|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.12.2007 7:07:23   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega?
Mi se pravkar odpravljamo na sprehod... smo dobre volje, ker smo dobro spali! user posted image
Kar se tiče teh koškov za plenice... moja najboljša prijateljica je imela tega palčka zavijalčka (ali kako že), pa je bila full zadovoljna - pa tudi jaz sem bila velikokrat tam, pa ni nikoli nič smrdelo! Sem pa sama hotela prišparati na teh kasetah in sem zato razmišljala o tem brezkasetnem... ne poznam pa nobenega, ki bi imel izkušnje z njim, tako, da max81 - obvezno poročaj!!! Mimogrede pa še čestitke za nečakinjo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.12.2007 9:42:06   
Dinki
Dobro jutro punce oz. Lucalu...vidim, da danes samevaš na temle forumu, ne vem kje so danes vse čvekice, majo že novoletne žurke v službi user posted image
Mi jo imamo res glih ta petek v neki gostilni, sam jaz ne bom mogla iti sedaj ko sem na bolniški.

Drugače sem tudi jaz danes dobro spala, le prišla sem v obdobje, ko se zbudim in moram iti ponoči na WC, ne gre več brez user posted image ...potem pa zmerja še user posted image  mal potelovadi v mojem trebuhu in moram počakat, ker drugače ne morem zaspati nazaj....Moj trebuh je po novem že podložen z enim majhnim povšterčkom in moram rečt, da je prav fajn.

Za tele koške sem tudi jaz slišala različna mnenja, ene jih ful pohvalijo, medtem ko jih druge sploh niso uporabljale kljub temu, da so jih imele. Jaz ga kupovala ne bom, si ga bom pa zaželela če me bodo sorodniki na koncu kaj spraševali kaj nama še manjka, ker do sedaj sva vse kupila sama.

BellaLuna, hvala za info. Tudi jaz bom hodila tja v MŠ in se prijavila na dolgo verzijo, ker gre le za 1.user posted image  pa že tko nimam nobenih pravih stikov z user posted image . Bi te samo še vprašala če so ta predavanja le dopoldan ali so tudi popoldanske ure? Upam, da si izbereta lep voziček in da bosta z njim zadovoljna. Mene so včeraj že klicali, da so dobili najino barvo, tko da ga greva danes ali jutri kupiti.  

javite se....
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.12.2007 9:49:05   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas pa dež.. ko bi vsaj snežilo bi lahko šle ven, tako pa spet doma...

Kar se tiče opreme in pripomočkov za otroke.... vsak ima pač svoje prioritete in smatra kaj potrebuje in kaj ne... vsak ima pač svoje mnenje... boste videle ko bomo imele otročke v svojih naročjih bo vsaka drugače skrbela zanj...user posted image user posted image user posted image ... npr. meni so vsi oponašali le zakaj sem kupila stajico za otroka, pa jo naprimer ful uporabljamo, drugi je pač ne potrebujejo... pa npr. blazine za dojenje.. jaz sem uporabljala kar odejo da sem udobno dojila, druge brez blazine ne morejo.. itd. itd. itd... vsak ima pač svoje mnenje... Hvalabogu da je takšna izbira na trgu da lahko vsak uresniči svoje želje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.12.2007 9:52:40   
Arabela
Porod... jaz sem prvič rodila brez EA, čisto po naravni poti...  porod je trajal manj kot 2uri, priznam pa da ni bilo čisto brez bolečin...  moje mnenje je pač bilo, da prvič ko še ne vem kako gre vse skupaj pač poslušam roditi po naravni poti.. in ni mi žal.. je pa spet od vsake posameznice odvisno kako je občutljiva na bolečine in kakšne želje ima...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.12.2007 9:54:07   
lucalu
Ja, Dinki, res ne vem kje so danes vse user posted image . Drugače je pa moj trebušček tudi že nekaj časa podložen z malim povšterčkom in pa med koleni imam enega... pa me kolki nič več ne bolijo. Zato sem si pa htela kupit tisto banano, ker se baje lahko res dobro naštimaš ob njej... ampak zaenkrat mi je vredu tudi ob improvizaciji. user posted image
Je pa fora, da boljše spim zadnje dni, kot sem pred enim mesecem... mogoče bom zadnji mesec spala kot polhek. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.12.2007 9:55:48   
lucalu
Ja, kar se tiče poroda, gremo mi tudi definitivno po naravni poti!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.12.2007 10:17:30   
Dinki
Ja Arabela, maš čist prav glede tega. Mnenja so res različna in eni je lahko ena stvar zakon, ne bi morala brez nje, medtem ko je drugi to čist brez veze. Enako je npr. z vozički. Z vsakim ko se pogovarjam ima svoje stališče in prav je tako, če ne, bi imeli samo enega proizvajalca in vse mamice z istimi vozički.
Je pa tko, da me ki smo 1.user posted image  še mal tipamo v temi in predvidevamo kaj bo uporabno in kaj ne, v 2. se bomo že bolje znašle.

Lucalu, tud jaz sem zaenkrat čist zadovoljna z improvizacijo "banane", če bo pa treba, jo pa še lahko kupmo user posted image

Glede EA...vidim, da nas je kar še nekaj pogumnih user posted image . Ma jaz si mislim če je že miljarde žensk rodilo, bom pa še jaz!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.12.2007 10:24:58   
max81
max81 - obvezno poročaj!!! Mimogrede pa še čestitke za nečakinjo

bom poročala, ni panike, hvala za čestitke, je nečakinja od mojega drgegauser posted image user posted image user posted image , zdej se mu fajn zdi, ko je stricuser posted image

madona kolk ste pa vi zgodne, mi se pred deveto še iz postelje ne zbašemo, kaj šele da bi šli ob 7h na sperhod, a ne lucaluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.12.2007 10:37:50   
Dinki
Ja, Lucalu je res med najbolj pridnimi in zgodnjimi, pa še predvidevam najbolj aktivna s svojimi sprehodi.
Lucalu, kdaj pa zaspiš zvečer?

Max81, čestitke tudi iz moje strani za nečakinjo. To je pa res fajn, da vas bo veliko v družini, ga ni lepšega kot da otroci (bratje, sestre, sestrične, bratranci,...) skupaj rastejo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.12.2007 11:00:29   
Lona76
Živjo vsem user posted image !
Sem spet rabila celo jutro da sem vse prebrala kar ste napisala. Glede navadnih tetra pleničk, sem jih šla jaz prvič kupit v tosamo. Baby center ma navite cene. V Tosami sem nakupila tudi še ostale take stvari, vato, krpice za umivanje.
Glede EA ko sem bila prvič user posted image je postala full popularna in sem začela razmišljati tudi jaz o njej. Ko pa sem izvedela da ti dajo iglo v hrbtenico pa me je minilo in sem si isto rekla kot ti Dinki, da jih je toliko in toliko pred mano rodilo bom pa tudi jaz. Če pa kateri paše pa seveda naj gre poskusiti.

Tudi jaz bom še kar nekaj časa delala. Mislim da se mi porodniška začne 26.02., bom pa uzela še en teden dopusta prej. Bo pa to vsak čas.

Danes imam še pregled pri gin. upam, da bo vse ok. Bova na hitro naredili še UZ, ker se zadnič ni videla hrbtenička.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.12.2007 11:04:29   
lucalu
Ja, Dinki, si kar prav predvidevala... zvečer grem zgodaj spat - nekje od 10h - 10:30. Je pa res, da ne bi bila nikoli tako pridna s sprehodi, če ne bi imela psov. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.12.2007 12:47:32   
ribica85
Pozdravljene vse skupaj!user posted image
Max81 čestitke za nečakinjouser posted image .
Dinki jst se po teh tabletah za železo počutm slabše, kot sm se prejuser posted image . Pa mislm da bi se mogla bolš?
lahko je krivo pa samo vreme k je skos tako deževno, pa meglenouser posted image .Dinki, kam pa ti hodš h ginekologu? k mava obe pregled 18.12. jst hodm k Barbari Rojnik na Metelkovo.

Glede tetra pleničk, se mi pa zdi, da jih majo v Tosami zelo ugodno in vse ostale stvari tud. ker trgovine ponavadi še mal bolj navijejo cene.

No lepo čvekajte še naprej

pa pa user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.12.2007 13:02:17   
Katiandi
Ojla!
Jaz sem ravno s sprehoda, pa čeprav je dež, sem mela pa marelo zraven. Sem si rekla. da moram vsak dan na sprehod al pa dva, bo menda kondicija in sam porod boljši in lažji (se mal s tem tolažim, ker si ne znam predstavljat bolečin).
ursi84:glede seznama, ko ga boš spet kaj urejala, popravi prosim, da sem prvič noseča in ne drugič.
Drugače pa ima prijateljica en mesec staro punčko in se pri njej malo učim, kako previjat in držat štručko. Tudi moj lubi se lepo uvaja in jo vzame v roke, potem pa po hitrem postopku naprej preda, če slučajno malo zajoka.
Rodila bom pa js tudi mislim da naravno, brez EA (se bojim igel, še posebej v hrbtenico), vendar upam da bojo imel kaj drugega pri roki, če bo neznosno.

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.12.2007 13:59:22   
Stigmata
Evo mene po dolgem času.. bolniško sem zaključila 8 decmbra.... Počutim se kar ok, razen prehlada in vnetega grla... Je pa po drugi strani vse narobe... ta čas ko sem bila na bolniški mi je delodajalec zaključil knjižico, čeprav imam pogodbo še za tri mesece. Mal me je iz tira vrglo vse skup... Niti mi ni najbolj jasno, ker odpovedi nisem dobil ali podpisala. Cel dan že bruham.. se prav bojim zase in za malo zverinico v sebi.
Mal sem mogla pojamrat, če ima kdo kakšen pameten nasvet....

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.12.2007 14:00:44   
*BellaLuna*
Dinki v porodnišnici je MŠ ob 9.00, 16.00 in 18.00, samo popoldanska termina sta ful nabita, tako da jaz hodim dopoldan, ker sem itak na bolniški. Če imaš možnost, pojdi dopoldan, ker je že tako slab zrak v predavalnici, pa še zna se zgodit, da bo hitro vse zasedeno. Smo ravno danes obdelali porod in moram rečt, da me je sedaj veliko manj strah, ko sem videla, kako zgleda.

Lucalu jaz imam tudi psico, pa zato ne ustajam "sredi" noči. Se je ona navadila na moj urnik in če moram kdaj vstati res zgodaj, me kar čudno gleda, kaj mi je. user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.12.2007 14:02:32   
*BellaLuna*
Aja Dinki midva sva tudi danes izbrala voziček in sicer oranžno-modro kombinacijo. Žal pa ni nikjer na zalogi, tako da bova čakala 1 mesec ali pa še več na uvoz. Upam, da ga na koncu le dobiva. Sem se pa mkar težko odločila za barvo, ker so mi bili razen črnega vsi všeč. 

Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.12.2007 14:15:50   
Lona76
Joj stigma a to tut lahko naredijo da ko te ni ti zaključijo?
Saj imamo tukaj punce ki ti bojo znale odgovoriti kako je to možno? Matr a ni mogu počakat še tri mesece, pol bi šla pa na porodniško. Da se tko obnašajo do nosečnic me pa čist razjezi.
Drugače pa tudi mene daje prehlad. Mam zabasan nos, kašlam in sem malček hripava. Prav tako pa bolj slabo spimo, ker tudi sine kašla kot user posted image . Upam, da se kmalu pozdravi, ker je včeraj zvečer sigurno eno uro skupi kašlu. Revček.

Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.12.2007 14:20:32   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 7kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.12.2007 14:54:17   
lucalu
BellaLuna sej ob 7h ni sredi noči... Pa itak sem jih jaz tako navadla. Saj vsak pes živi tako kot ga gospodar nauči. Ampak jaz že od nekdaj hodim bolj zgodaj spat in posledično tudi bolj zgodaj vstajam. user posted image
Poleti, ko ni mrzlo zunaj, gremo še prej.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.12.2007 15:26:39   
Dinki
Dinki jst se po teh tabletah za železo počutm slabše, kot sm se prej . Pa mislm da bi se mogla bolš?
lahko je krivo pa samo vreme k je skos tako deževno, pa megleno .Dinki, kam pa ti hodš h ginekologu? k mava obe pregled 18.12. jst hodm k Barbari Rojnik na Metelkovo.

Ribica85 midve mave pa res kr dost stvari skupnih (PDP, OT, datume pregleda, premal železa,...user posted image )
Ma tudi jaz se ne počutim nič kaj super...sej drugač sem čist OK, sam na trenutke me pa zalije en tak čuden občutek, ki ni kot slabost, ampak čist ratam taka slabotna. Sem si danes zmerila pritisk, ga mam 110, 60...tud to me zgleda mal daje.... Drugače je pa moja G dr. Dimnik za Bežigradom. Bom pa na tem pregledu definitivno vprašala G če je možno, da je zaradi teh tablet slabše počutje; ni pa to nič zapisano kot stranski učinek.

BellaLuna čestitke za voziček user posted image ....tudi meni so skoraj vse barve OK in sva se tudi kar težko odločila, so pa imeli najino barvo na zalogi, drugače se pa kar čaka 5 tednov, ampak nič zato, sej imamo še čas. Hvala ti za info glede MŠ. Bi rade volje hodila dopoldan, samo če bom delala to žal ne bo mogoče. Bi pa verjetno lahko ujela 16. uro, ki je verjetno manj zasedena kot ob 18h....se bom pozanimala, ker moram začeti hoditi v januarju.

Stigmata, tud mene je tale tvoja informacija glede zaključka dela kar mal šokirala...mater so eni delodajalci pa res prasci. Ne vem pa kako je to zakonsko al ima pravico al ne...verjetno se bo sam zgovarjal na kaj drugega in ne na to, da si ti user posted image ...

Zdejle je bila pri meni na obisku moja mami....kolk jo je bilo lepo imeti mal ob sebi, me je tko pocrkljala s kosilom, pa mal mi je spucala kuhinjo,...user posted image user posted image user posted image pa iz knjižnice mi je prinesla 3 knjige, jih moram mal prebrat zdej ko sem na bolniški in mam čas. Knjige so Dojenje in materinstvo iz srca,
Nega matere in otroka in Nega dojenčka za začetnike. Bom mal poročala kakšne so....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.12.2007 15:27:58   
Stigmata
Kolikor jaz vem ne smejo kar tako odpovedat...sam nikol ne veš kaj bo jutri...., imam pa zdaj bolniško zaradi bronhitisa.... res ne vem kako se bo vse to rešlo...
Zdej se trudim, da se ne sekiram, ker vem da to ni dobro, nočem da bo že prvo dete živčna razvalina. Ziher moje počutje vpliva nanj.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.12.2007 17:06:33   
max81
Max81, čestitke tudi iz moje strani za nečakinjo. To je pa res fajn, da vas bo veliko v družini, ga ni lepšega kot da otroci (bratje, sestre, sestrične, bratranci,...) skupaj rastejo.

hvala hvala.ja res bo fajn, da bo mal družbe, njen prvi bratranec, moj nečak je 11 let starejši od nje, tko, da se verjetn ne bo glih igral z njouser posted image user posted image user posted image , sestrica ali bratec pa bo 16m mlajši od nje, tko da upam, da bo fino...pustimo se presenetiti

drugače smo pa komej prišli domov, smo bli v P in smo videli malo štručko, drobceno, mjčkeno..joj kr pozabiš, da je bil tvoj otrok nekoč tko majhen, pol smo šli pa hitro še na kavo k moji mamici, zdej pa grejem kosilo, ki bo verjetno že kr večerja....mala je zaspala, ker danes še nič ni, tko, da je trenutno malo miru v hišiuser posted image

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.12.2007 18:30:18   
Katy13
Pozdravljene!

Danes ste kar pridno čvekale, da sem potrebovala nekaj časa, da sem vse prebrala.

max81 - user posted image  za nečakinjo.

Sicer se ne spomnim katera je omenila, da je bila v Tosami in je kupila plenice. Kakšna je cena tam? Jaz sem bila danes v Mb in sem šla v Pikapolonico, Baby center in Ariela. V Baby centru imajo 10 kom plenica (navadnih belih) za 12,90 evra - te so najcenejše, pa nekje do 19,90 evra. Potiskanih plenic nimajo nikjer. Sama sem v Arielu kupila obrobo za posteljico, kovter in pojšter, dala sem 20 evrov. To je tudi prva stvar, ki sem jo za user posted image  kupila, razen vozička. V soboto bom še v Celovcu pogledala za stvari (plenice, koš za plenice, banjica, krpice za umivanje,...). Sama želim imeti koš za plenice in sem najprej hotela kupiti tistega brezkasetnega, vendar sedaj oklevam, če pravite, da vseeno smrdi. Se pa čisto strinjam, da enim user posted image  je pomembno nekaj, spet drugim čisto nekaj drugega. Sama ne odstopam od babyfona in koša za plenice. user posted image  medtem, ko blazine za dojenej ne rabim, ker bom že nekako improvizirala.

Glede poroda ste pa že veliko razmišljale. Sama še sploh nisem razmišljala o tem ali bi po naravni poti, ali z EA. Ne vem, verjetno bom podpisala za EA in jo vzela, če bo potrebno, če ne pač ne. Verjetno...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.12.2007 18:45:24   
lucalu
Katy za 20 eurov si dobila obrobo, povšter in kovter??? A je to kaka akcija? Morem it jutri prečekirat... user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.12.2007 18:49:26   
Sonnja
js tud že hodim v MŠ jutri imam zadnjič moj je že dobo potrdilo nam pa jutri napiše še v m knjigo, je pa blo fajn velik zveš.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......