ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: lifcsi AjdaN - Tara je imela, kolikor vidim, maja letos podobmne fleke kot Jure, le da so se njej "selili". He-he . Naš je Lovro. Že Bobika je mela "probleme" z zamenjavo Jure- Lovro . BWT Bobika luškana "Božička". Se mi zdi da že fuuul velika zgleda . Po vaših slikicah šele vidim, kako rastejo, našega ima itak skoz na očeh. Dans mi je mulo spil vse živce - najprej že dopoldne. Je metal mal kocke po tleh, potem je s kruha polizal zdenka sir, kruh pa lepo naštelal nazaj na krožnik, potem je letela vilica po tleh, potem je Ano jahal (usedel se ji je na trebuh in skakal po njej ) no za konec se je odločil, da on ne gre nikamor, ampak bo zidal s kockami. Sem mela vsega dovolj, rekla da grem zaprla vrata in šla. No pa je kmalu pritekel za nama. Ker zunaj svinjsko piha, sem ga peljala v igralnico, da se mal zleta. Hmmmmm - slaba ideja! Najprej je mahnil enega fantka (nisem točno videla zakaj), potem se je scufal z eno punčko za stol (je bila ona kriva, tako da se nisem vmešavala - kar nej se postavi zase), potem je en mali fantek jokal, je šel tja, ga fuuuul na grobo objel, ker je mali še bolj jokal, ga je hitro še ene 2x usekal , za konec je pa še eni punčki hotel izpulitit dve žogici, eno mu je uspelo, druge pa ni pa ni dala in kaj je naredil... Mrtvo hladno jo je zlasal . Sem ga samo popokala pa smo šli! PODN! Na poti domov je pa od same žlehtnobe skoraj zaspal. Fleki... Ne morem rečt da zginjajo, je pa boljše . Nima več hrapavo, ampak samo rdeče, pa krvave pikice so vmes . Po mojem krema pomaga no. MA za tak denar boljše da . Ima jih pa že 2 tedna. Znajo pa naši mulčki/ke res že fuuuul. Naš je tudi tko presneto prebrisan. Zadnjič je Anči malcala eno kašico in se je gospod odločil da je on tudi lačen. PAč nisem imela dveh, sem rekla da bo dobil na koncu če bo kaj ostalo. In Anči 1x ni takoj odprla ust in se je začel dret: "bravo Anči, vse pojedla, bravo, bravo (še mal je zaploskal), zdej pa Lovro jedu" . Taši dobra si! Mene je včeraj že pred deveto zmanjkalo na kavču . Še dobro da me je, ker je imela tamala spet težave nekje od 3-5, dokler je nisem nafutrala. Meta22 kako pa hočeš prilepit slikice gor? Če jih daš v album jih potem brez problema skopiraš, samo ne vem če ni tako, da moraš imet IE . Ali pa greš na shrani.si pa potem od tam kopiraš. Mogoče bo kakšna druga bolj natančno vedela. Renan kako je Vladimir? No tako grem mal živčke spočit, preden bo spet akcija.
|