|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
17.12.2007 8:19:59   
moci
mi smo zadnjič šnofale po qulandiji in kupile en kup stvari. je fino, ker ni gneče, samo mislim, da so trgovine slabo založene. v c&a imajo bodye s kratkimi rokavi, je rekla trgovka, da jim to dobavljajo. nas imajo malo za norce, se mi zdi. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 426
17.12.2007 8:36:50   
Maxica
Dobro jutro, jaz že veselo delam, prijetno sneži, vidim, da se je tudi RR primerno preoblekla. Še štirikrat vstanem, pa sem doma vsaj pet dni, če ne več. Juhuhu.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 427
17.12.2007 8:59:47   
psaša
Dobro jutro.
Mi smo spet na starih tirnicah. Mami in oči v službi, mali v vrtcu. Je bil že čist naučakan za v vrtec. Danes sem samo iz glavne ceste zavila, je bil že čist navdušen, je čist vedu kam gre. Pa ko sem ga zjutraj preoblačila je bil še na pol koma in ko sem mu rekla, da gre v vrtec se je začel full naglas smejat od navdušenja. Je prov posrečen.
Drugače smo pa kar OK. V soboto smo bili na praznovanju RD od tašče. Je bilo prav fino. Pa včeraj smo se tudi mal potepali okoli tašče. No samo midva z malim, oči je šel na dolenjsko po prašička. Je bil prav lep vikend.
Pojma še nimam kaj mu bomo kupili za božička. Trenutno mu nič ne manjka, tako, da se kar malo lovim kaj bi mu kupila. Bomo že kaj našli.
Sem ta teden kar malo pogrešala RR, sem imela kup enih stvari in vas nisem utegnila niti prebrati. Še dobro, da niste preveč naklofale. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.12.2007 9:04:55   
psaša
Aja, pa ugotovili smo, da je imel povišano T zaradi zobkov. Se je ene par dni full slinil, pa dudo vrtec po ustih, kot bi se hotel malo popraskati.
Pa od kar je v vrtcu imamo probleme s spanjem v njegovi posteljici. On bi spal pri meni in se stiskal z mano. Kolkrat se zbudim pa se tišči k meni ali pa me objema. Pa prav čuti, ko ga hočem položit v njegovo posteljico, se napol zbudi in se začne jokat. Ga samo položim nazaj k meni in je dobro. Upam, da bo kmalu bolje. Pa tudi vem, da sem sama kriva, ker sem ga s tem razvadila, samo ne maram, da se mi joka, sploh ponoči, ker potem ni nihče naspan.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.12.2007 11:21:07   
piskot
dan.

prav lepo je zunaj. samo se ene 20 cm snega manjka. upam da ga se kaj pade.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 430
17.12.2007 14:33:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Pa od kar je v vrtcu imamo probleme s spanjem v njegovi posteljici. On bi spal pri meni in se stiskal z mano. Kolkrat se zbudim pa se tišči k meni ali pa me objema. Pa prav čuti, ko ga hočem položit v njegovo posteljico, se napol zbudi in se začne jokat. Ga samo položim nazaj k meni in je dobro. Upam, da bo kmalu bolje. Pa tudi vem, da sem sama kriva, ker sem ga s tem razvadila, samo ne maram, da se mi joka, sploh ponoči, ker potem ni nihče naspan.

dobrodošla in hvala enako....samo da naš ne hodi v vrtec pa ima enake fore........

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
17.12.2007 14:39:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

prav lepo je zunaj. samo se ene 20 cm snega manjka. upam da ga se kaj pade.

uau...sem fovš....pri nas pa noro piha, minus 3, sončno.....

danes grem kupit znamke za voščilnice, smo jih delali cel teden, pa še za vikend....kosila mi ni potrebno kuhat, gre možiček na službeno, tako da se bova pohajkovala.....samo še ne vem kje......

Altati....te podpiram...naj zdaj kar lepo počakajo po novem letu pa akcija......

Moci....a tako slabo je Qulandija založena ? Sicer je pa res tako, da tudi pri nas prodajajo bodije s kratkimi rokavi in da ga je s tadolgimi prav težko dobiti....ne vem, ne štekam....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
17.12.2007 14:42:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

aja...danes obiskali Santo v Santolandu......in še preden sem prišla do njega, sem dobila darilo, ki sem ga tako namigovala....bom rekla samo ''Victoria's secret''........

mali pa sedaj dela samo še ''HO HO HO'''......

ej, a zame ti pa ni nič daluser posted image
user posted image user posted image

je spraševal po tebi, pa sem samo kimala......

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
17.12.2007 18:25:59   
mis
Čer!

Mož in Tina sta šla na postajo po staro mamo, pa imam slabo urco frej. Sem rekla naj se gresta še malo preluftat. Mala je danes vstala ob pol sedmih zjutraj in vse skupaj spala le pol urce popoldan pri tašči. Podira rekorde. Ni kaj. Potem pojemo in gre spat. Spet ima obdobje ko manj spi. Res ima značilna obdobja...

No, jaz sem bila danes na pregledu. Šele ko sem se ulegla na mizo sem se zavedla, da bi bilo lahko kaj narobe... No, pa ni.user posted image user posted image  Vse je supar, mali je pravi razturač, ravno med vjo gimnastike smo user posted image ga zmotiliuser posted image user posted image  Vse je super, vse se lepo vidi, noseča sem 11/4, velik je pa za 11/3. Pismo, da ne bom spet na rok rodila...user posted image  No, pa še nekaj smo videli...user posted image  Ampak ne verjamem dokler ne vidim v živo...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.12.2007 18:37:24   
moci
o mis, superuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 18:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 18:43:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
17.12.2007 18:59:33   
mis
Jz sem pa zabluzila. Mami gre zdaj sele iz LJ, sem mislila da bo zdaj ze tle. Jaz sem pa mojedva nagnala jo iskat.user posted image  Ah, sem imela mal miruuser posted image  Jao bo verjetno jezen...user posted image  Se bom morala odkupit s kakšno masažo...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 438
17.12.2007 19:10:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a naš oktober malo izumira?user posted image

anede?

Neposredna povezava do sporočila: 439
17.12.2007 19:47:50   
altati

a naš oktober malo izumira?user posted image

anede?

ja, poživite ga, a neuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.12.2007 19:48:46   
moci
zoja tudi čez dan ni spala, zdaj je pa čisto izmučena. trenutno pri babici porablja zadnje atome moči. je pa že v pižami in steklenička jo že čaka. jaz sem sama, dragi dela. itak. sivkamivka, je rekel, da bi se jutri oglasil. no, verjetno vas je poklical. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.12.2007 19:49:49   
altati
en lep dober večer.
deček že spi, gospod mož ponovno delajo, gospodični hčeri se hihitata v Tarini sobici, jaz pa čakam dokumentarec meseca.
No, malo grem še knjigo brat pred tem.
mejte se!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.12.2007 20:07:58   
pikapolona2
jst sm tud celi teden sama popoldne...moj ima ali kolegij ali zabavo ali pevske ali spet zabavo...grrrrr....res nevem kaj bi bilo če bi še jaz imela službo vsak dan 8 ur in vse zabave in novoletne žure......komaj čakam drug teden ko smo domauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.12.2007 20:12:40   
moci
ja, jaz sem kar malo posredno izvedela, da ima tast en velik biznis za naslednji teden in naj bi cel teden delali kulise v drami. sem dobila manjši živčni zlom, grozila s kufri pred vrata in dobila obljubo, da bo vseeno dragi kaj domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 20:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
17.12.2007 20:30:54   
moci
mah jaz bi raje, da bi bili še malo skupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
17.12.2007 20:44:22   
pikapolona2

mah jaz bi raje, da bi bili še malo skupajuser posted image

meni tudi to več pomeni. Moci upam da bo res kej doma nooooo!
Ne smem jst jamrat ko tebe berem se mi zdi da si skoooz sama, ampak ti vsaj s svojimi živiš. Jst res včasih pogrešam k nisem na štajerskem ali v LJ.....pa bi lahko malo k staršem ali pa k frendicam skočila.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.12.2007 20:45:20   
pikapolona2
sivkamivka...a me ignoriraš...sm te spraševala za tist lesen kolo koliko stane in kje ga dobišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
17.12.2007 20:49:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
17.12.2007 20:53:58   
pikapolona2

joj, sori

evo link (seveda ebay), stane 60 €

http://cgi.ebay.de/Rutscherauto-My-first-Car-Original-Ernesto-Toys_W0QQitemZ130182690603QQihZ003QQcategoryZ84929QQcmdZViewItem

no hvala....a ga bo Blaž že sedaj dobil...takšen drobižek kot je mu bo ja fuuul prevelikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?