|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
18.12.2007 16:55:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Tecka B pozdravlja teckona B user posted image

Po mojem so otroc tečen k smo starši preveč zahtevni pa smo sitni, ker ne gre vse kot zamišljeno... Pol se nam pa še otroc zdijouser posted image .

Počka, se mi je zdelo! Ideja ODLIČNO! Sedi, pet user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
18.12.2007 17:06:35   
dskubin
BTW si šla danes zjutraj v Hoferja???

Ja, je mleka zmanjkalo. Jaz tudi kupujem te skutke (a že daješ Matii jagodo), pa všeč so nam (no, otrokom, meni je to bljak) še une s podloženim sadjem, še najboljše so nam une od Obstgartna vanilijevega okusa in s sadjem, ki so 4,2 al neki takega mastne (no teh nimajo v Hoferju).

Jst pa tebe nism nič vidla, se mi je mudilo, k smo šle pol ven šetat.

ne vem, a je mozno

Ni sigurno, možno pa je. Draž vedno, čisto za vsak zob ene 3 dni preden ga je dobil ni jedel skoraj nič (no ja, glih kaka skutka mu je šla dol), vročine pa nikoli ni mel niti ni bil siten.

pocka - priden tvoj user posted image , super zgleda

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
18.12.2007 17:13:02   
pocka
pocka super je Tajina nova pridobitev, ste sami naredili?

Kok je velika ta vasa zadeva?

thaiss, tinaaja - to je moj sam naredil, je pa veliko 110 x 140 cm

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
pocka - priden tvoj , super zgleda

ja sem kar ponosna nanj,moram priznatuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
18.12.2007 17:17:00   
pocka
tinaaja - upam,da Brini hitro tale zobek ven pokuka in začne spet normalno papcat. Je pa Taja danes tudi malo bolj tečka kot ponavadi. Sumim tudi pri nas kak nov zobek, ker se fuuul slini in baše rokice v usta.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
18.12.2007 17:39:17   
tinaaja
drzte pesti, da ni skrlatinka... gremo k P bris vzet user posted image ji lici na skrlatinko po opisu user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
18.12.2007 18:23:50   
draja
Pocka fantastična stajica!!!!

Skačica jaz sem takoj za Pocko v vrsti za tvoj pospravljalni obiskuser posted image . Pa upam, da najdeš voljo da dokončaš diplomo.

Tinaaja en velik user posted image  zate, za našo Brinči pa cel koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
18.12.2007 19:06:02   
dskubin
drzte pesti

Mi vsi držimo pesti n pošiljamo Brini poljubčke in user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
18.12.2007 19:52:10   
Pikca
tinaaja, držimo pesti...

že nekaj časa nisem nobenih fotk prilimala, evo jih nekaj zadnjih (mi je všeč prenovljeni shrani.siuser posted image )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
18.12.2007 19:59:20   
Sibil_
Čer!

Mene ta obtolčen prst svinjuser posted image  boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr.

Tinaaja-upam da je Brina ok, na bris se pa ne zanest-pri nas je bil lažno negativen, čez tri dni pa pozitiven.Pa upam da so zobki in da hitro mine.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
18.12.2007 20:07:20   
tinaaja
mamo jo user posted image od vseh bolezni mora bit glih to... je cist fertik, upam, da antibiorik kmal prime

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
18.12.2007 20:10:19   
Sibil_
Boga Brina-pa saj je po antibiotiku hitr boljš.PA pazi da ne divja potem kar nekaj časa, ker škrlatinka ful oslabi organizem.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
18.12.2007 20:11:57   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Čer!

Mene ta obtolčen prst svinjuser posted image  boli-ima katera kakšen nasvet s čem omilit to?Obkladki, kaj namazat al kaj?Ta longeta je tut en drek, me ful moti, grrr.

LP,
Sibil RR

eno krpo faj n u kis namoc...pa povij cez pa cez noc...mora delat user posted image ...drgac pa Hepalpan krema...to je za natege ipd...
...sem mela jes ene dva mesca nazaj ornk mezinc nasponan...dva dni kisa cez noc pa je blo...
...pa cimprej nej mine...aaaam ker prst je ze?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
18.12.2007 20:13:16   
Naomi

mamo jo user posted image od vseh bolezni mora bit glih to... je cist fertik, upam, da antibiorik kmal prime

...o groza...a zdej so se nad Brino crni oblaki zgrnil...dejmo pihaaaaaat piiiiiiih piiiiiiiiiiiiiiih...stran...sc, sc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
18.12.2007 20:40:35   
Žabika
tinaaja in Brina: pikepoke za vaju!!!!

T2: tudi mi2 ga imava in sva zalo zadovoljna. Je pa zelo odvisno, koliko stran je bazna postaja. Jaz res nimam pripomb.

slikce: super so! Kaki cukri so mali in kakšne poze vse obvladajo.

sibil: kis in Lokohepan!!!

skačica: pridna si!

Ma sej ne vem, kaj bi še mogla pokomentirat. Še naše kratko poročilo:

Skoraj mesec smo čakali, danes smo ga pa dobili! Drugi zobek! Ko se je ponoči Hana v spanju jokala in me posledično zbujala, sem točno vedela kaj nas čaka in res sem ga popoldne zagledala. Tako da bo upam da Hanina današnja noč bolj mirna.
Danes sva bili na pregledu pri P. Naše mere so: 72cm in 8700g. Fina in groba motorika je super, govor ok, .... skratka vse "po jusu" je rekla. Za flekec, ki ga imamo na ličkih že kar nekaj časa, pa je rekla, da je po njenem mnenju posledica neke kontaktne reakcije, tako da sva se odločil, da ne gremo na nobeno testiranje. Tudi jaz mislim, da ni posledica kakšne hrane, in upam, da čimprej izgine.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
18.12.2007 20:48:57   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Čer!

LP,
Sibil RR

eno krpo faj n u kis namoc...pa povij cez pa cez noc...mora delat user posted image ...drgac pa Hepalpan krema...to je za natege ipd...
...sem mela jes ene dva mesca nazaj ornk mezinc nasponan...dva dni kisa cez noc pa je blo...

Palec na desni roki.Sem ga zdaj odvila in je natečen in cel moder, boli ko sto hudičev.Zdaj mam gor smrdljiv kis, potem bom nazaj dala longeto.Kreme pa nimam-bom jutri nabavila.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
18.12.2007 20:58:11   
tinaaja
hvala za pikepoke ... mal me je strah, a upam, da se vse uredi brez posledic user posted image je pa dobila ornk dozo antibiotika - predpisanih je 1,25- B mora jemat 3ml user posted image me je iz lekarne klicala zarad tega user posted image se mi je lepo zdelo, da je tok skrbna. moram se preverit suser posted image P ju3,a mislim, da ni pomota. naj bi bilo bolje ze po prvi dozi, ob 4 druga doza, upam, da bo jutro prineslo nasmeh na obrazku, ki je bil danes redek user posted image

se enkrat - materinski cut!!!!!!!!!!! vsi so mi govorili, da naj ne kompliciram, itd... men pa nekaj ni dalo miru. na sreco sva jo sla kopat ze ob 5 in ko sem vidla tok novih pikic mi je bilo jasno, da je treba klicat P.. ona je takoj vedla user posted image

pikca - lustne fotke user posted image kar snezaka ste naredil...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
18.12.2007 21:00:42   
A-N-J-A
Tinaaja-joj kje ste pa škrlatinko stakniluser posted image ?Vprašaj P ko boste šli na kontrolo če jo da na ekg.Baje se po preboleli škrlatinki to dela da vidijo če ni posledic na srčku.
Pa dolžna sem ti odgovor -ne vem če jemlje kri in urin ,ker so nam zaradi bronhiolitisa prestavli sistematko na 9 januaruser posted image .

Spalček B pošilja (upam da) spalčici B tisočuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
18.12.2007 21:01:11   
Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Čer!

LP,
Sibil RR

Palec na desni roki.Sem ga zdaj odvila in je natečen in cel moder, boli ko sto hudičev.Zdaj mam gor smrdljiv kis, potem bom nazaj dala longeto.Kreme pa nimam-bom jutri nabavila.user posted image

LP,
Sibil RR

no, cez 2 dni bos loh ze stopala user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
18.12.2007 21:21:33   
tinaaja
Tinaaja-joj kje ste pa škrlatinko staknil ?Vprašaj P ko boste šli na kontrolo če jo da na ekg.Baje se po preboleli škrlatinki to dela da vidijo če ni posledic na srčku.

pojma nimam kje, verjetno urgenca ali KC... user posted image user posted image po praznikih ima kontrolo urina in poslusa srcek. ekg verjetno po potrebi. imavapa vseeno sistemtiko v petek user posted image je rekla naj kar prideva, ker po 24 urah ni vec kuzna, da bi jo pa rada videla ..

naomi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
18.12.2007 21:26:44   
Žabika
Sem šla še jaz preverit novo stran shrani.si!

Dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa:
user posted image

Takole pa Hana uči Lupusa katera je kakšna žival:
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
18.12.2007 21:30:15   
K_a_t_i
Evo, takle pa mamo mi zadnje čase doma....

Redno prelistamo vse časopise:
user posted image
Čakamo na smeg in preverjamo, če bo garderoba in obutev ok:
user posted image user posted image
Peljemo kužka na sprehod:
http://www.youtube.com/watch?v=9bbq9kL01ic

Po takem naporu nas zagrabi lakota:
user posted image
Pol si pa še zobe umijemo:
user posted image
Mami sploh nima nobenga dela več! user posted image

Brina, drži se! user posted image  Kje pa ste fasali to user posted image

Sibil, luštkan avatar user posted image .

Mi smo pa rdečeritci ratali... Mažemo, mažemo,... sam se vid, da Žigu neki ne štima. Teli zobi pa fiziološke pa šit no! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
18.12.2007 21:53:42   
Pikca
Brina, user posted image  da boš hitro zdrava

user posted image faca Žiga, pa Hana in Lupus sta ful luštnauser posted image

Jaz sem pa danes za Živo (malo tudi zaseuser posted image ) kupila bob - mi je bil ful všeč, ker je tak bolj majhen in ima dvojno dno (sicer imamo ene velke sanke, ki so super, samo težke). Samo še sneg rabimo...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
18.12.2007 22:19:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

A to ma po fotru? user posted image  PRIDNA!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
18.12.2007 22:37:59   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

A to ma po fotru? user posted image  PRIDNA!

A si mogla tole sploh prašat??? Pa tut volje je točno take kot on pri tem opravilu! user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
18.12.2007 22:47:25   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

BTW si šla danes zjutraj v Hoferja???

Ja, je mleka zmanjkalo. Jaz tudi kupujem te skutke (a že daješ Matii jagodo)

Jst pa tebe nism nič vidla, se mi je mudilo, k smo šle pol ven šetat.

Jagodo sem mu že dala, no jo kr dajem  user posted image  itak da vse kar sliči na skuto pojeuser posted image user posted image
Jaz sem pa lih z ulice ven pripeljala, sva šla na plavanje!! Jutri bom po Izoli, pridi na kafe!!

pikca , kati in žabika- lustne fotke user posted image
Tinaaja & Brina user posted image

Žabika čestitke Hani za zobek in za super mereuser posted image

Kati mi imamo tudi danes hudo rdečo ritko, vsako previjanje je jokuser posted image  user posted image   Š čim mažete?????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?