Lejci
|
Jutro! Spet ena noč, tolkrat se je zbudila, da sploh ne vem, če sem kaj spala IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Lejci, a pri vas je tudi pečica aktualna. Vid jo naravnost obožuje. Je tako fino ko tika komandno ploščo in vse piska. Še bolj fino je pa glodat ročaj od pečice. No, ko se pa vratca odprejo, pa ni prav nič fino. Napisala sem ravno tako, kot da mu pustim da visi na pečici ves čas. Se trudim ga stran dajat, ampak se zelo potrudi in poskuša čim večkrat kakšno ušpičit.. Haha, enako! Sej js ji tut ne pustim tega delat, pa kaj češ. Najrajš iztakne tisto zaščito za šteker na štedilniku. Ko je kriza, ji dam stol tja, da ne more zraven. Ful se buni, ampak, sorry Včeraj se je spravila glodat tist gumijast "štofeljc" na tleh, ki zaustavi vrata da ne butnejo. Fuj in fej!!!!!!! Pa ko sem že mislila, da sem vidla vse Žabika, čestitke za zobek!!! Pa ta vaš kuža... res je carski Naš ma pa Ines za mladička in tut hodi za njo, jo voha in premika kot pravega pasička, ko po 4 okoli njega skače. No, je previden, pa pazi, da ne stopi nanjo, ker je ful konj in bi jo sam zahodu Najrajš ma pa njene roke, ko so od keksov in njen stol za hranjenje ter okolico, potem ko poje Kati, ma super fotke!!! Rdeče ritke - pri nas mamo pa spet gljivice, prekleto. Za vneto ritko pa tut js svetujem lekarniško mazilo. Tinaaja, upam, da bo čimprej ozdravela!!!! Boga mala, kaj ji je tega treba . Tako smo mi pobrali virozo v čakalnici z bolanimi, ko smo morali tam viset, da se mala polula. Ne bi komentirala takih zadev, ekr mi pritisk preveč naraste pol. končno je tudi nam uspelo postavit smrekico! Sicer je ful pijana - sem jo okraševala skupaj z Ines v eni roki, ampak... je pa Kupili smo nov avtosedež! Priorifix blue mist, ki je bil zadnjič na www od baby centra v akciji. In danes pogledam tja gor, pa je še 1x cenejši, isti AS, da pop Ampak Ines bo še nekaj časa v lupinici, se mi zdi mal premejhna... Včeraj je pa naša raziskovalka padla na ustnico in ji je počla. Kri everywhere. Zdej je pa mal "našminkana"