|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
17.12.2007 20:13:11   
lara light
Kajsica- tudi jaz navijam zate, da bo vse dobro!!!user posted image
Hvala za opis in spodbudo glede IVF, tudi mene čaka prvi v januarju.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.12.2007 20:20:25   
zarja1
Lara light a mogoče čakaš v Mb?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.12.2007 20:25:53   
lara light
Ne, pri dr.Rešu sem, v LJ.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.12.2007 20:52:15   
Pija76
Punce jaz sem pa žalostna, sem o Piki 74 prebrala, pa ta mesec je tud vse prej kot veseli!

Kajsica želim ti, da je zate veseli, najbolj veseli od vseh v tem letu, in da se končno v sredo pokaže tisto kar se mora. Srečno!

Zarja 1 dobrodošla, pa brez panike, ni kriza, vse izveš pri zdravniku....

Dakec kako si? Sem gmašna kaj? To je za otročke veš...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.12.2007 20:54:18   
zarja1
Pija,
punce tukaj ste zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.12.2007 21:00:07   
gloria
Evo me iz lj.Sem hitra user posted image ?8 foliklov je velikosti 17 do 13.V sredo 19.12 mam ponovno uz, za punkcijo pa mi dr.Zorn ni še nič rekel, mogoče bo v sredo kaj več novega.Hvala vsem za pestke.Sonček 75 ne biti žalostna veš da se čudesa dogajajo in zdej si ti na vrsti...vse bo ok mislim na te.Anonimen ful lepo kr solze mam v očeh ko vidiš tisto malo bitjece.Punce vse bomo enkrat to doživeleuser posted image user posted image user posted image ,čist vsaki to želim.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.12.2007 21:13:33   
gold fish
Gloria - sva se midve videle danes?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.12.2007 21:22:08   
sonček33
gold fish mogoče tudi midve?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.12.2007 21:57:49   
gloria
Gold fish mogoče smo se.Jaz sem bla 4 na vrsti kaj pa ti?O Sonček 33 ti si tud imela uz.Jaz sem tud bla mal razočarana na te moje folikle zaradi tega ker sem v prvem postopku imela na 1 uz pet več in večji so bili.No kmal sem se potolažla ko mi je sestra rekla da se bo do srede še vse spremenil.Držim vam pestke.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.12.2007 22:01:31   
arneja
Joj, pridem na RR pa za Piko vidim - me še vedno zebe po celem telesu user posted image . Potem je pa res bolje, da sploh ni pluska, kot da se na koncu tako veliko upanje tako žalostno konča user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.12.2007 23:50:47   
pikovit
Kajsica tole pa svet še ni viduuser posted image po mojem.Kakšnega pametnega odgovora ti ne morem dat.Po mojem je bolje da poiščeš še kakšno drugo mnenje.Me pa res zanima kaj ti bodo rekli.Prvič slišim za kaj takega.Edina varijanta je ta da sta se oba prijela.Eden je šel naprej drugi pa je ostal.Včasih pride tako,da se obeh ne vidi.Kaj pa vem,res čudno.Sporoči nam.Mogoče si pa 9 čudo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.12.2007 7:21:17   
kajsica
No danes se bom pa jaz prva pofočkala tu. Nikakor nisem mogla spati, pa še ta moja prebava me matra hudo in boli ko grem na wc.

zarja1, punkcija tudi ni problem. Poglej v MB dajejo narkozo, v LJ na GK, dajo ketonal inekcijo in potem še eno v vrat maternice (nič ne boli), Reš pa prakticira da se ne uporablja nič.

Jaz sem v LJ na GK in ker sem imela hiperstimulacijo (vse je zavtečeno in napihnjeno) me je kljub inekciji malo bolelo, kot bi imela močne M krče in imaš občutek kot da te neki pika. Traja pa odvisno od tega koliko foliklov imaš (jaz sem jih imela 16, pa sem bila približno 15 minut na mizi). Ampak ni problema, vse gre, verjemi. Samo strah te ne sme biti. ET pa greš gor in nazaj dol, ker ne traja niti 5 minut

Ja pri meni pa je res vse nekam čudno, ja mi je tudi G (prof. Tomaževič) rekel, da sem mogoče kasneje zanosila, samo to pa vem da nisem, ker zaradi hiperstimulacije nisem moglauser posted image ker me je vse bolelo, potem pa tudi nisva, ker so nama rekli, da ne smeva in tudi sedaj imava prepoved. To pa je groza. Ma res me zanima kaj je z menoj, ker bi rada da se pač zadeva reši, bi bilo lepo če bi bilo vse OK, sam mi je tudi G rekel, da naj ne upam preveč.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.12.2007 7:43:15   
tassi1
glej,pred dvemi leti se mi je dogajalo zelo podobno-test je bil pozitiven po et-hormon je bil 258 na 15 dan,nato točno čez en teden sem ful krvavela,šla sem na UZ-ni bilo videti nič-hormon je pa bil nekaj čez 1000.Nato so mi merili hormon,ki je lepo naraščal do 6500-v maternici pa še vedno ni bilo nič,zato se je prof.Tomaževič odločil za čiščenje.Nato sem dobila izvid iz LJ.-molarna nosečnost.so pa tudi meni vstavili 2 zarodka,to matranje po bolnici pa je pol trajalo še skoraj 2 tedna,preden so se odločili za abrazijo.

upam,da ne greš po moji poti,ker ni prijetno,ko ti vsak dan rečejo v bolnici nekaj drugega in upaš upaš -pol ni pa nič!!!user posted image user posted image user posted image

pa veš kaj:takšne stvari se že morajo zgoditi z razlogom  in to je rojstvo zdravega user posted image

upam da bo s tabo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.12.2007 7:56:44   
sonček33
gloria jest sem bila pa druga na vrsti - torej sva se vidle, ampak nikakor se ne morem spomniti, katera je bila 4.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.12.2007 8:01:23   
kajsica
tassi1, hvala na odgovoru. Ja vse to je res čudna zadeva. Jaz pa nič ne krvavim, nobenega izcedka, nobenih težav....nič. Poleg tega pri meni res niso videli nič, včeraj pa majhno GV. Ma nič mi ni jasno. Je pa res, da si zmeden in da je to res živčna vojna. Rada bi samo da bi se končno vedelo kako in kaj je.

Saj bi bilo prelepo da bi se dobro končalo, samo ne upam preveč, če pa ni OK pa naj se ta agonija že konča, da lahko gremo dalje in v nove boje, samo to bi rada. S tem da ne bo nič, sem se nekako že sprijaznila prejšnji teden na 1 UZ in je bila kriza. Res sedaj bi samo še rada da se zadeva razreši in bo konec te agonije.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.12.2007 8:08:41   
arneja
Kajsica, naj bo tako, kot je Abra napisala, da je kar po naravni poti uspelo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.12.2007 8:41:04   
tassi1
ja tudi jes sem sam želela,da mi končno povejo kako in kaj.moj user posted image  je bil še bolj zmeden kot jes,en dan sem rekla da bo vse ok z user posted image ,dru dan sem pa user posted image user posted image .je reku da še mal pa bodo tud njega peljali v Vojnik-za trčene?!
tako,da ko so se končno odločili za abrazijo,sem komaj čakala,da mi že naredijo in grem v nove bojeuser posted image user posted image

vidiš ,stare borke se ne damo,spolh imam pa še 2 nova postopka na zavarovalnico drugo leto!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

so mi ful polepšali dan in znova upam,da drugo leto končno tud nam rata imet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.12.2007 8:44:43   
Amelia
Hej punce moje, no jaz trenutno nimam izcedka, upam, da bo tako tudi ostalo. Bomo videli kaj bo,...držite pesti...me pa mal skrbi ker sem sedaj spet začela kar upati, da mogoče pa bo kaj, upam, da ne bom spet takale za vikend: user posted image  , sem bila že prejšnji vikend čist obupana. Če se misli user posted image  prikazati, naj se prikaže, če ne pa da je ne vidim najmanj 9 mesecev!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.12.2007 8:50:20   
kajsica
tassi1, ja kot si rekla naj se enkrat že zjasne kaj bo, tako ali pa drugače. No jaz imam še to srečo, da je bil to šele prvi postopek in imam še 2 pingvinčka v tem postopku.

Ma dovolj je še možnosti za uspeh in vem da se bo to tudi zgodilo, samo sedaj je pa res.....za znoret, vse se samo vleče in podaljšuje. Pa saj sama ne vem.

Ja ta dva dodatna postopka sta pa res zakon, saj bo uspelo!!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.12.2007 9:40:49   
Lotty
kajsica,
upam, da se tvoje stanje cimprej izjasni, saj vrjetno  to cakanje in nvedednost ubijata.
Amelia,
ti povem, da je bilo vse skupaj vgnezditev!!! Ce ne bi se izcedek nadaljeval, oziroma bi se spremenil v krvavitev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ce mi pa ne vrjames, mi pa bos kmalu ... ze v petek user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.12.2007 9:52:25   
macka27
Jutro punce ...kako smo kaj danes? Jest sem kr uredu, veselo delam in dolgčas preganjam user posted image .
Stanje pri meni je nespremenjeno, prsi me ne bolijo nič, imam samo bolj težke in trde, pa malo me bradavičke hmmm pečejo-no pa sej nevem kako naj se izrazim... , pa spodaj dol špika na vsake svete cajte..user posted image  No bomo videli kaj bo v petek. Joj, učeraj sem si že kr kupila 2 testa CB in BABY CHECK MINI...kaj sem zmešana

Amelija user posted image  jupi, nimaš več izcedka... bom močno stiskala pestke zate , no in seveda za vse ostale punce tudi user posted image user posted image . In a se kaj drugače počutiš?

Nushy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.12.2007 10:03:49   
Amelia
Hej Lotty in Macka27!

Jaz nimam nobenih znakov, se počutim kot ponavadi, Lotty, naj se ti pozlatijo besede, če je bila to res vgnezditvena krvavitev, se je pa dolgo časa vgnezdaval user posted image !

Skratka, mi tri navijamo naprej za nas za petek in za vse ostale punce:
user posted image  Lotty
user posted image Macka27             HIP HIP HURA!!
user posted image Amelia
Za vse ostale punce, ki navijate za nas: user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.12.2007 10:11:19   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

user posted image  Lotty
user posted image Macka27             HIP HIP HURA!!
user posted image Amelia

Kaj ste luštne! Želim vam, da v petek skačete vse 3 do stropa!!!! Sam pazite da otročki notr ustanejo user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.12.2007 10:18:14   
pikovit
O Pija jutri je pa tvoj danuser posted image user posted image user posted image Že komaj čakaš ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.12.2007 10:38:07   
Pija76
Pikovit seveda komaj čakam, me bo še od skrbi pobralo. Sem včeraj po navodilih Abre začela grozdnje jest, me je pa trebuh bolel kot pred user posted image , da ti vidiš kakšno težko matematiko sem imela o dnevih cikla, petkrat sem na prstke štela user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......