|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
13.12.2007 22:15:21   
lifcsi
AjdaN - Tara je imela, kolikor vidim, maja letos podobmne fleke kot Jure, le da so se njej "selili". En dan so bili na ritki, pa drigi dan na vratu, pa na nogah...  Naš P je bolj na izi in ni zagnal panike, češ da je alergija, in nam dal eno kremico. In fleki so čez približno teden dni izginili. Upam, da bodo pri vas tudi.user posted image

Bobika - Tari P ne dovoli v vrtec, dokler je an AB-jih, šele po dozi napiše opravičilo oz. dovoljenje, da je zdrava  in za v vrtec.

A se lahko malo pohvalimuser posted image ? Naša navihanka pa ve kar nekaj pesmic na pamet, obožuje knjige, pravljice, glasbo (včeraj sva bili na generalki za koncert - kitara, violina - in je 45 min. sedela in poslušala Paganinija), pozna osnovne barve in šteje do deset. rada gre v vrtec in je baje ta glavna, ker pač pri vsem maks. sodeluje (ona je vrgla skupinsko pismo za dedka Mraza pismonoši v torbo...) Saj sigurno vaši tudi vse to in še več počno, a se meni zdi to tako super.

Hrana vseee in še več (razen mesa), njej je vse fi fi fino, najbolj pa krompir.

Vse nosečke, pazite nase in na svoje pikce.

Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.12.2007 0:18:42   
Anonimen
Lifcsi, bravo Tara!user posted image Špela ni tako napredna.user posted image Ej, veš kaj me zanima, ko praviš, da je vse in še več, razen mesa. A ste ji ga sploh ponudili ali ne?

Meta22, a slučajno poskušaš preko mozille nagalat fotke? Ker tam ne gre. Moraš preko internet explorerja.

Renan, user posted image za Vladimirja! Pri nas je pa Jure malo bogi. Nima vročine, je pa danes začel grdo kašljat. Gremo jutri k pediatru.

Tinka
, včeraj je bil obupen dan, danes pa že dosti boljši. Pa saj to verjetno že veš.user posted image

Katja
, s taščo se nisem nič pomenila, ker se itak načeloma ne da. Ima pa dobre in slabe dni. Sem pa ugotovila, da je na svojem teritoriju hujša. Pri nas se lepše obnaša.

Šibam gledat Lost.

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
14.12.2007 13:37:57   
bobika
Da nas spravim na vrh user posted image

Manca je ostala ta teden doma. Se mi je zdelo bolj pametno in kot vidim, ste tudi ve podobnega mnenja.
Tako, da sva dolgo spale in si krajšali čas.

Tašonka: jaz sem že pri csi zaspala, kaj še le lost user posted image
lifcsi: Tara pa res zna ogromno stvari. In prav zanimivo je prebirati kaj vse počno drugi malčki.

Meni je tudi nenormalno noro, kako vse osvajajo in kaj vse pokažejo.
Manca pozna 7 barv (modro, zeleno, rumeno, rdečo, roza, črno in belo) kar se mi za njena leta zdi zelo veliko. Šteti ji včasih uspe do 10 brez napake (ponavadi pa z napakico). Pesmici pa zna dve celi in nekaj tako tako, da ji je treba malo pomagati user posted image . Kar pa me najbolj preseneča je to, da se zelo veliko igra z dojenčki in pupami in oponaša men. Je pred denvi rekla: "ti plidno spančkaj tu, jaz gem posodo mit" in šla k posodi.user posted image Res so sončki, ti naši.
No dovolj hvaljenja od mene.

meta22 poskusi še, pa vsaj kaj več napiši, ko te že tako dolgo ni bilo user posted image
katjaD: pri nas pa ima posebej igračo za spati v vrtcu in doma, tako, da ni panike.Ti pa verjamem kako je moglo biti hudo.
Tinka: kako kaj nova frizurca?
Alenkica: kako je z Juretom?
Rahelca: ti pa le počivaj!
Kako sta pa kaj Vladimir in Lovro?

Danes pa gremo gledati dedka mraza ali božička user posted image . Pride k nam na vas s vsem spremstvom.

Pa še ena božična slikica:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.12.2007 14:07:49   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: lifcsi
AjdaN - Tara je imela, kolikor vidim, maja letos podobmne fleke kot Jure, le da so se njej "selili".

He-heuser posted image . Naš je Lovro. Že Bobika je mela "probleme" z zamenjavo Jure- Lovrouser posted image . BWT Bobika luškana "Božička". Se mi zdi da že fuuul velika zgledauser posted image . Po vaših slikicah šele vidim, kako rastejo, našega ima itak skoz na očeh.

Dans mi je mulo spil vse živce - najprej že dopoldne. Je metal mal kocke po tleh, potem je s kruha polizal zdenka sir, kruh pa lepo naštelal nazaj na krožnik, potem je letela vilica po tleh, potem je Ano jahal (usedel se ji je na trebuh in skakal po njejuser posted image ) no za konec se je odločil, da on ne gre nikamor, ampak bo zidal s kockami. Sem mela vsega dovolj, rekla da grem zaprla vrata in šla. No pa je kmalu pritekel za nama.

Ker zunaj svinjsko piha, sem ga peljala v igralnico, da se mal zleta. Hmmmmm - slaba ideja! Najprej je mahnil enega fantka (nisem točno videla zakaj), potem se je scufal z eno punčko za stol (je bila ona kriva, tako da se nisem vmešavala - kar nej se postavi zase), potem je en mali fantek jokal, je šel tja, ga fuuuul na grobo objel, ker je mali še bolj jokal, ga je hitro še ene 2x usekaluser posted image , za konec je pa še eni punčki hotel izpulitit dve žogici, eno mu je uspelo, druge pa ni pa ni dala in kaj je naredil... Mrtvo hladno jo je zlasaluser posted image user posted image . Sem ga samo popokala pa smo šli! PODN!

Na poti domov je pa od same žlehtnobe skoraj zaspal.

Fleki... Ne morem rečt da zginjajo, je pa boljšeuser posted image . Nima več hrapavo, ampak samo rdeče, pa krvave pikice so vmesuser posted image . Po mojem krema pomaga no. MA za tak denar boljše dauser posted image . Ima jih pa že 2 tedna.

Znajo pa naši mulčki/ke res že fuuuul. Naš je tudi tko presneto prebrisan. Zadnjič je Anči malcala eno kašico in se je gospod odločil da je on tudi lačen. PAč nisem imela dveh, sem rekla da bo dobil na koncu če bo kaj ostalo. In Anči 1x ni takoj odprla ust in se je začel dret: "bravo Anči, vse pojedla, bravo, bravo (še mal je zaploskal), zdej pa Lovro jedu"user posted image .

Taši dobra si! Mene je včeraj že pred deveto zmanjkalo na kavčuuser posted image . Še dobro da me je, ker je imela tamala spet težave nekje od 3-5, dokler je nisem nafutrala.

Meta22 kako pa hočeš prilepit slikice gor? Če jih daš v album jih potem brez problema skopiraš, samo ne vem če ni tako, da moraš imet IEuser posted image . Ali pa greš na shrani.si pa potem od tam kopiraš. Mogoče bo kakšna druga bolj natančno vedela.

Renan kako je Vladimir?

No tako grem mal živčke spočit, preden bo spet akcija.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.12.2007 16:26:31   
alenkica
Ajda: Si me prav nasmejala s tvojim Lovrotom,čeprav ti žre živčke. Očitno ni bil njegov dan. user posted image user posted image Je pa zelo nežen do sovrstnikov user posted image

Meta22: Živijo po dolgem času!

Našemumalčku spet rase zobek, se spet zeloslini. PA včeraj sem ga vprašala, če ga kaj boli zobek in mi je kazal, da ga boli zobek na levi. Je bil zelo dobre volje, samo jedel ni skoraj nič! Samo čokolino pa mandarine, drugega ni hotel.

Včeraj pa sem gledala amešnice po tv iin je en komik večkrat rekel "giovedi, signore, giovedi", pa Je potem Jure še cel dan govori. "DODI".

Torej, če hočete čimbolj zaposlit tamale, jim dajte za  mesit kruh. Sem našemu dala včeraj košček test za kruh. Se je ukvarjal z njim ene dve uri. Takrat ni nobenega opazil. Ga je rezal, stavil v posodico, pa delal kačo ven user posted image

Ko bo kaj več časa vam dam gor kako slikico.

Čiao!!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.12.2007 19:52:00   
renan
Pozdravljene!

Vladimir je danes boljše. najvišjo temperaturo je imel 37,4, popoldan mu je pa že padla. vseeno nisva šla v igralnico, ker kar fajn kašlja in stalno mu teče z nosa.

alenkica: vladimir je tudi najbolj priden, ko ga zaposlim. zdaj mi že dva dni pomaga jemati perilo iz pralnega stroja, ga obesiti in potem spet pobrati. je totalno ponosen zaradi tega. košaro za perilo morava obvezno dva nositi, jaz spredaj on zadaj.user posted image

upam, da bomo jutri že dovolj zdravi, da bomo lahko malo pokukali na snegec.

bobika: imate prekrasnega božičkauser posted image

lp, renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.12.2007 20:00:06   
lifcsi
AjdaN se opravičujem, ne vem zakaj mi nonstop Jure hodi po glavi.

Meso - mi2 ne jeva mesa, sta pa naši familiji veliki mesojedi, in ker ob vikendih kosimo pri njih je Tara imela možnost zavohati meso in ji ne diši. Niti  krompirčka, ki je zanjo No1, ne poje, če se je poleg meso peklo ali kuhalo.user posted image Pa niti v vrtcu ne komplicira, da nima mesa na krožniku.

Joj, danes sva se po kolenih privlekli do doma - takšno poledico imamo. Avto sva pustili  na nižini, in na naš hrib gazili in čuskali po snegu.

Lep večer vsem.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.12.2007 22:40:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Tašonka: jaz sem že pri csi zaspala, kaj še le lost user posted image

Jaz že treniram ponočevanje za službo, kamor se vračam čez tri tedne.user posted image
Manca je pa čudovita Božička!user posted image

ajdaN, tovjega Lovrota pa tele babnce tukaj pogosto za Jureta zamenjujejo.user posted image Sem se pa tud jaz narežala njegovim foram. Pa ne toliko scenam doma in v igralnici, tukaj sem bolj sočustvovala, ker imamo podobne scene (samo da tepe mene user posted image ), ampak iznajdljivosti pri futranju, da bi dobil Anine ostanke.user posted image

Lifcsi, saj zato sem vprašala glede mesa, ker vem, da ga vidva ne jesta. Pri nas ga jaz eno obdobje nisem jedla (na koncu nosečnosti se mi je začelo blest po mesu, dobesedno sanjala sem ga in ga na suho vohala, da sem popustila telesu in ga spet jem) in sem razmišljala, da ga Špeli ne bi ponudila, ampak sem po parih pogovorih z možem in dolgem razmišljanju se odločila ji ga ponudit. Sva sklenila kompromis, da sva z mesom počakala dlje kot sicer ljudje počakajo, ampak da ga dobi. No, saj pri Juretu pa tudi ne bova nič hitela z mesom.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
15.12.2007 9:55:24   
rija
Oj pupe....

RAJANJE POD JELKO: bi naj bilo v petek ali soboto, odvisno kak je moj dragi fraj, vendar danes še nima razporeda.....

Dajte se malo pofočkajte, kera bi prišla.....user posted image  da vem, kak se pripravit user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.12.2007 10:41:55   
renan
uuu rija, božični avatar...user posted image

mi bi prišli, samo v petek ne vem, če bo mož dobil fraj. v soboto pa zagotovo.

joj ženske, kako mene grlo boli. vladimir je boljše, jaz pa upam, da nisem še angine fasala...user posted image

lep vikend vsem,

renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.12.2007 15:38:39   
lonja
Rija, user posted image user posted image user posted image  za rajanje. Mi bi prišli lažje v soboto, ker v petek smo še v službah, sej veš...user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.12.2007 15:46:42   
Anonimen
Rija, jaz moram pri dragem preverit, če bo v soboto frej, v petek je ziher v službi in nam ne bo zneslo, ker je predaleč do vas, da bi ob 15h šele štartali iz LJ. Če bomo lahko, bomo seveda z veseljem prišli!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
15.12.2007 16:44:28   
Rahelca
Oh Rija, rajajte še namesto mene. Sara ima spet virozo, hvala bogu, da sem doma in jo cartam. Spet kašlja in potem vse kar poje zbruha. Zelo malo je. Ne vem od kje ima toliko špehca. Prav smili se mi moj sonček. Naslednji teden gre še v vrtec (če bo ozdravela seveda), ker se jim bo veliko dogajalo, potem bo pa z mamiko.
Ob priliki vam prilepim slikico dvojčkov. sta dvojajčna in zato je veliko možnosti, da bo vse ok.

Lepo se imejte, nimam časa vsaki odgovorit. Mislim na vas. Zelo.
Danes sva bili s saro na Dedku Mrazu Je bila prav luštna.

Zvečer pa greva z mojimuser posted image  v kino. Imava 5 obletnico. Sara je pa pri nečakinji.Naslednje leto greva pa v Irak (za en teden). Najine 3 otroke bova pa pustila sestriuser posted image user posted image . Joke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.12.2007 20:31:07   
tinkamiška
Jaz vas tudi na brzino pozdravim, delamo še drugo polovico dnevne sobe in danes je bila totlna svinjarija, saj je možek kital in brusil stene, še v omarah imam prahuser posted image Ta teden pa bo ena velika čistilna akcija, saj moram pred prazniki vse tipitopi pospravit. Berem knjigo o čiščenju navlake(tako čustvene kot navlake, ki jo kupičimo v našem živlnenju) in sem se odločila, da v Novo leto stopimo prečiščeniuser posted image Nameni imam opraviti tudi obred prešiščevanja hiške, ker je stara in bog ve kaj vse se je dogajalo med temi stenami...upam, da mi bo uspelouser posted image

Rija, tako žal mi je, da ne moremo prit pod vaši jelkouser posted image , namreč v vrtcu pri Izi še vedno razsajajo koze, čeprav je Iza še zdrava, pa ne vem ali je že okužena ali ne in ne bi rada tam okužila še januarčke...bom pa v mislih za vami in upam, da se vidimo kdaj kasneje...

Rahelca...ne vem kaj naj rečem...sploh si ne znam predstavljati kako je, če je otrok toliko bolanuser posted image in kaj bi lahko naredila, da bi bilo boljše...res mi je hudouser posted image Za dvojčka sem pa vesela, le tako naprej...

punce, danes res nimam časa vsega komentirat čeprav sem vse prebrala...te dni bim res zasedena in bom bolj malo pisala, bom pa z vamiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
15.12.2007 21:29:26   
ajdaN
Čer!

Matr sem se nažrla ko user posted image , zdej mi je pa slabouser posted image . Kdo pa kdaj bo hujšal, mi pa še ni jasnouser posted image .

Mularija spi že več kot uro pa pol. Oz. Anči spi - je padla kot pokošena, ker ji od treh nisem pustila spat. Zmatrana je bila pa tako, da ji je mlek na vseh straneh iz ust tekeluser posted image user posted image . Potegnila je še, požret se ji pa ni več dal dol. Upam, da bo trajal do jutra - itakuser posted image . Lovro je imela pa še okol pol devetih ene vaje - ko sem prišla tja, me pa pogleda, pa reče daaaaaan. Ampak ga moram pohvalit - čeprav zvečer zadnje čase dostikrat ne more takoj zaspat, je več ali manj tiho pa mal gleda okol, pa mal dudice preklada, pa jih daje ajat, pa prečke na ograji šteje, pa mal k Ani v postlo špega... Ampak vse tako potiho, da ga še na babyfonu redko slišim, Ane pa itak ne zbudi.

No ob vseh včerajšnih lumparijah sem eno pozabila! KO sem ga poslala na ohlajanje v sobo, si je postregel z Aninim calgelomuser posted image . Zjutraj ga nisem takoj pospravila višje na polico in ga je lepo odprl pa mal malcal. Potem mi pa še ves ponosen pokaže kaj delauser posted image .

No fleki se mu selijo še na drugo stran telesauser posted image . Ampak ne v tako hudi obliki. Bomo videli kaj bojo rekl v ponedeljek pri dohtarju.

Lifcsi - nisem nič za slabo vzela zaradi zamenjave - že Bobiki sem se parkrat narežala, ker ji sploh ne gre tole Lovro-Jure.

U Taši za tole službo ti pa nisem nič foušuser posted image . A se bosta pol spet šihtala? Domnevam, ker si že neki omenjala to, pa še nočne praviš, da bojo spet.

Pa vidim na sosednjem forumu, da na veliko prodajašuser posted image . Ste tudi dokončno zaključili auser posted image ? Pri nas tudi že pomalem, precej gre pa sestri za nečaka, potem pa v prodajo.

Lonja ti pa prosim še mal poročaj, ne se samo na žurke vabituser posted image . Pr decembrkah si bolj pridnauser posted image !

Rahelca pri vas pa sploh ni konca z boleznijouser posted image . Samo da je z dvojčkoma vse Ok. BOš videla bosta onadva vse notri prinesla pri zdravju. Sej morata, ker toliko smole, kot imata s Saro ima pa malokdo!

Tinka pridno "pucaj"user posted image . Tako in drugače.

Tako zdaj grem pa gledat kmetijo - matr so napacal tiste dve klofeuser posted image . BIljane sploh spoznala ne bi.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.12.2007 0:15:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Matr sem se nažrla ko user posted image , zdej mi je pa slabouser posted image . Kdo pa kdaj bo hujšal, mi pa še ni jasnouser posted image .

Sva že dve. Sicer sem nisem ta moment nažrla, sem se prej, samo meni se to redno vsak večer dogaja. Sem se še tisto, kar sem uspela shujšat, nazaj zredila.user posted image user posted image

U Taši za tole službo ti pa nisem nič fouš . A se bosta pol spet šihtala? Domnevam, ker si že neki omenjala to, pa še nočne praviš, da bojo spet.

Mal se bova šihtala, mal bova pa babica servis ponucala, da bom kdaj tud dopoldne, da ne bom spet vse večere tam zabila in ne bom nič z družino. Bojo pa spet take, da se bom ob 3h zjutraj sama s sabo naforumu pogovarjala.user posted image Tole zdej je še zgodaj.user posted image

Pa vidim na sosednjem forumu, da na veliko prodajaš . Ste tudi dokončno zaključili a ? .

Ja, a kupiš kej?user posted image Mater, ampak si nisem mislila, da bo tko težko prodat, ker res samo ful lepe in ohranjene stvari prodajam, ostalo bom podarila. Drug teden nameravam skompletirat, ko bo dragi kaj več doma (vsaj upam, da bo user posted image ), pa dat kar tukaj na dobrodelnost. Sem pa ful jezna, da na RR nimajo tako urejenih malih oglasov kot na mami.
Se pravi se ti tud tam potikaš? Kateri nick pa imaš? Če ni skrivnost.user posted image
Z reprodukcijo (vsaj načrtno) smo pa zaključili. Čeprav po vsakem user posted image cvikam, ker še vedno nimam zaščite. Upam, da ne bo kaj, ker splava pa ne bom šla delat. Pol si lahko pa kar prec sobo v norišnici rezerviram za po porodu.user posted image

Lonja
, to pa res. Moramo pri decemberkah za tabo vohunit, da izvemo, kaj se vam dogaja.user posted image

Rahelca user posted image user posted image .

Grem spat. Se jutri kaj javim.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
16.12.2007 13:54:53   
lonja
Daaaaaan,

pri nas po malem še vedno sneži, oči in Ajda sta šla pančkat po mnjam papici, ki sem jo skuhala, mami pa valda takoj na RR.

Po vrsti:

AjdaN, kdaj pa bomo po žurkah hodil, če ne zdej, ko je veseli december user posted image ? Je pa res, da je usklajevanje le teh presneto težaški posel, ki ti vzame tud precej časa, pa energije tud user posted image

Sem se pa tudi jst pošteno narolala ob Lovrotovih vragolijah, ki ti delajo sive lase user posted image

Taši, nisem se javila, niti oglasili se nisva, ker sva bili (obe) bolani. Sej si verjetno pri decembrkah prebrala, Ajda je že cel teden mal out, danes je prvi dan bolš in brez vročine, sicer pa smo imeli pestre noči (zbujanje na ene pol ure in jok, jok, jok...), dneve pa tudi. Jst sem bla v sredo tolk out, da sem šla ob pol šestih popoldne spat in se zbudila v četrtek zjutraj. Še dobr, da je imel T.Ajdo čez...

Tinkamiška, upam, da kmalu izveste, kako je s kozami. Sicer pa, sploh ni take panike, veš. Ko enkrat dobi pikice, gre vse skupaj kar precej hitro. Ajde niti srbelo ni nič, je bila pa res cela čist pikasta. Ven nisem šli le prvih nekaj dni, ko je bila res z vročino in pikice še niso bile suhe.

Rija, sej nisi huda, k sem tko skočila z odzivom na rajanje? Če rajanje bo, bomo mi verjetno vse skupaj združili s kakim kopanjem v Moravcih, bomo vzeli apartma pri firmi, če bomo še kej frej dobili.

Rahelca, lepo počivaj in božaj bušija.

Vse ostale, bodite fajn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.12.2007 14:00:42   
rija
Lonja, a se ti hecaš

Saj veš, da ste dobrodošli tudi v nedeljo dopoldan user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.12.2007 17:01:50   
alenkica
Zivijo vsem!

Danes pa naš Jure praznuje že 23 mesecev user posted image

Čez en mesec pa že rojstni dan. Joj, kar groza me je, kako hitro rase, še malo pa bo šel v šolo user posted image

Rahelca: super za dvojčke, in Sari user posted image user posted image , da bi se čimprej  pozdravila.

Tinka: jaz bom ta teden tudi generalno spucala hišo, tudi od staršev. Z vodnim sesalcem. Imam tako manijo, da pred prazniki vse generalno spucam - sem čudna, vem. Danes zvečer pa bom naštimala še voščila. Letos sem jih napravilakar na raču, se mi  ni dalo toliko pisat!

Še nekja slikic mojega miškolina:

Moj novi tovornjak za miklavža
user posted image

Imam že veliko zobkov, ampak še vedno nagajajo. 
user posted image

Moja miška
user posted image

< Sporočilo je popravil alenkica -- 16.12.2007 17:02:16 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.12.2007 17:25:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Taši, nisem se javila, niti oglasili se nisva, ker sva bili (obe) bolani.

Sej veš, da ni panike.user posted image Važno, da sta vidve zdaj bolje!

Alenkica, lepe fotke!user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
16.12.2007 20:14:57   
renan
jaz pa ne bom nič čistila, ker sem spet zbolela. sumim, da mi spet sinusi nagajajo.user posted image   rahelca midve s tvojo saro sva trenutno na istem..user posted image

jureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.12.2007 1:09:13   
Anonimen
Renan, upam, da boš kmalu zdrava!user posted image

Rija, nas žal v soboto ne bo, ker dragi dela in ne more menjat.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
17.12.2007 8:14:29   
ajdaN
Morgen!

Mularija še spi, z Lovrom imava kontrolo v LJuser posted image . SUperca v takemle vremenu.

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Sem se še tisto, kar sem uspela shujšat, nazaj zredila.user posted image user posted image

Sva tud že dveuser posted image . No vrjetn je tal smajli bolj primerenuser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Se pravi se ti tud tam potikaš? Kateri nick pa imaš? Če ni skrivnost.user posted image

Povsod imam isti nick - s tem da na MON-u imam samo registriranega zarad prodaje, mislim da nisem še nikol odgovarjala (tam več ali manj berem in se režim ob "napadanju"user posted image ), na Mamo pa ponavadi kar malo pozabim in tudi nisem kaj preveč pridna z odgovarjanjem.

No Lonja user posted image  za mini poročilo.

IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Sem se pa tudi jst pošteno narolala ob Lovrotovih vragolijah, ki ti delajo sive lase user posted image

Saj se jaz tudi režim, dokler se to dogaja drugimuser posted image . Ampak zadnjič res nisem vedla al nej mulca mal po riti al nej se začnem mamicam opravičevatuser posted image user posted image .

Jao Renan kmalu se pozdravi. A imaš vsaj pri malem kaj pomoči a ga moraš čisto sama pedenat?!

Alenkica luškan fantiček! Vidim, da je tudi pri vas slinček še vedno obvezna oprema. Pri nas tudi ne gre brez, čeprav zadnje cajte bi mogoče še šlo (razen pri hrani), ampak ga kar preventivno mu dam gor - boljše usran slinček kot zaflekana majica.

No včeraj mi je končno uspel naredit čestitke. Letos je bolj malo časa pa sem bila ful pozna. PA tudi nič nisem eksperimentirala. Se mi ne da..

No Lovro mi že "pomaga" v naročju. Greva fruštkat, pol pa Anči zbudit če se ne bo sama pa šibamo. NA cesti bo sigurno norišnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.12.2007 12:43:33   
Anonimen

Povsod imam isti nick - s tem da na MON-u imam samo registriranega zarad prodaje, mislim da nisem še nikol odgovarjala (tam več ali manj berem in se režim ob "napadanju"user posted image ), na Mamo pa ponavadi kar malo pozabim in tudi nisem kaj preveč pridna z odgovarjanjem.

Jaz pa nimam povsod istega, ker ni bil na voljo. Na mami sem si ga še izborila, tukaj na RR pa ni bil več na voljo Taši in sem pač Tašonka, na MON-u sem pa tud samo zarad prodaje registrirana in nič drugega, mam pa še letnico zraven nicka.
Na mami pa tud v bistvu ne sodelujem več. Se mi je zamerila.

Poročaj, kako je bilo na kontroli.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
17.12.2007 13:04:36   
alenkica
Ajda: Jure se še veliko slini in si niti ne predstavlljam, da ne bi imel slinčka. Še vedno dela zobke, bolj odzadi in je cela hiša od njegove sline  . Res, povsod so flekci in moram skoraj vsak dan opucat po tleh.

Joj, kako je danes pri nas mrzlo. Je zelo lepo sončke, piha, pa prava orkanska burja. Jure je bil ves žalosten, ker nisva šla ven. Je premrzlo.

Zdaj pa je naveličan od vsega lepo zaspal.

Sem malo ustvarjala včeraj in sem naredila tole slikico:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......