Bauka
|
Pozdravljene, po 100 letih se še jaz oglašam-v enem kosu. Za punce, ki vodite sezname, stara sem 28 let, rodit imam namen v Ljubljani, sem 38 t/4d, +12 kg in 103 cm, PDP pa imate (30.12.) Pri nas se načeloma še nič ne dogaja, le tole otrdevanje me mal matra, pa z glavico mi buta čist dol, tako, da če ležim na boku s pokrčenimi nogami, čutim brce na stegnih... CTG sem imela v čet., ni bilo še nič, jutri grem spet. Mi je pa full čudno, da me gin. na zadnjem pregledu (dober teden nazaj) ni pogledala vaginalno, ker sedaj se itak več ne vidiva. V bistvu sem imela v tej nosečnosti vaginalni pregled samo 1. Sedaj imam do poroda CTG-je, pa za 29.12. mi je dala napotnico za amnio. Kar me najbolj skrbi je, kako bo moj sinček (2 leti) brez mene 3 dni, ko bom v porodnišnici in tudi kako bom jaz brez njega. V porodnišnico namreč bolje, da ne pride, ker potem ne bo hotel domov... V glavnem, VSE ČESTITKE DECEMBERKAM, ki ste že rodile, me, ki to še čakamo, pa se bomo potrudile, da to čim bolje opravimo. Lep pozdrav vsem, Bauka