|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
16.12.2007 21:33:59   
arneja
A se meni samo blede, ali smo bili zjutraj še roza obarvani user posted image ?

Jaz bom pa očitno user posted image  dobila že na 26. dan. Ni zanimivo, zadnjič, ko sem pa komaj čakala, da pride, je pa prišla na 31. dan? Ampak, kar naj bo čimhitreje tu, da februarja čimprej po Dipherelinček odletim user posted image . Zdajle razmišljam, da bi me pa zdaj še bolj bolelo kot me je v soboto, ko ni bilo pikic, ko bi videla, da user posted image  prihaja. Joj, kaj moramo res me vse čez dajati user posted image .

No, zdaj grem pa čvekice brat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.12.2007 21:47:54   
arneja
Abra, ko sva šla midva Prometrium iskat, je bila tudi takšna burja, da je bilo joj. In vi kar jejte, saj ste trije user posted image .

Amelia, kje se pa vi trije skrivate user posted image ?

Lotty, ja, le še petkrat spat, pa bo plusek tu user posted image .

Pija, ko sem jaz tisti Frutek kupila, se je moj tako zagrebel, da ga je popil user posted image . POtem sem ga pa lepo prosila, če bi da samo malo za poskusit, pa je bilo sladko za umret. Je pa že jeger boljši user posted image . Ma, res sem ga ruknila, tisti trije požirkci verjetno prav velike škode res ne bi mogli narediti. Pa itak da boš nečakcu družbo pridelala user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.12.2007 22:04:40   
Abra
Arneja se ti ne blede user posted image user posted image ni pa blo roza, ampak oranžno-rjavo. Jesenske barve. Danes je pa zgleda zima nastopila. user posted image
user posted image naj pa kar hitro pride ta in še dva naslednja ciklusa. Bo morala pol eno leto pavzirat. user posted image Ti boš pa prej na igli in piru. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.12.2007 22:05:33   
arneja
Sonček, res pivo pij. Jaz sem imela full male folikle, potem sem se pa s pivom, no, Unijem, začela nalivati, so pa zrastli user posted image . Vse bo tako kot mora biti na UZ-ju, boš videla user posted image .

Joj, revčka, Sayuri - ampak rezultat bo prekrasen, tako, da je vredno user posted image .

Abra, Mc`Donalds bo pa teh 9 mesecev fino na tvoj račun zaslužil user posted image .

Za vse spodnje punce pa jutri držim pestke, predvsem za Mišolino in Sonček 75, ki bosta zrela jajčka znesli user posted image :
gold fish - UZ
gloria - UZ
Mlinčka - UZ
Mišolina - punkcija
sonček75 - punkcija
sonček33 - UZ

Pija, luštno slikco si si nalimala, ja user posted image .

Dejzi, pa tebi se ja januarja vse spet začenja, to bo pa tako hitro tu, da se še obrniti ne boš imela časa user posted image .

Punce, meni se tudi sploh ne da več žurat. Zdaj bi bila mamica user posted image . Čez dan full rada naokoli hodim, zvečer sem pa najraje na toplem doma user posted image .

Gloria, itak da foliklčki lepo rastejo user posted image .

Abra, jaz sem tudi Zrneca škilila zraven, ma, za umret smešno user posted image . Pija, pravijo, da se ga je samo napit treba, pa je - meni so pa zadnjič vse tako jegra branile user posted image .

Macka, kaj bo iz tvojih znakcev - otročiček, seveda user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.12.2007 22:06:46   
arneja
Abra, ti pa preveč Bizovičarja gledaš, potem se pa tako prostaško izražaš - da bom na piru in igli user posted image .

Ajde, punce, dobro spimo user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.12.2007 22:16:24   
Abra
user posted image user posted image user posted image Arneja, je Sayuri enkrat rekla "igla, ki obeta" user posted image user posted image na te se komaj čaka.

Zdej pa kaj lepga sanjaj user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.12.2007 22:23:55   
gold fish
.. da se še jaz malo javim... sem bi bila zdaj par dni prez rač., smo nekaj prenavljali,  pa se mi je skoraj utrgalo brez "on line"...

Nisem uspela vsega prebrati za nazaj...

Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image ... lepo nosečnost in zdrave otročke...

Tistim, ki pa vam ni uspelo pa user posted image user posted image user posted image ....

Hvala vsem za pestke za jutri.
Upam, da bodo folikli in tudi že lepo veliki... me že ful boli tam spodaj in sem že cela napihnjena.
Drugače pa nisem bila nič kaj pridna, kar se pira tiče...., sem kar brez pir-terapije...  Bom od jutri pa do punkcije bolj pridna....

Se javim jutri, ko pridem domov...enkrat popoldne... grem po UZ še malo v city park... imam še en razgovor z božičkomuser posted image .  

Kje v LJ je ta novoletni sejem? Kje okrog Prešernovega trga? Bi rada enkrat videla kako to izgleda v LJ.... samo zvečer...jaz bom pa tam ob 8 zjutrajuser posted image

Zdaj pa grem ...se špiknit .. potem pa spat, ker grem že on 5.30 na pot...

Pozdrav.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.12.2007 7:35:53   
Amelia
Hej punce, meni je doma računalnik crknil, tako da se vam lahko šele sedaj iz službe javim. Vam najprej napišem kaj se mi dogaja, potem vas grem pa brat za nazaj.

Skratka nič dobrega, že od petka imam izcedek, najprej rjav, sedaj pa že bolj rdeč, imam občutek, da se mi user posted image  ne ulije samo zaradi prometriuma in ne vem kaj naj naredim? A ga naj neham uporabljat, al kaj? Danes je 10. dan po ET in testa itak še nima smisla delat, al kaj? Skratka jaz sem cel vikend zgledala takoleuser posted image , a ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.12.2007 7:50:41   
Amelia
Da mi je malo lažje mi upanje daje mojih 5 pingvinov, čeprav si mislim da če že svežim zarodkom ni ratalo, ja kako bo pa zamrznjenim?

Skratka, punce ki ste pri Rešu, napišite mi prosim kdaj lahko grem po zamrznjenčke in kako to poteka, kateri dan se začne, a se tud kakšna zdravila jemlje, a 2 na enkrat odmrznejo al kako?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.12.2007 7:54:40   
macka27
Amelia močno stiskam pestke, da me že kar prsti bolijo,  da se ne ulije ta user posted image  in da boš v petek zagledalauser posted image user posted image !!!

Arneja Upam da res bo res user posted image user posted image . Skozi blolj se približuje ta petek, jest pa mam vedno manj upanja..hmmm.Zakaj?? grruser posted image  Moram rečt da so moji balončki na otip težji, bradavičke občutljeve, ampak ne bolijo me nič. Ponavadi pred vsako M bolijo ko user posted image .

Nč zdej se grem pa spedencat za v službo sem že mal poznauser posted image user posted image . Po pravici povedano se mi nič ne da... najrajši bi bila doma in spala spala spala, a gre katera namesto mene?user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.12.2007 8:47:08   
Abra
Dobro jutro!
Amelia, ti si kar še vstavljaj prometrium, zaenkrat ni še nič rečeno. Mogoče bi ti test zdaj že pokazal, ni pa nujno. Počakaj še dva dni, 12. dan je že merodajen. Pa naredi ga s prvim jutranjim urinom ali pa pojdi na krvnega. Ta bo še najbolj ziher. Jaz stiskam pesti za user posted image user posted image
Po zamrznjenčke greš pa ponavadi lahko takoj naslednji ciklus, zdaj so prazniki, pa najbrž odpade. V januarju pa že takoj. Mislim, da imajo v slamici po dva skupaj zamrznjena. Pa ne misli zdaj na to, jih boš rabla šele čez par let. user posted image

macka27 jaz še vedno nimam nič znakov user posted image no, razen lakote user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.12.2007 8:47:45   
Goldy
Hvala DaisyE, ker si tako potrudila in mi zelo na hitro poslala željeno, hva Abra, sem pogledala tudi na MOn in Pija 76 prosim, ko boš prepisala mi zadevo pošlji.

Punce krasne ste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.12.2007 9:24:38   
sonček33
Torej evo me iz UZja - 4 foliki 10. To je pomoje zelo slabo. Sem žalostna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.12.2007 9:36:09   
Abra
Sonček33 saj je komaj pvi UZ. Folikelčki bojo še zrasli, pa ziher se še kakšen kje zadaj skriva. Pa saj jih ne rabiš 20. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.12.2007 9:56:22   
Anonimen
user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PZVfBc4edxk

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.12.2007 10:06:35   
Amelia
Arneja, me veseli, da si že boljše volje, vse imamo vzpone in padce, saj veš kako je to.

Lotti, Macka, jaz še vedno navijam za vaju, sta na dobri poti!!!user posted image

Evo, pri meni ponoči nič izcedka, sedaj pa ene rjavo-roza lise, saj ne vem kaj naj si mislim. S prometriumom bom nadaljevala če bo tako ostalo do petka, potem bomo pa videli. Sem se pa za vikend že zjokala ene trikrat, tako da sedaj sem lahko samo še pozitivno presenečana.

Abra hvala za pestke, lepo da si še z nami in se še nisi dokončno preselila na forum nosečk:))

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.12.2007 10:29:09   
Lotty
macka27,
jaz imam Prometrium na 8 ur, torej 3x na dan. Nimam stranskih ucinkov, tako da ti ne vem povedati, ali je slabost lahko od Prometriuma. Jaz mislim, da imam od Prometriuma obcutljive in rahlo povecane prsi user posted image  A je mozno?
Slab obcutek .... ma tudi o tem bi lahko kaj napisala, pa nocem, ker zelim razmisljati pozitivno.
Pri meni je za enkrat ok, se vedo me sicer spodaj vsake toliko spikne, in kot sem napisala so prsi rahlo povecane oziroma bolj polne in malce bolece.
Amelia
ti pa kar nadaljuj s Prometriumom do testa!!!!! 
Se 4 x spat, pa test.
A sem ze malo dosadna s tem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.12.2007 10:53:59   
Abra
Punce, jaz sem bla tkooo tečna par dni pred testom user posted image user posted image to vse zraven paše, pa navali joka tudi, Amelia user posted image
Na forum nosečnost se pa še nisem "prijavila" user posted image user posted image se tuki še zmeri bolš počutim. Tam so debate o izcedkih, pa panike, če se bojo srčki vidli ... bom raje še malo počakala, kaj bo uz pokazal. user posted image Tuki je večji optimizem. user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.12.2007 10:54:47   
macka27
Lotty nisi dosadna, zakaj?? še 4 dni jupi, pol pa testek..matr' jest bi ga že kr danes probala..user posted image sem že ful firbčna če je kaj. Jest imam tut malo težje oz. povečane prsi, bolijo me ne, no pa kot sem napisala tut spodaj dol me špikne..no pa sej bomo videle v petek kaj bo.. teli znakci so lahko znaki prihajajoče Muser posted image ali pa user posted image user posted image user posted image .

Amelia  tut jest bi nadaljevala z Prometriumom do testa.. pol pa če bi bil negativen bi pa nehala.
Jest sem v prvem postopku si vstavljala prometrium do testa , ko pa mi je test pokazal -, sem nehala ga uporabljat, in v parih dneh dobila M.
Imela pa nisem nobenega izcedka in nič...
Tako da jest mislim da še ni prepozna in boš vseeno zagledala v petek user posted image user posted image .
No pa še danes sem izvedela da je kolegica nosečka,.... user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.12.2007 10:58:15   
macka27
Abra , ja jest upam da bo tole moje počutje posledica user posted image  močno stiskam pesti... Hmmmm lakota....ti nekaj zaupam , danes ponoči sem POJEDLA CELO TAVELKO GORENJKO Z LEŠNIKI...njami...user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.12.2007 11:01:21   
Lotty
macka27
vidis tega me je najbolj strah ..... nic od nica, le  -
Nocem niti razmisljati.
Ja znaki so vedno enaki, zato ne moremo vedeti. Za test je se prezgodaj, sicer se bom jaz striktno drzala datuma in test delala 21.12. zjutraj.
Drzimo pesti!!!!!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.12.2007 11:05:22   
macka27
Ja Lotty vem da je prezgodaj, in tut jest se bom držala striktno in naredila test v petek 21.12... Mene je tut tega strah da bo -...grrrr ..hočem te misli odgnat pa ne gredo stran.
Držim pesti močno močno močno za user posted image user posted image user posted image !

Nushy

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.12.2007 11:12:19   
pikovit
Anonimna ful lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.12.2007 11:15:08   
macka27
Se strinjam z PIKOVIT.. ful lepo ANONIMNA user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.12.2007 11:30:53   
pikovit
Jutro,

Matr ste se spet načvekale včerajuser posted image .Vam pa res ni bilo nič dolgčas.Tudi meni ne,ker sem imela oba nečaka na obisku in sta mi malo trenirale moje živčkeuser posted image .Sta pa ena falota.
Pija sem videla,da imaš nov avatar.Cute.Kar se tiče kondicije in emša bom kr raje tihouser posted image .Očitno bo treba spet malo trenirat in si pridobiti kondicije.
Dejzi nisem nič klicala Reša.Sicer a ni zdej v Egiptu?Ga pa bom na prvi dan M in ga povprašala kaj bova zdej naredila?
Abra ti kar ostani z nami.Nam bo vsem skupaj lepše.Ja Bizovičar in Zrnec sta pa vedno boljša.Kapo dol.
Amelia kaj naj ti rečem oz. pomagam.Čiči in čaki.Pri meni je bilo isto.Pol sem pa 12 al 13 dan naredila test in je bilo -.Takrat sem prenehala z prometriumom in M je prišla v 3 dneh se mi zdi.Ampak kar pozitivno  razmišljaj.
Arneja to pa( mrfi )dela.Takrat ko hočemo tega ne dobimo.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!