|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.12.2007 23:04:20   
Katy13
Bela snežinka ki pada....  Ravnokar sem prišla domov (sem bila pri starših) in se je bilo prav fajn sprehodit, ker je že vse belo in še vedno sneži. user posted image  Pa sneg pod nogami škriplje, pa nov naletava, ponekod imajo že okrašeno, prav tako je center mesta okrašen,... A se zavedate (predvsem tiste, ki ste prvič user posted image ), da drugo leto za Božič bo pa prisoten tretji družinski član, pri ostalih pač še en nov. user posted image

Sicer upam, da ga ne bo zapadlo preveč, ker greva jutri v Celovec.

Lepo spite, lepe sanje,...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.12.2007 8:46:42   
san
dobro jutro drage moje,
danes sem se zbudila prav vesela, saj sem izvedela, da je včeraj pozno zvečer prijateljica rodila zdravega fantička. prav presrečna sem zanjo.
upam, da bomo me tudi vse kmalu (seveda, ne prekmalu, ampak ko bo čas) pestvovale svoje škratke.

lepo bodite, drugače pa pri nas nobenega snega, jaz bi pa sneeeeeg, vsaj za vzorec

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.12.2007 9:11:35   
lucalu
Dobro jutro tudi od mene!
No, pri nas pa je malo snega, ampak res samo malo... je pa mrzlo, ko user posted image  tako, da sploh ni fino zunaj! Pa še vedno sem bolana tako, da ponoči nisem nič spala in grem zato zdaj malo pod kovter... user posted image
Pridne bodite punce, božajte bušije in javljajte se... čeprav je vikend!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.12.2007 9:27:54   
eva78
Dobro jutro marčevke! 

Čestitke vsem za dobre nakupe. Vidim,da ste že zelo pridne pri nakupih! user posted image
Kaj pa jaz, ki še resnično nič nimam? Še kar vztrajam z nakupi po novem letu - vraževerna pač. user posted image  
Res pa je,da sem si že kar nekaj stvari ogledala na internetu,pa tudi moj dragi si pridno ogleduje sobice in vozičke. To sem bolj prepustila njemu, oblačila pa ostali pripomočki so pa moja stvar. Verjetno se bova pa za vse kar skupno odločila.
Zadnjič  sem šla v H&M na otroški oddelek in sem si ogledovala te majhne oblekice, pa se nisem mogla odločit, če bi kaj kupila ali ne. POtem sem šla še v BC, pa so imeli tako nagužvano in razmetano,da sem  se komaj prebila do oblačil. In ker mi zadnje čase v teh trgovskih centrih hitro postane čudno vroče in slabo - spet nisem nič kupila! In ko vas prebiram,kaj vse že imate, jaz pa še nič - me pa pomalem zagrabi panika. user posted image

Skratka lepo se imejte in uživajte na toplem!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.12.2007 10:57:40   
Dinki
Živjo user posted image ,
mi mamo pa tud mal snega user posted image ....glih tolk ga je, da je vse belo, ampak je tak puhast, mal zapiha, pa ga kar odnese, tko da zagotovo ne bo dolgo časa. Se pa pripravljam na en sprehod. Zdej sem se glih dobr navadila k sem bila ta teden doma, da sem šla vsak dan mal rito zmigat.

Stigmata, držimo pesti še naprej, da se bo celotna zgodba odvila v tvojo korist user posted image

Katy13, upam, da kupiš danes same lepe stvari.

Eva78, si pa res karakter, da zdržiš. Jaz že zdaj vsakič ko grem mimo Pikapolonice, ne morem da ne zavijem notri...in vsakič moram kupiti vsaj eno stvar, to je ponavadi body user posted image ...sej bo, ti tko razmišlji, da te vse to lepo še čaka. Vsaj meni je prav užitek kupovati te majhne luštkane cotice....

Lucalu, upam, da tvoj prehlad čim hitreje mine. Čim več čajčkov in vitaminčkov. Sem vesela, da ste tudi vi že napolnili prostor z novim pohištvom in vozičkom za user posted image .

San, super za prijateljico! Jaz sem sedaj čisto drugače vesela ko zvem za kakšen porod kot pa prej ko še nisem bila user posted image .

Drugače punce sem pa tudi jaz danes bolj slabo spala. Zbudila sem se sigurno vsako uro in vsakič ko sem se prekucnila iz enega boka na drugi se je potem začel kobacati še user posted image . A je bla kakšna luna user posted image

No, toliko zaenkrat od mene.
Lepo se mejte in bodite dobre volje, ker potem so dobre volje tudi naši sončki user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.12.2007 12:00:25   
Sonnja
eva 78 js se tud brzdam imava v mislih že vse izbrano sej bova al ta al drug mesec kupla,Dinki kar se tiče bodyev jih js mam pet sem tud v pikapolonici kupla so bli znižani dva sta bla 4 evre pa enga v c&a katere št. ve kušpujete js mam enga 50 dva 56 in dva 62.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.12.2007 12:19:29   
*BellaLuna*
Midva pa dobiva v ponedeljek voziček. Sem tako vesela, ker so nama rekli, da bova čakala vsaj en mesec, zdaj pa sva ga dobila v dobrih 2 dneh (je nov uvoz in en viška ravno najine barve). Je pa točno tak, kot je na sliki od Dinki (oranžno-moder). Komaj čakam. Tiste ki pa še kupujete vozičke, vam pa svetujem, da si jih obvezno ogledate v živo, ker so lahko barve na sliki in v živo zelo drugačne. Jaz sem imela čisto drugo barvo za favorita, ampak ko sem gledala v živo, je čisto drugače izpadlo.

Druge opreme nimava pa še nič. Pa cunjic tudi ne. Tiste, ki ste že nakupovale oblekice, kakšne številke ste vzele? Vem da manjše kot 56 niti ne priporočajo, razen če otrok ni donošen.

Aja Dinki kar se sladkorne tiče dr. Dimnikova verjetno kar vse pošlje. Meni ni nič rekla, me je pa kar sestra poslala. Test sem imela prejšnji petek in je ok. Samo železa mi spet manjka, vendar sem tokrat dobila Haematopan. Ko ste ravno spraševala glede obarvanosti zob: stari preparati so to res povzročali, novi pa ne (je železo v drugačni obliki). Tudi sama sem jemala te žvečljive tablete, pa ni bilo težav, moja mama jih je jemala kar nekaj časa, pa ni bilo težav ... so pa smotane, ker se ful limajo na zobe.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.12.2007 12:55:57   
perp
Lep vikendaški pozdravček tudi od mene, moje souser posted image . Sploh ne vem ali je med nami kakšna, ki nosi pod svojim srčkom še dva srčka?
Ja dinki res ne vem ali je bila kakšna luna, ker naši tamali je tudi tolk dogajalo v trebuščku včeraj čist cel dan. Res je bilo pestro. Pa zgleda, da je lih kar spet začela. Res je to fenomenalno.user posted image user posted image user posted image user posted image

eva78 ne se sekirati, boš pa tolk bolj množično nakupovalapo novem letu.
Tudi pri nas je kar zemedlo, vendar je že kar zginu snegec. Upam, da bo uredu vreme za kakšen sprehod čez kakšno dobro urco.
Ja, letos je za nas 1.user posted image  res vse drugače. Lih prej sem poslušala komad od Mariah Carey - All I want for Christmas is you (moja mala štručka). Drugo leto pa ne bomo več sami za Božič.

Uglavnem uživajte in se tipkamo.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.12.2007 13:00:59   
fržouček
Zdravo, punce!

Si ustvarjam ticker, pa da vidim, če dela...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.12.2007 21:24:45   
mergetka
user posted image

Lep pozdravček! Jaz bi pa rada, da še pri nas zapade kaj snegeca pegeca!!!!

Moji domači in user posted image ga majo že od včeraj, tu pa nič....user posted image ( p. s. sem našla nove smajlije)

Drugače pa sem tudi jaz včeraj kupila en body za user posted image !! Mal sem kršila dogovor user posted image z mojim, da bova po novem letu kupovala, sam je bil 30% off in še iz organskega bombaža in tak kjut, da nisem mogla mim.

(odgovor članu fržouček)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.12.2007 21:29:53   
mergetka
Tud pr nas je začel......user posted image . Grem kr mal ven!

Lepo nedeljo vsem souser posted image !

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
16.12.2007 10:29:19   
marita
Ursi84: jaz vzhajam ko buhtelj: + 8 kg, v 30t, OT ostaja 95 cm. Kr neki, bohved kam se limajo tele kile, sigurno na rit, pa stegna.user posted image

Drugače pa uživajte v nedelji, mi se gremo sankat.user posted image No, jaz samo gledat, se s temu trebuhom tud pod razno ne zbašem več gor. He, he, he.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.12.2007 11:40:23   
Katy13
Pozdravljene!

Se kar opazi, da je vikend. čez vikend ponavadi ne načvekamo veliko. Včeraj vas sploh nisem brala, ker sva se z user posted image  potepala po Celovcu. Kupila sva koš za plenice + 2 kaseti, potem nahrbtnik od Niveje, 10 kom navadnih belih plenic in 5 kom potiskanih plenic. Kupila sva tudi tisto ozko tapeto za v otroško sobo. To je bilo za user posted image  vse, ostalo bova kupovala pri nas (škarjice, krtače, kad,...)., ker se mi zdi, da so približno enake cene. Drugače pa sva kupila še nov sesalec in en kup drobnarij. Nisva pa nič kupila za nečakinjo in nečaka. Se sploh nisva mogla odločit kaj naj kupiva tako, da bova šla še ta teden enkrat tu v nabavo. user posted image

Perp- ena je med nami, ki nosi dva srčka, vendar se ne oglaša kaj veliko.

Lepo se imejte, se tipkamo jutri.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.12.2007 12:11:45   
perp
user posted image  mene pa ticker ful heca.  Nevem zakaj ga imam samo na polovici strani?user posted image

< Sporočilo je popravil perp -- 16.12.2007 12:16:37 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.12.2007 12:35:27   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.12.2007 12:37:06   
ursi84
Naj vam povem, da sem danes postala teta drugemu nečaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Full sem vesela, juupi!!!!!!!!!!!1

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.12.2007 17:12:13   
Svet
user posted image user posted image user posted image ursi84

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.12.2007 8:02:25   
lucalu
Dobro jutro punce! Kje ste?
ursi84 user posted image user posted image user posted image  čestitke za novega nečaka!
Jaz sem danes malo bolje in ponoči mi je celo uspelo malo spati... Zdaj sem iz sprehoda in zunaj je tako mrzlo, da kar ne morem verjet... user posted image
Grem si skuhat kavico in še malo pod kovter... user posted image
Pridne bodite, božajte bušije in javljajte se!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.12.2007 8:04:01   
Katiandi
Dobro jutro!
Bom pa jaz danes prva; sem bila v laboratoriju, ker imam jutri pregled pa komaj čakam. Moram pa še it na CSD in se pozanimat glede socialne pomoči, ki sem jo dobivala v stari občini in po papirje grem, da jih v miru rešim doma.
Se mi zdi, da sem vsak dan bolj okrogla, bomo vidl, kaj bo pokazala jutri tehtnica.
Sem pa šla včeraj v Arijel mal vozičke pogledat; a ima mogoče katera Hauc-ov voziček ali pa ga namerava kupit. Majo eno akcijo Hauck Miami za 160 €, sam moj lubi neki šimfa čez kolesa, ker niso za napihnit, po drugi strani pa imava majhen prtlažnik, da ne gre vsak noter.
Lep snežen ponedeljek!

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.12.2007 8:06:04   
Katiandi
No, očitno nisem prva, si me prehitela Lucalu!
Tudi jaz sem šla mal peš po mestu pa je lepa idila, sem mislala it kr do doma peš. sam me je lubi poklicu pa reku, d pride po mene, da ne bom zmrznala teh 5km.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.12.2007 9:14:02   
lucalu
Ja, Katiandi za dve minutki sem te prehitela... user posted image  Jaz se tudi pravkar odpravljam v mesto... isto grem na socialno po papirje - če prav razumem, moram imeti do 7. 1. vse urejeno... kar je pa zelo blizu.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.12.2007 9:16:59   
jagoga
Dobro jutro,
mene pa en prehlad / viroza začenja napadat, upam da ne bo hujšega, ker tudi tamali nekaj štrajka, pa še cel teden sva sama brez atija (službeno odsoten).
Vidim, da vas kar že večina na veliko nakupuje. Meni je sestra prinesla iz Beljaka iz H&M nekaj cujnc, pa bi rada malo primerjala cene z vami, sploh s tistimi, ki nabavljate v H&M. Če se res splača stvari (cujnice) kupovat v Avstriji.
body št 56 (dva v kompletu- bombaž) 7,90
body št 56  5,60
žabice  št. 62 (dva v kompletu - bombaž) 7,90
plišasti komplet  št. 56 (jopica in žabice/hlače) 9,90
plišasti pajac brez rokavov št. 56 7,90
Body imam vse tiste, ki se jih ne obleče čez glavo, ampak imajo zapenjane ob strani. Jaz sem s cunjami od H&M zelo zadovolna, ker barve ostanejo enake, zelo kvalitetni izdelki, se ne pretegnejo in razvlečejo, kljub temu da jih zelo pogosto pereš. Pri cunjah za malo večje razgrajače, me pa moti njihov potisk, same smrti, zmaji in lobanje - to meni ni všeč.
Potem pa sem šla malo pogledat, kaj imam še od taprvega cujn, pa sem ugotovila, da sem zopet začela že pretiravati s tem nakupovanjem.
Nekaj pa mora imeti tudi ta drugi novega, kaj ne?

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.12.2007 9:25:28   
Dinki
O kako lepo zimsko obarvan je tale naš forum user posted image , vse je v plavem...
ja, zunaj še kar sneži in pri nas je kar vse belo. Je pa za ta teden napovedan mraz.

Jaz sem danes še doma, imam popoldan zdravnico, ki mi bo verjetno zaključila bolniško, tko da me jutri spet čaka služba user posted image ...pa sej se ne smem pritoževat, ker grem delat sam za 4 dni, pol mam pa spet dopust...teli prazniki pa to....
Jutri imam pa G user posted image  Koooončno!!!!!

Joj punce, midva sva ta vikend od najinih dveh znancev dobila toliko stvari za user posted image , da kmalu sploh ne bova rabila več nobene stvari, razen tistih zadnjih drobnarij (kreme, plenice, škarijce,...). Dala sta nama 20 tetra plenic, 20 majčk na preklop, 20 žabic, une medvedke za na pojstlo k se vrtijo, stajco,.....midva sva res sam gledala....tko da zdej je otroška soba že res otroška soba, sam še zmer nepospravljena user posted image ....Sem jima res fuuuuulllll hvaležna, ker sta nama finančno več kot pomagala (zdej si bo pa lahk mami kej kupla user posted image )...nisem pa od njiju nič pričakovala, ker si spet nismo tako zelo blizu. Mata pa same tok cotkane oblekce, da se stopiš.....user posted image
Neki ste govorile o številkah. Jaz imam le nekaj stvari št. 56, večina kar 62....nekako računam, da ne bo zlo majhen user posted image  če računamo po meni in mojemu user posted image

Ursi84 user posted image  tudi iz moje strani za nečaka....kmalu bodo pa še oni dobili enega user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.12.2007 9:34:51   
Sonnja
uRSI 84 čestitke za nečaka,DINKI super za sobico pa vse kar si dobla za pikico.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.12.2007 9:50:47   
Katy13
Dobro jutro.

Urši84 - čestitke za nečaka. user posted image

Lucalu - zakaj moraš imeti do 7.1. vse porihtanouser posted image  A ni to tako, da lahko porihtaš največ 2 meseca pred PDP in najkasneje 1 mesec pred PDP. Ker jaz sem zadnjič klicala na CSD in sva se pogovarjali, da bi se jaz zaposlila zadnje tri dni v februarju in si potem porihtala porodniško. No, ne vem. Vseeno vprašaj.

Tudi pri nas je zelo zimska idila in še kar sneži. Kar naj, vendar naj bo potem mrzlo, da bo ta sneg obstal in da se bodo ceste in pločniki sčistili.

Sama še nisem nič kupovala oblačil in jih tudi ne bom kaj veliko. Kompletek za iz porodnišnice in mogoče še kaj za mojo dušo. user posted image  Drugače mi je včeraj prinesla od user posted image  sestra nekaj cotk, ostalo bom pa dobila od brata in njegove punce.

Jagoga- za cene cotk ti ne morem povedat, ker jih niti ne vem. Sama pa sem dala v soboto v Kiki za 5 kom bombažnih plenic (belih) 3,99 evra oz. imeli so pakirane tudi po 10 kom (meni so se zdele tanjše), ki pa so stale 7,99 evra. Pri nas pride 10 kom plenic nekje 17 evra, najcenejše sem našla za 13 evra. Potiskane plenice so 5 kom 9,99 evra. No, pri nas pa nimamo cene, ker moraš imeti velikansko srečo, da jih lahko kupiš. user posted image  Sicer ne vem zakaj je to tak problem nabavit, glede na to,da je veliko povpraševanje.user posted image  Prodajalci že vedouser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......