odhodom v P. Popek ti bo itak patronažna sčistila, sama ga pa lahko čistiš tudi s fiziološko raztopino, tako da alkohol ni nujna stvar za kupit.

Pa dejte ve meni povedat, kako v enem postu uporabite več različnih citatov? Meni to ne rata, pa če se na trepalnice postavim.

Aja, v albumu sta 2 slikici mojega trebuščka. Sicer se na sliki to ne vidi, ampak obseg mojega velikana je zavidljivih 129 cm (merjeno včeraj zvečer).

lp

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.12.2007 13:28:57   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Aja, v albumu sta 2 slikici mojega trebuščka. Sicer se na sliki to ne vidi, ampak obseg mojega velikana je zavidljivih 129 cm (merjeno včeraj zvečer).

Se ti sploh ne vidi, da bi imela toliko obsega. Se mi zdi, da je moj trebušček tud tako velik, pa imam "samo" 105 cm (pa sem ga tudi merila včeraj zvečer)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.12.2007 13:35:19   
mml
Dan,

jaz sem tudi ponoči slabo spala...že zvečer me je začelo boleti okrog popka, tako kto da mi ga nekaj vleče skupaj, prav grdo zoprno in po tem se mi je bolečina razširila na cel zgornji del trebuha in se kar ni hotela umiriti...tako da sploh nisem našla položaja za spanje, no po tem mi je začlo pa še iz nosu teči...tako da po moje sem dobro zaspala šele okrog 4...

Imamo pa super poštarja, zjturaj sem peljala Manco k varuški in pomaham našemu poštarju Andreju, ki se pelje na kolesu, ta pa začne kriliti in mahati, ker je imela zame priporočeno pošto s CSD, tako da sva kar v avtu poštimala zadeve user posted image ...tako da so prednosti življenja na "vasi" user posted image .

Skratka papirje s CSD sem dobila ekspresno hitro...vlogo sem oddala v poendeljek ,danes pa so se že pojavili papirji, prav pohvalno user posted image , naslednji mesec se pa pojavi še 250€ namesto paketa, ker januarja dobim še praktično kompletno decembrsko plačo..

Sem pa danes še malo delala za službo...popravljala en članek, ki ga piševa skupaj s koelgico, sem že tako stara, da pišem skupaj z mlajšimi user posted image , no ona piše, jaz pa popravljam in svetujem, upam, da bo dobro izpadlo, sicer je rok za oddajo 31. 12., ampak očitno bo tako kto vsako leto, da bom oddala malo kasneje...saj šefi so že navajeni user posted image

Tiste, ki imate danes preglede dobro opravite, ostale imejte čim manj težav in se popoldan še kaj oglasim...

...moja peka pišktoov je skoraj končana, čakajo me še florentinčki in mandeljeve čokoladice, po tem imam pa zadosti piškotov za nekaj časa...najboljše pri vsem tem je to, da se tako "nažrem" vseh vonjav, da se mi piškotov po tem sploh ne lušta user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.12.2007 13:42:07   
mml
Zdaj ste me pa "sprovocirale" z merami trebuščkov...jaz sem na 98-99cm in razdalja F-S je 32-33cm...no še malo pa bom preko magičnih 100cm user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.12.2007 13:50:45   
nana35
raja,klepetka sanja moj avatar ker mene še ni videlauser posted image ,pa za njo jaz tako izgledam!!user posted image Je nekaj v zraku,se strinjam s tabo.Jutri ne vem če ne boš že v P!!Za alkohol pa mislim,da ti ga ni potrebno imeti,če pa ga boš kasneje rabila,ga še vedno lahko kupiš ali pa tvoj dragi!!

Benika,tudi jaz se isto sprašujem že dolgo,kako lahko uporabiš več citatov od večih različnih oseb??Res ni nikjer videti teh 129cm??!!user posted image pri meni je tako da jih imam manj,pa imam tak trebuh,da je joj!!

:))

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.12.2007 13:53:33   
mml
aja...citati več oseb v istem sporočilu...pri vsakem, ki ga želiš citirati klikneš na citiraj in se ti odpre novo sporočilo, po tem skopiraš del, ki ga želiš citirati (vključno z oglatimi oklepaji) in ga prilepiš v sporočilo, kjer sicer pišeš tekst in ga boš na koncu objavila...skratka citiraj/kopiraj/prilepi...upam, da sem vsaj približno jasno napisala

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.12.2007 13:55:45   
SuzanaKK
Pozdravljene sonosečke! Jaz sem imela danes CTG ob 7:30 in ker imam do ZD kar blizu, sem šla peš. V Velenju je danes prav peklensko mrzlo, tako da še sreča, da sem se oblekla kot medved. Drugače pa nič novega, je G. samo komentirala CTG (moja maternica je bila tistih 25 min. v mirujočem stanju, že ko sem stopila iz ordinacije pa so se začeli krči), srček b.p., se vidimo 27. 12., teden kasneje imam pa že rok. Je rekla, če je vse u redu in sem malo pojamrala, da me bolijo ledvice, a je rekla, da je to zaradi pritiska maternice. Očitno bolj v križu nosim, ker me kar daje. Če ležim na hrbtu, se mi zdi, kot da mi nekdo stoji na prsih. Ah, bo že, ta dva tedna (ali manjuser posted image ) bom že zdržala. Zdaj grem pa dokončat čestitke, jutri jih pošljem, potem zavijem še nekaj darilc in bo to to.
Lep dan vsem skupaj!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   Januarčice 08-2.del
20.12.2007 14:15:53   
karatina
Pozdravljene user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Zdaj proti koncu imam vsak teden oboje, tako da sem že sita teh UZ in CTG-ja, če pa sedim tam po pol ure ali še več, da mi narihtajo ctg tako kot treba.

Tudi ti?

Se nisem nič javila, ker sem bila v torek spet na CTG-ju, priklopljena celo uro, pa je kao še slabše od petka. Mi pa ni jasno, ker je tokrat bila user posted image  za dopoldan precej aktivna. Še toliko se je premikala, da je ona kišta začela piskat, ker se je premaknila in je bilo potrebno spet srček najt malo bolj levo. Mi pa res ni nič več jasno! Gledam, kako mi trebuh vleče na eno in na drugo stran, nato še na sredini pod tistim nastavkom za merjenje aktivnosti ali kaj že, pa še vedno kaže isti rezultat - dete je mirno, spi user posted image  Sem naročena spet jutri, tokrat ob 11-ih. Sem že tako znervirana, da je groza.

Mi je pa po vrhu vsega še v ponedeljek zdrsnilo po stopnicah. Sem se sicer ujela, vendar sem si očitno nategnila vse mišice na zadnji desni strani in me boli ko user posted image . Pri vsakem manjšem naporu ali že samo globokem vdihu mi kar pobegne, da se zaderem. Da ne govorim, da mi ne paše nikakor ne ležat, ne sedet ... Ful mi je lepo.

O.k. Malo sem se potožila, zdaj pa grem dalje štet gibe (sem že čisto paranojična) in čakat na jutrišnji CTG...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.12.2007 14:25:33   
klepetka
spet jazuser posted image

ja nekaj bo že na tem ,da sanjamo že ena drugo.Jaz sem tokrat sanjala naninega mačka in  pravijo ,da dokler ne sanjaš miši ponoči ,da naj bi bilo še vse ok.user posted image user posted image Tako da  dokler bom snajala mucke ,sem še pri praviuser posted image .
nana 35, samo ne daj kakšne druge  strašne zadevce v avatar ,ker očitno  kar čez dan tukaj pobiram ,to  ponoči podoživljam.user posted image (hecam se)

klaja ,glede spuščenega trebuha;jaz naj bi imela spuščenega (po besedah in videnju moje G)že najmanj en mesec,to pa naj bi pri večrodkah pomenilo samo to ,da smo tik pred zdajci-ko se  ti spusti trebuh ,mislim.In evo mene ,staro  sabljo,se ne dam.Še vedno 2v 1.
katrin ,glede dihanja ;jaz samo vem ,da nisem upoštevala takrat tega dihanja,ker se sploh nisem spomnilauser posted image verjetno sem itak pozabila  takrat pravilno dihat .Ja čudna sem ja,vem.Zdaj pa tud nisem nič šla obnovit znanja v MŠ.Bo že.

puri ,ti si pa to na hitro zrihtala ,če si prišla že 7 cm odprta v Puser posted image user posted image .Dobra si ,daj da te tokrat  doma kaj ne preseneti

benika,samo resnično dvomim ,kakor sem zdajle videla na slikici  ,v tale tvoj obseg.Ti meter narobe kaže?user posted image Jaz sem mislila ,da imaš res ogrooomeeennn trebuh.

mml,vse pohvale vašemu poštarju.Naš poštar bi te pa najrajš ugriznil ,ko te vidi.Resnično.Še dober dan mu je težko reči.
Ampak papirje si pa res dobila ekspresno hitro.user posted image user posted image Kakšni piškoti pa so to florentinčki?Prvič slišim.
Ampak kot opažam ,tud tebe kakšna bolečinca sem in tja zdajle proti koncu ne zgreši.Tako da si lahko vsaj približno predstavljaš  ,da me  tukaj v večini zastonj nekaj ne jamramouser posted image .Želim ti ,da se bolečine umirijo.user posted image
Pa tvoj obseg blizu 100 ; ti ga ne bi prisodila ,amapk manjuser posted image

gremo zdaj še malo ven

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.12.2007 14:50:36   
SuzanaKK
Karatina, a ti ubožica, si se mi kar zasmilila. Evo en user posted image  in user posted image  za boljše počutje. Ja zdaj smo že ful manj okretne in se kar hitro lahko zgodi kakšna nezgoda, jaz sem šla danes zjutraj v ZD v škornjih s prav močnim "profilom" in še vseeno hodila kot po jajcih. Za jutri se pa umiri, zadihaj, bo bolje. Moram te malo potolažiti, ker vedno ko sem na tleh, me punce tukaj tako pomirijo. Misli pozitivno in boš videla, bo jutri vse ok.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.12.2007 15:03:01   
baby_08
pozdravljene souser posted image
po dolgem času sem vam spet oglašamuser posted image . berem vas redno, za pisanje pa mi vedno zmanjka časa. Še malo pa bo konec decembra, potem pa pride na vrsto naš mesec. Jaz bom še kar nekaj časa čakala na svojo user posted image , saj sem zadnja na seznamu (PDP 31.1).
Včeraj sem imela pregled pri G. Vse je bpuser posted image . Najina punčka je težka že 2300g in je že postavljena na glavicouser posted image .

Moje počutje je tudi vredi- praznično, le nočni izleti na WC in bolečine v hrbtenici mi grejo na živce, bomo že zdržale, a ne?
Z nakupi za user posted image sem že pri koncu, manjka mi le par malenkosti.
Lep dan še naprej! pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.12.2007 15:24:16   
klaja
Baby _08 lepo da si se spet javila, kar tako naprej!

Karatina očitno ne znajo prav nastavit tega CTG-ja, jaz se sploh ne sekiram več. Tako da enako priporočam tebi, bom pa zvečer sporočila kako je bilo danes, če bodo kaj bolj spretne.

Meni se pa zdi, da se je moja pikica spet obrnila z glavico navzgor, ker sem čutla kolcanje ful visoko, pa upam da se motim. Očitno ima preveč prostora, ampak meni bo trebuh vsak čas raztrgalo, tako je napet.

Lusa  a se je Daši že uspelo obrnit?

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.12.2007 15:51:33   
puri
Karatina,...upam, da bo drugič na CTG-ju kaj boljše. Verjamem pa, da te že vse skupaj spravlja ob živce.

Klepetka,...saj me je res tokrat kar strah, da ne bom že doma rodilauser posted image , po drugi strani je pa tako fino, če si že veliko odprt, ko prideš v P, ker je potem res hitro konec.

Obseg trebuha je pa pri meni zaenkrat 94.
Benika,...pri tebi pa res ni videti, da bi imela tako velik trebuh, vsaj po slikici ne.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.12.2007 15:53:25   
mala pikica
Spet jaz, me že dolgo ni bilo tukaj user posted image

S koalo in muziko smo se lepo naklepetale, hvala še enkrat za obisk, pa za rožico, pleničke, med... user posted image Muzika, med in cimet sta verjetno že zmešana, predvidevam. To ti sama delaš ali se to že kupi?

glede citiranja... je mml razložila, jaz ne bi nič boljše povedala, je kar komplicirano razložit. Bo najboljše, da sprobate...

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Če govoriš o zdravstvenem zavarovanju, potem res nima veze, po kom je prijavljen. Benjamin je prijavljen pri mojem v službi, pa ni nikoli nobenih problemov.

Če pa govoriš o tem, kdo naj bi ga prijavil v službi, je pa moj nasvet takle; NIHČE! Ker če ga prijaviš pri komerkoli od vaju, ga potem ne bosta mogla uveljavljati kot olajšavo v dohodnini!

Kaj je to mišljeno prijaviti otroka v službi, to mislite otroški dodatek?

benika pa tebi res ni videt, da imaš takšen obseg. Moj trebuh izgleda veliko večji. Sem tudi dala nove slikice v album, pa je samo nana opazila user posted image

karatina upam, da je že vse v redu user posted image v naprej pa le glej pod noge, če še ti seveda uspe user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.12.2007 16:04:08   
mala pikica
Še dva recepta, sta me koala in muzika prosili user posted image

Lambada
testo: 4 jajca, 4 žlice sladkorja, 4 žlice moke, pecilni; Za testo stepi jajca in sladkor, nato dodaj še moko in pecilnega. Peči...

nadev1: 1 liter fante ali ore, 3 vanili pudingi, 6 žlic sladkorja; V fanti skuhaj pudinge in dodaj sladkor. Pprelij po testu in pusti, da se ta nadev ohladi.

nadev2: 1 liter mleka, 5 žlic gustina, 1 žlica moke, 5 žlic sladkorja v prahu, 15 dag margarine; Skuhaj mleko in dodaj gustin z moko. Posebej penasto zmešaj margarino in sladkor v prahu. Ko se mleko z moko ohladi (vmes večkrat premešaj), dodaj margarino s sladkorjem. Prelij po ohlajenem prvem nadevu.

Po drugem nadevu zloži albert kekse, prelij s stepeno sladko smetano in na koncu še s čokoladno glazuro.

Drugi recept pa so bananino-čokoladni keksi, ki nam ga je zaupala Nalin. Najdete ga TUKAJ Nalin še predlaga: v testo dajte 2 banani ter dodatno še 1 žlicu medu in 1 žličko cimeta.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.12.2007 16:13:59   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Meni se pa zdi, da se je moja pikica spet obrnila z glavico navzgor, ker sem čutla kolcanje ful visoko, pa upam da se motim. Očitno ima preveč prostora, ampak meni bo trebuh vsak čas raztrgalo, tako je napet.

na hitro, ker sem slabe volje in user posted image  user posted image  user posted image  danes sem imela pregled, vse ok, razen, da je moja user posted image  spet obrnjena z glavo navdzol... sem G že jaz povedala, ker ji tipam glavico pod mojimi prsmi... on je pa samo potrdil. očitno se je to noč se je spet orbnila na ritko,... G pravi, da ne ve, kaj ji ne paše, da se tako obrača?! in da je časa, da se pravilno obrne vedno manj user posted image  jaz se malo tolažim, da je bolj majhna in da očitno še ima dovolj prostora.. prosim, držite pesti za naju!!!

Lusa a se je Daši že uspelo obrnit?

Luša, upam, da si ti že boljše volje in da se je Daša obrnila user posted image  

naslednji pregled imam šele 9.1. (PDP 21.1.), a ni to malo pozno? imam pa že napotnico za P in rešilca.. ampak ne grem not, dokler se mala ne obrne.

lp vsem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.12.2007 16:18:16   
limma
Klaja, to sem še hotela napisat, da bo tudi meni trebuh razneslo, tako je napet.. in jaz kolcanje še vedno čutim spodaj, v medenici, tako da se samo po tem ne moreš orientirat.
upam, da se motiš, da je vse tako kot je treba user posted image  

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.12.2007 16:18:36   
Lusa
Sem komaj zdaj uspela prit k računalniku(no pred 1uro tako dolgo sem vas brala).Moram povedat ,da se je moja pupika postavila spet na glavico user posted image in zdaj z g. upava ,da se ne preobrne ,ker je plodovnice kar nekaj in se zato obrača.Nekaj pa nama s težo ne štima.Pred dvema tednoma je tehtala 2650g ,danes pa 2500user posted image  in je rekel ,da je odstopanje nekje +/- 200g in da se ne smem zdaj zarad teže sekirat ,važno je ,da jaz čutim v 12 urah 10 gibov.Saj bi bla raje ,da bi Daša imela kakšnih 3000g ,ker drugač ne vem ,kako jo bom ven spravla s to mojo majhno velikostjo.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Kar se tega palčka zavijalčka na navadne vreče tiče pa tudi mene zanima. Kako je z vonjem. Nam se drugače Sangenic v redu obnese, samo tiste palčke skoz ven padajo, tako da smo ene 3 že po pomoti vrgli preč.user posted image

Tudi mi smo jih že izgubili par.Je res bolj slabo narejen koš.

Klepetka-Luša je bruhala samo 1x ampak ne vprašaj kolikouser posted image Očitno enodnevna trebušna viroza ,že en dan pred 1novembrom je bilo isto ,samo ,da je takrat imela zvečer in ponoči vročino ,potem ob 5zjutraj huda driska in dva dni ni ničkaj jedla,drugač bruhala ni.

mml-jaz bom januarka ,jaz si ne želim decembrčico.Bove pa skupaj klepetale ,ker na koncu bom pa kje čez rok.A veš ,da je moja mama včeraj tud bla nekam dosadna in "pametna"user posted image

mala pikica -velik trebuh!

benika-pri tebi pa se res ne vidi ,da bi bil tako velik kot je obseguser posted image Glede citiranja ,pa sem jaz tud ne dolgo nazaj spraševala ,pa ni nobena hotla dat inštrukcij ,so predrage punceuser posted image

klaja -hvala ker misliš nameuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.12.2007 16:26:01   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Lambada
testo: 4 jajca, 4 žlice sladkorja, 4 žlice moke, pecilni; Za testo stepi jajca in sladkor, nato dodaj še moko in pecilnega. Peči...

nadev1: 1 liter fante ali ore, 3 vanili pudingi, 6 žlic sladkorja; V fanti skuhaj pudinge in dodaj sladkor. Pprelij po testu in pusti, da se ta nadev ohladi.

nadev2: 1 liter mleka, 5 žlic gustina, 1 žlica moke, 5 žlic sladkorja v prahu, 15 dag margarine; Skuhaj mleko in dodaj gustin z moko. Posebej penasto zmešaj margarino in sladkor v prahu. Ko se mleko z moko ohladi (vmes večkrat premešaj), dodaj margarino s sladkorjem. Prelij po ohlajenem prvem nadevu.

Po drugem nadevu zloži albert kekse, prelij s stepeno sladko smetano in na koncu še s čokoladno glazuro.

Še slikica:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.12.2007 16:48:01   
baby_08
mala pikica  zdaj si mi naredila take lušte. to pecivo izgleda res mijamiuser posted image user posted image
prava mojstrica siuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.12.2007 16:51:49   
nana35
Pa spet tudi jaz!!

IZVIRNO SPOROČILO: mml

aja...citati več oseb v istem sporočilu...pri vsakem, ki ga želiš citirati klikneš na citiraj in se ti odpre novo sporočilo, po tem skopiraš del, ki ga želiš citirati (vključno z oglatimi oklepaji) in ga prilepiš v sporočilo, kjer sicer pišeš tekst in ga boš na koncu objavila...skratka citiraj/kopiraj/prilepi...upam, da sem vsaj približno jasno napisala

mml,bila si več kot jasna,zdaj pa bomo videli,če delujejo moji možgani še kaj...ampak ne znam,sorry,sem poskusila,pa ko kliknem desni gumb sploh nimam copy!!

suzana KK,malo še zdrži.Tudi mene je tiščalo skoraj dva meseca pod desnim rebrom,kot da bi imela revmo,pa sem že preživela...bila je pa kar grda bolečina.Glavno da je vse drugo ok.user posted image
klepetka,bom miško namestila,da bo vse po sreči!!user posted image
baby08,mogoče boš mpa prej rodila ali pa šla med februarčice.No,zaenkrat si še naša in kar lepo tu bodi,pa malo večkrat kaj napiši.
karatina in klaja,jaz moram povedati,da je moj user posted image  na ctg - ju tudi spančkal,samo malo ga je tu in tam podregnila,da se je prebudil,da je odreagiral in je bilo dovolj,ni pa nič komplicirala glede tega,me je poslala na UZ,tam je dr.pogledal tudi utrip (nekako ga nastavi na UZ,da se spodaj izrisuje...)in to je bilo to!

mala pikica,sem radovedna,ampak si dobila pleničke iz Mullerja od koale in muzike?Lepo da si opazila,da sem samo jaz opazila tvoj album!!user posted image Sem si pa tvoj recept Lambada s slikico kar posredovala na moj mail,da ga lahko ko bom imela čas pogledam in sprobam.Priznam,da kar slastno zgleda!!
limma,jaz bom močno stiskala pesti,da se tvojauser posted image  obrne navzdol,če pa se ne bo,pa se nič ne sekiraj.Proti temu nimaš kaj narediti!!Vse se bo ob porodu rešilo,da še opazila ne boš kdaj!!
Lusauser posted image user posted image ,da se je Daša obrnila spet navzdol,to pomeni da te bana že čaka!
Za težo pa se nič ne sekiraj,sploh pa res,ker si bolj majhne sorte...mogoče pa je pupika po mamici?

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
20.12.2007 17:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.12.2007 17:16:57   
lutiropan
No, še en pozdrav z mrzle Gorenjske. Upam, da ostanemo lepo do naslednje posvetovalnice, ki je 3.1.2008 še doma. Sem  jo  imela prejšno sredo in je gin. rekla, da imam glavico že zelo nizko, tako da se lahko naredi ,da se več  ne vidimo v posvetovalnici. Tako, da se kar nekako pripravljam, samo res upam da ostanem do januarja doma. Vsem mojim trem fantinom se je mudilo . Vsi so se rodili pred rokom , imamo tudi silvesterča, tako da nebi rada ponavljala  zgodbe( novo leto v porodnišnici).Upam da me bo user posted image  malo bolj upogala in še malo počakala. 
No zame bo na forum sporočila, kar soseda,(L&L), ki se "sprehaja " med "avgustovkam 2006".  
Drugače pa veliko lepih trenutkov v teh predprazničnih dneh.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?