narava
|
kaja, nic skrbet pa bat! glavo gor pa pozitiF tinking! jest (bimbo!) sm sla pa vceraj gledat porode na Zone Reality in mi je (iskreno receno!) zelo zal, zelo zal, zelo zal! moj Bog! jaz ne vem kaj in kako bom.. najprej je rojevala kao doma in to v vodi. in je naga lezala v tistem napihljivem otroskem bazencku. okoli nje moz, pa babica, pa se neki folk pa pol se tasca pride s psi. in ona tak lezi v tisti vodi in se seveda zvija od bolecin in se trudi dihat. pol pa nekoga poklice in pride starejsi sincek, cca. 4-5 let. in kao, naj bi tudi on gledal. mislim ej. ok, nism mogla vec gledat, pa mal preklopim. pa se spet vrnem in vidim, da si je premislila in bo rodila klece na vseh stirih na normalni postelji. in tako se vsi lepo premaknejo na posteljo v spalnico kjer se uboga ful matra in trudi, diha in potiska, kleci, ej prav stegna so se ji tresla od bolecine pri iztisku. ok, razumem. porod boli. ampak, ko pa sem malega sincka vidla, da je bil zraven in vse gledal, ampak cisto vse. in ni izgledalo kot, da bi ful uzival. mislim, pa je to res potrebno, da tudi otrok gleda tvojo zelo hudo bolecino in ti seveda ne more pomagat? on vidi samo mamo, ki zelo trpi, sam pa ji ne more nic naredit, da bi ji bolecino ublazil. je to ok??? meni se zdi, da otrok NE sodi k tistemu prizoru. pa sem mogoce zaradi tega nestrpna, konzervativna in podobno. tudi ostalega folka razen babice in mojega hani banija ne bi hotela imeti zraven.. ne vem. sori k sm zamorila temo pa k sm ful dolgo napisala, sam mi tisti mali ne gre iz glave..si predstavljam mojo malo necakinjo, da bi ona gledala kako njena mami rojeva..a-a. tak prizor je se za odrasle vcasih hudo pretresljiv (pa razumejo kaj se dogaja), kaj sele za otroka k mu ni glih najbolj jasn?? ne vem. moje mnenje. no, lp vsem.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|