Katina
|
Daaaaaaaaaaaaaaan, kavo ste verjetno že spile, rogljiček že popapcale, tako, da mi ostane le da vam voščim lep dan - no, danes je pri nas sonček , tako, da lep dan ne more uiti. zalazoya ne razumem zakaj si za tirologa plačala 130€, jaz sem šla z napotnico na Njegoševo v LJ na nuklearno, kjer imajo res dobro organizirano in vsak torek delajo preiskave. Prideš zjutraj in po vrsti sprejemajo paciente. Najprej greš k zdravniku, nato ti vbrizgajo radioaktivni jod, da greš nato na UZ ščitnice in če je treba še na punkcijo. Tako, da je res škoda, da si šla samoplačniško. Tukaj sva vsaj dve, ki imava težave s ščitnico in če kaj rabiš, vprašaj. Glavoboli pri meni večna tema, ki jih v tem trenutku na srečo ni. Zanimivo je, da sedaj v trajajo 3 dni, večinoma so "le" srednje intenzivni. ker se ne upam jest mojih konjskih tablet le stisnem zobe. Navadno pa meni prav nič ne pomaga, tako da ste srečke tiste, ki si lahko pomagate s C vitaminom in pitjem. špelin@ ti pošiljam za sabo eno , bolj tko za hec, ker vem, da bo vse OK. Vzemi to kot en izlet s svojim , ko ima ravno dopust. Tisto o testeninah bom pa skušala preskočit, da se ne nelezem. S čim si si pa ti pomagala pri dojenju,če ti blazina ni prišla prav? Pa bravo za rahlo premikanje , a ni to krasno, ko čutiš svojega . Martina25, bravo za uspešen GP. Prepričana sem, da boš na 3D uživala. Jaz se zaenkrat nisem odločila, mogoče si pa premislim.
|