|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
18.12.2007 20:39:37   
Lunca1
Mala medika čestitkeee. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.12.2007 20:46:22   
vaney
ja, bomo videli, če nas bodo naši user posted image  ubogali kar se datumov tiče.

drugače pa v Nm pustijo do 12 dni čez rok.

zgleda, da ima skoraj vsak G drugačen način dela. Eni zadnji mesec delajo pregled vsak teden, drugi pa bolj malo. Mene je naslednjič naročila šele 4.1., to je 2 tedna pred rokom, zraven mi je pa dala napotnico za P in rekla, da če bom šla med prazniki rodit, da srečno. Ene pa vidim, da ste skoz na pregledih. Tukaj se vidi usklajenost v našem zdravstvu. No, saj glavno, da je z našimi user posted image  vse v redu.

jaz sem pa glih zmazala 2 sendviča s pršutom, zdaj bi pa še tretjega, ampak pršut že tako ni najbolj pametna hrana za user posted image , pa ne smem pretiravat. grem rajši klementine in jogurt in čokolino jest. sem hotela naredit eno dobro tunino solato za naju zuser posted image , pa je šel na pijačo, pa ne vem, kdaj pride nazaj, samo zase se mi je pa ne da delat (saj vem, lenoba).

sunny, danes je zelo težko ugotovit, kdo ima dioptrijo in kdo ne. jaz imam tudi dioptrijo, ampak nosim očala. mi je pravi užitek iskat okvirje. meni se zdijo lep modni dodatek. sem probala leče, pa mi niso bile všeč, pa še moj mi je rekel, da sem čudna brez očal. tako, da ima pač vsak svoj okus. jaz očal ne dam. ne vem pa, če jih bom lahko imela gor med porodom. a katera ve?

aja, sem dobila tvojo cifro na ZS, upam, da je tud moj odgovor poslalo.

punce, ki ste v bolnicah, držite se (ne bom pisala nickov, ker itak vse sfalim) in upam, da se vse dobro konča.

pridne bodite.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.12.2007 22:01:35   
Sunny Morning
malamedika čestitke za malega user posted image . user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
ja, bomo videli, če nas bodo naši user posted image  ubogali kar se datumov tiče.

Imam občutek, da bo teh januarčkov bolj malo. Se že kar selijo v december.user posted image

Kar se pa tega naročanja za preglede tiče se meni zdi, da je samo pri nas januarčicah tako, ker so vmes prazniki in so zdravniki bolj doma kot pa v službi. Smo si pa zbrali termine.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
jaz sem pa glih zmazala 2 sendviča s pršutom, zdaj bi pa še tretjega, ampak pršut že tako ni najbolj pametna hrana za user posted image , pa ne smem pretiravat. grem rajši klementine in jogurt in čokolino jest.

Tebe je pa res popadla neka nosečniška lakota.user posted image  Jaz niti slučajno ne morem zmazat dva sendviča. Jaz zdaj jem bolj malo, ker me drugače ful tišči v trebuhu, enostavno ne gre več noter.user posted image  Če ti paše si ti kar privošči.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.12.2007 22:20:56   
nana35
malamedika,čestitke ob rojstvu Jureta tudi od mene!!user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.12.2007 22:23:22   
katee
vaney: tudi jaz bi sedaj en sendvič s pršutom in kakšnim dobrim sirom, obvezno majoneza in kisle kumarice. Ampak sem zavestno pristala na treh mandarinah. Glede očal in okvirjev ti dam pa čisto prav. Če so ti všeč, zakaj jih ne bi nosila kot en lep dodatek. Jaz jih nikoli nisem marala, mi pa od samega začetka lečke ful ustrezajo. Tudi zaradi športa so mi bolj praktične.

malamedika: čestitke za zdravega fantka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.12.2007 22:38:59   
dašabina
Mala medika, čestitke za Jureta user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.12.2007 22:39:35   
Sunny Morning
Sem malo raziskovala glede moje velike količine plodovnice. Sem hotela videt koliko je to povečana količina in kakšna je normalna količina. Končno našla in skoraj dol pala. Normalno je v 37t tja do 244mm, jaz imam po zadnjem merjenju pa 320mm. Še v 33t je bilo vse v mejah normale. Sploh ni čudno, da imam tako velik trebuh. Naša user posted image bi pa skoraj rabila rešilni pas.user posted image  Če mi bodo na porodu predirali bo nastal tak vakum, da jo bo kar posrkalo ven, se sploh ne bom rabila matrat.user posted image

No čveke, grem še malo pred TV potem pa v "Pančevo". Želim val lahko noč in čimmanj obiskov na WC-ju.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.12.2007 22:45:20   
muzika
Mala pikica, a veš, da sem jaz tudi celo noč sanjala, da sem šla rodit, čeprav o samem porodu nič. Zanimivo, mogoče bodo takšne sanje vedno bolj pogoste. Pa celo s porodom vred.user posted image  

Sem se pa ponoči spraševala, če bom sploh prepoznala popadke pri vsem tem otrdevanju trebuha. V prvi nosečnosti mi je namreč odtekla voda, tako da nekih popadkov, ki bi naznanjali porod, ni bilo. Upam, da jih ne bom spregledalauser posted image user posted image user posted image

Koala, ti pa imaš neke butaste sosede!

Malamedika, čestitke za rojstvo Jureta. user posted image user posted image

Fiziološka raztopina - se rabi še za kaj drugega kot za čiščenje nosa? Kje ste jo ve kupile?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.12.2007 0:08:45   
koala
Še vedno strašim tukaj, ker ne morem spat.

muzikapravijo da se popadkov ne da spregledat, samo moja kolegica je šla na redni ctg, pa jo je sestra vprašala če nič ne čuti, pa pravi ona da ne če je kaj narobe in ji sestra reče, ja gospa vi pa imate redne popadke, ko so jo pregledali pa je bila 4 cm odprta, tako da je tudi mene strah da bi kaj spregledala.
Glede fiziološke pa tako, kolikor vem v drugih porodnišnicah z njo čistijo tudi popek, samo ko sem v MŠ vprašala glede tega, je rekla da v MB P pač prakticirajo čiščenje z alkoholom, ker se to z fiziološko ni najbolje obneslo.
Kako se pa bova zmenili za v četrtek?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.12.2007 8:04:36   
klepetka
pozdravljene

samo toliko sem "priletela " mimo rač.da vas pozdravim.Niti nisem še nič dosti brala (bom kasneje user posted image temeljito prebrala),sem samo preletela ,ker je za nami pestra noč.Imamo namreč bolančka doma.Tamali je zbolel,kašlja,ima vročino, ,je bruhal 3x ponoči ,potem si predstavljate ,da imam zdajle en kup posteljnine za oprat in po tleh zribat ,ker sem ponoči to vse bolj na izi naredila.

Mala medika,iskrene čestitke za Juretauser posted image user posted image

Lp,se beremo kasneje

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.12.2007 8:10:39   
nana35
muzika,fiziološko r.po moje dobiš v lekarni,če pa koga poznaš v bolnici pa ti jo naj prinese,tega imajo polno in ni problema,da jo dobiš.

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.12.2007 8:14:39   
Lunca1
Dobro jutro punce.

Klepetka čim prej preženite bacile in viruse iz hiše.

Kar se nebolečih popadkov in odpiranja tiče pa takoj podpišem.user posted image

Drugače imam pa danes ob 15.30 pregled. me prav zanima čez koliko časa bo mene naročila. Ker prejšnjo nosečnost me je na koncu na 1 teden, zdaj so bili pa 3 tedni.user posted image  Tudi jaz mislim, da so zdaj bolj prazniki krivi za tako naročanje, kot pa kaj drugega. Sicer pa, če je vse v redu, tako ali tako nima kaj bit.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.12.2007 8:16:15   
Lunca1
Fiziološke pa jaz še nimam kupljene. V bistvu jo je takrat s seboj prinesla patronažna. Sploh ne vem, če bi jo kupovala. Uporablja se pa tudi za čiščenje popka.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.12.2007 8:22:42   
Sunny Morning
Dobro jutro.

Sem se po dobri uri premetavanja po postelji kar spravila iz nje. Sem imela dokaj slabo noč. Nič posebnega razen moje zgage in kupa Rupurutov, pa 3x obisk WC-ja. Pa nikakor nisem našla dobrega položaja, da bi dlje spala. Se že resno pripravljam na poporodno obdobje.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Tudi jaz mislim, da so zdaj bolj prazniki krivi za tako naročanje, kot pa kaj drugega. Sicer pa, če je vse v redu, tako ali tako nima kaj bit.

Če se pa pojavi problem je pa itak najboljše takoj v P, če je tvoj G recimo v zdravstvenem domu. Imajo s problemi v P večje izkušnje in v primeru, da se je porod začel itak nimam kaj okrog svojega G hodit.
Jaz upam, da januarčice le ne boste ali pa ne bomo, ker ne vem v katerem kupu bom, veliko hodile v P med prazniki. Lepo bodite doma in se fajn mejte, pa po praznikih hodite rojevat, da bo še nekaj januarskih user posted image .

klepetka ti samo okno odpri pa bodo danes od mraza vsi bacili pocrkal.user posted image  Upam, da se bo mali čimprej pozdravil, da ne boš imela med prazniki še bolne otroke doma.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.12.2007 8:23:20   
puri
Dobro jutro!

Fiziološko sem jaz uporabljala za čiščenje popka, ker so jo tudi v porodnišnici.
Sem pa za vsak slučaj kupila tudi alkohol, ampak ko sem prišla domov, sem pa ugotovila, da na stekleni flaški piše etanol (70%)user posted image ,....pomojem to ni čisto enakouser posted image ,...kaj ve mislite????

Klepetka,....pri nas je bilo isto, vročina, bruhanje in kašelj. Čisto dobri še niso, ampak je veliko bolje.
Upam, da se tamali čimprej pozdraviuser posted image user posted image

Jaz bom pa danes odnesla papirje za paket in porodniško,......da še to zrihtamuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.12.2007 8:27:02   
mml
klepetka držim pesti, da bo tamalček kmalu zdrav user posted image , po LJ vrtcih že nekaj časa razsajajo rotavirusi, tako da je lahko kaj takšnega, pazi, da se še ti česa ne nalezeš...

muzika kot so ti rekle FR je za čišenje nosu in popka, dokelr se ne zaceli, imajo jo v lekarnah in Sanolaborju, pa mislim, da sem jo videla tudi v Babycentru. Meni je najbolj praktična tista, ki je pakirana v stekelničkah po 10 ml in jo porabiš naenkrat ali pa najpozneje v enem dnevu. če kupiš 100 ml steklenice obvezno kupi še nastavek, ki ga vtakneš v zamašek in ti omogoča normalno zlivanje FR iz stekelnice, ker sicer je kup packarije

Pri sosedih nekam sumjivo cvilijijo prašiči...sicer moram pa tako ali tako oblečt Manco in jo odpeljat v varstvo. Jaz sem nekam slabo spala danes ponoči, nisem našla nobenega položaja, pa bolel me je križ, po mojem mi ni pasalo dolgotrajno sedenje, ko sem pisala voščilnice...ampak so pa sedaj napisane in jih moram samo še oddati user posted image . Na telovadbi včeraj je bilo pa OK, samo ugotavljam ,da še max ene 3 tedne, po tem pa ne bo več šlo, mi prebivalec mojega trebuha preveč pritiska na mehur, pa na tleh tudi ne morem več delati vseh vaj za trebušne mišice...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.12.2007 8:28:29   
sonček balonček
Malamedika, čestitke za rojstvo sinčka Jureta!

Tudi jaz se pridružujemi tistim, ki so slabo spale to noč. Meni se je sanjalo tisoč grozljivih zgodbic o porodu in tem primernih detajlov. Prvič me sploh ni panika grabila, sedaj pa kar precej. Se mi je sanjalo, da se mi je odlouščil čep, ki je imel oči, zobe in usta. Zgledal je kot majhen, nerazvit dvojček. In je nekaj momljal... Pa še kaj drugega se mi je sanjalo.

Tudi jaz se grem zdaj naročit k frizerju - upam, da me vzame še danes.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.12.2007 8:31:07   
mml
puri 70% etanol je alkohol, ki se uporablja ponekod za čiščenje popka, samo vedno manj, sploh če popek ni vnet

sonček balonček takšne sanje pa znajo pokvariti noč, upam, da se ne bodo ponavljale...

...zdaj se moram pares oblečt in po tem oblečt še Manco...sem rekla varuški, da prideva okrog 8.45...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.12.2007 8:35:41   
puri
mml,.....a potem je 70% alkohol čisto enako, kot 70% etanol?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.12.2007 8:52:23   
mala pikica
Dobro jutro, klepetulje user posted image

Jaz sem spet zelo v redu spala user posted image Sem prav srečna, da tako dobro spim, ko vidim, da imate druge kar probleme s tem.

Puri alkohol in etanol je čisto isto, tako da bo v redu, če imaš 70%etanol, saj etanol je alkohol.

fiziološka in alkohol... jaz sem si oboje kupila, kar v lekarni. Z alkoholom čistijo naše patronažne popek, s fiziološko pa spirajo nosek. Nisem pa kupovala pretiranih količin, to ima vse bolj slabe roke trajanja.

Jaz imam danes pregled ob 10.30. Si po eni strani kar želim, da bi G rekel, da bo sprožil porod. To zatekanje je že prav mučno, pa tako me prsti bolijo na rokah, pa kosti po nogah user posted image kot da sem cela polomljena. Prste na levi roki lahko samo do polovice pokrčim in to je že kakšen teden tako. Še odeje si zjutraj ne morem iz sebe potegnit user posted image Zdaj sem vam malo pojamrala, čeprav nič ne pomaga. Tolažim se edino s tem, da je v vsakem primeru samo še 14 dni. Čez rok me pa tako otečene sigurno ne bodo pustili.

malamedika čestitke za Jureta user posted image user posted image user posted image Upam, da nam kmalu sama kaj več sporoči.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 19.12.2007 8:58:42 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.12.2007 8:59:26   
Lunca1
sem zdaj na termometer pogledala in me je skoraj kap, zunaj je - 7 stopinj user posted image . Bom šla raje šele precej kasneje ven.

Sem šla zdaj pogledat še na net, na Brniku je bilo pred uro - 10 stopinj

A koga zebe??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.12.2007 9:01:31   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image user posted image
malamedika čestitke za sinka Jureta user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 82!
Imamo pa tudi že pet mamic, 4 user posted image in 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 26 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.12.2007 9:04:38   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

sem zdaj na termometer pogledala in me je skoraj kap, zunaj je - 7 stopinj user posted image . Bom šla raje šele precej kasneje ven.

Sem šla zdaj pogledat še na net, na Brniku je bilo pred uro - 10 stopinj

A koga zebe??? user posted image

Za Ptuj tudi že celo jutro pravijo, da je -10 user posted image Ampak mi smo na fajn toplem, v kaminu že prav prijetno prasketa user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.12.2007 9:28:28   
martinca
dobro jutro!

jaz sem pa danes tako slabo spala. me že dva dni prehlad matra zdaj pa še vneto grlo. samo prehlad je še slabši. moj user posted image je pa tudi nekaj prehlajen user posted image tak da zdaj imava bolj smrčanje v postelji ponočiuser posted image user posted image pa saj bo boljše. bova čajčeke pila in se bova pozdravla.
ampak vidim zdaj ko vas berem za nazaj, da ste tudi druge imele slabo noč.
malamedika, user posted image user posted image user posted image čestitke za zdravega sineka user posted image user posted image user posted image

samo res malemedike pa že dolgo ni blo slišat tu gor ali pa se samo meni zdiuser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.12.2007 9:35:16   
benika
Fiziološka raztopina; mi jo uporavljamo za čiščenje noska in občasno tudi za čiščenje zapacanih učk. Lahko jo kupite v lekarni, BC, Pikapolonici, Arielu...Najbolj praktične so res tiste male flaške po 10ml. Mi bi brez nje kar težko folgali, tako da se mi zdi to eden izmed najbolj smiselnih nakupov.

Alkohol; mi smo ga uporabljali za čiščenje popka. Če ga nimate za kam drugam ponucat, ga ne kupujte, ker je to potem v bistvu stran vržen denar. Ima pa rok trajanja cca. 3 leti.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?