|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
18.12.2007 13:32:36   
martinca
nana35, čuj , midve pa se nisva tako zmenile!user posted image no se bom jaz še z mojim user posted image tak zmenla pa prideva ene par dni kasneje, te boš pa ti že tak iz intenzivne. pa bova lahk pol vseen skup v sobi. user posted image user posted image
ti moram user posted image user posted image za tako fajn novico. sem res vesela. kak pa to da so se zdaj za prej odločli?
te pokličem na mobi pa se še kaj več zmeniva razen če še boš tu gor kaj več napisala o veselem dogodku. sporoči ko boš mela cajt. te ne bom zdaj motla , če ti mama ravn frizuro dela.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.12.2007 14:06:25   
puri
Jaz sem od zobarja,...sem bila kar hitro gotova,...sedaj imam pa vse popravljeno in spet za nekaj časa miruser posted image

Sem opazila, da nas ima zelo veliko pregled 3.1user posted image

Pri nas so tamali že skoraj zdravi, edino kašljajo še, pa eden ima še malo vročine,....samo, da gre na boljeuser posted image
Sta pa najmlajšedva spet ponoči začela hodit k nama v spalnico, tako da sem zjutraj čisto nenaspana, ker se ponoči tudi preobrnit ne morem, pa že tako me vse boli. Upam, da se bo to kmalu nehalo. Pa tako lepo so že spali celo noč v svojih posteljah.

Koala,.....soseda je pa res verjetno samo foušuser posted image , tako kot je že mala pikica

napisala.

Meni se tudi velikokrat sanja, da sem šla rodituser posted image

Glede čepa,....meni so vedno šele v porodni predrli mehur, sem pa doma v prejšnji
nosečnosti nekaj dni pred porodom opazila čep.

Nana,.....tebi pa že kar sedaj zaželim, da bi 27.12. v roke dobila zdravega fantkauser posted image user posted image

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.12.2007 14:21:50   
sonček balonček
Pozdravljene,

jaz sem kar celo dopoldne pospravljala omare v spalnici, da nearedim prostor za cunje od 4. družinskega člana. Zaj sem čisto fuč, boli me hrbet, amapak sem super volje. Poslušam kičasto božično muzko in mi je fajn. No pa vsem se bašem s keksi, bananami, zaseko na kruhu ??!?!? (le kaj mije), zalivam z mlekom in donatom.

Še moje izkušnje glede odprtih tem iz prvega poroda.

Suzana KK - glede velikosti SF. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti imela nenormalno majhen trebuh. Folk je mislil, da sem v 6. mesecu, ko sem šla rodit. Pa sva oba z user posted image  velika in bi tudi plod kao moral biti velik. Tudi obseg trebuha je bil na koncu še vedno majhen (največ 95 cm, če sem se najedla). Pa strašili so me z zastojem rasti. Na koncu sem rodila normalno veliko punčko štiri ure pred rokom težko 3200 / 51 veliko / 32 obseg glave. Saj rediš se pa normalno? Jaz sem se prvič zredila kljub vsemu za 12 kg. Vse pa lahko zveš na UZ-ju. Zmerijo otroka in konec debate ali je premajhen ali prevelik! Tako sem jaz končala zgodbo v prvi nosečnosti. V Dravljah sem plačala UZ in meritve pretokov in sem točno vedela kako in kaj!

Kaj je prej čep ali voda? Meni se je prvič odluščil čep 50 minut preden sem rodila. Voda mi je odtekla šele v tistem trenutku, ko je z njo vred priplavala iz trebuha Lara. user posted image , ki je to gledal pravi, da je bilo videti kot kanjoning!

Malinov čaj - jaz sem ga prvič pila po 36. tednu enkrat na dan in rodila ekspresno hitro.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.12.2007 14:25:09   
vaney
dan.

evo mene, sem že nazaj. bolniška je zaključena, v petek nastopam porodniško. sem danes odnesla bolniški list v službo in so me povabili v četrtek popoldne na zaključno srečanje delavcev vrtca. se mi je tako fajn zdelo.user posted image

za božička sem nabavila vse, razen ene malenkosti za dragega, tako da ne rabim več lutat po trgovinah. mene tako hitro zanese in zapravim celo premoženje.user posted image user posted image

mml, se strinjam s puncami, res nam pomagaš s tvojimi nasveti. hvalabogu za vse drugorodke in tiste s koristnimi nasveti.user posted image

sunny, glede na to, da sva obe z vsaj približno istega konca (moramo držat skupajuser posted image ), ti lahko dam jaz številko, ti pa meni svojo...če si za stvar...

a ste ve tudi skoz tako laaačne? mene zadnja dva tedna skoz daje lakota. včeraj sem pospravila ta veliko pico s pršutom (ob 7h zvečer), čez 15 minut pa še 2 jogurta in eno pašteto. in še čokolino, preden sem šla spat. meni se to zdi ogromno, moj pa pravi, da je to zato, ker user posted image  nabira še zadnje grame in centimetre in mi on toliko poje. nekaj mora bit na tem, ker zredila se zadnji mesec nisem niti za gram, pa mi ni G včeraj nič rekla zaradi tega.

imejte lep dan in se beremo kasneje, grem jest in likat (jupijejuser posted image ).

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.12.2007 14:39:30   
vaney
še nekaj: ne vem, ali se je zmešalo meni ali mojemu računalniku, ampak nikakor ne morem nikogar shraniti v imenik. a katera ve, kaj je narobe?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.12.2007 14:55:03   
malamanja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Malinov čaj - jaz sem ga prvič pila po 36. tednu enkrat na dan in rodila ekspresno hitro.

Kak to mislite malinov čajuser posted image   Lahko kar tistega iz navadne trgovineuser posted image  Al obstaja kak poseben user posted image v lekarni, al pa v kaki specializirani trgoviniuser posted image  Mogoče neumna vprašanja, sam res prvič slišim za touser posted image .

....

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.12.2007 15:46:16   
katee
grrrr...user posted image

Cel roman sem napisala, ko sem pa hotela poslati, me pa iz neta vrže in moram sedaj vse še 1× napisati.

martinca: kamera je res super. Bi si jo še jaz kupila. Ampak sem pa vedela, kako bo s snemanjem; na čisto vseh posnetkih je user posted image  posneta iz vseh možnih kotov, med takšno in drugačno pozo, med renčanjem in lajanjem. Joj, se vidi, da smo čisto obsedeni od tega psa.

nana35: upam, da je frizura lepo uspela. A 27.12. greš ti že roditi? Joj, pa to je tako kmalu!!! Si pripravljena?

klepetka: evo, tudi mene net nekaj heca. Glede kilc se pa nič ne sekiraj. Jih bomo po porodu skupaj zbijale. Jaz sem šla sicer 1 kilco dol, kar mi je čisto super.

sunny: glede na tvoje lase bo tudi pupika ful čupava.

mala pikica: višino maternice meni meri na vsakem pregledu. Meri jo pa od začetka (ne)sramne kosti user posted image  , do konča višine maternice pod prsnico. In to naredi kar z navadnim šiviljskim trakom (se je verjetno izučila tudi za šiviljo user posted image )

sani in piškamiška sporočata, da sta obe na istem oddelku, še v enem kosu in da čakata, kako se bodo zdravniki odločili. Obe vse lepo pozdravljata.

suzanaKK: meni je pred 13 dnevi moja G izmerila višino maternice 33 cm. Tko da se prav nič ne sekiraj.

vaney: tudi jaz ne morem nobenega shraniti v imenik. Pojma nimam, zakaj ne.

puri: blagor se tebi, ker si opravila pri zobarju. Jaz se tudi vlečem tja že celo nosečnost, pa me bo otroček prehitel.

Glede dioptrije: meni se ni nič poslabšala, bom šla pa po moje kar z lečkami rodit, da ne bom zamenjala zdravnika z otročkom user posted image .

No, upam, da mi sedaj spet ne vrže ven vsega. Grem kosilo delat, potem pa luknje vrtat za police. Papa 

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.12.2007 16:00:15   
Tinča1
Ti ti martinca, da si si prisvojila recept.user posted image user posted image . Mogoče se pa midve srečava v P, če Nana noče imeti modela 2008. No ja saj za mene še tud ni ziher, da bo glih nov model.user posted image

Vaney, porodniško pa midve nastopiva istočasno, ker je meni PDP napisala 19.1., čeprave je realen 15.1, po zadnjem UZ-ju pa 12.1. Glede na moj spuščeni trebuh, pa bo po mojem še prej.

Mene pa je na naslednji pregled G naročila 15.1. , kljub temu, da je zadnji PDP 12.1.user posted image . MV mi sploh ne pogleda, tako, da lahko samo sanjam kako je stanje tam doli. Še dobro, da sem imela kolposkopijo, kjer sem bila še zaprta.

Lp

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.12.2007 16:14:22   
martinca
tinča1, mogoče bova pa res skupaj noter.
mene tud G nikoli ne pogleda kak je spodaj. tak da ne vem če sem že odprta ali ne. zdaj pa mi tak bodo sam CTG je delali, tam pa te spet ne pregledajo. ampak sam za počutje vprašajo. saj ne veš kaj bi si mislu. zajamrat mi pa tudi ni preveč, ker ti zmeraj zagrozijo, da če so bolečine tk hude pa naj noter ostanem. sam rajš doma trpim in ležim kot pa v bolnici. tja še grem sam rodit.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.12.2007 16:15:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
so me povabili v četrtek popoldne na zaključno srečanje delavcev vrtca. se mi je tako fajn zdelo.user posted image

Ni to hecno kako se na koncu vse poštima. Meni se je tudi zelo lepo zdelo in sem seveda šla, normalno sem šla prva domov ampak važen je bil namen. Če se počutiš ok kar pojdi in se lepo imej.

za božička sem nabavila vse, razen ene malenkosti za dragega, tako da ne rabim več lutat po trgovinah. mene tako hitro zanese in zapravim celo premoženje.user posted image user posted image

Jaz sem letos ta del skoraj v celoti spustila. Kupila sem samo en velik kup čokolad in bom to delila. Mislim, da mi je glede na stanje vse oproščeno. user posted image sem pa itak obljubila, da dobi user posted image . Kaj več mu že ne morem dati, bo vse preveč "žalostno".user posted image

sunny, glede na to, da sva obe z vsaj približno istega konca (moramo držat skupajuser posted image ), ti lahko dam jaz številko, ti pa meni svojo...če si za stvar...
Jaz sem vedno za stvar. Ti bom mojo št. poslala na ZS, samo glej, da ne bova šli skupaj v P. Ena mora biti vedno doma.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: glede na tvoje lase bo tudi pupika ful čupava.

Pa še user posted image ima tudi veliko las. Sva oba čupava in bi bilo prav hecno, če bi najin user posted image ven prikobacal brez lask. Se pa G včeraj ni mogla na UZ načudit koliko laskov ima. Me je kar malo strah, da ne bo res mali medo.user posted image

A imate ve vse očala (leče), al kaj? Se mi zdi, da kar vse po vrsti pišete o izkušnjah z dioptrijo. Tukaj ste me pa res presenetile, sploh pa še po srečanju v Lj kjer niti ena ni imela očal.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 18.12.2007 16:22:42 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.12.2007 16:17:34   
koala
Dan sonosečke

SuzanaKKnič se psihirat, dokler dete čutiš je vse ok, glede velikosti maternice pa se ne sekiraj, če bi bilo kaj narobe bi že ukrepali.

mateja80 lepo da si se spet oglasila, glede razmakov med pregledi pa je pač po moje za daljšo razdaljo krivo to, da so prazniki, če pa ti kaj ne bo štimalo pa v porodnišnico, pa bodo oni pogledali.

Aja glede sosede, oni so malo(niti ne tako malo) hohštaplerski, oni so oh in sploh, tako da se sploh ne sekiram zaradi nje, čez eno uho noter pri drugi ven, samo sem pa morala napisat prigodo, ker res nisem vedela al naj ji nekaj v glavo vržem al naj se smejem. Je pa hecno, da oni tudi pričakujejo. Kaj češ, samo da je njej fajn.

malamaja pogovarjamo se o čaju iz malininih listov, tako da bo treba kar v kakšno zeliščno lekarno. Še dobro da ste načele temo, bom morala počasi v lov za njim.

nana ti pa boš že letos cartala, ja lepo, bom mislila nate 27-ega.

Glede MV, meni je g rekel, da neradi kaj šarijo tam spodaj, dožino in zaprtost MV pa so mi nazadnje merli na prejšnjem pregledu, ker se je nadomestna g malo vstrašila mojega zbadanja v nožnici in otrdevanja trebuha pa me je poslal v P. No takrat je bil MV dolg še 51mm, tako da še imam čas.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.12.2007 16:25:07   
Sunny Morning
mala pikica: višino maternice meni meri na vsakem pregledu. Meri jo pa od začetka (ne)sramne kosti user posted image  , do konča višine maternice pod prsnico. In to naredi kar z navadnim šiviljskim trakom (se je verjetno izučila tudi za šiviljo user posted image )

Jaz se vedno počutim kot da mi jemljejo mero za kakšno novo obleko.user posted image

sani in piškamiška sporočata, da sta obe na istem oddelku, še v enem kosu in da čakata, kako se bodo zdravniki odločili. Obe vse lepo pozdravljata.

Držim pesti in jima želim čim lažji porod. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj lahko skupaj naredita pravo fešto v P.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.12.2007 16:52:36   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A imate ve vse očala (leče), al kaj? Se mi zdi, da kar vse po vrsti pišete o izkušnjah z dioptrijo. Tukaj ste me pa res presenetile, sploh pa še po srečanju v Lj kjer niti ena ni imela očal.
Sej zato pa imam leče, da ne strašim z očali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.12.2007 16:55:08   
limma
Ravnokar sem se vrnila s kosila, user posted image  je imel goste in sem šla z njimi.. so mi prinesli oddejico za user posted image  in ogroomen slanik, ampak mislim, da ga bodo letos kar drugi pojedli.... so mi pa čudni tile naši dragi (no, mogoče je samo moj tak??)... poklical me je in rekel, pridi z nami jest (s tem, da sem zase že nekaj pripravljala), te poberem čez 5 minut... pa 100 krat sem mu že rekla, da sem zdaj bolj počasna in rabim več časa.. vsaj 15 minut, da se oblečem, uredim, obujem user posted image   da ne govorim o tem, da po trgovini šiba 3 metre pred mano, ker ga ne morem dohajat... bom prej rodila, preden se bo navadil na to user posted image

zdaj si bom skuhala pa en črn čaj, da v miru prebavim, potem pa še kaj napišem...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.12.2007 17:06:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
da ne govorim o tem, da po trgovini šiba 3 metre pred mano, ker ga ne morem dohajat... bom prej rodila, preden se bo navadil na to user posted image

Pri naju je enako. Hodim za njim 3 metre in se počutim kot v kakšni "čudni" državi. Nikakor mu ne morem dopovedat, da ne morem tako hitro, pa se sploh ne migam ampak njemu se zdi, da ne bova nikamor prišla.

Sem se pa danes naročila še za depilacijo in pedikuro. Grem v soboto, da bom v primeru ostanka v P v ponedeljek prav lepa.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.12.2007 17:20:36   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Moj user posted image  bi bil seveda srečnejši z novim modelom,ampak če že ima avto stari model,pa babo stari model,potem pa naj ima še user posted image  stari model 07!!user posted image user posted image

Kolk si me pa zdaj nasmejala. user posted image user posted image user posted image  
Pa kaj mislite vse januarčice že decembra zaključit, al kako?

Koala ti bi morala pa sosedi vzhičeno veselo rečt: "O a vi boste tudi zibali, a res?" user posted image

Sunny jaz očala nosim samo v službi, pa zdaj za računalnik, drugače pa zabušavam.user posted image user posted image

No drugače sem se pa danes postrigla, - 3 cm cca., potem sem nesla v službo darilo za Pino, na koncu pa še obiskala teto in strica v LJ. Tako da sem imela kar pestro dopoldne. Zdaj pa čakam še ene obiske.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.12.2007 17:27:58   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

... In nazadnje bomo glih me, mala pikica, suny m., jaz,.... in še katera čez rok.

Ja, se meni tudi že tako zdi user posted image

nana user posted image user posted image user posted image
končno si dobila datum, še ena decembrska januarčica user posted image   Že zdaj mislimo nate.

katee prenesi ali ponesi pozdrave sani in piškimiški user posted image Pa naj še le kaj sporočita, kako sta user posted image

Joj, mene so danes vsi zapustili in do devetih ali desetih sem čisto sama user posted image Samo, da mi ne odteče voda...
Še vas pridem pogledat!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.12.2007 17:31:18   
mala pikica

Še 27 dni!!

Nana, zdaj pa to nič več ne velja, ne user posted image Zdaj pa gre že bolj za res!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.12.2007 17:36:49   
limma
Suzana, ne smeš se toliko sekirat... če tvoja G misli, da je vse v redu, to tudi tako je user posted image  sicer ti je pa mml zelo lepo odgovorila. user posted image , mml tale je zate.

koala - ne vem, kaj je s tvojo sosedo user posted image mogoče jo pa luna nosi?

hvala za odg. glede dipotije in pritiskanja na porodu. meni okulist ni odsvetoval nošenja leč, pa G tudi ve, da jih nosim, tako da sem še kar pri lečah. po porodu jih bom pa za kratek čas zamenjala z očali, čez kak mesec si grem pa ponovno zmerit dioptrijo in po nova očala... ampak glede na to, kako počasi in s težavo si zbiram okvirje (ker so baje vsi ok, potem se pa odločiuser posted image ), bo user posted image  najbrž že shodila, preden bo mamica dobila nova očalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Mala pikica, res je kar si napisala, jaz ne vem, kaj bi brez mml in ostalih mamic (luše, puri, benike in vse ostale!!!!), ker res ne samo, da nas prvorodke pomirite, še en kup zelo dobrih nasvetov dobimo. Tisočkrat hvala. user posted image user posted image user posted image

nimam kaj dodat, hvala vsem za nasvete (ne samo mamicam) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.12.2007 17:49:53   
limma
Moj bi bil seveda srečnejši z novim modelom,ampak če že ima avto stari model,pa babo stari model,potem pa naj ima še stari model 07!!
  user posted image  user posted image  user posted image  umiram od smeha user posted image  user posted image  user posted image

Aja,pa obrnil se je navzdol!!
user posted image  super, pa boš kljub temu imela CR? že zdaj držim pesti user posted image user posted image user posted image

pozdravljam pa sani in piškomiško user posted image

sunny morning - točno tako user posted image  tudi jaz podoživljam svoje popotovanje po Siriji izpred 7 let, kjer je to, da je ženska z otroci 3 metre zadaj, povsem normalno. ne da se mi ga ves čas opominjat, da sem noseča in hitreje pač ne gre (če nočem, da me sredi šoping centra prime krč in se zvijem v kepo).

Lunca1 - jaz mislim zaključit januarja, načeloma sva z user posted image  že zmenjeni user posted image   če bo po meni, se zna zgodit, da bom februarčica - sem rojena 12 dni po PDP. ampak mislim, da te ne pustijo več toliko časa čez PDP?

mml, pridna si, da še hodiš na telovadbo.. me se že 14 dni nismo nič zmenile in mi prav manjkauser posted image  čeprav zaradi krčev najbrž ne smem "pretiravat".. no, mogoče naredim en rahel stretching kar domauser posted image

lep večer vsem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.12.2007 18:14:47   
nana35
Evo mene,frizura končno gotova!!Mast kako dolgo traja,sploh mi je to ful tečno in odveč tako dolgo čakat da sem gotova.Upam,da sem kaj lepšauser posted image  in da je zdaj frizura bolj praktična za user posted image .Kar precej sem jih skrajšala,za kakih 15 cm.

Jaz sem na CTG znova naročena 24.12,zjutraj.
Limma,mala pikica in sunny m.saj sem tudi jaz bila z mojim user posted image  dogovorjena za januar,pa vidite,kaj nadnaravne sile naredijo.user posted image ti lahko že obljubi,ampak če drugi rečejo drugače...

suzana KK,nič ne skrbi glede tega kar smo napisale,jaz sem se vso noč sekirala,zato pa sem bila že ob 3h budna,pa na koncu imam plodovnice čisto ok,pa maternica je tudi primerno velika,tako da od ene do drugeuser posted image  je velika razlika.Sem celo na MON-u iskala včeraj neke odgovore,sicer nekaj našla,pa nič takega,da bi se mogla obremenjevati.Počakaj in vprašaj,kot sem jaz.Moj je verjetno pač bil tako živahen,ker se je obračal dol (do zadnjega pregl.prejšnji torek je bila glavica še zgoraj).Tudi meni sestra meri s šiviljškim metrom maternico pri vsakem pregledu!

Zdaj pa poglejte kako so se moji dnevi do poroda hitro skrajšali!!

Ja mml,hvala za večno sveže in koristne informacije,je lepo imeti koga,ki se spozna na stvari,ki te zanimajo.Še sploh,če te te stvari strašijo.user posted image

Lusa,tudi moj včerajšnji dan je bil živa polomija,evo,danes pa je vse ok. Včeraj me je vse samo tiščalo,napenjalo,noge sem zvečer imela kot klobase,napet in trd trebuh...počutila sem se tako,da bi se z lahkotouser posted image .Je že bil tak dan,kaj pa vem...
martinca,ja danes me je drugi gin.pregledal in naredil vse komplet od A do Ž,tisti poljak če veš kateri je in se je tako odločil,poklical mojega gin.če je tako ok,on se je strinjal,ker je ravno takrat dežuren in bo naredil CR.Seveda pa me lahko tudi pokličeš,če si me želiš slišati user posted image in malo v živo poklepetama,saj frizurca že stoji.

puri,hvala za lepe želje!user posted image
mala pikica,hvala tudi tebi!!Ja,to sem si tudi jaz mislila,končno so se me usmilili in mi povedali datum!!user posted image Bom popravila teh 27 dni!!
katee,meni pa se tako dopade,da imate user posted image tako radi,vedno opazim,da ga omenjaš.Če sem pripravljena na porod 27.12.?Če še nisem pa še bom.Še 9 dni časa imam za psihične priprave!

Me veseli,da sta sani in piškamiška še celi in zdravi pa da sta dobro!!
Pa še skupaj!!user posted image
Tinča,saj jaz bi nov model,ampak zdaj je pomembno,da je zdrav!!
Koala,saj te bom spomnila da boš na mene mislila 27.12.,pravzaprav vse vas bom spomnila še isti dan,mogoče zgodaj zjutraj!!
Lunca,saj nas gre samo enih par prej rodit.Če bi bilo po naše bi šli na datum!! Ne boj se,ne boš sama klepetala!!Se še vrnemo in bomo potrpeli z vami do konca!!
limma,verjetno sem že napisala kje danes,ja seveda bom imela CR,že zdaj se tresem...user posted image !!Saj ne,upam,da bo hitro mimo!!Hvala za pesti!!

Zdaj sem toliko napisala in tako dolgo brala in odgovarjala,pa če mi zdaj zbriše bom pop....

Se mogoče še kaj javim,grem potem še zadnjič letos očija postričt,zato bomo videli!!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.12.2007 18:32:25   
koala
nana sem že opomnik v mobilca nardila, tak da ne bom pozabla.user posted image

mala pikica tvoj vsaj domov pride in bosta lako skupaj pančala, meni pa ta teden edino moja mačja razvajenka delauser posted image , ko je moj dragi v Srbiji. Ah, kje je še sobota(če bodo sploh prišli v soboto nazaj).

limma v MB te pustjo 14 dni čez rok, kako paje drugje pa ne vem.

Lunca1 jaz sem tudi z mojimuser posted image dogovorjena daed 25.1 nima kaj zunaj iskatuser posted image , me zanima če me bo ubogal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.12.2007 19:47:33   
puri
Punce,..........na enem drugem forumu sem prebrala, da je malamedika rodila fantka Juretauser posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!!!!user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.12.2007 20:02:22   
benika
user posted image ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN MALEMU JURETUuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.12.2007 20:26:18   
mml
mala medika čestitke ob rojstvu sinčka Jureta user posted image , mali Jure dobrodošel na tem svetu

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?