|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
16.12.2007 8:55:05   
sonček33
Arneja, polepšala si mi jutro. Super, da si se vrnila. Gremo skupaj hrabro naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.12.2007 8:59:53   
sayuri
arneja user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.12.2007 9:03:21   
Pija76
Arneja ej moje jutro je lepše prav zaradi tebe. Najprej sem mislila, da samo kukaš, pa vidim da si back. Super!!!!!user posted image user posted image user posted image

Abra in Sayuri sta tolk o hrani včeraj, da imam lukn jo v želodcu, bo še en tatarc padu. Abra francoska in mc....user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdele tečem k Karmen, super, kaj se bom spet načvekala....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.12.2007 9:10:06   
arneja
Stormy, kam si pa sličico pikice spravila user posted image ? Jaz velikokrat razmišljam, kako bom vse zadeve v zvezi z detecem v eno lepo škatlo dajala user posted image .

Dejzi, očitno je moj dan samopomilovanja minil user posted image . Če ne bom vztrajala, ne bom imela nič. Tako, da pljunit v roke, pa veselo na delo februarja user posted image . In imaš prav, če se smejemo ali jokamo na forumu, same nismo nikoli user posted image . In hvala bogu za to user posted image . In hvala bogu za tvoje zabavne slikce, ki me vedno v dobro voljo spravijo user posted image .

Mišolina, pestke za tvojo jutrišnjo punkcijo user posted image .

Lotty, sem šla očitno po tvojih stopinjah od lani. Ampak jaz sem že mislila, kako pogumno sem vse skupaj prenesla, pa je potem prišla tako huda reakcija za mano. Kaj pa pri vama ni ok ali imata nepojasnjeno neplodnost? Ker tvoj je ok, kot moj, če sta imela IVF. Lahko mi ZS pošlješ. Je pa zanimivo, ko jaz vedno vsem pametujem, da je brez zveze za nazaj gledat stvari, ki so se že zgodile, ker jih itak ne moremo spremeniti, da moramo gledati naprej - potem pa samo takole reagiram user posted image .

Mi na snegcu, Reško pa na peščenih plažah - grem stavit, da zdajle o nas razmišlja, pa da bi Abri z ženo rada nazaj sms poslala, pa ne znata user posted image . In hvala bogu, da je tebi posijal sonček, naj posije prav vsaki tukaj gor, ker je bilo teh oblačnih dni čisto preveč že.

Sonček 33, jaz sem se sama sebi tudi zdela tako pogumna, ko sem si špikice dejala, po preživeti punkicji sem pa itak mislila, da me bodo za narodno herojko razglasili user posted image .

Zdajle šibava na sneg, za včerajšnje objemčke pa hvala vsem - včeraj sem bila pa jaz, nepremagljiva Xsena, prav potrebna stiskov in tolažbe user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.12.2007 9:13:56   
arneja
Punce,

kar dajte me še ve stiskat danes, prav paše moji ranjeni dušici user posted image . Pija, da te ne bo Karmen preveč utrudila user posted image . Pri njej se je namreč treba sprostit, ne pa čvekat kot pri frizerju - look who`s talking user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.12.2007 10:35:04   
Abra
Evo Arneja, še tisoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si prava Xena! Tudi meni si po goveji juhci user posted image user posted image prav polepšala dan. Vidiš, lepo vreme je danes čisto samo zate user posted image naslednjič pa še kaj drugega user posted image
Meni se je pa življenje res začelo okrog hrane vrtet user posted image user posted image za zajtrk sem jedla govejo juho, ki je pri nas zelooo redko na jedilniku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.12.2007 10:35:11   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Kaj je bilo za kosilo?

Ja, žažgana kura. user posted image user posted image user posted image

Abra in sayuri, kolk sta luštni s temi nosečniškimi težavicami. user posted image

Arnejči, fajn, da ne greš.

Pija, povej, če boš kaj novega od Karmen izvedela. A kdo že ve, kaj je zdaj z novim zakonom...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.12.2007 10:45:56   
DaisyE
Hmmm abra, goveja župca...

Zdaj pa vem, kaj bom za kosilo kuhala. user posted image  Pa še vse mam na zalogi, mi ne bo treba ven. Dons nisem glih za v javnost.user posted image

Čudeža pa pri nas ne bo. Mam večje šanse, da me marsovci ugrabijo. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.12.2007 10:52:46   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pija, povej, če boš kaj novega od Karmen izvedela. A kdo že ve, kaj je zdaj z novim zakonom...

Kaj pa naj bi novega izvedela? Še enkrat sva obnovili uno o takratkem pred ET! Pa sem kar prepričana vanj.....Ja pa mal sva o prehrani, kako je fajn, če kar vse po malem ješ....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.12.2007 10:57:46   
DaisyE
Na arneja user posted image , za dušo.

O Pija, si že nazaj? Sem mislila, če tam v njihovem društvu vedo kaj več o tem novem zakonu in kako se ga interpretira.

Pa še neki me zanima. Kaj je zdaj z našo mišek? A sploh ni več šanse do nje prit? Pa kaj se je pravzaprav zgodilo? A kdo kaj ve? Taka fejst punca.

Pa še nekaj. Kako poiščem uporabnika. Če bi npr. hotla najdit eno osebo po vzdevku. Sem včasih znala, pa spet ne znam več.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.12.2007 11:08:39   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pa še nekaj. Kako poiščem uporabnika. Če bi npr. hotla najdit eno osebo po vzdevku. Sem včasih znala, pa spet ne znam več.

Čisto čisto na vrhu imaš tisto sivo okence (iskalnik), pa klikneš na "Napredno iskanje". Odprlo se ti bo eno okno, kjer ti ponudi možnost iskanja po avtorju. Vpišeš ime avtorja in tipko potrdi. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.12.2007 11:13:44   
DaisyE
sayuri tnx.

Ampak je bilo včasih še neki drugega. Da si lahko uporabnika našel tudi, če ni še nikoli nič napisal. Samo, da je bil registriran.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.12.2007 11:14:36   
Abra
Pija in kaj boš zdej ruknla - jegra al kaj druzga? Vodko, da ne boš smrdela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.12.2007 12:16:49   
taraji
Arneja - zelo, zelo sem vesela zate, da si ugotovila, da nisi na koncu s svojimi močmi in da pogumno korakaš v prihodnost novim zmagam naproti.
Te pa popolnoma razumem - ko sem sama pred več kot mesecem zagledala - mi je bilo hudo, vendar sem si rekla, da je bil prvi poskus, da naslednjič bo pa sigurno uspelo... V bistvu me ni tako močno prizadelo, vendar zadnje čase ugotavljam, da sem izredno nesrečna, depresivna - pa v bistvu ne poznam razloga za to. Ko sva se o tej moji depresivnosti pogovarjala z možem, sem ugotovila, da me je neuspeli postopek veliko bolj prizadel, kot sem si to priznala. Zavestno se v bistvu s tem ne obremenjujem, vendar je v moji podzavesti vedno nek priokus neuspeha in to me dela tako zelo nesrečno. V bistvu sem ugotovila, da že kar lep čas nisem bila zares srečna - vse odkar sem se začela pripravljati na prvi postopek, pa potem -....
K sreči imam zares čudovitega moža, ki ga ni sram pokazati svojih čustev, ki joka z menoj kadar mi je hudo, me popolnoma podpira in me poskuša razvedriti na vse možne načine. Sva se pa odločila, da greva na pogovore k terapevtu in moram priznati, da mi je resnično v pomoč - hodiva oba in od prvega obiska je minilo 14 dni in moram priznati, da se po vsakem obisku počutim bolje.

Resnično ti želim, da najdeš izhod iz težke situacije in da uspešno prebrodiš trenutke, ko bi najraje vse obesila na klin in se vdala.

Želim ti, da zate  kmalu posije user posted image ki nikdar ne bo nehalo sijati

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.12.2007 13:57:54   
lejla007

kajsica, kind lady 

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko ostaja;
in čeprav sedaj nimamo tiste moči,
ki je nekoč premikala nebo in zemljo,
smo, kakršni smo; z enakim junaškim srcem,
ki sta ga oslabila čas in usoda,
vendar z močno voljo, da bi se borili,
iskali, našli in ne popustili.

Pod tole se tudi jaz podpišem! Ne vem, kako se počutita, ampak vztrajajta!!! Kajsica - tebi se pa lahko samo še priklonim, ker si tko lepo napisala - res je najpomembnejši naš odnos s partnerjem in ravno to nas vedno drži pokonci!

Arneja -  user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image   Tako se govori!

Tita13 - tebi želim mirno nosečnost!

M.L.B.K. - user posted image za vaju! Pa tko lepo si napisala Arneji, da si jo sigurno zelo potolažla user posted image

Punce, vztrajajmo!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.12.2007 15:32:47   
arneja
Ok, punce, zdaj je bilo pa dosti tega, me že vse boli od stiskanja in trepljanja pa kiham od cvetnega prahu (leti nate, Dejzica user posted image ) user posted image .

Nosečkice, otročke ven peljat na snegec user posted image , če ga je pri vas še kaj ostalo. Pri nas je le sem in tu par flik.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.12.2007 15:44:50   
arneja
Abra, govejo juhco za zajtrk - da se ga nisi včeraj napila user posted image ? Jaz sem navadno ob takšnih dogodkih ob jutrih juhco jedla user posted image .

In, Dejzi, si se ga tudi ti nalila včeraj, da danes nisi za v javnost user posted image ? Pa ne kliči hudiča, še to nam manjka, da nas marsovci zasužnjijo user posted image .

Pija, veš, da sem jaz zadnjič res pred avtom naredila tri šluke jegra user posted image ? Upam, da ni kdo skozi okno gledal, ampak flaška je bila itak od Frutka user posted image .

M.L.B.K, hvala za lepe besede. Sem jaz že kontaktirala s svojim zdravnikom, in mi je rekel, da če bo prehudo, naj pridem po napotnico za psihiatra. Dakec, hvala tudi tebi, kar si napisala o prijateljici, ki zdaj srečno pestuje punčko user posted image . Jaz upam, da bom sama sposobna čez vse to iti, le veseliti se v tem mesecu, ki naj bi bil vesel, ne morem po sili. Bo pa drugo leto december toliko lepši, ne user posted image ? Je pa zanimivo, da sem mislila, da sem dobro vse skupaj prenesla, pa je v tako hudi obliki prišlo za mano. Si pa vsaj 10-krat na dan rečem, da bo februar hitro tu. In tudi Karmen je rekla, da je razočaranje po prvem neuspelem postopku največje, tako da nič čudnega, da mi je bilo tako hudo. Ampak danes je nov dan, jutri pa bo tudi in vedno bližje bom drugemu postopku user posted image .

Sayuri, a spet spiš, Abra, ti pa spet proti kakšnemu Mc`Drivu pelješ user posted image ?

Lejla, kako luštkan avatarček imaš user posted image . Hvala za objemčke user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.12.2007 15:58:58   
pikovit
Dan punce,

kako kaj naše nosečke?Sayuri a vas je kaj zamedlo?Kaj pa ostale?
Arnejči lepo da si se z user posted image  pogovorila in sta ubrala pravilno pot.user posted image
Dajamaja sem malo nehala nabirati km,zdaj sem hodila na aerobiko,pa tudi na Rožnik če je le lepo vreme.
Pija kva je zdej?A si se že pobrala od žuranja?Jst rabim kar 2 dni da k sebi pridem.Pol pa moram takoleuser posted image okol hodit,ker sem neprepoznavna.
Dejzi,ti si se pa tud včeraj fajn mela.Kje ste ga pa vi žurali?A dons bo kosilo?user posted image
Kako je pa kaj naša novopečena user posted image  Abra in njena goveja juha za zajtrkuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.12.2007 16:05:59   
sonček33
Punce, a lahko pijem krvomočnico zdaj, ko si dajem inekcije?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.12.2007 16:15:10   
arneja
Sonček, meni je Karmen rekla, da krvomočnica ni ok. Ok bi bil le ščepec tega čaja, pomešan z ostalimi čaji, kot sama pa da menda ni ok. Ne vem, no, jaz je ne bom več pila. Zdaj ti pa injekcije ni več problem sprejemati, ne user posted image ? Meni je že kar malo dolgčas, ker se mi ob jutrih nič ne dogaja user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.12.2007 16:47:16   
Abra
Pa se je optimizem spet vrnil na temo user posted image user posted image user posted image
Midva nisva otrok na morje peljala, ker premočna burja piha, pa naslednjič. Je dan bolj za razvajanje user posted image
Arneja, nisem se ga napila user posted image user posted image Tudi jaz sem na govejo župco bolj v takih švoh situacijah navajena, danes sem morala pa dobit kosilo že za zajtrk user posted image user posted image res je smešno, upam da me bo kmalu minilo. Skoz sem tkoo lačna. Tko nekako zgledam user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.12.2007 17:06:36   
Lotty
Amalia,
kako je kaj s teboj? A je izcedek izginil???
Upam, da je bilo vse skupaj le znak vgnezditeve.

Macka27,
kako pa je kaj s tebo? A so kaksni znaki ze?

Punci jutri se začne nas teden .....
Se 5 spat pa test!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Arneja
dobrodosla nazaj!

Abra, Sayuri
blagor vama, ko lahko brezmejno segata po hrani user posted image user posted image user posted image  Sedaj vama je vse oprosceno, tudi pridobivanje kg he he he .....user posted image user posted image user posted image  

Pri nas ni snega, tako da smo se ta vikend zadovoljlli kar z burjo, smo prali na veliko.

Lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.12.2007 17:17:14   
Pija76
Daisy nisva s Karmen nič o postopkih novih, sploh do tja nisva prišle, je bilo tolk drugega za obdelat....no sej grem v sredo do nje, pa če ob tako zgodnji uri ne bom preveč koma jo bom pa res vprašala. Punca me bo vzela ob 6h zjutraj, a ni zakon?

Arneja si ga, kaj? No jaz ga bom tud....vmes ko bom čakala na odmrznitev, sam fructalove flaške nimam, moram ta teden še do nje pridt!

Pikovit kako si? Praviš 2 dni da k sebi prideš, le kaj je to? Preveč žuranja a ne? EMŠO nas pri takih zadevah še ne more zdelovati!!

Sonček 33 nehaj s krvomočnico, ker menda res ni dobra, če bi bil dober prodajalec, ki jo je prodajal ti ji sploh ne bi prodal, ker to jo moraš nekaj po svojih kg pit...ne vem, jaz sem nehala z njo....

Abra veš kolk bo še priložnosti da otročke na morje pelješ, jaz sem dons svojega nečaka snubla, če bo šel z mano na morje, upam da mu do takrat že kaj družbe napedenam...

Sayuri spiš? Snežaka imate?

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.12.2007 17:18:25   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pija in kaj boš zdej ruknla - jegra al kaj druzga? Vodko, da ne boš smrdela user posted image user posted image user posted image

user posted image Pomoje da bo rum....ne vem še, vodke ne maram, pa sej obstaja hvalabogu Orbit user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.12.2007 17:42:43   
sonček33
Pija76 hvala za opozorilo. Saj zdaj jo že kar kakšen mesec nisem pila, sem mislila, da bi morda ne bilo slabo, ampak če je tako...pol pa rajši ne.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.