Lejci
|
Tudi Ines že panča, očka je v službi... samevam, ampak ok. Ne bo dolgo, pa se bo zbudila. Ta teden se je naši ful dogajalo, začela je stat brez opore. Stoji in se igra s čim. Pa korake dela, recimo od stene do kavča, s tem, da se stene mora spustit, da pride do kavča - seveda je minimalna razdalja, mali korakec, ampak... upa si. Pa z roko je začela kazat predmete, kamor hoče, da jo odnesem, kakšne slike, okraski... In v knjigi zna pokazat, kje so znani predmeti, npr. banana, raca, pes... Glede "govorjenja", točno ve, da sem jaz "mamam", ko gre jest, je to "ammm ammm", če je hrana dobra, dela "mmmmm mmmmm", naš Ari je "ah", kužki so "wow wow" (al neki tazga), ko je huda, pa odločno odkimava z glavo "nenenene". Ful je smešna . "Baba" pa je njena najljubša punčka. Začela se je pa tudi pačit, sploh rada kaže jezik, oponaša... stegne jezik, ko ji dam žlico s hrano v usta, da vse ven pade. In "nagaja", tako da vzame svoj copat in z njim uide v drugo sobo, potem pa gleda, če grem za njo - ker točno vem, da ga bo dala v usta, ona pa ve, da tega ne sme. In potem toooook hitro odšiba po kolenih, da se kar prevrne. Pa tut plezat je začela po pohištvu, kar je meni malce manj smešno. Ma to obdobje je res čudovito!!! Kljub vsem neprespanim nočem (in dnevom).