Lejci
|
Jutro! Mislm, da je dons eden tistih dni, ko je Ines podrla rekord (al pa bla zelo blizu) v zbujanju in uspavanju na joški. Ne vem, kdaj so me nazadnje tok bolele Seveda ona se odlično počuti in že rihta svoje dojenčke. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i fant spi na trebuhu, glavo ima zarito v prednjo stranico in me čudi, kako sploh lahko diha . UPAM, da dejstvo, da zna spati tako na hrbti kot na boku in trebuhu, končno prinese noči brez bujenja... upam, da res !!! Draja meni tut to ni všeč, ker tekoj, ko se samo malo napol prebudi, je že na vseh 4 in gre plezat po postli. Pol jo je pa treba nazaj uspavat... sama nikol ne zaspi. Voščilnice - pohvale vsem pridnim, berem vas, gledam fotke in res Pri nas so letos na vrsti kupljene. Ne gre drugače. Anja, upam, da je to samo obdobje, slabo vreme, luna.... Pri nas tudi pridejo taki dnevi, ko se men skor strga, ko se je ne morem "znebit" iz rok, bog ne daj, da se vsedem za pc, to je alarm, prileti kmeni, spleta in tuuuuli, dokler ne grem zraven nje sedet in jo gledat, kako se igra. Pa upam, da bo z roko vse ok, da je samo kakšna vez nategnjena ali kaj podobnega in ni nič resnega. Padci - uf.... tega je pri nas trenutno veliiiikooo, pač tako je, ko začnejo mali raziskovat. Ob par situacijah je pa še meni kar kri zledenela: - je šla do pečice, se prijela za ročaj in plesala - da se je odpirala in zapirala, nič ni pomagalo, noben "bum bo", kar ponavadi pali na postli, dokler se enkrat zadeva ni odprla. K sreči je padla samo na rit in se niti ni tolk kresnila po glavi z vrati od pečice. - skoraj ista situacija s stolom, s tem, da je padla na hrbet, stol nanjo, ampak še dobro da je mela glavo gor in ni butnila ob tla, pa še stol je zadržala z rokami, da ni res direkt nanjo butnil. Je pa še miljon drugih situacij, ki so mi kar mal smešne, recimo prijela je precej toplo cev od radiatorja in tulila - ampak spustila je pa ni. Pa dala je roko v kletko od morskega prašiča od zgoraj, nato se pa vsedla, valda jo je bolelo in ni mogla roke ven potegnit... Pade itak 100x, butne z glavo ob steno, mizo.... zdrsne ji, ma... pač tako to je.