|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
19.12.2007 8:47:31   
Estrella*
Pa še eno vprašanje: ali ima katera izkušnjo z menjavo nicka? Sem pisala na info@ringaraja.net, na še en naslov??? in kar na zs naši moderatorki Eviii, pa žal nobenega odgovora! Čakam že vsaj mesec dni in nič. Je še katera druga pot???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.12.2007 8:54:47   
Anonimen
pomoc@ringaraja.net  tukaj piši, pa povej nov nick. Če bo razpoložljiv, te obvestijo po mailu. Isto, če ni razpoložljiv. So ažurni na tem mailu.

Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.12.2007 9:10:08   
TamaraJ
Ej punce, zdaj pa lahko počasi kakšne slikice trebuščkov gor pripopamo. Nekatere smo to že naredile (in moramo kmalu spetuser posted image ), ene trebuščke pa še firbčno pričakujemuser posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.12.2007 9:10:41   
Katina
Daaaaaaaaaaaaaaan, kavo ste verjetno že spile, rogljiček že popapcale, tako, da mi ostane le da vam voščim lep dan - no, danes je pri nas sonček user posted image , tako, da lep dan ne more uiti.

zalazoya ne razumem zakaj si za tirologa plačala 130€, jaz sem šla z napotnico na Njegoševo v LJ na nuklearno, kjer imajo res dobro organizirano in vsak torek delajo preiskave. Prideš zjutraj in po vrsti sprejemajo paciente. Najprej greš k zdravniku, nato ti vbrizgajo radioaktivni jod, da greš nato na UZ ščitnice in če je treba še na punkcijo. Tako, da je res škoda, da si šla samoplačniško. Tukaj sva vsaj dve, ki imava težave s ščitnico in če kaj rabiš, vprašaj.

Glavoboli pri meni večna tema, ki jih v tem trenutku na srečo ni. Zanimivo je, da sedaj v user posted image trajajo 3 dni, večinoma so "le" srednje intenzivni. ker se ne upam jest mojih konjskih tablet le stisnem zobe. Navadno pa meni prav nič ne pomaga, tako da ste srečke tiste, ki si lahko pomagate s C vitaminom in pitjem.

špelin@ ti pošiljam za sabo eno user posted image , bolj tko za hec, ker vem, da bo vse OK. Vzemi to kot en izlet s svojim user posted image , ko ima ravno dopust. Tisto o testeninah bom pa skušala preskočit, da se ne nelezem. S čim si si pa ti pomagala pri dojenju,če ti blazina ni prišla prav? Pa bravo za rahlo premikanje user posted image , a ni to krasno, ko čutiš svojega user posted image .

Martina25, bravo za uspešen GP. Prepričana sem, da boš na 3D uživala. Jaz se zaenkrat nisem odločila, mogoče si pa premislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
19.12.2007 9:32:52   
špelin@
Katina in teodoral, hvala obema user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
S čim si si pa ti pomagala pri dojenju,če ti blazina ni prišla prav?

Najprej sem dojila tako, da sem otročka dala na klasično blazino (povšter) in ga v takem položaju pristavila, veliko tudi leže.
Potem je bila pa pika tako velika, da nisem potrebovala pri dojenju nobene druge opore kot samo naročje, z ritko mi je slonela na nogah - komolec sem si podložila z navadno okrasno blazino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
19.12.2007 9:41:18   
Pepita
Evo še mene, ki res redko kaj napišem. Saj berem redno samo pisanje mi pa ne gre od rok.
Včeraj sem imela pregled in je vse OK, user posted image raste normalno glede na tedne nosečnosti. Imela sem tudi UZ, kjer se je vse super videlo, tudi spol, samo ga tukaj ne bom izdala. Moram pa reči, da pri meni tisto o hitrejšem in počasnejšem utripu, ki pokaže spol,  drži user posted image Sem pa skoz imela pravi občutek.

Zredila sem se do zdaj (21. teden) 3,5 kg in hvalabogu nimam nobene manije po kakšni vrst hrane. Je pa res, da ko sem lačna moram jest takoj, ker drugače se mi kar dviguje.
In končno se mi trebušček pozna, tako da hodim sedaj naokoli ko našopirjen pav in ga razkazujem user posted image .

PDP ostaja 5.5. in ne 12.5. kot je določila na nuhalni.

Aja, pa voziček sva že kupila. Sva se zaljubila na prvi pogled v Quinnyja Speedyja, pa je sedaj v BC v akciji. Imava pa samo športni del, košaro bom kupila rabljeno.

Tako bom poskusila bolj redno pisati.

Lep sončen in zasnežen dan vsem.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
19.12.2007 9:43:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita
Včeraj sem imela pregled in je vse OK, user posted image raste normalno glede na tedne nosečnosti. Imela sem tudi UZ, kjer se je vse super videlo, tudi spol, samo ga tukaj ne bom izdala. Moram pa reči, da pri meni tisto o hitrejšem in počasnejšem utripu, ki pokaže spol,  drži user posted image Sem pa skoz imela pravi občutek.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.12.2007 10:18:00   
TamaraJ
Čestitke pepita za pregled in seveda lepo rastočega user posted image . No, zdej nam pa hitro zaupaj utripuser posted image user posted image  user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.12.2007 10:18:17   
80kaja
dan majske mačke.... sonček in ohinsploh fajn vreme...vpliva tudi na vaše razpoloženje?
jaz imam jutri GP in me sicer danes malo bolj živčki dajejo...predvsem iz razloga,ker se sploh ne počutim več noseča...edino trebušček in apetit...drugače pa NIČ posebnega..kot da se nič ne dogaja..kako to, saj sem že v 19.tednuuser posted image
držte pesti zame jutri prosiiiimmmmm
pozdravček vsem souser posted image
kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.12.2007 10:20:45   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
Pa še to; kako to , da si se tak zgodaj naročila na 3D?

Tako hitro, ker pozneje baje več ne more ujeti celega user posted image  na ekran, ampak sam po delih (glavica, rokice, nogice). Pa še dva sta in je kasneje zato tudi vidljivost slabša.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes imam pregled v kolposkopski ambulanti, držite pesti, da je stanje ok in da celice niso podivjale

Držiiiiiiim pesssstiiiiiiiiiiiiiii...drži se punca...bomo mislili nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.12.2007 10:22:21   
Naty*
Jutro vsem! Sam na hitro vas pozdravim, ker nimam trenutno nobene volje in energije za pisanje. Namreč kljub Donatu in kefirju in vsem mogočem mam zdele za sabo eno prav neprijetno izkušnjo na wc-ju in mi je kr slabo user posted image ...madona me je včasih kr strah, da bo dojenček ven padu. A ma katera še kak dober recept za urejanje prebave? Ker tole je pa res grozljivka. Grem kr ležat user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.12.2007 10:23:20   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Bravo pepita ...kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.12.2007 10:29:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro vsem! Sam na hitro vas pozdravim, ker nimam trenutno nobene volje in energije za pisanje. Namreč kljub Donatu in kefirju in vsem mogočem mam zdele za sabo eno prav neprijetno izkušnjo na wc-ju in mi je kr slabo user posted image ...madona me je včasih kr strah, da bo dojenček ven padu. A ma katera še kak dober recept za urejanje prebave? Ker tole je pa res grozljivka. Grem kr ležat user posted image ...

Naty*, spij res VELIKO Donata!!! Če se meni "zaštopa" za 3 dni, spijem v enem večeru dva litra in prihodnje jutro kakam, da školjka komaj nese user posted image

Drugače sem pa jaz v prvi nosečnosti dobila Portalak sirup, ki je en user posted image  pomagal. Poskušala sem vse: od lanenega semena, probiotićnih jogurtov, enormnih količin kivija,... user posted image  Drugega učinka, kot da mi je bilo slabo, ni bilo user posted image  Pomagal je res edino Donat - ampak občasno v res velikih količinah, mogoče celo pogret. Težko se je siliti, ampak ko vidiš učinek, se splača potruditi user posted image

Ne želim ti moje izkušnje iz prve nosečnosti, ko sem zaradi napenjanja na WC-ju zakrvavela in pristala med rizičnimi nosečnicami v Lj porodnišnici user posted image

Drži se user posted image

Skye, hvala za pestke user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.12.2007 10:32:41   
mali pingo
Ojla!

Se še jaz malo pofočkam. Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, špelin@ srečno (ampak tole s knjižico je pa res user posted image ).

V službi se je malo umirilo, tako da vas spet berem. V ponedeljek sem bila v Avstriji. Moram rečt, da nisem našla nič pretresljivega. Ene kavbojke (to sem si sicer tudi najbolj želela), pa tri zgornje dele, ki pa bodo šele spomladi prišli v uporabo (kratek rokav). Gledala sem vozičke, pa od tistih, ki naju zanimajo (Mutsy in Hauck I'coo) ni bilo nič oz. je bila taka cena kot pri nas ali pa še dražje (s tem, da pri nas dobiš še kak popust pa je še malo ceneje). Sem pa kupila Baby Sounds user posted image  (30 EUR) in včeraj nekaj poskušala pa mi še ni uspelo najti utripa, sem pa slišala premikanje in brce, ki sem jih hkrati tudi čutila. No brce zaenkrat čutim kot neke frce (kot je ena poimenovala) oz. kot bi počil balonček, jih pa čutim kar nekajkrat v dnevu in mi je prav fino.
Počutim se super edino zvečer, ko se uležem (na hrbet) me križ boli za znoret, pa včasih me ful trebuh zaboli (pod popkom), če naredim kakšen hiter gib. Jutri imam pregled, pa bom vprašala, kaj to pomeni. Sicer pa vadim najbolj žalosten pogled na svetu user posted image , ker bo treba na tehtnico stopit in bo po moje user posted image .

Toliko zaenkrat, zdaj pa moram spet malo delat. Se še kaj javim.

Srečno vsem, pa veliko dobre volje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
19.12.2007 10:43:35   
mali pingo
No sem videla, da sem bila počasna.

Ja tole s prebavo je res user posted image . Tudi mene občasno zvije (prve tri mesece je bilo pa za znoret), kljub rednemu pitju Donata, Ego jogurtu ipd. Meni sicer pomagajo tudi suhe slive, včasih jih zvečer namočim v vodo in zjutraj vodo popijem, slive pa pojem. Pa laneno seme v jogurtu ali čem podobnem tudi pomaga (če ne drugega malo omehča zadevo, ker vsebuje eno tako sluz). Bom hvaležna še za kak recept. Je pa res, da ko je kriza včasih ne pomaga nič, pa še na kg se mi takoj pozna (pa tudi dol ne grejo potem). Sem se pa malo ustrašila špelin@, nisem vedela, da je napenjanje lahko tako nevarnouser posted image .

Lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
19.12.2007 10:57:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mali pingo
Sem se pa malo ustrašila špelin@, nisem vedela, da je napenjanje lahko tako nevarnouser posted image .

Nisem hotela nikogar prestrašiti user posted image  Samo sama se zdaj zavedam, kako zna biti resno (ko npr. teden dni ne kakaš, potem pa se napenjaš, da te vse boli, ker kakaš trdo), zato naredite VSE, kar je možno, čeprav skrajno ostudno, da si uredite prebavo. Pa magari za nekaj dni iz prehrane striktno izločite kruh, slane prigrizke, čokolado,...

Zdaj grem, se javim po pregledu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
19.12.2007 11:19:57   
Naty*
špelin@ hvala lepa za nasvet....ja maš čist prav. V teoriji tud js vem, da bi mogla dat ven določene jedi, ampak v praksi je pa to tooolk težko! Če ne jem kruha se sploh ne najem (no ja se vid tud na tehtnici). Donat grem pa zdele pogret pa spit pa mi je čist vseen če bom bruhala. Sam da mine. Sem pa že slišala za take primere, kot se je teb zgodil v prvi nosečnosti. Še dobr, da se je dobro končalo...
No velik sreče na GP user posted image !

Skye verjetno je pri dvojčkih res drugače, pri enoplodnih nosečnostih pa 3D najbolj priporočajo nekak pri 26. ali 27. tednih, ker je takrat dojenček že čist tak kot je treba in se zato najboljš vidi, tud če ne cel. Najboljš je videt obrazek, ker ma že čist prave poteze user posted image ....če katera še ni videla, majo na spletni strani postojnske porodnišnice posnetek 3D pregleda.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
19.12.2007 11:24:14   
Skye
Naty saj jaz bom šla še 1x na 3D tam nekje pri 24 tednu. Ampak zdaj me bolj firbec matra zaradi spola, no pa tud cel portret ni slabuser posted image

Uh prebava......sicer se mi je zdaj tako porihtala, da grem skoraj vsak dan...ampak vam povem...muke so pa kljub temu. Sploh več ne vem kaj je mehko b*****user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.12.2007 12:08:32   
Estrella*
Se strinjam s Tamaro in sem dala novi slikici bušija v album. Geslo je sanke
Da se boste malo potolažile glede velikosti in še dodatne blazinice se nazorno opazijouser posted image
Oblika trebuha pa se mi tako spreminja. Že prav deformiran je postal. Sprašujem se kakšen bo pri 35 tednu, ker sem že pri 18 kot balon?user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.12.2007 12:16:38   
Skye
Teodoral lep buši user posted image user posted image user posted image  Moj pa sploh ni tko lepo okrogel, ampak je bolj ovalne oblikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.12.2007 12:19:48   
Naty*
teodoral sej je pa čist luštkan nosečniški buši user posted image ! Zakaj pa deformiran? Ah dej no...Sicer pa pravijo, da je v drugi al pa tretji nosečnosti zmeri večji, kot v prviuser posted image .

Skye ja tud js ne vem več kako zgleda it normalno na wc...pa zdele bi za pred računalnik rabla tisto blazinico - krofek, ki jo majo nosečnice po porodu. Pol veš da je kriza user posted image .

Js sm bla pa skoz sigurna, da bom šla na 3D, zdej pa že ne vem. Sej se splača dat tistih 50 EUR, tud za otroka more bit zanimivo, ko zraste pa vidi na cd-ju kak je bil v trebuhu user posted image . Po drugi strani bi pa verjetno tistih 50 EUR bolj prav prišlo, da bi kej za dojenčka kupila. Eh sej ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.12.2007 12:26:11   
sesil
Naty, tudi mene muči zaprtje. prav danes sem se filala z lanenim semenom in jogortom, baje pa zraven še veliko pit. če to ne učinkuje, bom pa kakšno drugo varjanto probala.
teodoral, imaš pa že lep buši. jaz še vedno zelo zaostajam, čeprav se mi je kar naredil. ampak proti tvojemu je moj mini, mini.user posted image
na 3d pa jaz ne grem, raje kupim kaj za user posted image .se mi zdi malo brezveze, itak ga vedno vidim na pregledih. res da ni lih 3D, ma do maja bom pa že počakala. sem pa gledala na kolendarju kdaj so lune, pa okoli nojega datuma je samo polovična. upam da se ne zavleče v junij.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.12.2007 12:26:55   
TamaraJ
Bravo teodoral user posted image user posted image user posted image . Res imaš lep trebušček!!  Pa niti malo ne izgleda deformiran. Čakte pol, ko se bodo sončki pretegovali user posted image . In ja, ponavadi je v drugi nosečnosti večji. Vsaj pri meni to drži. Takega kot imam zdaj v 17 t (no, začenja se 18) sem imela pri Timiju v petem nekje. Pa bolj proti koncu petega meseca. Ne vem, zakaj je Taula dala slikco doluser posted image user posted image , pa tako lep trebuščekuser posted image

Še katera??user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.12.2007 12:31:07   
Taula
Ne vem, zakaj je Taula dala slikco dol , pa tako lep trebušček

Ker je danes slikanje za 19 teden.user posted image

Teodoral...lep user posted image  buši je.user posted image user posted image

Čestitke vsem za preglede, Špelin@ user posted image za danes,

Greste vse na 3D? Jaz sem bila skoz navdušena, sedaj pa razmišljam da raje teh 50 evrov porabim drugače...kupim kaj user posted image . user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.12.2007 12:45:35   
Skye
Jaz sem se pa oločila za 3D iz preprostega razloga. To bo moja prva in zadnja nosečnost (glede na to da sta dvauser posted image ) in imeti svojega user posted image  na takšnem posnetku je zame nekaj enkratnega...spomin za večno zato mi tud ni škoda dati par evrčkov za to. Če bi mu kaj kupla za to....npr. kakšen kompletek, bi ga hitro prerasel, te slikce so pa za večnost user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Matevž, Jaka ali Aljaž?
mel79

Matevž (23%)

Jaka (37%)

Aljaž (40%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!