Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 16:55:55
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Tecka B pozdravlja teckona B Po mojem so otroc tečen k smo starši preveč zahtevni pa smo sitni, ker ne gre vse kot zamišljeno... Pol se nam pa še otroc zdijo . Počka, se mi je zdelo! Ideja ODLIČNO! Sedi, pet .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 17:06:35
|
|
|
|
dskubin
|
BTW si šla danes zjutraj v Hoferja??? Ja, je mleka zmanjkalo. Jaz tudi kupujem te skutke (a že daješ Matii jagodo), pa všeč so nam (no, otrokom, meni je to bljak) še une s podloženim sadjem, še najboljše so nam une od Obstgartna vanilijevega okusa in s sadjem, ki so 4,2 al neki takega mastne (no teh nimajo v Hoferju). Jst pa tebe nism nič vidla, se mi je mudilo, k smo šle pol ven šetat. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ne vem, a je mozno Ni sigurno, možno pa je. Draž vedno, čisto za vsak zob ene 3 dni preden ga je dobil ni jedel skoraj nič (no ja, glih kaka skutka mu je šla dol), vročine pa nikoli ni mel niti ni bil siten. pocka - priden tvoj , super zgleda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 17:13:02
|
|
|
|
pocka
|
pocka super je Tajina nova pridobitev, ste sami naredili? Kok je velika ta vasa zadeva? thaiss, tinaaja - to je moj sam naredil, je pa veliko 110 x 140 cm IZVIRNO SPOROČILO: dskubin pocka - priden tvoj , super zgleda ja sem kar ponosna nanj,moram priznat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 17:17:00
|
|
|
|
pocka
|
tinaaja - upam,da Brini hitro tale zobek ven pokuka in začne spet normalno papcat. Je pa Taja danes tudi malo bolj tečka kot ponavadi. Sumim tudi pri nas kak nov zobek, ker se fuuul slini in baše rokice v usta.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 17:39:17
|
|
|
|
tinaaja
|
drzte pesti, da ni skrlatinka... gremo k P bris vzet ji lici na skrlatinko po opisu
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 18:23:50
|
|
|
|
draja
|
Pocka fantastična stajica!!!! Skačica jaz sem takoj za Pocko v vrsti za tvoj pospravljalni obisk . Pa upam, da najdeš voljo da dokončaš diplomo. Tinaaja en velik zate, za našo Brinči pa cel koš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 19:06:02
|
|
|
|
dskubin
|
drzte pesti Mi vsi držimo pesti n pošiljamo Brini poljubčke in
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 19:52:10
|
|
|
|
Pikca
|
tinaaja, držimo pesti... že nekaj časa nisem nobenih fotk prilimala, evo jih nekaj zadnjih (mi je všeč prenovljeni shrani.si )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 19:59:20
|
|
|
|
Sibil_
|
Čer! Mene ta obtolčen prst svinj boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr. Tinaaja-upam da je Brina ok, na bris se pa ne zanest-pri nas je bil lažno negativen, čez tri dni pa pozitiven.Pa upam da so zobki in da hitro mine. LP, Sibil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:07:20
|
|
|
|
tinaaja
|
mamo jo od vseh bolezni mora bit glih to... je cist fertik, upam, da antibiorik kmal prime
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:10:19
|
|
|
|
Sibil_
|
Boga Brina-pa saj je po antibiotiku hitr boljš.PA pazi da ne divja potem kar nekaj časa, ker škrlatinka ful oslabi organizem. LP, SIbil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:11:57
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Čer! Mene ta obtolčen prst svinj boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr. LP, Sibil RR eno krpo faj n u kis namoc...pa povij cez pa cez noc...mora delat ...drgac pa Hepalpan krema...to je za natege ipd... ...sem mela jes ene dva mesca nazaj ornk mezinc nasponan...dva dni kisa cez noc pa je blo... ...pa cimprej nej mine...aaaam ker prst je ze?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:13:16
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja mamo jo od vseh bolezni mora bit glih to... je cist fertik, upam, da antibiorik kmal prime ...o groza...a zdej so se nad Brino crni oblaki zgrnil...dejmo pihaaaaaat piiiiiiih piiiiiiiiiiiiiiih...stran...sc, sc...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:40:35
|
|
|
|
Žabika
|
tinaaja in Brina: pikepoke za vaju!!!! T2: tudi mi2 ga imava in sva zalo zadovoljna. Je pa zelo odvisno, koliko stran je bazna postaja. Jaz res nimam pripomb. slikce: super so! Kaki cukri so mali in kakšne poze vse obvladajo. sibil: kis in Lokohepan!!! skačica: pridna si! Ma sej ne vem, kaj bi še mogla pokomentirat. Še naše kratko poročilo: Skoraj mesec smo čakali, danes smo ga pa dobili! Drugi zobek! Ko se je ponoči Hana v spanju jokala in me posledično zbujala, sem točno vedela kaj nas čaka in res sem ga popoldne zagledala. Tako da bo upam da Hanina današnja noč bolj mirna. Danes sva bili na pregledu pri P. Naše mere so: 72cm in 8700g. Fina in groba motorika je super, govor ok, .... skratka vse "po jusu" je rekla. Za flekec, ki ga imamo na ličkih že kar nekaj časa, pa je rekla, da je po njenem mnenju posledica neke kontaktne reakcije, tako da sva se odločil, da ne gremo na nobeno testiranje. Tudi jaz mislim, da ni posledica kakšne hrane, in upam, da čimprej izgine.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:48:57
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Čer! Mene ta obtolčen prst svinj boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr. LP, Sibil RR eno krpo faj n u kis namoc...pa povij cez pa cez noc...mora delat ...drgac pa Hepalpan krema...to je za natege ipd... ...sem mela jes ene dva mesca nazaj ornk mezinc nasponan...dva dni kisa cez noc pa je blo... ...pa cimprej nej mine...aaaam ker prst je ze? Palec na desni roki.Sem ga zdaj odvila in je natečen in cel moder, boli ko sto hudičev.Zdaj mam gor smrdljiv kis, potem bom nazaj dala longeto.Kreme pa nimam-bom jutri nabavila. LP, Sibil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 20:58:11
|
|
|
|
tinaaja
|
hvala za pikepoke ... mal me je strah, a upam, da se vse uredi brez posledic je pa dobila ornk dozo antibiotika - predpisanih je 1,25- B mora jemat 3ml me je iz lekarne klicala zarad tega se mi je lepo zdelo, da je tok skrbna. moram se preverit s P ju3,a mislim, da ni pomota. naj bi bilo bolje ze po prvi dozi, ob 4 druga doza, upam, da bo jutro prineslo nasmeh na obrazku, ki je bil danes redek se enkrat - materinski cut!!!!!!!!!!! vsi so mi govorili, da naj ne kompliciram, itd... men pa nekaj ni dalo miru. na sreco sva jo sla kopat ze ob 5 in ko sem vidla tok novih pikic mi je bilo jasno, da je treba klicat P.. ona je takoj vedla pikca - lustne fotke kar snezaka ste naredil...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:00:42
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Tinaaja-joj kje ste pa škrlatinko staknil ?Vprašaj P ko boste šli na kontrolo če jo da na ekg.Baje se po preboleli škrlatinki to dela da vidijo če ni posledic na srčku. Pa dolžna sem ti odgovor -ne vem če jemlje kri in urin ,ker so nam zaradi bronhiolitisa prestavli sistematko na 9 januar . Spalček B pošilja (upam da) spalčici B tisoč .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:01:11
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR IZVIRNO SPOROČILO: Naomi IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Čer! Mene ta obtolčen prst svinj boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr. LP, Sibil RR eno krpo faj n u kis namoc...pa povij cez pa cez noc...mora delat ...drgac pa Hepalpan krema...to je za natege ipd... ...sem mela jes ene dva mesca nazaj ornk mezinc nasponan...dva dni kisa cez noc pa je blo... ...pa cimprej nej mine...aaaam ker prst je ze? Palec na desni roki.Sem ga zdaj odvila in je natečen in cel moder, boli ko sto hudičev.Zdaj mam gor smrdljiv kis, potem bom nazaj dala longeto.Kreme pa nimam-bom jutri nabavila. LP, Sibil RR no, cez 2 dni bos loh ze stopala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:21:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Tinaaja-joj kje ste pa škrlatinko staknil ?Vprašaj P ko boste šli na kontrolo če jo da na ekg.Baje se po preboleli škrlatinki to dela da vidijo če ni posledic na srčku. pojma nimam kje, verjetno urgenca ali KC... po praznikih ima kontrolo urina in poslusa srcek. ekg verjetno po potrebi. imavapa vseeno sistemtiko v petek je rekla naj kar prideva, ker po 24 urah ni vec kuzna, da bi jo pa rada videla .. naomi
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:26:44
|
|
|
|
Žabika
|
Sem šla še jaz preverit novo stran shrani.si! Dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa: Takole pa Hana uči Lupusa katera je kakšna žival:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:30:15
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Evo, takle pa mamo mi zadnje čase doma.... Redno prelistamo vse časopise: Čakamo na smeg in preverjamo, če bo garderoba in obutev ok: Peljemo kužka na sprehod: http://www.youtube.com/watch?v=9bbq9kL01ic Po takem naporu nas zagrabi lakota: Pol si pa še zobe umijemo: Mami sploh nima nobenga dela več! Brina, drži se! Kje pa ste fasali to Sibil, luštkan avatar . Mi smo pa rdečeritci ratali... Mažemo, mažemo,... sam se vid, da Žigu neki ne štima. Teli zobi pa fiziološke pa šit no!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 21:53:42
|
|
|
|
Pikca
|
Brina, da boš hitro zdrava faca Žiga, pa Hana in Lupus sta ful luštna Jaz sem pa danes za Živo (malo tudi zase ) kupila bob - mi je bil ful všeč, ker je tak bolj majhen in ima dvojno dno (sicer imamo ene velke sanke, ki so super, samo težke). Samo še sneg rabimo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 22:19:32
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa: A to ma po fotru? PRIDNA!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 22:37:59
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa: A to ma po fotru? PRIDNA! A si mogla tole sploh prašat??? Pa tut volje je točno take kot on pri tem opravilu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 18.12.2007 22:47:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin BTW si šla danes zjutraj v Hoferja??? Ja, je mleka zmanjkalo. Jaz tudi kupujem te skutke (a že daješ Matii jagodo) Jst pa tebe nism nič vidla, se mi je mudilo, k smo šle pol ven šetat. Jagodo sem mu že dala, no jo kr dajem itak da vse kar sliči na skuto poje Jaz sem pa lih z ulice ven pripeljala, sva šla na plavanje!! Jutri bom po Izoli, pridi na kafe!! pikca , kati in žabika- lustne fotke Tinaaja & Brina Žabika čestitke Hani za zobek in za super mere Kati mi imamo tudi danes hudo rdečo ritko, vsako previjanje je jok Š čim mažete?????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?