tinkamiška
|
Hojla Bobika, ušeska se rada vnemajo en za drugim, fejst ji spiraj nosek in ne dajaj ji mlekca za pit, če ima nahod. Jst sem ji res kr naprej nosek pumpala z "rijino" pumpico in se ji vnetje ni ponovilo. Če ima nahod pomaga tudi rahlo privzdignjeno vzglavje..vam želim, da se bodo tokrat ušeski pozdravili do konca... Pa fino za sadni kruh Glede slabosti pa...meni je vsake toliko prišlo slabo med nosečnostjo, sploh proti koncu... Shooo, tole kolo se tudi meni dopade, ampak glede na to, da Izi kolesa sploh niso zanimiva, šele sedaj ji je zanimiv potiskač, ki se je spremenil v kolo, ki ga potiska z nogicami, bomo mi verjetno kr preskočili tale kolesa Ma pa Iza spet finte, me je ravno klicala: Mamica, Iza kaša(kašlja), plidi, Iza kliče. In sem šla k njej, pa se napravlja, da kašlja: Mamica lej, Iza kaša Mula mala, samo, da ne bi zaspala. In govori: ne pšššt, ne uče zaplet! Jojoj, sej ne vem, ali bi se smejala al bla huda, no sem nekaj vmes, najraje bi se pa iz srca nasmejala, pa ne smem, ker bi me takoj spet začela sukat.. Jih je pa danes obiskal Dedek Mraz Od 19 jih je samo 9 v vrtcu, vsi ostali imajo koze Iza je bila ves čas v naročju pri vzgojizeljici, ker se je bala Dedka Mraza in Palčka, je pa v varnem naročju sodelovala in pela in ploskala, pustila celo, da jo je Palček pobožal po lički In ko je prišla domov, mi je povedala, da je Dedek Mraz pel, da ga ni pocukala za brado in cel popoldan je pela: Siva kuca, bela blada, topel kozo, zv(pa ne znam napisat) kos, jo ze plisel je nas, stai dobli dedek blaz Tako je bla lušna, da sem jo med kopanjem morala posnet, ker je tako lušno pela in mi gre zdej pesmica kr naprej po glavi, ker jo je toliko prepela Rahelca...upam, da bojo slabosti hitro minile...pa da se boš zdej, ko imaš 4 urni delavnik lahko malo spočila...pa da bo Sara zdrava! Rija, Iza pa ni bila kej preveč navdušena nad McDonald'som, vem pa, da jo bomo v prihodnosti morali sigurno vlečt od tam Jst sem danes dala lučke na mini "benijevo glavco", ne se smejat, tako je rekla prodajalka, da se reče enemu malemu dreveščku, ki sem ga kupila in ga imam zdej v teglcu pred hiško. Jst sem prvič slišala za tako ime Oravo smrekico pa bomo postavljali okoli 24tega, mogoče kak dan prej... Rija ste že nabavili smrekico? Nisi rekla, da greste na Mdžarsko po njo? Liju, tudi tebi želim, da se bo slabost kmalu končala in pozdravi se čimprej...Pa Nino naj uživa pri pričakovanju Dedka Mraza jutri Jutri gremo pa na lutkovno predstavo upam, da bo Izi fajn Lahko noč vsem! Tinka