nana35
|
Pa spet tudi jaz!! IZVIRNO SPOROČILO: mml aja...citati več oseb v istem sporočilu...pri vsakem, ki ga želiš citirati klikneš na citiraj in se ti odpre novo sporočilo, po tem skopiraš del, ki ga želiš citirati (vključno z oglatimi oklepaji) in ga prilepiš v sporočilo, kjer sicer pišeš tekst in ga boš na koncu objavila...skratka citiraj/kopiraj/prilepi...upam, da sem vsaj približno jasno napisala mml,bila si več kot jasna,zdaj pa bomo videli,če delujejo moji možgani še kaj...ampak ne znam,sorry,sem poskusila,pa ko kliknem desni gumb sploh nimam copy!! suzana KK,malo še zdrži.Tudi mene je tiščalo skoraj dva meseca pod desnim rebrom,kot da bi imela revmo,pa sem že preživela...bila je pa kar grda bolečina.Glavno da je vse drugo ok. klepetka,bom miško namestila,da bo vse po sreči!! baby08,mogoče boš mpa prej rodila ali pa šla med februarčice.No,zaenkrat si še naša in kar lepo tu bodi,pa malo večkrat kaj napiši. karatina in klaja,jaz moram povedati,da je moj na ctg - ju tudi spančkal,samo malo ga je tu in tam podregnila,da se je prebudil,da je odreagiral in je bilo dovolj,ni pa nič komplicirala glede tega,me je poslala na UZ,tam je dr.pogledal tudi utrip (nekako ga nastavi na UZ,da se spodaj izrisuje...)in to je bilo to! mala pikica,sem radovedna,ampak si dobila pleničke iz Mullerja od koale in muzike?Lepo da si opazila,da sem samo jaz opazila tvoj album!! Sem si pa tvoj recept Lambada s slikico kar posredovala na moj mail,da ga lahko ko bom imela čas pogledam in sprobam.Priznam,da kar slastno zgleda!! limma,jaz bom močno stiskala pesti,da se tvoja obrne navzdol,če pa se ne bo,pa se nič ne sekiraj.Proti temu nimaš kaj narediti!!Vse se bo ob porodu rešilo,da še opazila ne boš kdaj!! Lusa ,da se je Daša obrnila spet navzdol,to pomeni da te bana že čaka! Za težo pa se nič ne sekiraj,sploh pa res,ker si bolj majhne sorte...mogoče pa je pupika po mamici?