Barči78
|
Jutro, Pri nas je še kar pestro, sem v dilemi, ali naj dam nejo še za ta teden v vrtec, ker se imajo res luštno, pa dedek mraz pride jutri, ali naj jo imam do 7. 1. doma. Mah, obupala sm. Žani, skoz bolj pridno spi, zgleda je res žakelj naredil svoje. Že cel teden do jutra spi v svoji posteljici, zaspi okoli 19h zvečer, zbuja se okoli 6h zjutraj. Danes pa celo ob 7.40, sicer je mal jokcal vmes ponoč, ampak si je sam izboril svojo dudo in nazaj zaspal. Sta pa zgornji enki na pohodu. IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Diti je pa tudi že ornk punca Ja, na slikah še neki zgleda, ampak v živo je pa prav en piščanc. Zna bit, da je najmanjša in najlažja med marčki (no, če odmislimo karakter) . Zgleda, da sta z našim lumpekom glih za skup, dve šlang trmici Pa zelo lepe voščilnice si izdelala Tinaaja - upam, da bo z Brino vse v redu, da je mogoče res samo zobek kriv Draja - za nono, pridna pocka - naš pikec tud ne bi zaspal, če bi videl igrače pri postelji , jaz mu vse odstranim, pol pa gre. Zdelo lepa darilca si pripravila. Ma ste ene pridne, skoz nekaj ustvarjate. Sama sem pa prejšnji dan spekla očku torto za rojstni dan, tolk sem imela časa, ker ni bilo treba kuhat kosila, ker smo šli s sodelavci ven. En otrok je bil pri tašči, drug pri moji mamici, očka pa mamica pa sta se zabavala. V sredo imam zabavo še s sodelavci iz uprave. Ja, pestro. Spanje - pri nas Žanu popoldan včasih uspe, da celo sam zaspi, samo se pa čudno naštela, zvečer je pa to že kar rutina, jaz na veliki postelji zraven ležim, on pa v svoji poje, pa ga kar hitro zmanjka, tako, da ga samo še pokrijem in sanja dalje. No, pri Neji to ni šlo, pa sem jo pustila, da se je drla, pa drla, pa se je vleklo in se mi je zdelo čist brez veze vztrajat, ker je ona bolj vztrajna. Erna - tole je pa kriza, jest verjetno ne bi znala bit tiho, kot so ti že druge povedale, izkoristi porodniško, pa išči drugo službo, kriza res Evo, kuham govejo juhico za vse, pol pa na sončka. Pa pa