arneja
|
Sonček, res pivo pij. Jaz sem imela full male folikle, potem sem se pa s pivom, no, Unijem, začela nalivati, so pa zrastli . Vse bo tako kot mora biti na UZ-ju, boš videla . Joj, revčka, Sayuri - ampak rezultat bo prekrasen, tako, da je vredno . Abra, Mc`Donalds bo pa teh 9 mesecev fino na tvoj račun zaslužil . Za vse spodnje punce pa jutri držim pestke, predvsem za Mišolino in Sonček 75, ki bosta zrela jajčka znesli :gold fish - UZ gloria - UZ Mlinčka - UZ Mišolina - punkcija sonček75 - punkcija sonček33 - UZ Pija, luštno slikco si si nalimala, ja . Dejzi, pa tebi se ja januarja vse spet začenja, to bo pa tako hitro tu, da se še obrniti ne boš imela časa . Punce, meni se tudi sploh ne da več žurat. Zdaj bi bila mamica . Čez dan full rada naokoli hodim, zvečer sem pa najraje na toplem doma . Gloria, itak da foliklčki lepo rastejo . Abra, jaz sem tudi Zrneca škilila zraven, ma, za umret smešno . Pija, pravijo, da se ga je samo napit treba, pa je - meni so pa zadnjič vse tako jegra branile . Macka, kaj bo iz tvojih znakcev - otročiček, seveda .