|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
16.12.2007 17:44:48   
Pija76
Sonček 33 pivo pij pred punkcijo, je za folikle - B vitamin.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.12.2007 17:49:21   
sonček33
O Pija a res? Ga ne maram, pa ga bom, če le kaj pripomore 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.12.2007 17:50:37   
sonček33
Arneja tudi tebi hvala za odg.

Jutri imam 1. uz - me skrbi že sedaj, živčna sem ful...Groza.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.12.2007 17:52:23   
Pija76
Sonček33 kakšnega spij, sej ni treba pretiravat. Živčke pa lepo na pašo, nima kaj bit, UZ kot UZ. Kaj pa je težava pri vama, če ni preveč osebno vprašanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.12.2007 17:53:18   
sonček33
Pija  - ti kar vprašaj - moje ovulacije, njegovo seme...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.12.2007 18:32:40   
pikovit
Pija jst vseeno mislim da je kriv EMŠO.5,6 let nazaj je bilo vse lažje.Tudi po žuranju je bil dan lažjiuser posted image .Kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.12.2007 18:34:29   
Pija76
Pikovit ha ha ha, kaj ti to hitr priznaš user posted image . Jaz pravim, da to še ne more biti to!
Se pa pozna ja, 5 let nazaj je šlo lahko vsak dan do jutra, dons 2 dni zapovrstjo, padem tretji dan dol.....ampak to je nekondicija pomoje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.12.2007 18:42:54   
Abra
Lotty, še kak dan, pa boš ti tudi že to počela, kar midve s Sayuri user posted image user posted image user posted image kako ti gre? Iščeš znake? user posted image user posted image Si pa najbrž na Primorskem, če cunje z burjo sušiš, kajne?

Pija, kot kak mornar, kar rum user posted image user posted image ti pomojem ne boš čisto nič rabla, če te bo še Karmen tik pred transferjem zmasirala

Pikovit, kak emšo, ziher je to kondicija user posted image user posted image še dobro, da se med postopki pir pije. Jaz sem pila brezaalko, pa sem čisto brez. Zadnjič enkrat, še pred postopkom z zamrznjenčki sem bla od enega kozarca vina čisto omotična user posted image user posted image

OOO, Pija ima pa nov avatar. user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.12.2007 18:48:28   
sayuri
No, res sem celo nedeljo prespala user posted image . SPloh se nisem zjutraj pižame slekla user posted image . Oba s ta malim sva imela danes pižama nedeljo user posted image .  Zdajle mi je tko slabo, da moram spet neki pojest. Sam mi gre kar na bruhanje user posted image . Nekje moram jabolka najti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.12.2007 18:58:51   
Abra
Sayuri, danes je bil res tak mrzel dan, kar za odspat. Jaz sem šla samo tolko ven, ko sem šla k tašči na kosilo user posted image user posted image na drugo župco danes user posted image user posted image in sem že tudi odspala popoldansko kitico user posted image
Sem prej mandarine jedla in so mi tko pasale, zdaj se mi pa kar dviguje. user posted image Da res ne bo treba spet po user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.12.2007 19:08:11   
Goldy
Pozdravljena dekleta!

Vas vseskozi spremljam, tako da čestitam tistim, ki vam je uspelo, ostalim pa pošiljam objeme.

Bi pa vprašala, če je mogoče dobiti tisto dieto od Mišek13? Nekaj ste se pogovarjale o njej, da jo boste eni poslale, pa ne vem točno kateri. user posted image  Če bi bila katera tako prijazna in mi jo poslala na zs, bi bila zelo vesela in hvaležna.

Lep večer še naprej in držim pesti za vse, jaz bom pa tam februarja spet začela s pikicami user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.12.2007 19:12:36   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 17.12.
gold fish - UZ
gloria - UZ
Mlinčka - UZ
Mišolina - punkcija
sonček75 - punkcija
sonček33 - UZ

Torek, 18.12.

Sreda, 19.12.
**Nina** - UZ

Četrtek, 20.12.

Petek, 21.11.
Amelia -TEST
Lotty - TEST
macka27- TEST
user posted image ANA_P - pregled
user posted image merryana - pregled

Sobota, 22.12.

Nedelja, 23.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12., ET 10.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, 9.12.začetek Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 jan ali feb v nov boj
  • lara light (1IVF;PO,dr.Reš) 10.1 razgovor

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
user posted image ABRA (PO) pregled ???
user posted image KITTY pregled 28.12.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Abra)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1637
    16.12.2007 19:13:44   
    sayuri
    Jutri bo aktivno, kot vidim. user posted image  Srečno na UZjih in čimmanj bolečo punkcijo MIšolina in sonček75 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1638
    16.12.2007 19:33:06   
    Abra
    Goldy, ne vem, če je to ravno Mišek dieta, se mi zdi, da je ona še par stvari dodajala. Je pa osnova, ki jo je Kitty na MONu zapisala.

http://med.over.net/forum5/read.php?67,4199282,4200169#msg-4200169

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1639
    16.12.2007 19:45:54   
    Pija76
    Sayuri pa sploh me nočeš dat na seznam za sredo za ET, smrk, smrk, ta je že drugi seznam pa me ni gor....ne spreminjaj zaradi mene, te nočem mučiti, zadnjič je bilo na hitr pa sem mislila da si spregledala, pa do boš do naslednjega ugotovilauser posted image .

Abra a nimam hude slikce, sem končno poštudirala kako jo gor dobim. Brihta!
    Ja Karmen me bo tolk dobr namasirala, ampak me je ona tud danes nagovorila, da naj ga, sva imeli ornk debato okol tega...mi je povedala za kar nekaj oseb, da so ga in je uspelo...ah bom ga, saj škodt ne more...

Sonček 75, Sonček 33 in Mlinčka srečno jutri, naj bo čimveč foliklov tako na UZ kot na punkciji...

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1640
    16.12.2007 19:47:04   
    Pija76
    Goldy jaz imam od Mišek 13 sam moram pretipkat, sem tud Lindi35 obljubila...ti bom poslala ko pretipkam.

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1641
    16.12.2007 19:50:41   
    DaisyE
    Jutri bo pa res pestro. user posted image  Vsem bom držala pesti. Prav je, da se začne dogajat. Smo v tako slabo voljo padle zadnjih par dni, da jaz spet kot en brezcilijni mesečnik hodim okrog po stanovanju.

Abra, da otroke pelješ na morje, dokler ste še v enem kosu, boš mela še 8 mesecev časa. user posted image user posted image  Vidiš, se je že premaknilo. Moja goveja župca je pa tud kar dobra izpadla. Mi je vlila novih moči. user posted image

Sayuri pa kar cel dan v pižami?user posted image  Saj včasih prav paše, a ne?

Pija ima novo obleko. Se bliža sreda, pa se je bilo treba malo zrihtat. Tako se dela. Bojo pingvinčki čisto ponosni na svojo mami.

Goldy, kar imam sem poslala, sem pa prepričana, da imajo druge še več materiala.

Ja pikovit, mene tud emšo daje. Včasih smo s tako lahkoto vstali naslednji dan, zdaj pa... Hmja, skrajni čas, da dobimo druge prioritete v življenju, a ne? A si ti kaj klicala pol Reša? Sem te čisto pozabila vprašat.

Gold fish, glorija, Mlinčka in sonček, lepo opravite jutri na UZ, Mišolina in sonček75, vama pa želim čim več zrelih celic.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1642
    16.12.2007 19:51:22   
    gloria
    Živjo punce.Odzuni je danes res tako mrzlo da sem tud jaz celo nedeljo na toplem.Juter komi čakam kaj bom zvedla na uz(me že pošteno ene dva dneva dol špika,čist sem napeta...to je pa dober znak a neuser posted image ?).Kind ladyuser posted image ,dakecuser posted image ,kajsicauser posted image .Kitty,Abra čestitke zauser posted image user posted image .Stormy teb pa čestitke zauser posted image .Arneja lepo da sta se pogovorila in da bo vse ok.Juter ma tud user posted image  dopust tak da bova iskoristila potepanje po lj.Zvečer pa poročam če folikli že kaj rastejo.Lep nedeljski večer...

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1643
    16.12.2007 20:01:46   
    DaisyE
    Aja, Pija, še to sem pozabila povedat. Sveže jurčke dobit bo po moje v tem času misija nemogoče, majo pa menda na ljubljanski tržnici zmrznjene. Mene tisti recept mika z jurčki, kozjim sirom in pršutom...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1644
    16.12.2007 20:06:07   
    Abra
    Sem šele zdaj pogledala seznam. Jutri se pa res dogaja user posted image user posted image user posted image

Gold fish, gloria, Mlinčka in sonček33 naj bo veliko folikelčkov na uz.

Mišolina in sonček75 veliko lepih zrelih celic, pa brez bolečin na punkciji.

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1645
    16.12.2007 20:08:28   
    Abra
    Daisy, kaj mi ti zdaj sline cediš user posted image user posted image user posted image in to točno tiste stvari, ki je zdej ne smem user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1646
    16.12.2007 20:11:02   
    Abra
    user posted image user posted image danes je pa pri zrnecu in bizovičarju tema nataliteta user posted image bodi kul, spusti not. Grem jaz kar gledat user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1647
    16.12.2007 20:12:28   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja, Pija, še to sem pozabila povedat. Sveže jurčke dobit bo po moje v tem času misija nemogoče, majo pa menda na ljubljanski tržnici zmrznjene. Mene tisti recept mika z jurčki, kozjim sirom in pršutom...user posted image

Ja tale mene tud.....sam piše pa sveži jutrčki, a niso te recepti skladni s časom?

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1648
    16.12.2007 20:15:46   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image danes je pa pri zrnecu in bizovičarju tema nataliteta user posted image bodi kul, spusti not. Grem jaz kar gledat user posted image

user posted image user posted image  K da je tolk ajnfoh a ne? user posted image user posted image

Daisy a nisem modna no?

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1649
    16.12.2007 21:09:17   
    macka27
    Čer čer punce,...no jest sem pa tolk lena da se mi tut ne da vsest za računalnik in vam kaj napisat. Cel dan samo ležim, grozna sem...

Lotty še 5 dni do testka user posted image , kaj gre hitro a ne?! Po pravici povedano da sploh ne razmišljam nič o tem..hehe, sem mal izklopila. Hmmmm, kako se počutim, po pravici povedano... od četrtka se počutim obupno... nevem zakaj,..četrtek in petek me je  glava bolela ko 100user posted image  in slabo mi je blo na vsake svete kvatre..ne vem zakaj..hmmm, no zdej dva dni pa sem tut čist čudna, rahlo glavca buba, še vedno mi je na momente mal čudno v trebuhu, pa malo se vrti v glavi.., aja, spodaj dol me tut na momente zvije kot pred M... nevem kaj bo iz tega. Lotty kako se pa ti kaj počutiš?
    Me, pa nekaj zanima, vaginalno si vstavljam Prometrium na 12 h..hmmm a je možno da me zaradi tega boli glava oz. da se počutim slabo..joj, zdej sem pa zakobmlicirala 100 na uro - se opravičujemuser posted image

Amelia in kako si kaj ti? povej povej sem firbčna!!!user posted image

Ja jest upam da vse čimprej zagledamo user posted image user posted image .user posted image

Tiste ki imate punkcijo čim več zrelih jajčk in NIČ bolečin..

Vse ostale pa prav lepo pozdravljam in user posted image za srečo

Nushy

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.