|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
17.12.2007 22:27:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ko glih o hrani razpravljate... A je kera že probala svinjino (mleto meso pol-pol svinjina govedina)? Ja, ja... Vem da kao ne do 1. leta, sam me vseen zanimajo izkušnje. Hvala!

probali polpete (pol-pol), rezultat ultra mnjami user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
17.12.2007 22:41:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ko glih o hrani razpravljate... A je kera že probala svinjino (mleto meso pol-pol svinjina govedina)? Ja, ja... Vem da kao ne do 1. leta, sam me vseen zanimajo izkušnje. Hvala!

probali polpete (pol-pol), rezultat ultra mnjami user posted image

Kul!

No, jst sem pa zdele rahlo presenečena. Tamal vedno zaspi na boku in po tistem, ko zaspi, ga ne hodimo več gledat (ker vrata malo počijo od otroške sobe, ko jih odpreš). Zdele sem pa šla nekaj iskat tja in naš fant spi na trebuhu, glavo ima zarito v prednjo stranico in me čudi, kako sploh lahko diha user posted image . UPAM, da dejstvo, da zna spati tako na hrbti kot na boku in trebuhu, končno prinese noči brez bujenja...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
17.12.2007 23:52:30   
draja

Draja, moram pokomentirat user posted image ... A to je blo na hitro? Pravniki user posted image .

itak da morašuser posted image . sem pol čist noter padla po dvodnevni kriziuser posted image  A si me imela preveč za prebratuser posted image ?

Lejci točno tko kot spi Ines na ta drugi slikici spi Živa zadnje čase. Če se le da jo pol jaz popravim na bok, ker če je v tej poziciji pol kar v spanju leze naprejuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.12.2007 0:24:13   
skačica
se spravljam počasi spat. Sem popravljala mojo diplomo, ostala mi je še zadnja točka, ta bo najtrši oreh, zato sem jo pustila za jutri.

Iza  spi, sicer se je vmes zbudila, ker je imela en napad kašlja, zdaj spančka naprej. Izgleda da jo kobacanje kar fejst utrudi, ker po novem spi 2x dnevno, eno kitico odspi okrog šestih popoldne.
Je pa danes že prikobacala za mano v kuhinjo(ni neka razdalja), tam je odkrila vez plastenk z vodo in ga tok časa majala, da ji je padel na roko pol se je pa spravila še na smeti. Zaenkrat na vsak moj NE neha, ampak ne vem kako dolgo bo še ubogala.

Kati- no tole pa tud mene zanima, tale mlet meso mešan. Ker jaz kuham omako za špagete iz tega in zdej ne vem al dat Izi al neuser posted image

voščilnice- pri nas jih letos ne bo, letos sploh ni nobenega prazničnega vzušja čutiti v naši hiši, tud jaz nimam filinga da bi kaj krancljala, še svečke na venčku nisem prižgala.
Izo bomo sicer oblekli v božička in šli k moji mami na večerjo, če jo bo sploh želela imeti, če pa ne bomo pa doma.

Grem počasi k mojima v spalnico. Upam, da bo noč mirna. Lahko noč.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 0:49:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.12.2007 7:29:06   
tejčica
Jutro!user posted image

Joj kako je lepo ko se človek zbudi naspan!!! Včeraj zvečer sem kljub sto in enemu planu omagala in šla spat že ob pol enajstih. Mali se je zbudil samo ob treh in dobil flašo, jaz pa sem potem vlekla še do šestih. Uf kolko spanja je to!user posted image

Maks user posted image  za 9 mesecev.

Lejci, user posted image , super fotke!user posted image

Meaa, hvaaalaaa.user posted image

Zdej bo pa treba it še mal v akcijo, dokler mali še spi.
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.12.2007 7:46:29   
A-N-J-A
Men se trgauser posted image user posted image user posted image .Ta mali cele dneve lazi za mano in tuli mama mama.Najprej sem bla ful vesela da me kliče zdaj se mi pa že pritisk dviguje.
Nimam vas časa niti prebrat kaj šele komentirat.
Men se bo zmešaluser posted image user posted image user posted image .Sploh ne vem zakaj je tok tečen.Pa spi mi po 20-30 min.-norouser posted image .Pa zdaj ko se dviguje na noge bi sam stal pa kr hodu bi že,se spusti in pol se včasih ne ujame in bumuser posted image .
Včeri sem hotla sam v stroj posodo zložit pa mi je padu ko se je hotu za deko ujetuser posted image .
Moram nehat ker bom oglušela k se mi tok dere tle zraven.

Aja jutr mam zdravnika da vidim kaj je s to mojo roko.Danes me boli kouser posted image  ker ga moram cele dneve okol prenašatuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.12.2007 8:25:07   
Lejci
Jutro!

Mislm, da je dons eden tistih dni, ko je Ines podrla rekord (al pa bla zelo blizu) v zbujanju in uspavanju na joški. Ne vem, kdaj so me nazadnje tok boleleuser posted image  Seveda ona se odlično počuti in že rihta svoje dojenčke.

fant spi na trebuhu, glavo ima zarito v prednjo stranico in me čudi, kako sploh lahko diha user posted image . UPAM, da dejstvo, da zna spati tako na hrbti kot na boku in trebuhu, končno prinese noči brez bujenja...

user posted image  upam, da res !!!

Draja meni tut to ni všeč, ker tekoj, ko se samo malo napol prebudi, je že na vseh 4 in gre plezat po postli. Pol jo je pa treba nazaj uspavat... sama nikol ne zaspi.

Voščilnice - pohvale vsem pridnim, berem vas, gledam fotke in res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas so letos na vrsti kupljene. Ne gre drugače.

Anja, upam, da je to samo obdobje, slabo vreme, luna.... Pri nas tudi pridejo taki dnevi, ko se men skor strga, ko se je ne morem "znebit" iz rok, bog ne daj, da se vsedem za pc, to je alarm, prileti kmeni, spleta in tuuuuli, dokler ne grem zraven nje sedet in jo gledat, kako se igra. Pa upam, da bo z roko vse ok, da je samo kakšna vez nategnjena ali kaj podobnega in ni nič resnega.

Padci - uf.... tega je pri nas trenutno veliiiikooo, pač tako je, ko začnejo mali raziskovat. Ob par situacijah je pa še meni kar kri zledenela:

- je šla do pečice, se prijela za ročaj in plesala - da se je odpirala in zapirala, nič ni pomagalo, noben "bum bo", kar ponavadi pali na postli, dokler se enkrat zadeva ni odprla. K sreči je padla samo na rit in se niti ni tolk kresnila po glavi z vrati od pečice.

- skoraj ista situacija s stolom, s tem, da je padla na hrbet, stol nanjo, ampak še dobro da je mela glavo gor in ni butnila ob tla, pa še stol je zadržala z rokami, da ni res direkt nanjo butnil.

Je pa še miljon drugih situacij, ki so mi kar mal smešne, recimo prijela je precej toplo cev od radiatorja in tulila - ampak spustila je pa ni. Pa dala je roko v kletko od morskega prašiča od zgoraj, nato se pa vsedla, valda jo je bolelo in ni mogla roke ven potegnit...

Pade itak 100x, butne z glavo ob steno, mizo.... zdrsne ji, ma... pač tako to je.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.12.2007 8:32:53   
tinaaja
Anja, ja imamo podobno, sam mene se ne klice mama user posted image Danes me sploh ne spusti ...

Mimogrede polna luna je ta mesec 24.12. user posted image to bodo pestri praznike za tiste, katerih otroke bo malo trkala user posted image Upam, da nas ta mesec spusti. No vsaj oci bo cele praznike doma, tko da bo mal lazje user posted image (meni seveda heheh )

Meaa - hvala... voscilnice in ostalo pride, ko bo vse fertik.. kdaj pa bo to, je odvisno od brine user posted image user posted image

Lejci, jaz mislim, da bom tud knmalu kiropraktika rabila.. Oz se ornk na telovadit - racunam na praznike, da bom sla mal migat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.12.2007 8:34:34   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Solata, gobe, lignji -

P je nam ribe odsvetovala tja do 1 leta, gobe so itak težke, tko da po moje bo dobila še pozneje, še Draž jih ne je, kalamarov tudi ne vem, če bi lahko prežvečla, pa po moje spadajo v isto skupino kot ribe user posted image
Solata - če ji je všeč kislo, lahko poskusiš na tanko zrezat.

Enako. Lignje je naša Ana letos prvič probala na morju (so ji pa bli njami, njami user posted image ) Ribe bi tudi še počakala, vsaj z morskimi, ki so kar alergene (tudi sedaj dobili taka navodila v posvetovalnici). Gobe pa tudi Ana še ni dobila, razen kak listič na pici, pa še tam sem ji jih v glavnem dol pobrala. Se jih pa še sama zaenkrat izogibam (zaradi dojenja)
Solato, pa kot ti je že dskubin napisala user posted image

Lejci - kok so mi znane te poze, ampak še od Ane. Žiga še ni tega poštudiral user posted image . Razen, da se je obrnil kontra v postelji - noge tam, kjer bi morala bit glava user posted image

Kasnej nadaljujem, zdej moj rabi PC

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.12.2007 8:52:34   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Lejci, jaz mislim, da bom tud knmalu kiropraktika rabila.. Oz se ornk na telovadit - racunam na praznike, da bom sla mal migat 

Js sm učasih na pilates hodila, pa mi zdej toooook manjka, enostavno nimam varstva, pa bi zelo rada šla. Ker sama sem žal preveč nedisciplinirana, da bi to sama doma vsak dan... No, edino sprehodi, kar je pa mal premal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.12.2007 10:12:40   
draja
Jutro!

Evo nas, sicer nenaspani, a nasmejani! to je pa itak edino kar šteje ne?

Anja, Tinaaja si sploh ne predstavljam imet takega klopa domauser posted image . Raje ponoči vstajam kot da s eme cel dan en klopek drži. Upam, da ta faza hitro mine.

Lejci uf kakšne prigode že ima za sabo Ines. No, samo da se je vse srečno končalo. Nas še vse to čaka.

Čestitke Maks!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.12.2007 10:18:33   
Anonimen
Punce za vse,ki so vam vsec tele kocke http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20071227.p.Igralna_kocka

Mi smo jo izbrali v Toysu,ki je sicer podobna tej samo,da je iz umetne mase in ima se zivali,ki se oglasajo....

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.12.2007 10:57:40   
sezam
Zdele sem pa šla nekaj iskat tja in naš fant spi na trebuhu, glavo ima zarito v prednjo stranico in me čudi, kako sploh lahko diha user posted image . UPAM, da dejstvo, da zna spati tako na hrbti kot na boku in trebuhu, končno prinese noči brez bujenja...

Odkar ga pri nas pustim spati na trebuhu, očitno bolje spimo user posted image user posted image

skačica - user posted image  da te Iza uboga. Men se samo smeji nazaj user posted image . Tavelka pa itak to sploh ne sliši  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Včeraj zvečer sem kljub sto in enemu planu omagala in šla spat že ob pol enajstih.

Jaz tud. Sem imela plan še malo pospravljat zvečer, ko bosta oa zaspala, pa ni blo nič od mene user posted image

Anja - user posted image user posted image  za roko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.12.2007 11:39:50   
erna14
dan,jutro

no midva sva od p.vse je uredu ima 9410g veliki pa se vedno 71,5 cm tako kot pred enim mesecem in poluser posted image user posted image user posted image user posted image .me kar mal skrbi.no na nas spet vpliva luna,ker smo bli spet celo noc na joski tako kot pri prejsnji luni.user posted image .sibam,nimam nobenga casa,grem tamalmu kosilo nardit seb pa pico narocit,ker ma moj dons silvestrovanje pa ne bom kuhala(se mi ne da)

tinaaja-vgrizni,zveci,pogoltni.heheheheuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.12.2007 13:23:49   
tinaaja
anja, ce te bodo z resilcem na psihjatrijo odpeljal, se se ri men ustav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.12.2007 13:36:32   
erna14
Sibil mi imamo T2 internet in TV. TV ima zamik med kanali (ko šaltaš), pa za zvok rabiš imet daljinca od TV, za obračanje kanalov pa njihovega daljinca, tko da sploh nismo odpovedali Telemach naročnine in tako gledamo TV še evdno izključno preko Telemacha, plačujemo pa obe naročnini. Glede interneta pa samo tole - vse ok, dokler ne gre kaj narobe - takrat pa moraš imeti živce in se znati tudi zdreti na koga, zahtevati višjo instanco itd. ker tisti operaterji, ki dvigujejo telefon nimajo pojma.

se podpisem pod tole,nazadnje nam en teden ni nc delalo ne tel,,ne tv.,niti net pri poloznici so nam odbil 1€user posted image ,mislm halo,,jaz sem full razocarana nad njimi,edino z netom sem zadovoljna,telefon vec ali manj ne dela posebno k rabis kam klicat ,ponavadi pise ni omrezja..........ko hoces do koga priti po tel.ko ti vse skupaj crkne,se oglasi kot je draja napisala,nekdo k nima pojma o pojmu,ali pa enostavno te skenslajo ali pa prekinejo.toliko o t-2.
aja se to,upam da te kmalu neha roka bolet,pa vazn da tamavcek ni pristal na tlehuser posted image
tinaaja-a ti si se pa kr medenjake spravla pect v ogromnih kolicinahuser posted image user posted image user posted image
thaiss-jaz sem tud mnenja da je dobr,mlek prekuhat ziher je zihr
pocka-hehe jaz se pa zdele basem z pico

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.12.2007 14:06:55   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

anja, ce te bodo z resilcem na psihjatrijo odpeljal, se se ri men ustav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš da bomuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.12.2007 14:12:11   
skačica
dan!

Jaz sem bla dons že ornk pridna. Dopoldne sem vse pospravila, posesala in pobrisala(Iza pušča svojo slino po celem stanovanju), Izo stuširala in oprala glavico, sebe stušiirala, cunje dala prat, zdej kuham kosilo, Iza pa spi.

Sem jo misla dons peljat k naši P mal na pregled, ker še vedno kašlja, ampak očitno živimo tok Bogu iza leđima, da P dela samo 2x na teden in še to vedno drgač. Sicer je mala zelo dobro razpoložena, smrka nič več, le napade kašlja še dobi vsake tolk.

Ma ja sezam, uboga jauser posted image .

Popoldne spet popravljam svojo diplomsko, upam, da se približam koncu in jo konec tedna pošljem nazaj. Danes nimam takega zagona za pisanje, bi rajš pospravljala.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.12.2007 15:01:41   
dskubin
thaiss-jaz sem tud mnenja da je dobr,mlek prekuhat ziher je zihr

Jaz mleka ne prekuhavam (več user posted image ), me pa niti najmanj ne moti, če cel ostali svet prekuhava. Btw - tudi vodo pijemo iz pipe (in ne prekuhano ali ustekleničeno).
Ma kaj sem hotla povedat, sem zadnjič, ko smo se razpisale o mleku pozabla, aja thaiss in ostale seveda, jaz drgač mleko za Draža kupujem v Hoferju (vsake tolko grem tja po skutke, vanilijev jogurt - tega Diti obožuje, čokoladni gelati za user posted image , no in sveže mleko). Razlog, da ga kupujem je pa ta, da ima, če ga trofiš takoj, ko ga pripeljejo, kar ene 10 dni rok trajanja => mi ni treba vsak dan v štacuno hodit. Kupim par litrov, če ostane (beri: ga nam ne uspe popit in pojest), naredim palačinke al pa puding. Piše pa gor, da je samo pasterizirano (in ne homogenizirano). Pa še res redko se zgodi, da ga nimajo in še nikoli se mi ni pokvarlo (uno od Planike pa, da ne govorim - sploh ne vem, če smo kdaj celega uspeli popit, skor vedno mi zakisa, ma ne kupujem ga več).

Maks - čestitke! user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.12.2007 15:14:33   
pocka
No samo na hitro....mi smo se nasončkali, napohajali,nakofetkali in prepihali.

erna - dober tek, paše a ne?!user posted image

vsem tatečkanim pa želim,da se poboljšajo in nehajo mamicam nagajat

to je pa Tajina nova pridobitev, je fuuul dobro,ker ima dovolj placa za igranje,plazenje, lahko stoji in še hojo ob opori bo lahko pogruntala, meni je pa super,ker mi ni treba cel cajt za njo laufatuser posted image
user posted image

evo en naš novonastali okrasek
user posted image

skačica - sej,če se ti ful pospravlja,lahko še k nam prideš, zagotovljeno ti ne bo dolgčasuser posted image

grem darila naprej zavijat....user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.12.2007 15:48:26   
thaiss
Mi smo pa danes bolj malo pohajali, Matia je imel zadnjo uro plavanja in je dobil svojo prvo diplomo..upam, da ne zadnjouser posted image  Po plavanju so mulčki omagali, mamice pa smo si privoščle dolg čvek in kafe!!!

Žiga bravo za mere user posted image  user posted image  Erna jaz bi tudi picouser posted image  A si že prijavla unga talumpegauser posted image
dskubin- jaz sem v hoferju vzela tamale sadne skutke, pakirane po 12 kom in so superuser posted image  Bomo probali tudi z mlekom! BTW si šla danes zjutraj v Hoferja??? Sem te vidla ko si furala!

pocka super je Tajina nova pridobitev, ste sami naredili? A ti že darila zavijaš, jaz še niti enga nisem kuplauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.12.2007 16:05:47   
K_a_t_i
pocka, kje ste dobili to oblogo?

Hofer? hm... moja noga še ni prestopila njihovega praga odkar je moj 1 uro čakal med otvoritvijo, da bi kupil TV (ga nisva imela in se nama je zdela fina cena pa še dvd je imel) - seveda ni bil med prvimi 10imi kupci in ga zato nimavauser posted image . Mogoče pa le tud jst kdaj pokukam vanj...

Skačica, Žiga je danes jedel pito z mletim mesom in bučkami. Mu je šla zelooo v slast (edino mrzla je morala bit, toplo je kar ven pljuval). Upam, da ne bo kakšne reakcije. Sporočim.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.12.2007 16:06:28 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.12.2007 16:15:03   
pocka

pocka, kje ste dobili to oblogo?

to je tista spužva,ki jo daš poleti gor na stole zunajuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
18.12.2007 16:28:23   
tinaaja
Pocka, jaz tud razmisljam o stajici, ker vcasih tud na wc ne morem skor... Jo pol sabo vlacim in jo posadim pred wc vrata ampak pol moram hitet, ker mala odpici kam user posted image Kok je velika ta vasa zadeva?

No vidla sem, da brini vsaj spodna desna dvojka poganja... ne vem, a je mozno, da je zato: vrocina, manj jesca (zivi od podlozene skute in kaksne hipp sadne kasice user posted image + ziza), tecna, nejevoljna, danes celo zize ni hotla user posted image user posted image user posted image Niham med tem, da obtozim zobke za tako cudno voljo, obdobje in da klicem P user posted image

Tecka B pozdravlja teckona B user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?