|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
19.12.2007 12:50:08   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Greste vse na 3D?

Jaz nisem niti razmišljala o tem. Sej je po svoje OK... sem meni na teh posnetkih delujejo kot eni vesoljčki..user posted image . Ma vem, mal sem čudna... ampak mi je malo škoda evrčkov, ker bi tudi jaz raje kupila kaj da user posted image  (no, vse tisto, česar nimam več zaradi malega terminatorjauser posted image user posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
19.12.2007 12:50:51   
TamaraJ

Ker je danes slikanje za 19 teden.user posted image  

Jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram tudi mojga prosituser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
19.12.2007 12:51:25   
Skye
No pol bom pa jaz 29.12.2007 dala v album slikce mojih dveh vesoljčkov v 3D izvedbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
19.12.2007 12:54:12   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Jaz sem se pa oločila za 3D iz preprostega razloga. To bo moja prva in zadnja nosečnost (glede na to da sta dvauser posted image ) in imeti svojega user posted image  na takšnem posnetku je zame nekaj enkratnega...spomin za večno zato mi tud ni škoda dati par evrčkov za to. Če bi mu kaj kupla za to....npr. kakšen kompletek, bi ga hitro prerasel, te slikce so pa za večnost user posted image user posted image user posted image  

Ja, sej po svoje je res. Samo meni to ne pomeni tako veliko, da bi se za to odločila. Sevada pa tiste, ki jim to veliko pomeni, itak! Morajo biti pa zanimive slikice dvojčkov na 3D in upam Skye, da nam jih boš pokazala, ko jih boš imela.user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
19.12.2007 12:57:05   
80kaja
nobena se sploh ne zmeni zame tukajuser posted image ...
no ja, vseeno...lep preostanek dneva.
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.12.2007 12:57:46   
TamaraJ
No, si me prehitela z odgovorom. Komaj čakamuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.12.2007 12:58:33   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja

nobena se sploh ne zmeni zame tukajuser posted image ...
kaja

???? Čaki, jaz marsikaj spregledam... Grem mal nazaj. kr tle počak kaja

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.12.2007 12:59:16   
Taula
moja prva in zadnja nosečnost

Zame upam da ni zadnja.user posted image

Meni je tudi user posted image  na 3d bilo videti kot vesoljček, ko sem šla na NS. Takrat obraz še ni bil izoblikovan. Ampak user posted image  vesoljček. Itak pa vem da imamo lepotičko, kot vedo vse mame.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.12.2007 12:59:54   
Taula
nobena se sploh ne zmeni zame tukaj ...
kaja

A sem kaj falila?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.12.2007 13:03:24   
TamaraJ
Hmmm, 80kaja... sem prebrala, da se ne počutiš nosečko? Počakaj še malo... Meni se je prva nosečnost začela poznati zelo pozno. Nisem imela znakov slabosti, sploh nisem imela nikakršnih znakov. Sam na forumu nisem bila in se mi je zato zdelo vse OK. Nisem niti razmišljala, da bi bilo kaj narobe. Tudi tebi ni treba...

Pesti bomo pa absolutno držale. Tako kot vedno ena za drugo. Nč batuser posted image . Seveda bomo mislile nate. Ampak jaz ponavadi bolj pozno pregledam vse, ki jih čaka dan D. Ob kateri uri pa imaš?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
19.12.2007 13:03:41   
sesil
kaja80, ???????????? ne štekam

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
19.12.2007 13:04:07   
Taula
jaz imam jutri GP in me sicer danes malo bolj živčki dajejo...predvsem iz razloga,ker se sploh ne počutim več noseča...edino trebušček in apetit...drugače pa NIČ posebnega..kot da se nič ne dogaja..kako to, saj sem že v 19.tednu
držte pesti zame jutri prosiiiimmmmm
pozdravček vsem so

Sem površna bralka danes. Sorry. user posted image
Jaz sem tudi v 19 tednu...joške ne bolijo, sramne kosti me manj bolijo kot prejšnji teden oz. bolijo če hodim, apetiti je prevelik.user posted image  , nožnica me manj špika. Čez dva meseca si boš želela, da te ne bo nič bolelo, tako da uživaj dokler traja.

Jutri bo pa itak vse ok. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.12.2007 13:14:31   
Skye
Kaja80 držim pesti za jutrišnji GPuser posted image user posted image user posted image user posted image
In nič ne skrbi...tud jaz se ne počutim ravno nosečo. Sploh za to ne, ker še ne čutim brcik. Edino kar me spominja na nosečnost je pridno rastoči buši in kguser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
19.12.2007 13:29:39   
TamaraJ

Jaz sem tudi v 19 tednu...

A ni tako, da imaš dopolnjenih 19 in si v 20 tednu? To je še bližje srediniuser posted image

Po tvojem tickerju sodeč mislim..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
19.12.2007 13:31:41   
narava
kaja, nic skrbet pa bat! glavo gor pa pozitiF tinking! user posted image

jest (bimbo!) sm sla pa vceraj gledat porode na Zone Reality in mi je (iskreno receno!) zelo zal, zelo zal, zelo zal! user posted image  moj Bog! jaz ne vem kaj in kako bom..

najprej je rojevala kao doma in to v vodi. in je naga lezala v tistem napihljivem otroskem bazencku. okoli nje moz, pa babica, pa se neki folk pa pol se tasca pride s psi. in ona tak lezi v tisti vodi in se seveda zvija od bolecin in se trudi dihat. pol pa nekoga poklice in pride starejsi sincek, cca. 4-5 let. in kao, naj bi tudi on gledal. mislim ej. ok, nism mogla vec gledat, pa mal preklopim. pa se spet vrnem in vidim, da si je premislila in bo rodila klece na vseh stirih na normalni postelji. in tako se vsi lepo premaknejo na posteljo v spalnico kjer se uboga ful matra in trudi, diha in potiska, kleci, ej prav stegna so se ji tresla od bolecine pri iztisku. ok, razumem. porod boli. ampak, ko pa sem malega sincka vidla, da je bil zraven in vse gledal, ampak cisto vse. in ni izgledalo kot, da bi ful uzival. mislim, pa je to res potrebno, da tudi otrok gleda tvojo zelo hudo bolecino in ti seveda ne more pomagat? on vidi samo mamo, ki zelo trpi, sam pa ji ne more nic naredit, da bi ji bolecino ublazil. je to ok??? meni se zdi, da otrok NE sodi k tistemu prizoru. pa sem mogoce zaradi tega nestrpna, konzervativna in podobno. tudi ostalega folka razen babice in mojega hani banija ne bi hotela imeti zraven.. ne vem. sori k sm zamorila temo pa k sm ful dolgo napisala, sam mi tisti mali ne gre iz glave..si predstavljam mojo malo necakinjo, da bi ona gledala kako njena mami rojeva..a-a. tak prizor je se za odrasle vcasih hudo pretresljiv (pa razumejo kaj se dogaja), kaj sele za otroka k mu ni glih najbolj jasn?? ne vem. moje mnenje.

no, lp vsem.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.12.2007 13:37:53   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: narava

mislim, pa je to res potrebno, da tudi otrok gleda tvojo zelo hudo bolecino in ti seveda ne more pomagat? on vidi samo mamo, ki zelo trpi, sam pa ji ne more nic naredit, da bi ji bolecino ublazil. je to ok??? meni se zdi, da otrok NE sodi k tistemu prizoru.

Se podpišem. Včasih še imajo odrasli možje problem biti zraven in vse to brez problemov spremljati, brez da bi lahko kako pomagali, kaj šele majhni otroci, ki niti ne razumejo prav zakaj mora mamica tako trpeti.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.12.2007 13:38:38   
narava
sm pozabla zazelet spelini vse najboljs na pregledu pa povedat, da se tudi meni trebuh ze pocasi oblikuje. ko sem normalno oblecena se ze opaziuser posted image  ko pa dam bundo gor, pa nicuser posted image  pol pa pridem na poln bus in se mi neki mladec pokne na sedez, kjer pise "rezervirano za NOSECNICE in mamice z otroki" in jaz lepo stojim zraven (moj zelodec pa veselo gor-dol user posted image ) on pa uzivasko sedi user posted image  pa kako naj mu recem, cuj mali sem noseca, dej da se jest vsedem, ce pa se mi se ne vidi skozi bundo?? ehh.. tecka user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.12.2007 13:39:56   
Skye

pa kako naj mu recem, cuj mali sem noseca, dej da se jest vsedem, ce pa se mi se ne vidi skozi bundo?? ehh.. tecka user posted image

Ja bundo dol vreči, pa mu trebuh pod nos pomolitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.12.2007 13:40:47   
TamaraJ
To je zihr spet ameriška sick fora!! Meni se tudi ne zdi, da bi bil otrok zraven. Pa tašča, pa ...  Samo babico, mojega možeka in dohtarja bi prenesla. Čeprav je pa res, da ko sem prvič rojevala se niti približno ne spomnim, kdo je bil noter. Lahko bi mi cel klas študentov medicine pripeljali not in nebi vedela... Upam, da se mi to NE zgodiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.12.2007 13:41:59   
TamaraJ

pa kako naj mu recem, cuj mali sem noseca, dej da se jest vsedem, ce pa se mi se ne vidi skozi bundo?? ehh.. tecka user posted image

Ja bundo dol vreči, pa mu trebuh pod nos pomolitiuser posted image user posted image user posted image

Jap, tako ja!user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.12.2007 13:43:43   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Jap, tako ja!user posted image

pozabila napisati "PONOSNO" pomoliti user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.12.2007 13:46:08   
Skye
Punce eno vprašanje...kdaj se začejo pojavljati prve strije?
Me zanima, ker želim vedeti, ali me bodo obiskale ali neuser posted image
(čeprav upam da je moja koža prožna kot čigumi)user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.12.2007 13:50:06   
TamaraJ
Enim čist na začetku, enim čist na koncu, enim vmes in enim na srečo nikoliuser posted image . Jaz sem na srečo med zadnjimi. Čeprav sem za darilo dobila že dve kremi proti strijam kljub temu, da poudarjam, da jih nimamuser posted image . No, po novem letu odprem trgovino s kremami (ker bo zihr še katera v darilihuser posted image )user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.12.2007 13:51:51   
Skye
Torej skoraj vse do konca ne bom vedela ali jih bom fasala ali neuser posted image
No mažem se že tko na veliko...čeprav pravijo da kaj dosti ne pomaga, ker je vse bolj odvisno od elastičnosti kože.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.12.2007 14:00:10   
aria81
Čau. Še malo jaz da sem vam javim. Na obali imamo tak lep sonček pa še burja je nehala pihat.

Vglavnem, danes sem se naročila na 3D ultrazvok v Postojni pri Merlotu. Cena ja 62 EUR naročena pa sem 18.1.2008. Ni mi pa jasno zakaj nekateri računajo 50 eur on pa 62 eur. Boooooo?!?

Narava, kdaj so ti porodi na Zone Reality? Malček me mika da bi gledala, čeprav vem da nimam ravno želodca za to.

Včeraj sva šla z dragim malo po trgovinam pokukat cene opreme za dojenčka. Sva zračunala da bova samo za posteljico, previjalno mizico in voziček porabila okoli 1.100 EUR. Kje je še ostalo??? Še dobro da dobiva Božičnico user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki imate ta teden preglede.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!