klepetka
|
oj punce evo mene še vedno v enem kosu ,še vedno prisebna i nprisotna ,samo mi nekaj danes net nagaja.Prej sem pa itak že napisala ohoho,pa mi je vse zbrisalo. Očitno sem malo pretiravala . Suny morning ,ja prav imaš ,ko praviš da hodim rodit že ene 14 dni ,pa vse kaže na to ,da bom še ene 14 dni hodila . skratka ,včeraj bila na pregledu,ko me je G zagledala ,m ije rekla ,da me ne pošilja prej rodit ,ker je bila prepričana ,da me kao včeraj ne bo več in da bom že v dveh kosih. Ampak jaz ,stara grča ,se ne dam .In nazadnje bomo glih me, ,malapikica ,suny m.,jaz ,....in še katera čez rok. Drugače vse ok,S/F 40 cm,me je pa na naslednji pregled naročila šele po roku (3.1),ker imajo dopust.Je pa pripomnila ,da kakor bi kaj sumila da kaj ni tako kot naj bi blo ,naj grem v tem času kar v P na pregled,pa tud če grem sam na uro pogledat . Edin kile malo nagajajo ,v 10 dneh sem pridelala +2 .Pridna ,ni kaj.Lovim vse za nazaj. vprašala bi tiste ,ki ste že pile malinov čas,zate mml ,vem da si ga ,če mi poveš ,kolikokrat na dan se ga lahk opije?!Jaz ga zdaj enkart ,pa ne vem ,če lahko dozo povečam na 2x.. tinča ,jaz sem tud imela namen naret sadni kruh ,samo me je po včerajšnjem + kg vse minilo .Ker se m inekako dozdeva ,kdo bi ga pojedel večino. glede dioptrije in branja po porodu;jaz iamm očala za na daleč ,pa moram reč i,da se mi je dioptrija po vsakem porodu poslabšala.Zdaj ne vem ,al je to res zaradi tega ,ker sem že kar takoj po porodu brala ali bi se mi vseeno.Ravno jutri imam okulista ,pa ga še enkart izprašam kako in kaj. glede čepa ;meni se je v prvi nos. odluščil ,voda pa mi ni odtekal.Kar nekako je moje mnenje ,da nima veze vrstni red čep -voda,čeprav naj bi blo logično ,ja. muzika ,glede zvezdic;ma ni si za luno, bolj boš klepetala ,bolj bodo vidne ko se bodo namnožile .Sicer pa sta ti mislim da koala in mala pikica odgovorili kako je s temi zvezdami. koala,pa ta tvoja soseda je pa mal hecna ,no.Po moje je samo nevoščljiva al kaj.Ma meni še na kraj pameti ne bi padlo ,da bi komu to pripomnila. suzana kk,glede velikosti maternice ;sem nekaj časa nazaj brala na Pušenjakovem f.,da je to samo groba ocena in nikaor ne zaneslijiva in da bi se kakorkoli na njeno velikost zanašali..Tako da če je bil UZ vredu , se nimaš kaj bat. mala pikica ,velikost maternice moja G zmeri s šiviljskim metrom. mml, za uspešno srečanje decembrčkov.Kako dobra ideja ,ko so vsi pribl.enkao strai.Mali m je pa tud prišel včeraj na svoj račun ,k oje bil deležen dveh pižamic .In se strinjam tudi jaz ,ja glede tvojih strokovnih odgovorov .Smo takoj bolj mirne Luša , ,ker tvoje počutje je očitno tam nekje kot moje.Ma saj bo bolje piška miška ,če ravnmo predihavaš popadke ,potem jih tud me s tabo zdaj grem pa kuhat ,lepo se imejte