Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 15:04:30
|
|
|
|
martinca
|
ayo, pa želim ti čim lažji porod. vidim da še zmeraj čakaš. pa nasploh za vse decemberčice držim pestke da bi bil porod čim hitrejši in lažji. eto ene par za srečo. mene še vse to čaka. pa saj bo že.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 15:14:35
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Ola!! Kako je kaj z Magi*, se nič ne oglasi? Jaz sem bla dans na pregledu in je vse ok. Sicer imam v urinu neki malega bakterij, pa naki glukoze-sem se prej s čokolado filala kr sem vedla da bom mela CTG . V glavnem dete raste imamo okol 2800-3100g. Naslednji pregled mam na rok, to je drug petek, če bom zdržala tko dolgo, sam mislim da ni panike in da ne bom prehitevala. Je pa fora, da mi trebuh nč več ne raste, redim se pa še kr. Zdej grem pa mojga zbudit, kr more v službo, se slišmo še pol kej. ČAo
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:31:56
|
|
|
|
lorch
|
Pozdravljene decembrke! Vidim, da se dogaja in postopoma odhajate po svoje sončke. Mi imamo nekaj težav s šravfanjem. Prdimo in sračkamo kar po tekočem traku . Je pa naša Tjaša od petka do danes pridobila 220 g. sem tako vesela, da vam ne morem opisat. sam me je neki v križu zagrablo, me boli bolj ko pa me je prej v celi nosečnosti. Je prav nerodno, ko hočem Tjašo dvignit iz zibke, pa še sebe komaj nosim. Jo pa po malem črviči preko celega dneva, pokakana je pri vsakem previjanju, ampak zvečer je pa ponavadi malo huje. Zato se je moj odločil, da gre nabavit tiste koroške vetrovne kapljice, ker se nama mala res smili. No, spet se oglaša. Čau!
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:39:21
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Lorch superca da si se oglasla in da Tjaša pridno pridobiva na kilaži !!! Kako kaj Magi*? Ayo dans pa res nism nič spekla, mogoče pa jutri, sigurno pa bom še kaj ta teden . Pri nas so vsi bol sladke sorte, tko da ni strahu da bi kaj ostalo in se pokvarlo. Pikica07 čestitke še tukaj Raho, sej počasi se bo to z živo Živo uredilo in bo prišla na svoj ritem, tko da boste imeli ponoči malo več mira. A ste vse šle v P, da ni nobene??????
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:43:33
|
|
|
|
Ayo
|
Hvala martinca za lepe zelje!! Una punca z magicnim porodom brez popadkov je bila prvorodka! Ja, fino bi blo, ce bi blo pri vseh tako. Je kar fino, ko se med decembrke oglasijo se druge RR-evke, ker nasa tema res pocasi zamira. Jaz sem si namesto pocivanja privoscila en kratek sprehod, saj prakticno sploh nisem zmatrana, ko pa sem ponoci spala 9 ur! Je pa fino mraz protosnil, brrrrrrr Jooooooooj kolk sem radovedna za naso Magi*!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:45:32
|
|
|
|
sade
|
pozdravljene še od mene tudi jaz sem med zadnjimi in ravno danes sem imela pregled ctg in vaginalno.... ctg ni zaznal popadkov in tudi odprta nisem nič, no saj imam čas do 31.12. ampak vseeno sem že malo nestrpna, ko berem kako rojevate po tekočem trajku. Jčestitke vsem novim mamicam in hiter porod vsem ki ste na poti v p- ali pa že tam. Tudi meni se ni trebuh še nič spustil... tako da rahlo že dvomim da bomo letos kaj rihtali, čeprav baje lahko to pride čez noč.... upam da res. Večjih problemov nimam - trkam, občasno otrdevanje trebuha in šikanje tam spodaj, kar pa je normalno... ja pa nervoza, ki jo seveda stresam na mojega dragega, čeprav se trudim čim manj , Naslednji ctg imam v ponedeljek in upam da bo kaj več pokazal. Pozdrav vsem čakajočim in čim manj problemov
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:48:06
|
|
|
|
Ayo
|
Sem pozabila: lorch, super je slisat kako vasi napredujejo! tejka, tebi pa tudi vedno pozabim povedat, da imas PDP na RD od mojga . Jaz sem vedno rekla, da bom sla sigurno cez PDP in da se bo rodil na njegov RD, sam pa moj pravi, da ne bi rad, ker tako bi bila festa samo 1x. Vcasih je zakompliciran tale moj gospod, huje kot me zenscine!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 16:53:29
|
|
|
|
Ayo
|
sade, ti imas res se cas, ceprav te razumem, da bolj se priblizuje, bolj smo nestrpne Tud moj je ze zivcen in me ne prenasa vec, skos sprasuje, kdaj bo, ce imam popadke in tko. Sej so bogi tud oni, se strinjam!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:07:40
|
|
|
|
sade
|
ja Ayo moj dragi je res v pričakovanju, verjetno ga je bolj strah kot mene, ki imamm že dosti tega trebuha, ki me vleče naprej in resnično pogrešam že seebe in svoje telo... ja vem da ne bo takoj ampak vseeno. Pa čakanje in pričakovanje mene tudi že počasi ubija, ja res nisem med najbolj potrpežljivimi. No res je tudi, da ko imam slab dan, sem jezna na cel svet in je težko z mano čeprav se trudim... recimo včeraj je bil tak dan. TEjka v nedeljo sem bila v S. Konjicah in ko sem se peljala skozi Loče sem se spomnila na tebe. Upam in želim ti da se boš oz. boste imeli lepo v teh naših koncih, meni je še danes toplo ko pomislim na te čase. No mogoče mi pa rata nekako prit nazaj. V glavnem dajmo še malo potrpet in pustimo našim čas da se odločijo in izberejo dan in luno in razporeditev planetov, ki jim bo najbolj odgovarjala v življenju. Mater sem zabluzila, grem na bok.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:25:27
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Magi* carta!!!!!! Taras 56cm in 4330G Čestitke za močnega fanta
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:26:33
|
|
|
|
Skyline
|
punceeeeeeee.... Magi* mi je sporočila, da je Zarji za rojstni dan na svet prišel TARAS, 56cm ter 4330 g ....ČESTITKEEEE!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:26:55
|
|
|
|
hokejistka
|
Ravnokar sem dobila sporočilo od Magi: Zarji za rojstni dan je na svet prišel Taras (56 cm, 4330 g). Magi čestitke za takšnega velikana . Smo vsi nestrpno čakali na tvojo novičko.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:27:31
|
|
|
|
Skyline
|
hehe hokejistka, očitno smo istočasno dobile SMS
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:27:40
|
|
|
|
hokejistka
|
No, to pa je bilo istočasno. Jaz pa piškotke pečem . Mnjami. Še 20 minutk.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:29:04
|
|
|
|
Skyline
|
...pa t*e*j*k*a tudi
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:33:26
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
sade a ti si tud od tuki?? SEj mogoč si že povedala sam sem ful sklerozna tko da ne zameri. Ayo sej tvoj ima po eni strani prav, zakaj bi bla enkrat fešta, če je lahko dvakrat. Mogoč bom pa jaz na njegov RD rodila . So pa res tud naši bogi k morjo čakat. In komi čakajo da bo kaj!! Ampak a ni že ful tečno s temi vampi okol lazit, jaz bi kr šla v P, glede na to da je mene moja mami rodila 14 dni prej imam tud jaz malo možnosti da rodim prej glede na to da je ta stvar mal v genih baje . Eh, jaz se kr neki tolažim da bo prej, sej vem da sm smotana že. Grem zdej ajde
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:35:18
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
JA punce to je pa res blo istočasno
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 17:43:18
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline ...pa t*e*j*k*a tudi ...jz tud. Je vsem RR-jem poslala!! FUL SEM VESELA ZANJO!! CESTITKE SE TUKAJ!!! Ja oni pa bojo imeli sedaj samo 1 festo, moram takoj mojmu povedat, da to ni nic takega. Mene je moja mama rodila 19 dni po PDP. In tudi jaz sem slisala, da je to v genih, sem bila skozi celo prepricana, da bom sla tudi sama cez. Jah, in se uresnicuje, nimas kaj. Jutri je nov dan!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 18:40:59
|
|
|
|
lana38
|
Magi*, čestitam za korenjaka Tarasa! To pa ste ujeli datum. Če bi načrtovali, vam verjetno ne bi uspelo, da imata oba otroka na isti dan RD. Zadnjič mi je sestra pri G povedala, da je ena pacientka rodila na isti datum, samo sta otroka narazen 4 leta in 2 minuti. To je tudi zanimivo. LP
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 19:38:58
|
|
|
|
trdozimc
|
UAAAU, BRAVO MAGI!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 20:20:02
|
|
|
|
Skaana
|
Magi* še tu čestitke, sem čutila na vodi, da bo to to, . Res bravo k rojstvu majcenega korenjaka. Pikolina, pa se je meni Aleksej zdel velik, pa je imel točno kilo manj . Taras, naj ti bo svet dobrotljiv .
|
|
RE: Decembrke - take II 18.12.2007 20:27:57
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Magi - čestitam! Pa ti je le uspelo, ko si se že bala da bo tvoj ostal v trebuhu . In ostale - kar uživajte te zadnje dni. Vso srečo vsem ko se bo akcija začela
|
|
RE: Decembrke - take II 19.12.2007 8:36:26
|
|
|
|
pikica*
|
Dobro jutro! Čestitke Magi* še tukaj !!! Jaz sem še kar doma. Čakam . Ampak si želim, da bi čakala še kak dan, ker je Zoja včeraj zbolela. Iz varstva je prišla z vročino nekaj čez 38C in jo imam danes kar doma. Očitno je res boga, ker še vedno spi. Tako danes ni šans, da gremo v P, ker res ne vem kam bi jo dala vso bolno. Še k pediatru se mi ne gre, da ne bi še jaz kaj pokasirala. No, iz nosa mi že teče. Včeraj zvečer sem bila prav žalostna, ker se mi zdi, da se je kar nekaj negativnih stvari nakopičilo nad našo glavo. In to naenkrat. Najprej izvem, da je umrl sosed (pa tak ful prijazen možakar), potem nama je crknil eden od avtomobilov in na servisu ne vedo kaj je z njim (pa ne rečem, da je neka stara kanta, ker v tem primeru bi še razumela ), tako da razmišljava o menjavi, potem je Zoja zbolela, zdaj pa še jaz šmrkam. Tako sem bila zvečer čisto sesuta. Uf, sem zamorila za dobro jutro . Saj ni tako hudo, oz. mora it na bolje. Glavno, da naš sine brca in da smo mu končno našli ime. Kot vse kaže, bo Zoja dobila bratca po imenu Lovro. Zdaj grem pa preverit, če naša cinci minci že kaže znake zbujanja.
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 19.12.2007 9:30:09
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Pikica* smola res! Res je pa tudi da je glavno da vaš fant veselo brca in da ima ime . Se mi zdi da bo od sedaj naprej na tej temi ful zatišje, kr so vse večje čveke odpeketale po svoje . Jaz grem zdej likat, morm novo likalno desko sprobat . Čao
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 19.12.2007 10:26:34
|
|
|
|
hokejistka
|
Dobro jutro! pikica to pa res ni lušno . Take slabe novice. Upam, da bo Zoja kmalu zdrava Zelo lepo ime sta izbrala. Je bil tudi med mojimi favoriti. Meni je pa spet nekaj slabo. Nimam mere pri hrani in vedno prenajem, potem mi pa obleži v želodcu in mi je slabo. Pa me nikakor ne izuči. Ampak, dokler se premika, se kar fino počutim. V načrtu imam dva dni počivanja, ker se nikakor ne sme zgodit, da me prime rodit danes oz. še hujše jutri, ko bom cel dan sama doma. Se še kasneje kaj oglasim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?