Ketrin24
|
Dobro jutro še od mene Vidim, da ste OK in še kar v enem kosu razen nekaterih. Nazadnje je rodila ljubljana če se ne motim. LJubljana iskrene čestitke, veliko lepih trenutkov ti želim. No jaz sem vredu, razen prehlad, ki sem ga staknila in še ni ponehal in otrdevanje trebuha, kar je verjetno čisto normalno za zadnji mesec, sploh pa če mi je že prej otrdeval 100 na uro. Pijem še vedno magnezol šumeče tabletke, samo ni ravno veliko pomoči. Bila sem tudi pri g. in mi je dal tablete Ferrum Lek (železo), je rekel, da ga sicer nimam premalo, vendar da je bolje da ga jem, ker bo drugače moj železo pokuril, kar pa ni dobro. Naslednji pregled imam 3 decembra, takrat bomo pa mogoče že začeli kaj z CTG-jem. Dobila sem že napotnico za v P, če me slučajno kaj prehiti, no upam, da me ne bo, in da ostanem do novega leta v enem kosu. Ker greva z dragijem na Bohinj, se še malo cartat, dokler sva sama. Pri nas je tudi kar veliko snega, so mi drugi kar lušte delali ko so kidali zunaj, jaz pa žal tega ne morem letos početi, to je drugače meni ful v veselje. No za dojenčka imamo sedaj tudi vse pripravljeno, jutri grem nabavit še preostala božična darila, potem pa bančno kartico skrijem Zdaj grem pa malo pospraviti po hiši, nato grem pa narediti novoletno jelko. Ponavadi sem jo delala vedno na božični večer, obvezno 24., letos sem se odločila, da to postorim malo prej. lepo se imejte, byd
|