|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
20.12.2007 15:29:05   
gold fish
Sulfinija - ne boš verjela,  uspela sem dobiti Ketonal svečke v lekarni..., mi je napisala tako kot da imam beli recept... sem plačala 3,43 EUR. Prej sem se še malouser posted image , pa kak to res boli,... pa je rekla naj jih jutri opozorim kaj sem vzela...

Kak moram zdaj to prakticirat? Pa lahko tudi injekcijo potem v LJ dobim? Zakaj si ga ti vzela že zvečer? Meni je res vseeno samo, da ne bo bolelo....

Saj vem, da sem že tečna s tem, samo malo se pomirim, ko se vam tu potožim...

Amelia, macka27, Lotty - jutri bo + ....., čutim na urinu....

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
20.12.2007 15:32:12   
arneja
Pri nas je pa tako bedna megla zunaj, da kar paše na toplem biti.

M. rudovič, super, da se nam tudi ti februarja spet pridružiš v borbi user posted image . Ni vrag, da enkrat ne zmagamo user posted image .

Gold fish, svečke si kar dobi, jaz vem, da brez vsega ne grem nikoli več. Je pa res odvisno od ženske do ženske - jaz nimam tako zelo nizkega praga bolečine, ampak tako hudo domišljijo. Ko sem Karmen govorila, da sem imela občutek, da mi bo Reško spet z vilami folikl nabodel, se je tako smejala, in rekla, da ona niti pomislila ni na kaj takšnega. Meni se je pa res zdelo tako user posted image . Zdajle se že smejem, ampak na tistem stolu za punkcijo (sem ga zadnjič spet na internetu videla, pa je kar streslo), mi pa ni bilo niti malo.

Pija, ti se kar privajaj, teh devet mesecev pripravništva bo en-dva-tri mimo user posted image . Joj, kako se mora biti fino s svojimi sončki pogovarjati user posted image . 3. januarja pa glej, da bo en velik plus, da bomo vedele, kaj moramo tudi me doseči v novem letu user posted image . Peteršilj, da povzroča splav?? Želje imamo pa itak vse tukaj gor enake o kakšni punčki pa kakšnem fantku ali več kot enem user posted image . Zakaj je Gonal lažji, a je že pripravljen? Tomaževič je pa verjetno tako kot mi vsi utrujen od celega leta, pa ti je malo star izgledal.

Pf, upam, da v sredo posije sonček samo zate user posted image .

Kitty, kar mirne živčke, če je do zdaj vse lepo uspelo, bo tudi na prvem UZ vse v najlepšem redu user posted image . In super, da si bila ves čas v pogonu, tako človek pozabi na vse skupaj, in zadeva uspe user posted image .

Sulfinija, lepo, da te je možiček tako presenetil s prihodom user posted image .

Dajamaja, res se ne bi nihče malega podgančka ali podganice branil user posted image .

Dakec, a boš tudi meni poslala tisto slikco s pluskom, ko bo čas za to user posted image ? Tebe še vedno jajčniki bolijo??

Amelia, pa česa se ti bojiš, en plusek je itak zate rezerviran, ni dvoma user posted image . Ta drugi za Lotty, ta tretji pa za Macko user posted image .

Abra, a ste zapeli kakšen rigoleto po kavi user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
20.12.2007 15:38:20   
**NiNa**
Oj punce

Da se vam na hitro javim. Včeraj sem imela 1. UZ in je dr. Zorn rekel, da sem dobro reagirala na Superfakt in da gremo naprej z Gonalom, tako da se sedaj pridno špikam še z Gonalom.
Moj naslednji UZ je 28.12.

Amelia, Lotty in macka27 : držim pesti, da se vam jutri vsem trem pokaže en debel +
gold fish - pogumno jutri na ponkciji, bomo vse punce mislile nate in držale pesti da bi te čim manj bolelo. ja vzemi 2 naprosyna naenkrat pa bo
gloria in sonček33: naj bodo najlepši in njavečji foliklčki, pa da zvečer pade stopka
sonček75: zelo mi je žal user posted image
sulfijija: en user posted image  za tvojega dragega, ker te je tako lepo presenetil in ti tako polepšal dan - a ne kako to paše za našo dušico user posted image

pija: počivaj, uživaj in nič ne dviguj
nosečke: uživajte in pobožajte svoje bušije

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.12.2007 16:10:50   
Sulfinija
Gold fish zasebno imaš!

Ja punce user posted image user posted image user posted image  za mojega možička.Sedaj ga čakam iz službe potem pa se toplo oblečema in na potep med lučke.

Punce sedaj sem prišla iz doma starejših ker sma z mamico hodile k babici.Imeli so folkorno skupino,pevski zbor in dedka mraza je delil vsem darila.Ko se peli venček božičnih pesmi jim je možakar dejal mi vam nismo prinašali daril z tem venčkom božičnih pesmi vam želimo le bodite srečni.Punce jokala sem user posted image user posted image user posted image ,takole lepo je bilo.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.12.2007 16:22:51   
gold fish
Jaz sem pa od vse te nervoze šla kar pecivo pečt....
Jutri in naslednje dni sigurno ne bom mogla... pa pečem rogljičke orehove - prvo rundo, ki sem jo zadnjič spekla  so že vse zmazali, pa pečem še božično pecivo ( z mandlji, orehi, lešniki,figami, kandiranim sadjem....) - mora stati vsaj nekaj dni in potem je danes pravi čas, da jaz to ustvarjam....   Potem pa še samo potica in keksi, ki jih je pekla moja babica in je to to... 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.12.2007 16:27:02   
sonček33
gold fish - držim pesti. Vzemi svečko naj jutri prav nič ne boli. Je že mene postalo strah. Te lahko vprašam, koliko časa traja punkcija in če imaš to točno uro, je dopoldna ali lahko tudi popoldan?

Pa bravo seveda za pecivo - ti se kar zamoti z nečim, da bo strah spuhtel.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.12.2007 16:45:28   
gold fish
Soncek33 - punkcija lahko traja različno - od 5 min dalje. Moja poletna je trajala pol ure, sem imela 22 foliklov, so pa bile ene v 5 min gotove...  Mene boli zato, ker imam desni jajčnik ful visoko zgoraj - sem prvič izvedela na pukciji  - in sem imela tam ful lepih folikov, sedaj je isto....  Levi jajčnik pa imam ful nizko (kot da bi se mi kdaj obrnilauser posted image ) in mora G spet pod ful čudnim kotom puktirati.... .  Je pa res, da ko je končano si na konju.... in kar hitro pozabiš, ker veš, da boš čez nekaj dni (5) dobil user posted image  ....

Ni rečeno, da bo pri tebi bolelo.... meni zdaj dosti dela psiha, ker vem kako je bilo dejansko pri meni....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.12.2007 16:52:27   
Sulfinija
Gold fish,tudi jaz bom sedaj smuknila orehovo rogljičke pečt in pa cimetove cigare z mandeljni.Grem veselo na delo,pozneje pa ven med lučke z mojim user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.12.2007 17:13:41   
gold fish
sulfinija - te cimetove cigare mi nekam dišijo....user posted image , a bi se dalo dobiti recept?

Danes sem bila spet malo v dvomih ali je prav, da sem se odločila za LJ.... Ima mama eno sodelavko, ki je bila sedaj prvič na IVF, pa jo vprašam kao če dela, ona pa meni ne, ona je noseča...., ena druga, ki je bila tudi na IVF pa je ravnokar rodila sineka,.... pol pa še vse, ki jih poznam in so bile v MB so zanosile v prvo.... Jaz pa v LJ ....  
Pa naš mali že spet nekaj kvasi, da če me pa trebuh boli, pol sem pa sigurno noseča...   Prav res si želim, da bi mu lahko rekla...ja sem pa res... dobili bomo dojenčka...   - kdor čaka dočaka.....

Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.12.2007 17:22:42   
Sulfinija
Gold fish,na zs mi pusti e-mail pa ti pošljem veliko receptov so ful dobri dala mi jih je tinkamiška.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.12.2007 17:36:09   
Lotty
punce,
hvala vsem, ki navijate
macka27, Amelia
jutri je vajin dan brez dvomov. Zjutraj se polulajta pa bo user posted image user posted image user posted image

jaz sem diplomirala na mojem izcekdu,
sad ga ima, sad ga nema user posted image
vceraj zjutraj je bil rahlo roza, v sluzbi ko sem sla na WC je bilo ze fajn rjavo...., potem se je zadeva umirila, po popoldansem Prometriumu je bilo pastelno rjavo flek kar stece ven, pozno popoldan se je na toaletnem poznalo belo od Prometriuma in nekaj mikroskopskih kosckov rjavega .... kot recimo en 3 dan po punkciji ..... zvecer na toaletnem papirju nic, ponoci nic, danes cez dan ... kar tece ven od Prometriuma je umazano belo ... malo rumenkasto. Ma sej ne vem .... Da obstaja toliko odtenkov in da vse skupaj opazim s prostim ocesom .... jaz ki imam itak dioptrijo -4 ....
A SI ZASLUZIM DIPLOMO   user posted image

Potem pa razmisljam, da je slo teh 14 dni kar hitro mimo, in berem vse lepa zelje in vse ki navijate tudi zame, ki sem ze vceraj izgubila upanje ..... in v cast mi je bilo deliti vse to z vami punce!!!!!
ZLATE STE, HVALA VAM IZ SRCA.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.12.2007 18:17:16   
DaisyE
Čer bejbe...

Kuga dogaja, razen tega, da ste tri tik pred zdajci, da ugledate plus, ostale pa kekse pečete?

Pija kako otroc? Sem prebrala, da se mate prav fajn. Tako je treba, naša prva 2008 nosečka.

Dajamaja, ti si pa resno tole z dohterji zastavila. Januarja te bo povsod polno. user posted image user posted image user posted image

Pikovit obvoznica in AC. Dons sem naštudirala. Če se pelješ iz morja proti kranju, se AC neha tik pred izvozom za Podutik, potem pa traja obvoznica vse do razcepa za MB in Dolenjsko. Tam je omejitev 100, vse ostalo je 130, razen, če seveda ni znaka, ki zapoveduje drugače. Se mi pa zdi, da vem, kje te je policija dobila. Vsakodnevno tam vozim in tisti ovinek se meni tudi zdi za 130 primeren. Moram malo gledat, da ne bodo kje parkirani, a ne?

Dons se bom za par dni poslovila od vas, ampak ne še kar takoj. Grem tudi jaz na lepše. Bom pa seveda poskušala jutri pošpegat, kaj se dogaja.

Pri nas ni nič novega. Na šihtu so se začele čestitke in z njimi seveda dobre želje za user posted image . Oziroma bolj nasveti, da zdaj pa res ne smem več čakat, ker sem že dovolj stara. Pa otroke pa ja mormo met, a ne? Kot, da ne vem. user posted image  No ja, pa ne smem jamrat, saj sem si sama kriva, ker ljudem ne povem. Tisti, ki vedo so fenomenalni z mano. Hja pač nočem, da vsi vedo in očitno pač samo ta fajnim povem. user posted image  Bit če...

Aja ste se spraševali, če ga z Mlinčko skup serjeva... Ga ne. Pa tud h Karmen ne hodiva skup. Še na pir nisva šle. Sploh ne vem kaj z njo dogaja. Zgleda nisem samo jaz lenoba.user posted image user posted image user posted image  Mlinčketina, zdaj pa skrajni čas da se javiš.

Grem zdaj Božička špilat (smajlikidarilazavija), zraven bom pa še kak deci pirčka šluknila. user posted image  Moram pohitet, preden naš vse čokolade poje. Daril menda ne bo odpiral, da bi se do čokolade prebil.user posted image  Upam. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
20.12.2007 18:38:28   
arneja
Lotty, čestitam, diplomirala si z odliko user posted image . Jaz upam, da bodo tile čudni flekci jutri ti prinesli user posted image . Če ne bi bilo foruma, bi bile pa res same v vsem, tako pa nikoli nismo same user posted image .

Dejzi, ti bi pa iz poznavanja omejitev na avtocesti lahko diplomirala user posted image . Jao, v službi so ti pa tako težili user posted image ? Darila pa v temen papir zavij, da ne bo dragi videl, da so čokolade notri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1938
20.12.2007 18:45:00   
Pija76
Čer bejbe,

kako smo?
Jaz sem kar mal utrujena, je bil naporen dan...zdaj sem že po kosilu, kaj sem jedla mislim da ne rabim pisati user posted image .

Daisy ti AC svetovalec kam greš nas zanima? No tudi jaz ti želim kakega dojenčka v 2008!
Lotty, Mačka in Amelia ve se pa jutr kar hitr popiškajte na CB in potem takoj sem na raport! Bom zjutraj odprla RR pred službo samo za vas!!!
Gold fish srečno jutri, o bolečini pa hitro pozabimo a ne, ko je enkrat mimo? Pa kar piškotne s Sulfinijo pečeta kaj, sta full pridne!
Arneja ja želje so, naj se nam čimprej vsem uresničijo... A veš da še vedno malo čutim, kot neke krčke enako kot pred M je danes, včeraj je pa bolelo...upam, da čutim enako kot tvoja mami.
Abra jaz imam rada še dodatno peteršilj na juhici kar na krožniku, zato sem ti to napisala, ampak ženske so baje včasih prevretek delale in to spile, kao čaj, to mi je pa Karmen potrdila...zato le pazljivo s to zeleno stvarjo.
Pozdravček ostalim, grem še mal za nazaj prebrat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
20.12.2007 18:46:08   
pf
Lotty, Mačka 27 in Amelia jutri vam želim same pluske user posted image user posted image user posted image in z mislijo na le tega pojdite tudi spančkat. Gold fish naj bo jutri tvoja punkcija čim manj boleča in polna zdravih jajčec. Ne misli na bolečino, misli na rezultat. Končni seveda. Le ta odtehta tudi bolečino, čeprav ni prijetna. Danes sem tudi jaz pekla in sicer čokoladne piškote  medom in sladko smetano, pa tudi rafaelo sem delala.  Mi je kar ratalo. Punce pridno pecite naprej in hvala vsem za vzpodbudo. Arneja kako kaj?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
20.12.2007 18:56:10   
arneja
Pismo, punce, ste pridne, jaz sem pa čisto antipiškotarski tip - mislim, za peči, ne za jesti user posted image .

Jaz pa bolj kot ne komaj čakam, da bo februar user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
20.12.2007 18:58:07   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pismo, punce, ste pridne, jaz sem pa čisto antipiškotarski tip - mislim, za peči, ne za jesti user posted image .

Jaz pa bolj kot ne komaj čakam, da bo februar user posted image .

Jaz bi pa pekla, sam noben ne je, imam še miklavževe piškote user posted image
To Arneja, februar bo 1 2 3 tukaj!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.12.2007 19:17:45   
DaisyE
Jaz bi pa pekla, sam noben ne je, imam še miklavževe piškote

user posted image user posted image user posted image

Moji tud kar nekam stagnirajo. Pol sem pa zadnjič liso ven privlekla. Da vi vidite mojga... user posted image Pol je pa ful pojamral, prosim ne več pečt. user posted image user posted image user posted image  (Njegova uradna verzija je, da zato, ker je predrago. Jaz sicer menim, da je peka piškotov za dušo, ampak ga to ne gane).

PF, če maš kje na komjuterju recept za rafaelo, daj ga poslat. Da mu dam kontra. user posted image user posted image user posted image

Pija, a krči? Khm, khm. Le kaj bi to lahko bilo????? Ja malčki si plac delajo. user posted image user posted image user posted image

A kam grem? Po AC na severni konc, v hotel mama. Kaj mi bo luštno.

Aja še to. Smajlikidarilazavija je ugotovil, da nima selotejpa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imroviziram s sponkami. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.12.2007 19:20:51   
DaisyE
Aja arneja, februar bo pa res ein, zwei, drei. Saj jaz se tud psihično za konc januarja pripravljam. In ker moja zvesta sopotnica user posted image  vedno naredi sranje takrat, ko je najmanj treba, se zna zgodit, da bomo kar februarja na kupu.

Gold fish, da se ne boš jutri tako zadrogirala,
da te bodo mogli not nest.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.12.2007 19:30:27   
Pija76
Daisy sej matematike res pri peki ni, ampak je pa res za dušo. No da vam povem , meni se zdi Sparova margarina Delikat v kocki full dobra za pečenje....
Daisy moram si tele tvoje smailije naštimat so res pojavni. POl praviš " oj prelepa si Gorenjska...." super uživaj.

No mene je pa drsanje prijelo...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.12.2007 19:32:39   
dajamaja
Tko, jst sem ta velik del za letos končala in mam cajt prebirat.

Jutri vso srečo pri testu vsem trem torej me čakamo na poročilo o user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image .

Goldfish, saj veš kaj otrokom pravijo - strah je votel, okrog ga pa nič ni. Ti vzam tablete in sproščeno na punkcijo. Bol ko si v krču, težje bo zraven prišel. Jaz sem opazila, da mi pomaga, če močno pritiskam z rokami na trebuh (tko gre namrč pri Rešu - skor vse vzamemo v svoje roke user posted image ). Verjetno ima pol bojno polje bolj blizu in pred sabo, brez ovinkov. Sicer pa, vsako je strah, pa vse gremo vedno znova za željenim rezultatom. Drži se!

Abra, jst sem pa za zeleno zasledila, da ni priporočljiva - pravtako zaradi možnosti splava. Še ene par se jih javi, pa boš ob župco user posted image .

Pija, nam pošlji piškote, pri nas gre to tko v romet, da jaz kar ne folgam tolk pečt.

Arneja, februar, februar user posted image user posted image user posted image . Ene parkrat še kak čvek udarmo tle gor pa bo. Jst razmišljam, da še največ gor dežuram kadar čakam, da se začne. Pol pa vedno manj. 

Daisy, kam greš to na lepše? Dej deli svojo srečo z nami? Mi se bomo kr doma svaljkali. V planu imamo silvesterski ognjemet na hiši in upam da ne bomo preveč škode naredil, ker zavarovana še ni (je zmanjkal).

Sulfinija, maš kakšen dober recept za glavno jed? Lani so moji bolj na suhi hrani preživeli, pa bi jih letos mal napitala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.12.2007 19:46:54   
DaisyE
Neeeee, ne grem na gorenjsko!!!! Bolj SV. Saj grem samo za čez Božič, ne boste se me tako hitro znebile. user posted image user posted image  Novo leto bomo kar doma pričakali. Vsaj zaenkrat je tak plan. Saj paše.

Za glavno jed pa mene tud zanima. Neki na rukoli bi. Za predjed sem se odločila kar za tiste jurčke s kozjo skuto in pršutom.

Dajčimajči bajto pa le pazite, ja. Da ne bo kaka raketa malo po krivem šla.

Čeprav, če dobro razmislim, se mi gorenjska zelo dopade. Tolk fajn gorenci govorijo. Pa Pehto majo... Pa sploh so fajn.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.12.2007 19:47:30 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.12.2007 19:51:23   
dajamaja
Se rukola tudi kuha al si na solato ciljala?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
20.12.2007 19:54:57   
Sulfinija
Dajamaja,kako glavno jd bi rada imela?Za božič ali novo lto ali silvestrovo?

Jaz pa vem recept za ocvrti sladold mjami,ga vendo ponudim za možev god joj kok so firbčni sploh svakinja,ki bi rada vedela recpt pa ji ga ne izdam,letos ga bo že tretjo leto jedla recepta pa še sedaj ne ve.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.12.2007 19:55:45   
sonček33
sulfinija - a mie ga tudi ne dobimo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......