nana35
|
Evo mene,frizura končno gotova!!Mast kako dolgo traja,sploh mi je to ful tečno in odveč tako dolgo čakat da sem gotova.Upam,da sem kaj lepša in da je zdaj frizura bolj praktična za .Kar precej sem jih skrajšala,za kakih 15 cm. Jaz sem na CTG znova naročena 24.12,zjutraj. Limma,mala pikica in sunny m.saj sem tudi jaz bila z mojim dogovorjena za januar,pa vidite,kaj nadnaravne sile naredijo. ti lahko že obljubi,ampak če drugi rečejo drugače... suzana KK,nič ne skrbi glede tega kar smo napisale,jaz sem se vso noč sekirala,zato pa sem bila že ob 3h budna,pa na koncu imam plodovnice čisto ok,pa maternica je tudi primerno velika,tako da od ene do druge je velika razlika.Sem celo na MON-u iskala včeraj neke odgovore,sicer nekaj našla,pa nič takega,da bi se mogla obremenjevati.Počakaj in vprašaj,kot sem jaz.Moj je verjetno pač bil tako živahen,ker se je obračal dol (do zadnjega pregl.prejšnji torek je bila glavica še zgoraj).Tudi meni sestra meri s šiviljškim metrom maternico pri vsakem pregledu! Zdaj pa poglejte kako so se moji dnevi do poroda hitro skrajšali!! Ja mml,hvala za večno sveže in koristne informacije,je lepo imeti koga,ki se spozna na stvari,ki te zanimajo.Še sploh,če te te stvari strašijo. Lusa,tudi moj včerajšnji dan je bil živa polomija,evo,danes pa je vse ok. Včeraj me je vse samo tiščalo,napenjalo,noge sem zvečer imela kot klobase,napet in trd trebuh...počutila sem se tako,da bi se z lahkoto .Je že bil tak dan,kaj pa vem... martinca,ja danes me je drugi gin.pregledal in naredil vse komplet od A do Ž,tisti poljak če veš kateri je in se je tako odločil,poklical mojega gin.če je tako ok,on se je strinjal,ker je ravno takrat dežuren in bo naredil CR.Seveda pa me lahko tudi pokličeš,če si me želiš slišati in malo v živo poklepetama,saj frizurca že stoji. puri,hvala za lepe želje! mala pikica,hvala tudi tebi!!Ja,to sem si tudi jaz mislila,končno so se me usmilili in mi povedali datum!! Bom popravila teh 27 dni!! katee,meni pa se tako dopade,da imate tako radi,vedno opazim,da ga omenjaš.Če sem pripravljena na porod 27.12.?Če še nisem pa še bom.Še 9 dni časa imam za psihične priprave! Me veseli,da sta sani in piškamiška še celi in zdravi pa da sta dobro!! Pa še skupaj!! Tinča,saj jaz bi nov model,ampak zdaj je pomembno,da je zdrav!! Koala,saj te bom spomnila da boš na mene mislila 27.12.,pravzaprav vse vas bom spomnila še isti dan,mogoče zgodaj zjutraj!! Lunca,saj nas gre samo enih par prej rodit.Če bi bilo po naše bi šli na datum!! Ne boj se,ne boš sama klepetala!!Se še vrnemo in bomo potrpeli z vami do konca!! limma,verjetno sem že napisala kje danes,ja seveda bom imela CR,že zdaj se tresem... !!Saj ne,upam,da bo hitro mimo!!Hvala za pesti!! Zdaj sem toliko napisala in tako dolgo brala in odgovarjala,pa če mi zdaj zbriše bom pop.... Se mogoče še kaj javim,grem potem še zadnjič letos očija postričt,zato bomo videli!!