arneja
|
Abra, govejo juhco za zajtrk - da se ga nisi včeraj napila ? Jaz sem navadno ob takšnih dogodkih ob jutrih juhco jedla . In, Dejzi, si se ga tudi ti nalila včeraj, da danes nisi za v javnost ? Pa ne kliči hudiča, še to nam manjka, da nas marsovci zasužnjijo . Pija, veš, da sem jaz zadnjič res pred avtom naredila tri šluke jegra ? Upam, da ni kdo skozi okno gledal, ampak flaška je bila itak od Frutka . M.L.B.K, hvala za lepe besede. Sem jaz že kontaktirala s svojim zdravnikom, in mi je rekel, da če bo prehudo, naj pridem po napotnico za psihiatra. Dakec, hvala tudi tebi, kar si napisala o prijateljici, ki zdaj srečno pestuje punčko . Jaz upam, da bom sama sposobna čez vse to iti, le veseliti se v tem mesecu, ki naj bi bil vesel, ne morem po sili. Bo pa drugo leto december toliko lepši, ne ? Je pa zanimivo, da sem mislila, da sem dobro vse skupaj prenesla, pa je v tako hudi obliki prišlo za mano. Si pa vsaj 10-krat na dan rečem, da bo februar hitro tu. In tudi Karmen je rekla, da je razočaranje po prvem neuspelem postopku največje, tako da nič čudnega, da mi je bilo tako hudo. Ampak danes je nov dan, jutri pa bo tudi in vedno bližje bom drugemu postopku . Sayuri, a spet spiš, Abra, ti pa spet proti kakšnemu Mc`Drivu pelješ ? Lejla, kako luštkan avatarček imaš . Hvala za objemčke .