|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
16.12.2007 22:03:35   
sezam
skačica - user posted image user posted image user posted image  in bravo za Izin napredek.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.12.2007 22:04:04   
Sibil_
KATI-jaz dobim to mleko v hipermarketu, ampak moraš res gledat datum in ga imet v hladilniku.Je pa daleč najboljše.user posted image

Tejčica-škoda da niste snemali, bi prav z guštom pogledala.No, potem bom jutri tam, ostale pač pridite katera lahko, bomo vsake vesele, ne Tejčica?user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.12.2007 22:07:59   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
pridite katera lahko, bomo vsake vesele, ne Tejčica?user posted image

A seveda!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.12.2007 22:17:01   
cv105
čer

mi smo se pa sankali danes ... Maksu je ful dogajalo ... mogoče ju3 kakšno slikco prilepim ... popoldne pa sem risala novoletno okrasje z barvami za steklo ... no, ja ... user posted image  ... user posted image  pravi, da imamo otroški vrtec na kubik user posted image user posted image user posted image

zdaj sem pa položnice plačala pa sem nekam otožna postala user posted image  ... le zakaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
glede mleka nič ne vem, ker še nismo na tem da opustimo adaptirano. Še z jogurti smo naredili malo pavze, ker je mali začel bruhat po njih.user posted image

naš Maks je tudi zadnje čase po jogurtih in skutah bruhal user posted image user posted image user posted image  in smo jih za nedoločen čas ukinili ... je pa res, da tu nima meje ... brez problema pomalica tudi 3 jogurte user posted image user posted image

Erna - držim pesti, da se ženska unese ....

Brina&Tinaaja - upam, da sta zbili vročino

mleko - jaz kar ne bi prešaltala še na kaj drugega kot Aptamil ... pa ne vem zakaj imam predsodek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
častna pionirska. Diti je zaspala ene 5 čez 11 user posted image , sm neki časa sedela zraven njene posteljce, pa je začela prav naglas ploskat (a ko ji rečeš, da naj ploska, pa glih da takne z rokicami, pa še to, če se ji prav zljubi) in spuščat neke glasove iz grla bagbo bagbo - se je slišalo, kot bi res znala rečt bravo user posted image

evo, nekaj podobnega bi povedal tudi naš Maks user posted image user posted image  .. mislem, svašta ... včasih mi prav sapo vzame ... tolk novih vsak dan naštudira

marčki in marčice z mamicami vred ... pridno spat ...

nočko user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.12.2007 22:22:27   
thaiss
Do zdej smo bli brez netauser posted image  user posted image  user posted image
Tejčica in Sibil, zakaj mate mobitele????
9.30 velja, mogoče kako minutko zamudimo ker smo postali zaspanciuser posted image

mleko- jaz sem kupila (prepisujem)3,5% mm pasterizirano nehomogenizirano standardizirano mleko -PLANIKA proizvaja Mlekarna Planika Kobarid
Bom jutri poskusla, za začetek mu ga bom mešala 50:50 z Milumilom

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.12.2007 22:27:54   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Tejčica in Sibil, zakaj mate mobitele????

Hvala k si me zdejle spomnila, da ga morem nazaj vžgat. Sem ga pred gledališčem ugasnila in pri tem je ostalo. user posted image  No, sej zdej pa že vse veš.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.12.2007 22:29:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
brez problema pomalica tudi 3 jogurte user posted image user posted image

Ti to resno? Za eno malico? To 2dl lonček? Jst sploh še nisem razmišljala, da bi mu odprla več kot 1 lonček user posted image . Ene dvakrat je zmazal 3 skutice Lj mlekarne po 50g, drugač pa največkrat 2, včasih samo eno. Se mi zdi, da ma za malico to dovolj. Mater sem škrta!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.12.2007 22:29:57   
Lejci
Tudi Ines že panča, očka je v službi... samevam, ampak ok. Ne bo dolgo, pa se bo zbudila.

Ta teden se je naši ful dogajalo, začela je stat brez opore. Stoji in se igra s čim. Pa korake dela, recimo od stene do kavča, s tem, da se stene mora spustit, da pride do kavča - seveda je minimalna razdalja, mali korakec, ampak... user posted image  upa si.

Pa z roko je začela kazat predmete, kamor hoče, da jo odnesem, kakšne slike, okraski... In v knjigi zna pokazat, kje so znani predmeti, npr. banana, raca, pes...

Glede "govorjenja", točno ve, da sem jaz "mamam", ko gre jest, je to "ammm ammm", če je hrana dobra, dela "mmmmm mmmmm", naš Ari je "ah", kužki so "wow wow" (al neki tazga), ko je huda, pa odločno odkimava z glavo "nenenene". Ful je smešna user posted image . "Baba" pa je njena najljubša punčka.

Začela se je pa tudi pačit, sploh rada kaže jezik, oponaša... stegne jezik, ko ji dam žlico s hrano v usta, da vse ven pade. In "nagaja", tako da vzame svoj copat in z njim uide v drugo sobo, potem pa gleda, če grem za njo - ker točno vem, da ga bo dala v usta, ona pa ve, da tega ne sme. In potem toooook hitro odšiba po kolenih, da se kar prevrne. Pa tut plezat je začela po pohištvu, kar je meni malce manj smešno.

Ma to obdobje je res čudovito!!! Kljub vsem neprespanim nočem (in dnevom).

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.12.2007 22:52:48   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

brez problema pomalica tudi 3 jogurte user posted image user posted image

Ti to resno? Za eno malico? To 2dl lonček? Jst sploh še nisem razmišljala, da bi mu odprla več kot 1 lonček user posted image . Ene dvakrat je zmazal 3 skutice Lj mlekarne po 50g, drugač pa največkrat 2, včasih samo eno. Se mi zdi, da ma za malico to dovolj. Mater sem škrta!!!! user posted image

resno, resno ... 160 ml/lonček ... za bruhanje sumim prenažiranje ... saj v bistvu je drama ... Maks je bolj kot ne NEjedec ampak pri borovničevem jogurtu ali skuti se mu pa zmeša ... in en lonček nikakor zanj ni dovolj ... parkrat je zmazal dva, 1x pa še pol tretjega ... potem smo nehali ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.12.2007 22:56:15   
cv105
Lejci&Ines - user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.12.2007 23:00:38   
K_a_t_i
Zdej tle delam tržno raziskavo pa zaenkrat na mojem seznamu izključno pasteriziranih mlek samo tole od Planike. Ljubljanske mlekarne - nula, njente, ziro!!! Mogoče najdem še kakega v kakšnem bio programu...
Max ma pa rad borovničke user posted image  user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.12.2007 23:13:06   
cv105
Max ma pa rad borovničke user posted image  user posted image .

le po komu je to podedoval user posted image  ?  user posted image user posted image user posted image user posted image

no, ko boš raziskala slovenski trg mleka, pa poročaj o izsledkih ... user posted image  ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
16.12.2007 23:34:29   
Lejci
CV105, thx user posted image

Za mleka v vrečkah sem slišala, da moraš v Mercatorju prosit prodajalko, če jih lahko naročijo - in pol jih. Ker jih majo res v redkih trgovinah in ful mal na zalogui, ker to redkokdo sploh še kupuje, pa ne delajo zalog.

Tko da, vprašat ni greh user posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.12.2007 2:35:38   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
ni pa homogenizirano (ima na vrhu smetano) in to naj bi bilo lažje prebavljivo.

Tudi jaz sem slišala, da naj bi začeli s takšnim mlekom.

Tudi jaz slišala, že pri Dražu, da naj bi blo to najboljš ( no, razen, če kdo lahko dobi res frišno od kmeta, pol je treba res prekuhat), k nima še razbitih maščob al neki tazga, bojo kake znale bolj razložit, kt jaz..In ga klupim, če ga le dobim (ja Kati, ni ga vedno, je treba več trgovin obletet user posted image , a zaloge si pa ne morš naredit, ker ima pa res kratek rok uporabe, pa težko ga je dobit, pa pokvarlo se mi je že tudi večkrat (čeprav še znotraj roka. user posted image ) Tako mleko ima Planika (mislim, da tudi v plastičnih flašah, pa včasih ga dobim tudi v unih vrečkah - kot, k smo bli mi še otroci), sem pa zasledila, da naj bi ga imele tudi škofjeloške mlekarne - ampak ne me prijet za besedo, ker pr nas tega ni in nisem vidla na lastne oči user posted image - evo, bo Kati raziskala.

Ines user posted image

men bi se odpelal, če bi tamal hodu ob 23h spat. To pomen nula cajta zase

Ah, dej no mir, samo malo bolj pozno greš spat user posted image . Sam ne vpraši, kaka bom jutri zgledala. Obalke - tko, da, če mi slučajno rata se k sebi spravit do cajta, mogoče uletimo.

Grem zdej, se mi zdio, da sem si danes vzela že mal preveč časa zase user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.12.2007 7:27:21   
tejčica
Jutro pupike!

Ma dejte mi povedat, zakaj ga naše dete začne biksat s spanjem takrat ko grem jaz spat??? Včeraj oz. danes je bila že tako ura več kot pol enih, ko sem končno do spalnice prišla, Vid pa takrat začne s šundrom. Ga uspavam nazaj, pa se čez 10 minut spet zbudi, pa spet uspavanje, pa se zbudi... Sem še mojega vmes angažirala za uspavanje, ker jaz sem bila že tečna na kubik. In ob treh sem imela vsega vrh glave in je mali dobil flašo, da je sploh zaspal. Pojedel ni veliko, tako da lačen ni bil, ampak njega se lahko uspava (uspešno!) samo s flašo. Je bila ura petnajst čez tri ko sem ga dala nazaj v posteljico, ob šestih je pa zame itak že auf, tako da, dskubin, danes ne boš edina z zobotrebci med očmi. Maš da prideš, da ne bom jaz edina neprespana. Pocka, prideš?

Tu dol še vedo burja vleče ko zmešana. Grem pogledat če so cunje ostale na štrikih al jih bom okrog bajte pobirala.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.12.2007 7:34:09   
tejčica
Ela (Gio) user posted image  za 9 mesecev.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.12.2007 8:04:27   
dskubin
Dobro jutro!

Tejčica, sm ti hotla že navsezgodaj skuhat kafe, pa sta prlezla oba iz postelj, tko da... Res ne vem, če mi bo zneslo danes, sej veš, da vedno kr uletim brez najave, če mi rata zadnji hip.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.12.2007 8:37:39   
Anonimen

Zdej tle delam tržno raziskavo pa zaenkrat na mojem seznamu izključno pasteriziranih mlek samo tole od Planike. Ljubljanske mlekarne - nula, njente, ziro!!! Mogoče najdem še kakega v kakšnem bio programu...

Tako melko se dobi se od melakrne v Kobaridu - Bohinjsko mleko, pa najnovejse od Gozdarske zadruge Skofja Loka, vse je an voljo v Mercatorju Siska. Preverjeno. Mi tako mleko pijemo ze tako na splosno in nam je najboljse Bohinjsko mleko. Je pa res, da je treba ful pazit, da se ne pokvari...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.12.2007 8:40:25   
Anonimen
Pa se to, dobi se ga res ne vsakic. Tukaj v Kranju, ga ocitno narocajo samo ob torkih, ko so tisti ta veliki sopingi in popusti, pa se takrat moras it dopoldne, ker ga popoldan skoraj ni vec. Sem ga pa videla tudi ze v nekaterih sparih.... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.12.2007 9:00:00   
sezam
... popoldne pa sem risala novoletno okrasje z barvami za steklo ...

Jaz jih imam pa še spravljene od lani in predlani in upam, da jih bo dovolj user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.12.2007 10:03:22   
cv105
jutro ...

.... sam na hitro me nekaj zanima ... a se mogoče kaka luna bliža ... ?????? ... čist informativno ... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.12.2007 10:10:46   
Naomi
luna sijeeeeeeee kladvooo bijeeeeeeeee...mislm, da lih zdej zdej tale lunca trka...user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.12.2007 11:11:16   
erna14
jutro

sem izvirna a neuser posted image user posted image se mi res ne da nc pisat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
17.12.2007 11:19:41   
tinaaja
Jutro od mene...

B je brez vrocine in v elementu user posted image Upam, da ko ostane, bom omenila P v petek, ko imamo pregled. Itak bo vejretno treba dat kri pa vodo - ANJA - a ste vi dali pri 9 m?

Upam,d a nas luna tokrat izpusti, je bil dovolj naporen zadnji teden. user posted image

zdaj pa grem izkoristit brinino spanje, mam se en kup iris foldinga za narest user posted image user posted image Kul zgleda jeeee

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
17.12.2007 12:19:37   
Lejci
Danes je naš pes naučil Ines po stopnicah gor it. user posted image  Tok šiba, da sam gledam... (seveda ji stojim za hrbtom, da ne bi blo kej nepričakovanega).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?