|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
18.12.2007 23:01:05   
tejčica
Hali halo!

Najprej, da spet ne pozabim. A je katera že kupila tole igračo? Bi jo kupila za Vida, še prej pa bi rada slišala kakšno mnenje oz. izkušnje.

Jaz sem bila danes dopoldan Božičkova pomočnica in sem pridno nabavljala darila. Za koliko je denarnica lažja pa raje ne bi... Popoldan sem šla pa spet malo šolo pogledat in sedaj je pavza dobra dva tedna!!!user posted image
Kati, ma vaš mali je pa pojava na kubik.user posted image
Žabika, user posted image  slikice. Cukra oba, Hana in Lupus. Pa čestitke za Hanin 2. zobek.

Tinaaja, user posted image  za Brino, da se hitro pocajta.
Sibil, user posted image  avatar. Pa user posted image  za prst.

Pikca, luuuštkane slikice. user posted image

Pocka, super pogruntavščina tole.

Anja, dobro opravi pri zdravniku jutri.

Lejci, a pri vas je tudi pečica aktualna.user posted image  Vid jo naravnost obožuje. Je tako fino ko tika komandno ploščo in vse piska. Še bolj fino je pa glodat ročaj od pečice. No, ko se pa vratca odprejo, pa ni prav nič fino. Napisala sem ravno tako,  kot da mu pustim da visi na pečici ves čas. Se trudim ga stran dajat, ampak se zelo potrudi in poskuša čim večkrat kakšno ušpičit..

Jutri ima tašča rd, mi pa še brez darila. Ma ni da nima in smo čisto brez idej. Se bom najbrž kar zapeljala do fitnesa kamor hodi na telovadbo in plačala za januar. Sanja se mi ne kaj naj drugega.

Imam pa za jutri plan it še za kanarčka pogledat. Mora Božiče izpolnit svojo obljubo Taji. Ji bo pa pod dreveščkom pustil tudi tisto ta veliko vrečo igrač, ki sta jih ati in mami čez leto, zaradi neuboganja, v "smeti" vrgla. Pa zraven ji bo pustil pismo, da je atija in mamico treba ubogat, drugače igrač spet ne bo več.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.12.2007 23:04:31   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Kati mi imamo tudi danes hudo rdečo ritko, vsako previjanje je jokuser posted image  user posted image   Š čim mažete?????

Tudi naš Vid spada med rdečeriteže zadnje dni. Jaz mu mažem z Bepanthenom. Mu pomaga in je dobro dokler ne kaka, takrat pa v momentu čisto rdeča ritka. Kaka pa zadnje dni 3x na dan.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.12.2007 23:10:16   
thaiss
Bepanten ne pomaga, se tko dere ko ga umivam, se kar izmika z ritkouser posted image  Pa kremo od Mustele sem tudi kupla, ga namazala in sem mislila da ga bo razneslo od bolečine, sem ga takoj umila in namazala s hladilnim

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.12.2007 23:21:24   
tejčica
Ma bogi mali.user posted image  Če mu tudi hladilno ne bo pomagalo pojdi do P da ti na recept v lekarni zmešajo kremico za ritko. Moja nečakinja je imela prav krvavo ritko in ji je edino krema v lekarni zmešana pomagala. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.12.2007 23:32:01   
Encijan
Špela ima občasno rdečo ritko in doslej je še vedno (zelo hitro) pomagala krema Lasepton, ki sem jo zelo na tanko namazala kar čez lekarniško hladilno mazilo, po nasvetu patronažne. Je pa res, da nikoli ni bilo tako hudo, da bi jo bolelo.

Drugače vam spet ne sledimuser posted image user posted image , samo malo sem vas morala počekirat...

Špeli so se tele blage norice tako zavleke, da je kar joj prejoj, že celo večnost nisva bili zunaj. No, zdaj je končno mimo in jutri moram poklicat P, da se zmenimo glede cepljenja in pregleda pri 9 mesecih. Kužni naj ne bi bili več in gremo lahko med ljudi, čeprav se bomo zaradi Špele malo bolj nazaj držali, menda so otročki bolj dovzetni za viruse ipd. Vmes se je zunaj tako ohladilo, da sploh ne vem, kako jo obleči. Upam, da jo bom dovolj, bova pa začeli z zelo kratkim sprehodom v najtoplejšem delu dneva, samo še ne vem katerega. Moram malo vremensko počekirat.

L.p. Encijan

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
19.12.2007 0:08:22   
skačica
čer!

Sem šele nekaj minut nazaj dam prišla, ker sva s svakinjo skupaj ustvarjali grafikone za mojo diplomo- jaz sama jih namreč nikol ne bi spacala skupaj. In sva jih kar hitro naredili potem pa vse zbrisaliuser posted image , ker nisva shranili(očitno) in sva mogle jovo na novo. Jutri me čaka še mal nakladanja in razčlenjevanja, do petka bom fertik pa če ne vem kaj je.

Izo je poštimal in spat spravil mož in to brez vsakega problema,user posted image

pocka in draja- vnema je izpuhtela tako hitro kot je prišla tako da ne bo nič s pospravljanjem pri vaju. Kaj ko bi kar Žabikino Hano najeleuser posted image . Stoji zraven sesalca zelo suvereno, verjamem, da ga zna tud uporabljat.

Slikce so pa vse tko luštne, kati tale tvoj Žiga je pa res že pravi učenjak. Blagor tebi, verjetno bo genij v šoli.

tinaaja-user posted image user posted image user posted image  za tvojo Brino. Revica mala, sicer bo pa gotovo jutri že bolje.

pikca- lušten Jernej pa luštna Živa.user posted image

rdeča ritka- že trkam, ampak do sedaj je Iza še ni imela in upam, da je ne bo. Res vam ne znam kaj pametnega svetovat. Jaz vsakič, ko jo previjem, namažem njeno ritko z belim hlad. mazilom in ima res skoz lepo rit.

naomi- sicer sem sama tud farm., ampak kadar bi potrebovala znanje zase pa odpovem. Sicer pa itak ne delam v lekarni in sem malo iz forme( vse pozabila). Iza kašlja in se mi zdi kot da se ne bi mogla čisto odkašljat. Nekateri so mi svetovali Prospan(bršljan), farm. v lekarni pa me je prepričala naj ji kupim slezov sirup, ker pomaga pri izkašljevanju in še pomirja. Zdej pa ne vem al je pametno, da ji kašelj pomirim ali bi bilo bolje, da se ornk izkašlja in adijo. Sicer je danes že kar veliko boljše, ampak vseeno. Nasvet prosimuser posted image

Grem spat, jutri je nov dan.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
19.12.2007 7:39:28   
tinaaja
Po 13 urah spanja je gdc vstala user posted image Dalec od svoje forme je, ampak ze raziskuje... Razmisljam, ampak razen v bolnici tega ni mogla fasat user posted image Ker v shoppingu nismo bili, ostalo pa samo na sprehodih na zraku... gggggrrrrrrrr

Rdeca ritka
- hrastovo lubje prekuhas (kupis v lekarni) in umivas z njim. Kaj je se bila kalijev pergamanat (al neki tazga)...

Hana in Lupus user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
19.12.2007 7:46:53   
dskubin
Jutro! Sicer mi ni še uspelo odpret škur, ma upam, da je fajn za malo ven.

pojdi do P da ti na recept v lekarni zmešajo kremico za ritko.

Ti samo pokliči P, ti bo napisala recept. Pol pa pejd v lekarno v San Simonu, pa če ti ne bojo sami od sebe namešali, lepo prosi, če ti lahko (samo ne it h možu, k je tonto), ker dobiš eno lekarniško namešano krmico + bepanthen (to je oboje zastonj, dobiš 2 recepta, ker če ti pa napiše kar mešanico je pa za plačat user posted image ), pol pa moreš dat med previjanjem na prst malo ene in malo druge in malo in namazat. No, ma žena in sin sta dobre dušice in ti vse skupi zmešata. user posted image Bi moglo bit hitro boljše, to je edino pomagalo Dražu, je imel edinkrat vneto ritko že skor pri letu in pol, ko so mu trojke ven lezle.

Ne vem, če bom danes prišla do Izole, ker moremo ob 11.30 že jest kosilo - smo ta teden malo spremenili urnik, ker imamo ju3 dedka Mraza ob 16ih, takrat pa našedva oba spita user posted image , oz. tudi če se zbudita malo prej, ni šans, da ju sama porihtam, dam obema jest, pridem v KP in potem še s parkingba v center do ure user posted image . Tko da jima poskušam uturit svoj urnik. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
19.12.2007 7:56:27   
thaiss
user posted image

Kofi častim danes jazuser posted image  Sej ne da sem ga tko zlo potrebna, sam tudi brez ne bo šlo.
Matia je zaspal ob 21h, ob 00.30 pa je začel jokat pa stokat, nakar ugotovim da je ves polulan. Očitno sem pretiravala z kremo za ritko in je vse steklo ven, plenica pa suhauser posted image  Ni blo druzga kot ga previt, medtem se je zbudil in 1 uro jokaluser posted image  , nikakor ga nisem mogla potolažit.Po dolgi šetnji po spalnici je omagal in še spi... user posted image
Skačica user posted image  za diplomo

Tinaaja super da gre gospodični na bolje!!!user posted image user posted image user posted image
Bom kupla v lekarni hrastovo lubje, bom probala še to, če ne bo boljše pokličem P

dskubin jaz se tudi unega tontota v lekarni izogibam, žena in sin pa sta super.

Tko da jima poskušam uturit svoj urnik. user posted image

user posted image user posted image user posted image  avtoriteta

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
19.12.2007 8:13:16   
dskubin
user posted image user posted image user posted image avtoriteta

user posted image user posted image user posted image točno tole si mislita tudi onadva, pa še tole zraven user posted image . No, kukr hočeta, če ne bo reda, bomo zamudili Nonnota Invernota (to je na plakatih za prireditve v KP user posted image )

Aja, Diti je imela tudi ful vneto ritko na začetku, no, sej niti ni blo čudno, ker je bla skoz v dreku, ma res, cel ljubi dan, niti je nisi dobro previl, ona je vmes že 3x kakala user posted image , pa se nismo mogli nikakor znebit rdečine, poskusli vse živo medežij. In ji je tudi ta kremica pomagala, mi je bilo pol prav žal, da nisem prej poklicala P. Umila sem jo lahko z vodo in vatko, obrisat pa ni pustila (seveda, ko je pa imela živo rano bogica) in smo jo sušili kar s fenom user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
19.12.2007 8:23:26   
A-N-J-A
thaiss-hrastovo lubje je res zakon,samo jaz ga ne bi umivala ampak bi ga dala v to vodo sedet.Pa hiper mangan tud ful pomaga-spet ga daš not sedetuser posted image .

medenjaki-prosim za en super truper receptuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
19.12.2007 9:01:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

user posted image user posted image user posted image avtoriteta

user posted image user posted image user posted image točno tole si mislita tudi onadva, pa še tole zraven user posted image . No, kukr hočeta, če ne bo reda, bomo zamudili Nonnota Invernota (to je na plakatih za prireditve v KP user posted image )

dej mi povej kje in kdaj je v KP Nonno Invernouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
19.12.2007 9:02:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Kati mi imamo tudi danes hudo rdečo ritko, vsako previjanje je jokuser posted image  user posted image   Š čim mažete?????

Smo še v začetni fazi - okrog zadnjične odprtine. Začeli smo z bepanthenom, sedaj imam pasto di fisan (nimam pojma, kako se namaže) - če ne bo bolje, je baje praška pasta kul.
Sicer pa jaz sumim fiziološko - sem mu zadnje dni malo več nos čistila (ves rdeč je, čim ostane nekaj 10 minut pokakan)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
19.12.2007 9:06:04   
thaiss
bepanten ne pomaga, fissan itak uporabljam... bom ga namakala v hrastovo lubje pa še kej spackala zraven

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
19.12.2007 9:10:07   
dskubin
dej mi povej kje in kdaj je v KP Nonno Inverno

http://www.koper.si/povezava.aspx?pid=1907&id=547
Odpri si prireditve za december, mogoče najdeš še kaj, kar vaju zanima

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
19.12.2007 9:28:22   
thaiss
thx!!!

zdej pa šibava na sončka!!!!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
19.12.2007 9:45:11   
Lejci
Jutro!

Spet ena user posted image  noč, tolkrat se je zbudila, da sploh ne vem, če sem kaj spala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Lejci, a pri vas je tudi pečica aktualna.user posted image  Vid jo naravnost obožuje. Je tako fino ko tika komandno ploščo in vse piska. Še bolj fino je pa glodat ročaj od pečice. No, ko se pa vratca odprejo, pa ni prav nič fino. Napisala sem ravno tako,  kot da mu pustim da visi na pečici ves čas. Se trudim ga stran dajat, ampak se zelo potrudi in poskuša čim večkrat kakšno ušpičit..

Haha, enako! Sej js ji tut ne pustim tega delat, pa kaj češ. Najrajš iztakne tisto zaščito za šteker na štedilniku. Ko je kriza, ji dam stol tja, da ne more zraven. Ful se buni, ampak, sorry user posted image

Včeraj se je spravila glodat tist gumijast "štofeljc" na tleh, ki zaustavi vrata da ne butnejo. Fuj in fej!!!!!!! Pa ko sem že mislila, da sem vidla vse user posted image

Žabika, čestitke za zobek!!! Pa ta vaš kuža... res je carski user posted image  Naš ma pa Ines za mladička in tut hodi za njo, jo voha in premika kot pravega pasička, ko po 4 okoli njega skače. No, je previden, pa pazi, da ne stopi nanjo, ker je ful konj in bi jo sam zahodu user posted image  Najrajš ma pa njene roke, ko so od keksov in njen stol za hranjenje ter okolico, potem ko poje user posted image

Kati, ma super fotke!!! user posted image

Rdeče ritke - pri nas mamo pa spet gljivice, prekleto. Za vneto ritko pa tut js svetujem lekarniško mazilo.

Tinaaja, upam, da bo čimprej ozdravela!!!! Boga mala, kaj ji je tega treba user posted image . Tako smo mi pobrali virozo v čakalnici z bolanimi, ko smo morali tam viset, da se mala polula. Ne bi komentirala takih zadev, ekr mi pritisk preveč naraste pol.

končno je tudi nam uspelo postavit smrekico! Sicer je ful pijana - sem jo okraševala skupaj z Ines v eni roki, ampak... je pa user posted image

Kupili smo nov avtosedež! Priorifix blue mist, ki je bil zadnjič na www od baby centra v akciji. In danes pogledam tja gor, pa je še 1x cenejši, isti AS, da popuser posted image  Ampak Ines bo še nekaj časa v lupinici, se mi zdi mal premejhna...

Včeraj je pa naša raziskovalka padla na ustnico in ji je počla. Kri everywhere. Zdej je pa mal "našminkana"

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
19.12.2007 10:03:59   
Naomi
dobru jutro,
ja dobr se slis, da spis do 9h, sam kaj k smo bli od 4.40 do 5.20 okani velikani...za ponort...pa seveda prej ze zbujanja...mah...user posted image
...ob 10.45 mamo posvetovalnico, gremo po mere in pokazi kaj znas...ceprov nasa P lih ne dela nekih testov in vraga...bomo vidl kaj bo...upam pa, da se u vrecko polula 1,2,3...tko k se zna zbudit 1,2,3...
...sicer mi glava ne razonira lih najbolj...ampak...
...skacica...ce se Izi zadeva zboljsuje, pol ne dajej nicesar...glede na pisanje mislm, da ma ''mokr'' kaselj...ker ja slezov caj oz. sirup res pospesujeta izlocanje sluza...sam nej se vseen nebi pred 1 letom..ker arcnije so le arcnije...kaj pa bebival mazilo za po prsih...tut ful odpira in pol ful x scistis s pumpico pa je...probi to...
...ritke taksne in drgacne...ce so ze ranjene, pol ja...u lekarno po en zvarek...sej so punce dale mljon nasvetov...ce je pa sam rdecina pa susit pred nazaj plenico...kati..una krema je izboljsek praske paste...ker ima se ognjic notr...tko da...ti praska nau nardila nobene spremembe...edin, mozn, da Zigova ritka pac uno bolj sprejme...
...spet sem in the mood za wrajtanje...na veselje nekaterih in zalost drugih user posted image user posted image user posted image
...slikce so krasne...voscilnice se bolj ( matr ste pritkane)...sem bla pa zlo vesela k je Tasca objavla par fotk od tamladihdveh...Diti in Draža user posted image ...
...kaj se je umes dogajala, ko me ''ni'' bilo...spanje katastrofa...en zobek imamo vec...1zgL...motoricne sposobnosti so presle v plazenje..dvigovanje...ampak na vseh 4 pa ne bomo sli...kar se pa cirkuskih podvigov tice pa...papa, velik, velik...plesi plesi...ne ne uboga za 1x, ampak jasno da ne vedno...k cist zdresiran pa se ni...user posted image
...no in prisel bo tudi pri nas dan...ko bo spal...verjetno takrat, ko bo ze drugi u hisi in tako se bo nadaljevaloooooooooooo, nadaljevalooooooooooo in mama Naometa bo ZOMBETA user posted image
...badvej, ste vidle...mam reklamo za parduma dva zdej na TV...tiste k me se ne poznate....

no, pa lep dan...se javim l8r z merami...pupike..prpravte se user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
19.12.2007 10:04:57   
draja
Jutro vsem!

Da vam napišem,kako naš otrok spi, ko ga nič ne matra ponoči: spali od 21-ih do 9:15, vmes se je na hitro zbudila in pozizala ob 1:40 in 5:30, ob 7:20 se je čist zbudila (in tudi pokakala, kar pa sem ugotovila šele zjutrajuser posted image ), ampak se je lepo sama igrala v posteljici in čez kake pol urce lepo sama nazaj zaspala! Pridna, pridna, pridna pupika moja! Jaz sem bila pa že ob 2-eh čist naspana, ker ne vem kdaj sem nazadnje spala 2 uri v kosuuser posted image .

Ma tolk sem dobre volje, da sem se odločila, da danes skuham namesto vseh vas (čeprav sovražim kuhanje), pridem zlikat in posesat, pa še mulčke vam počuvam, da se mal odpočijeteuser posted image .

Tinaaja upam, da bo šlo Brini samo še na boljše!

Slikice vse super, vsi luštni!!!

Rdeče ritke nimamo izkušenj, želim pa vseem, da se hitro pozdravijo!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
19.12.2007 10:55:21   
skačica
jutro!

Tud mi smo spali dobro. Sicer je imela ob štirih napad kašlja(je kar bruhala, ker se ni mogla odkašljat) in se je čisto prebudila, ampak je okoli petih zaspala nazaj in sva spali do desetih. Men je na porodniški čedalje bolj fajn, vedno bolj uživam in mi je kar groza, da bo tega čez dobra 2 meseca konc.

No, včeraj ko sem bila pri svakinji sta se mojedva čist ok imela, le en kozarec sta v tem času razbila, Iza je počila ogledalo pred katerim se igra pa en list je utrgala ven iz albuma, kjer so njene fotkeuser posted image .

Zdele se pa igra s sesalcem. Je čist nora nanj.

Grem ji družbo delat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
19.12.2007 11:10:40   
Dajadada
Rdeče ritke napadajouser posted image . Naš tudi zadnej čase dobiva rdeče pikice in včasih rdečino čisto pri odprtini. Zaenkrat je bepanthen vse popravil.

Jaz sem bila včeraj na službeni novoletni fešti. Bilo je krneki, kar sem že vnaprej vedela, ampak sem šla zato, da se s šefom zmenim, da pridem delat prva dva meseca polovično. Še preden sem začela je on meni začel, da bo menjal sužbo, mu poteče mandat, pa ne bi bil več direktor. Je pa rekel, da bo podprl mene in da bi bilo fajn, če bi hotela prevzeti. Jaoooo, tole se ne sklapa z mojimi načrti o drugi bebici. No, ko je on končal, sem mu pa jaz povedala svojo zamisel o polovičnem delavniku za toliko časa, da pokurim 24 dni lanskega dopusta in seveda ni imel nič proti (saj sem vedela, da imam najboljšega šefa, samo tega ne sme vedetiuser posted image , ker včasih ga pa tudi preklinjamo na veliko).

Punce uživajte na sončku, bolančkani se pa hitro pocajtajte.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
19.12.2007 12:40:16   
erna14
dan

tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da hit mine tale skrlatinka,se dobr da si sla k dohtarju
draja-user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si se ti koncno naspala,saj sem vedla da bo tud za vas enkrat prisel dan ko boste lepo pancali.
skacica-user posted image user posted image  za diplomo
thaiss-bogi  matia,upam da se hitro rita pozdraviuser posted image user posted image user posted image

no jaz sem danes tok pridna zato nimam skor nic casa za rr,sem vas sam na eno oko prebrala,sem zlikala 5 strojev cunj,tamalcek moj je bil pa tok priden se je ves cas sam na tleh igral,res je bil pravi cukrcek,no vmes sva se jedla itak,zdaj pa srcek lepo pancka,mami pa ze dela goveje zrezke v omaki z kruhovimi cmoki.

pocka-joj sem bla kar razocarana z pico,je tok dobr zgledala,pa je bla fulllllll zancuser posted image user posted image

lp

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
19.12.2007 13:11:56   
tinaaja
Spet ena noč, tolkrat se je zbudila, da sploh ne vem, če sem kaj spala

lejci in ostale, ki spite z otroki skupaj .. me je mami poducila, da je problem v meni. Da imam jaz potrebo po spanju z otrokom in da B to cuti in zato pac tko reagira.. Da sem v bistvu jaz grozna, ker otroku ne dam v miru spat .. user posted image
vcasih se res vprasam, ce sem jaz s tega drevesa padla al sem posvojena user posted image user posted image user posted image

B je spala 2 uri!!! Podiramo rekorde user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
19.12.2007 13:49:47   
Pikca
lejci in ostale, ki spite z otroki skupaj .. me je mami poducila, da je problem v meni. Da imam jaz potrebo po spanju z otrokom in da B to cuti in zato pac tko reagira.. Da sem v bistvu jaz grozna, ker otroku ne dam v miru spat ..
aja? no nisem vedlauser posted image , jaz samo vem, da imam potrebo SPAT in ker tako (z otroki v tavelki postli) še največ spimo, pač spimo tako...

je pa v službi dedek Mraz Živi med drugim prinesel eno lepo posteljnino in smo ji rekli, da je bil to namig, da začne drugo leto spat v svoji postli (ki jo moramo še kupit - gremo v nabavo takoj po novem letu - verjetno pograd).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
19.12.2007 14:16:21   
cv105
ojlala

hvala za včerajšnje čestitke user posted image

sva od P .... 71 cm in 7850 g ... sta obe s sestro zatežili, da je na spodnji meji in da ga je treba pitat ... sem odločno, jasno in glasno povedala, da ga s hrano silila NE BOM ... da veliko poje (5x 200 ml dnevno) ... tega mi nista verjeli, je pa res ... in da je živ ko poper in očitno vse pokuri in meni osebno ne zgleda podhranjen, shiran al kaj podobnega ...

sicer pa kri OK, mu pa kuham golaž, ker je sestra rekla, da govedino pa rumenjak pa mora jest, zaradi hemoglobina ... no, padu bo golaž user posted image

bolančkani, pozdravite se, ostali se lepo imejte

zvečer grem na službeno večerjo ... le kako bo user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?