Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 19:58:10
|
|
|
|
DaisyE
|
Tako, da bi jo zraven servirala, kot en podmet. Surovo, brez vsega. Samo menda ne smeš z ničemer toplim polivat, če ne postane kot uvela trava. Jaz sem razmišljala o kaki goveji ribici, narezani na medaljončke serviranimi z rukolo. Ampak je naš šef reku, da to ne gre. Zdaj pa razmišljam dalje. Tistega piščanca sem že čisto zgonila. V vseh možnih oblikah. Čeprav se mi dopade.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 19:59:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
]IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sulfinija - a mie ga tudi ne dobimo? [/quote] He,he se bo treba lepo potruditi,če ga boste hotele imeti?Sedaj pa šibat da dam ven še en pekačcimetovih zvezdic,pa še enega bom pekla,en pa je že pečen. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:00:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vam jaz napišem kaj boma midva za tole silvestrovo jedla v hotelu Planinka?Mogoče dam keri z tem kako dobro idejo? LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:00:45
|
|
|
|
DaisyE
|
Sulfinija, jaz bi kako idejo za silvestrovo. Tale ocvrt sladoled, je pa po moje malo izven moje lige. Le kaj bi tule ven prišlo?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:01:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Napiši.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:02:10
|
|
|
|
sonček33
|
sulfinija - kar napiši, pa še recept za sladoled dodaj
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:04:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Veste kaj je ocvrt sladoled,kot ocvrto meso puranje,svinjsko,....Ocvrt sladoled juhej,............... LP Mojca
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:04:57
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Dajamaja,kako glavno jd bi rada imela?Za božič ali novo lto ali silvestrovo? Jaz pa vem recept za ocvrti sladold mjami,ga vendo ponudim za možev god joj kok so firbčni sploh svakinja,ki bi rada vedela recpt pa ji ga ne izdam,letos ga bo že tretjo leto jedla recepta pa še sedaj ne ve. LP V bistvu lahko za vse tri prilike, ker sem zaenkrat še čist brez idej. Bi pa nekaj posebnega in brez mesa ne bo šlo skoz .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:05:10
|
|
|
|
DaisyE
|
A ga v drobtine daš?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:07:39
|
|
|
|
dajamaja
|
Jst se pa mal z divjačino v mislih spogledujem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:09:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Silvestrki menu v katerem bova midva uživala v oazi miru! aperitiv za dobrodošlico * rostbif na rukoli z maniranimi šampojino * domača gobova juha * puranja rolada jelenov medaljon z jurčki pečen krompir z sirom in slanino šampijonovo nabodalce gratinirana zelenjava * motovilec z jajčkom * novoletna gibanica * šampanjec * ocvrti piščanec pomri in francoska solata * jelenja obara z žličniki Mjami se vam kaj cedijo sline,mogoče? LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:09:48
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A ga v drobtine daš? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sem se mal uštulila Jaz ga pa ne smem, kr mam diabetes Dejzica užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivaj pr mami!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:10:31
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, se, a me bolj kot meni mami oaza miru
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:10:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Jst se pa mal z divjačino v mislih spogledujem Djamaja mogoče kaj z jedilnika katerega bomo mi uživali na silvestrovo v hotelu. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:13:51
|
|
|
|
dajamaja
|
Sulfinija, boš morala še recept dat ne kr jelenja obara. Kaj pa jaz vem kaj jelen pričakuje od mene? Tosja, kaj ga pa zdej z diabetesom sračkaš? A je hudo? Dieta? Zdravila? dej se mal razpiši svojim bivšim soborkam.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:14:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja jaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sem se mal uštulila Joj tosjek, kako je fajn tebe videt!!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:15:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Sulfinija, boš morala še recept dat ne kr jelenja obara. Kaj pa jaz vem kaj jelen pričakuje od mene? Lahko ti dam e mail od hotela pa kar tam za recept povprašaš. Moja dva ki bosta doma bosta pa imela: govejo juhico,govedino krompir pečeno raco z jabolko mlinci in rdečo zelje šampanjec in ttarski biftek ter eno goro peciva LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:15:43
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Joj tosjek, kako je fajn tebe videt!!!!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:16:54
|
|
|
|
Pija76
|
Sulfinija daj nam recept za sladoled razkrij no...kot božičkovo darilo! PLISSSSSSSSSSSSS
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:17:14
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo dajamaja ideja: srna z rukolo, hruškami in gorgonzolino majonezo http://www.drustvo-gurman.si/recepti.php?S=6&Article=2024
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:17:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Tosja, kaj ga pa zdej z diabetesom sračkaš? A je hudo? Dieta? Zdravila? dej se mal razpiši svojim bivšim soborkam. Zaenkrat še nič od tega...sam na 100g obremenitev še grem, pol pa me čaka 03.01. posvet z diabetologom Saj tud 50g obremenitev ni bila čez mejo, tik pod mejo... Upam, na najboljše!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:18:32
|
|
|
|
Pija76
|
A zdaj sta pa srna in jelen isto????
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:18:39
|
|
|
|
sonček33
|
tosja - želim ti vse dobro
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:19:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Ampak tosja, kako hitro čas leti. Že 24 teden. Pa že kaj veste, kaj ste naročili? A sploh hočete vedet? Kaj ga res z diabetesom serješ? Kako kaj naš reško kotira na sosednji temi? A ma že kaj več glasov?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 20.12.2007 20:19:35
|
|
|
|
tosja
|
Hvala sonček
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......