|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
14.12.2007 23:41:19   
tejčica
Dskubin, priiiidnaaaaaa. Ful lepe čestitke, res.user posted image user posted image user posted image  Diti ima pa takoooooo navihan pogled.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Mi smo pa danes zvečer postavljali drevešček. Smo ga postavili v dnevno na omarico, da bo varno pred Vidom. Vsaj upam.

Draž je bil sicer kake pol leta starejši, ampak pa tudi kak cm manjši od Vida, ko jo je z omarice potegnil user posted image , tko da pazte.

Nameravam pred omarico še nekaj naštimat, tako da upam da mu ne uspe pridet zraven. Že tko smo imel muke kam jo sploh postavit, ker na tla ni šans da jo damo. Ne bi stala niti minuto, ko bi jo Vid videl.user posted image

Pa še malo današnje večerne akcije pred odhodom najmanjšega v mižule.

user posted image     user posted image    
user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
14.12.2007 23:57:11   
Anonimen
dskubin in tejcica user posted image user posted image user posted image za slikce

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
15.12.2007 0:03:06   
dskubin
tejčica, sm že mislila, da si začela hodit s kuram spat user posted image

Nameravam pred omarico še nekaj naštimat, tako da upam da mu ne uspe pridet zraven.

Clever, clever, viš, mi se tega nismo spomnili.

Tele škatle, k jih maš, kok je to močno, mislim, a če se Vid not vsede zdržijo koleščki. K sem hotla to dans vzet, pa je blo vse majavo, pa še teh lepih barv nimajo več. Ah nostalgija. Kje so cajti, k sm lahko otroka odložla v stajico in bla prepričana, da je na gvišnem - mi smo jo ukinli, k je Draž plezal notri in pikiral not na glavo, k sreči, ko ni blo notri sestrice. In ni blo dost 1x, je blo treba še enkrat poskusit. user posted image Nisem hotla izzivat sreče, smo jo kr pospravli user posted image

Aja, placa pa mate zdej. Zgleda ta dnevna kot cela garsonjera user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.12.2007 0:11:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.12.2007 7:17:18   
tejčica
Jutrooooo!

Hana user posted image  za 9 mesecev.

Pri nas vleče burja že celo noč, tako da je prav fino notri na toplem. Zraven sebe imam kavico, dišeča svečka je že prižgana, lučke na dreveščku tudi gorijo, moji vsi še spijo, tako da je taaaaaaak miiiiiiir.user posted image Prav lepo sobotno jutro, sam kaj ko me tamle grozeče gleda raztegnjena likalna deska in ogromen kup cunj, ki mi ga včeraj ni uspelo zmanjšat ampak še povečat. Bom tole kavico še mal počasneje pila, da bo traaajalaaaa...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.12.2007 9:07:46   
draja
Jutro!

Erna evo me, brze skrbi vse je ok. Ampak enostavno ne uspem več sedeti za računalnikom. No, ali pa nočem več toliko. Vsega po malem. Tale december je namreč precej naporen, sploh letos, ko moram še za mamo nabavljat darila.

Drugače pa smo imeli včeraj klovna in Božička v moževi službi in je bilo prav luštno. No, tale klovn me ni prepričal, Božiček (ista oseba kot klovn) pa še manj, ampak vzdušje je bilo pa prav luštno. Živa je cvetela in blestela v središču pozornosti in prav lepo zajokala pri Božičku v naročjuuser posted image . Škoda le da je bila takooooooo zaspana, da smo morali med prvimi popihati domov.
Doma pa smo navalili na njeno novo pridobitev - ta veliko škatlo Duplo kock in se imeli prav luštno vsi trije. midva z možem, ko sva jih zlagal in se spominjala otroštva, Živa pa ko jih je slinilauser posted image . Je itak še premajhna da bi dojela pomen kock, samo je pa super, ker se lahko tako še več skupaj igramo. Zame so pa Lego kocke itak edine prave kocke!!!

Sem pa včeraj zamudila zabavo v službiuser posted image . Živa zvečer sploh ni in ni hotela zaspati in da bi bilo še huje je prvič od kar jo imamo jokala, če je namesto mene hodil mož v sobouser posted image . In tako kar nisem mogla iti, čeprav me je mož skor čez vrata zbrcaluser posted image . Na koncu mi je zaspala na rami, ker mi ni še nikoli!!!! Kr neki v glavnem. No, pol se mi pa ni več dalo iti, ker je zabava trajala že 3 ure in ker, kolikor poznam sodelavce, jih je bila večina že z eno nogo doma. Sem pa gledala Harrry Potterjauser posted image . Prvič. Ne pomnim, kdaj sem nazadnje gledala cel film.

Noč je bila pa katastrofa na kubik. Od 00:30 do 4:30 nismo kaj več kot za par minutk zatisnili noči, ker je Živa testirala moje živce z obračanjem na vse 4 in guncanjem in z vreščanjem, če si jo polegel. Ampak ji je bilo zjutraj vse oproščeno, ko se mi je tako lepo smejčkala iz posteljiceuser posted image .

Evo, zdaj me imate ziher dost za cel dan ali še več.

Čestitke Hana!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.12.2007 9:17:12   
draja
cv105 in dajadada bravo, bravo za varstvo! Točno vem kak kamen se vama je odvalil od srca!

dskubin luštna Diti!!! Čestitke so pa itak za dol past. Joj, jaz in moji dve levi roki, ne bi niti papirja znala naravnost odrezatuser posted image .
Drugače pa je meni varno edino še v stajci jo pustit. Še ne vstaja, tko da ne pikira na glavo. Če pa pol tudi stajica ne bo več varna bo pa res kriza, ker smo  v najemu, kjer ne nameravamo več ostati več kot pol leta in kjer težko popolnoma preuredimo zadeve. No, vtičnice in čistila imamo zavarovane, samo kable za net pa vlečemo tako kot pri Tejčici čez pol stanovanjauser posted image .

Aja tsite škatle za igrače so pa meni super, Živa komot sedi noter in jo prevažamo, samo ne vem koliko je to stabilno pri malo bolj "mobilnih" malčkih.

Tejčica uživaj v jutru, odmisli kupe cunj. si si res zaslužila.
Thaiss sem te komaj spoznala po novem avatarju. Kakšen pobič je že Matiauser posted image user posted image

Pikca držim pesti za Živo, da se hitro pozdravi!

Sej se mi boste smejale zdajle, ampak se moram pohvalit, da se Živa že dviga na kolena, v banjici in na postelji (če se me prime) pa ji je uspelo tudi že na nogice vstati. Vem, da vaši že skor hodijo, samo za nas je to ful napredekuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.12.2007 9:19:14   
tinaaja
Živa zvečer sploh ni in ni hotela zaspati in da bi bilo še huje je prvič od kar jo imamo jokala, če je namesto mene hodil mož v sobo .

Na koncu mi je zaspala na rami,

welkom in da klab user posted image user posted image user posted image

dskubin, a je fuuul tezko delat te bunkice? sem mal gledala tehniko pa sem samo zaprla okno user posted image

sibamo na soncka... papap

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.12.2007 10:52:17   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Živa zvečer sploh ni in ni hotela zaspati in da bi bilo še huje je prvič od kar jo imamo jokala, če je namesto mene hodil mož v sobo .

Na koncu mi je zaspala na rami,

welkom in da klab user posted image user posted image user posted image

itak, da sem se takoj nate spomnila včeraj user posted image

Uživajte na sončku! K nam (no k mami) pa pride moja nona iz KP na obisk, ki je baje spet svašta nabavila za Živo in kolikor jo poznam so to same krasne stvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.12.2007 11:41:25   
pocka
jutro

erna - evo mene, imam malo gužvo, je moj na dopustu še 2 dni, pa moram izkoristit cajtuser posted image

draja - joj boga, da si fešto zamudila....pa super,da pride nona danes na obisk, spet bo Živa bogatejša za pooolnooo stvari

dskubin - fuuul dobre čestitke, pridna, pridna

tejčica - ah ne se sekirat,cunje te bodo že počakale (preverjenouser posted image )

Jaz sem pa šla včeraj na službeno fešto. Taja je zaspala kot ponavadi ob 19 in sem jo hitro popihala v KP na fešto. Moj je rekel,da me ne bo klical, če ne bo krize(ima on fešto naslednji teden,pa se boji,da bi jaz njega pol klicalauser posted image ). No,imela sem se super, naplesala sem se za vse nazaj, domov sem prišla ob 3 user posted image , ne bi pa o tem kaka sem danes,kot da bi me kaj povozilo.user posted image Kaj bi bilo šele,če bi se ga napila.user posted image Je pa Taja tudi žurala, je rekel moj,da se je čisto vsako uro zbujala (mislim,da se ni še nikoli), ko sem jaz prišla je sladko spančkala do 4.30, je padla ziza, pa ob 7 še enkrat pol smo pa do 8 potegnili.

tu pa tako piha burja,da ni za it ven, sem bila v trgovini prej,sem mislila,da bom zmrznila

pa pa, grem kuhat

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.12.2007 12:12:13   
dskubin
Dan!

Hana Re - zdej ti pa res lahko voščimo za 3/4 user posted image
user posted image

Jota skuhana, štrudl se peče, Diti sita in previta zdej čakamo samo še naše može da pridejo s potepa po burji.

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Je itak še premajhna da bi dojela pomen kock

V to pa nisem prav prepričana, ker takoj naslednji korak od ogledovanja in slinjenja je raztavljanje - Diti v tem raztura. Zložim ji en zid (ne stolp, ampak več stolpov skupaj - tko mešano večje in manjše kocke) iz polno kock in ona jih da narazen do zadnje (razen unih tankih ne more še). Je kar zaposlena ene par minut. Da ne povem, kako hitro lahko razstavi Draževo lego železnico user posted image Se pa kar strinjam s tabo, da so to edine prave kocke (zato pa tudi koštajo uko z glave user posted image ).

Še ne vstaja, tko da ne pikira na glavo.

Sej mene ne skrbi, da bi Diti pikirala, daleč ne more past v stajci (pa na trdo tudi ne), ampak pri nas Draž čez kavč ali s stolice not leze in on pikira, pa nas je strah, da bi padel nanjo, ko nas ne bi blo zraven. Zato smo jo bli prisiljeni deložirat user posted image

dskubin, a je fuuul tezko delat te bunkice?

Ne, je ful preprosto (s tem, da sem si jaz pogledala muvi kako se dela in pol lepila kar na pamet, nisem nič nekih predlog delala, še to se mi manjka), samo je pa kar zamudno. Sem si pa vse pripravila prej, najprej 3 stranske čestitke, pol sem si pripravila listke in jih prepognila, ene so pa kar iz darilnih trakov, teh nisem nič prepogibala, pa so tudi lušne, listke sem kar vse enako velike napravla, itak na koncu to prelepiš (mi na kraj pameti ni padlo, da bi vsakega posebej rezala) in tko, to ti zlo olajša delo.
Če hočete, lahko pofotkam postopek kako to jaz delam, bom danes naredila eno čestitko za novorojenčka na ta način.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
15.12.2007 12:25:51   
tinaaja
Če hočete, lahko pofotkam postopek kako to jaz delam, bom danes naredila eno čestitko za novorojenčka na ta način.

ja plis user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
15.12.2007 13:17:20   
sezam
tinajaa - user posted image user posted image  brina že ve, da je velika punca in hoče konkretno jesti user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
naslednjega otroka od zacetka navajam na samouspavanje user posted image in v SVOJI postelji user posted image user posted image user posted image ker pri B je to do nadaljnjega mišn imposibl user posted image

Iz izkušenj ti povem, da je v veliki meri odvisno od otroka. Jaz vidim že razliko pri naših dveh. Ana komaj sedaj sama zaspi, Žiga pa je sedaj kar sam nakazal, da bi lahko sam zaspal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
thaiss - user posted image user posted image  za nov avatar

....hočeš reč da je bil že časuser posted image

To pa ne. Samo opazila sem, da si zamenjala. Dobr opazujem, a ne? user posted image user posted image

erna - jaz bom tud delala skrajšan delavnik (6 ur) in se že pozanimala. Na centru dobiš en obrazec, ki ga izpolniš in v podjetju skleneš pogodbo za skrajšan delavnik in vse skupaj predložiš centru.

dskubin - user posted image user posted image  lepe čestitke. Diti pa že zdej ve, kako je treba, da kdo pomaga user posted image
Mi imamo tudi te škatle in zdržijo celo našo Ano (16 kg), tako da so kar trpežne

tejčica - tvoja dva sta pa ful cukra

samo kable za net pa vlečemo tako kot pri Tejčici čez pol stanovanjauser posted image .

Nabavit kartico, za brezžično delovanje neta in ne bo treba več kablov user posted image .

Aja, naš še tud sam ne vstaja in se sam ne vsede. Sedaj se le spravi na kolena user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
15.12.2007 13:51:33   
tejčica
Ne boste verjele, ampak zjutraj mi je USPELO vse zlikat in sem si potem v miru in s taaaaakim guštom privoščila še eno kavico. Moji so pa iz sob začeli kapljati šele po deveti uri.

Dopoldan smo bili z malima dvema malo na burji. Smo se oblekli kot medvedi in je prav pasalo.

Dskubin, pri nas se tudi Taja prevaža v teh škatlah za igrače, tako da so očitno kar trpežne. Mi jih bomo letos podarjali za božična darila malčkom, pa še kakšne drobnarije zraven.
Draja, user posted image  za Živin napredek, super da ste uživali na Božičku user posted image , pa škoda za zabavo. Za noč pa user posted image .
Pocka, super da si ga fino feštala. user posted image  Prideš v ponedeljek na marčevski kofi?

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

samo kable za net pa vlečemo tako kot pri Tejčici čez pol stanovanjauser posted image .

Nabavit kartico, za brezžično delovanje neta in ne bo treba več kablov user posted image .

Tut to v planu enkrat kasnej. Zdej pa rabim sam mojga ujagat ko bo imel mal cajta, da kable za letvice spravi. Ampak kaj ko za take malenkosti ni nikoli časa.user posted image

Zdej pa šibam s Tajo Zmajčka reševat.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
15.12.2007 14:37:09   
erna14
draja-super sam da ste se mel uredu,joj tole k si opisvala v postu sem si vas kar predstavljala kako lepo sedite,sestavljate kocke,cela druzina na kupu,se kaksen snegec je manjkal odzun....joj res lepo
sezam-super hvala tiuser posted image

sem pa danes cist gotova prsla iz sluzbe kar na jok mi je slo mislm da ne bom vec dolgo ostala tam,kar je prevec je pa prevec
1.mi je prjavla da bom mogla steznik nosit da se mi ne bo vidl da mam busijauser posted image ,sem rekla da lahko pozabi da ni sans,mislm kaj neki se pa gre.
2.tok je bla nesramna do mene pred strankami,da ji je celo ena sama stranka rekla da ce se ji ne zdi da je malo preostra.
3.sploh ne vem kaj naj si mislm,en dan me ful hvali kako je zadovoljna....,drug dan k je pa slabe volje pa vso jezo stresa name,tako da sem bla dons cist gotova,se potem mi je ena gospa rekla naj si ne jemljem vsega kar rece prevec k srcu,sam oprosti pac nisem taka,mene stvari zelo hitr prizadanejo,no saj takrat k ni treba mam ful dolg jezik vcasih predolg,takrat k bi mogla pa kaj zint sem pa tihuser posted image user posted image .mislm nebi rekla da zabusavam,da gledam v zrak tam,ker res delam vse in dam vse od sebe.....pa se danes sem spet sla delat ceprav sva se zmenile da sobote ne bom delala zaenkrat,ampak ne erna je predobra,medtem k so jo drugi dve na cedilu pustile,sem se ji jaz oblubila da ji pridem pomagat,ker sem vedla da ma guzvo in ne bo mogla sama,in kaj sem dobila v zahvalao,pokvarjen vikend.sem se mogla mal scvekat,ker je kar kuhal v meni.

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil erna14 -- 15.12.2007 14:40:43 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
15.12.2007 14:59:29   
pocka
joooj erna, ma dej steraj to babo user posted image nekam, kaj se pa gre....uf, da meni to reče ne vem kako bi se končalo. Saj ni edini salon v LJ, itak si še na porodniški, pa išči dalje. Brezveze,da boš pol cele dneve živčna in slabe volje zaradi ene take bedaste babe,ki se spravlja na druge vsakokrat,ko je slabe volje....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
15.12.2007 16:00:10   
dskubin
Erna user posted image

tinaaja evo, samo zate ;) druge zamižte na eno oko, k nam bom prdelala eno stran fotk

Najprej sem si napravla iz šeleshamerja čestitko (tokrat dvodelno, ker bom vzorec delala na poseben papir, novoletne bunke pa so na tridelnem in pol je izrezana bunka na sredinskem, eno stranico se pa pol prilepi čez packarijo zadaj)

Pol sem vzela eno reklamo (v originalu delajo to z origami papirjem, še najraje potiskanim - verjamem, da je ful lažje prepogibat, ker je ta papir tanek, ampak jaz sem vse čestitke naredila samo iz darilnih trakov, 1 odrabljene revije in nekaj sličic sem izrezala iz reklam) in izrezala ven trakove in druge koščke, ki so se mi zdeli primerni za čestitko:

user posted image

Nato sem te trakove prepognila na pol (ker mi je tko lažje, kot pa da bi tretjino prepogibala) in jih zrezala na koščke:

user posted image

Na en papir sem si narisala voziček in približno postavla na čestitko:

user posted image

Iz papirja, na katerega bom lepla narezane koščke (šprican belosiv), sem izrezala luknje (tu se vidi plavo, ker je papir na čestitki) in izrezala in prilepla košaro od vozička, dekico in robove:

user posted image

Pol sem to obrnila narobe in na zadnji strani začela s selotejpom lepit koščke - to so prvi štirje, gledaš, da približno isto pokriješ luknjo z obeh strani in da sta zgornji in spodnji vsaj približno vzporedna. Nisem pa prav picajzlasta (no, vsaj pri tem delu ne, ker če ne, bi me našu konc decembra z nedokončanim delom), na sredini bi moral na koncu pridet kvadratek, pri nekaterih vzorcih pravilen petkotnik (ampak če pogledaš na moje čestitke je nekje na sredini pravokotni, to je zato, ker nisem bila dovolj natančna pri lepljenju, ampak meni so vseeno lepe in se ne sekiram za take malenkosti):

user posted image

Pravokotno na te štiri prilepim naslednje 4 koščke (tu so druge barve, lahko delaš z istimi ali pa celo s 4imi ali več različnimi):

user posted image

Tu je naslednji 8 trakcev (po nasprotna dva sta pri meni iste barve):

user posted image

Tle je še naslednjih 8 in 4je za strehico vozička:

user posted image

Vse sem provizorično postavila na čestitko in skozi luknjice, ki so ostale v kolesih sem na čestitko narisala kvadratek, kamor sem prilepila sredino (iris, kot pri fotoaparatu, od tod ime iris folding). Ta je navadno hologramski papir, no takega sem prilepila tudi jaz, ker se lepo sveti in preliva, ampak če pogledate na čestitkah sem na sredino prilepila tudi druga čuda, snežinke, zvezdice, pujske za srečo, grozdje za vinogradnike,... v glavnem, za nekatere sem napravila prav posebej zanje izdelano čestitko):

user posted image

Evo in zdaj še prilepim vse in nastane tole:

user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.12.2007 16:04:01 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
15.12.2007 17:11:27   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  pridna, pridna

erna - user posted image user posted image  raje sedaj pozabi na službo in uživaj s svojo družinico. Škoda, da ti taka stvar pokvari vikend. A pa ima ta tvoja šefica večkrat take izpade? Če se to res velikokrat dogaja, bi tudi jaz razmislila, če bi ostala pri njej user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Aja, naš še tud sam ne vstaja in se sam ne vsede. Sedaj se le spravi na kolena user posted image
[/quote]
Sem mal prehitro napisala user posted image  Dans se je naučil, kako se vsede iz trebuha user posted image user posted image , pa ravnokar je naredil par "korakov" naprej v kobacanju user posted image user posted image  Zdej ga bo treba šele lovit user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
15.12.2007 17:12:57   
sezam
Še čestitke Hani za 9. mini svečko

user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 15.12.2007 17:16:35 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
15.12.2007 18:14:18   
pocka

obalke - kdaj pa se dobite v ponedeljek na kafetku in kje?

ena slikca naše male
user posted image

evo tako je pa Taja šla popoldne "spat"user posted image
user posted image

no tako pa zgledata dve izmed mojih darilc za novo leto, ostela so še v delu
user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   [Brisano sporočilo]
15.12.2007 18:33:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
15.12.2007 20:27:56   
tinaaja
meaa - hvala user posted image user posted image user posted image pa ja daj poslji koledar user posted image

B je zgleda pobrala neko zadevo v bolnici, ima prvo vrocino. svecka ze v ritki.. upam, da ni nic tazga in da je virusno in ne bakterijsko user posted image user posted image

dskubin in meaa- mislim, da se bom lotila te zadeve user posted image user posted image user posted image sam papir moram se najt kakprimeren doma, da sprobam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
15.12.2007 20:48:19   
Žabika
Hvala vsem za čestitke!

dskubin: meni ni nič jasno, kako si to delala. No sej ravno na ful se nisem poglabljala, ampak dobre ste vse, ki se to spravite delat. Tudi jaz sem letos sama naredila čestitke, ampak takšne zelo enostavne. Sem kupila nalepkice in jih nalepila na kupljen papir za voščilnico. Meni so lepe, niso pa ne vem kako izvirne.

skrajšani delovni čas: pomembno je da dobiš novo pogodbo, za katero moraš napisati pač prošnjo in jo oddati pri delodajalcu. Kopijo te nove pogodbe potem odneseš na CSD, kjer ti potem izdajo novo odločbo. Jaz sem se odločila za 25 urno tedensko obveznost; torej 5 ur dnevno.

draja: sem vas zadnjič (mogoče je bilo to včeraj?) familijarno videla pri Astri. Ste šli z DM?

krenamami, ANJA: kje sta????

zaščita: joj a je treba res toliko pazit??? Meni se zdi to že kar malo pretiravanje, je pa res, da me mora v življenju kaj fino po glavi udarit, da začnem malo bolj pazit. No zaenkrat me ni prav velikokrat, ampak ... pri Hani pa si sploh ne upam pomislit, da bi me kdaj udarilo. Jaz res nisem zato, da se čist vse oblepi, pa odstrani, pa ...; otroka je potrebno imeti na očeh in mu po moje od vsega začetka razlagat stvari in ga z njimi tudi soočiti. Kar tako si tudi ne razbijejo glave, pa spečejo, pa spijejo (se spomnim tvoje zgodbe dskubin). No mogoče pa me bodo vaše zgodbe še prepričale.
No imamo pa tudi mi dva taka res ta huda vogala, na totalno neugodnih mestih. In sem šla in kupila kotne zaščite, ki se enostavno nalepijo na vogal in kao omehčajo udarec, če do njega pride. In veste kaj je Hana takoj naredila? Ja dol jih je odlepila, zdaj imamo pa na vogalih samo še grdo lepilo, ki ne gre stran.

Aja - ful dobre slikice marčkov!

No jaz sem pa včeraj bila na službeni zabavi in smo se imeli fino. Malo smo se naklepetali, veliko naplesali, skratka luštno je bilo. Domov sem prišla malo čez polnoč, Hana pa se je zbudila ravno predno sem se spravila v posteljo, tako da sem potem do jutra lahko mirno spala. Zdej smo spet v fazi, ko se ponoči ne zbujamo velikokrat. Upam, da bo šlo še na bolje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
15.12.2007 21:21:14   
tejčica
Erna, user posted image . A pa je šefica večkrat taka a je samo danes imela tako grozno slab dan?

Dskubin, user posted image , tole pa kar zakomplicirano zgleda. Se mi ne da zdej vornh poglabljat notr. Je lažje kar Taji čestitke prepustit.user posted image
Sezam, user posted image  Žiga!
Pocka, user posted image  slikice Taje in user posted image  za tvoje umetnije. A to sama rišeš al kako? Se je pa Taja popoldan najbrž fuuul naspala.user posted image  Vid je tud imel tako manijo na vrtiljak, tako da sem ga raje stran dala. Za kavico se pa nismo zmenile še nič drugega kot to, da bo v ponedeljek.

Meaa, jaz bi tudi koledar, lepo prosim.
Žabika, user posted image  za zabavo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
15.12.2007 22:51:34   
dskubin
Jaz res nisem zato, da se čist vse oblepi, pa odstrani, pa ...

Veš, tudi jaz sem mislila podobno, kot ti, dokler nismo dobili radovedneža št. 1. Vtičnice smo zaščitli, dosti drugega pa nismo naredili (no, nekih vazic in to niti nimamo). Čim se je začel plazit, se je začel cirkus. Je rekla ena prijateljica od tašče, da njeni vnuki pa ne tikajo nič, česar ne smejo, da jim ona tko reče in to drži. Ne vprašte, kaj je delala, ko je bil Draž na obisku user posted image Njemu (in zdej se zgodba ponavlja, le v še hujši obliki) ni bilo dovolj rečt NE! Stokrat. Tisočkrat. Druge pol leta se mi je zdelo, da cel dan samo hodim za njim in 90% besed, ki sem jih spregovorila z njim je bilo NE (ne smeš, to ni zate, ipd. in razlage zakaj ne). Ampak čim se je ponudila priložnost, da je napravil nekaj prepovedanega, je to tudi storil user posted image . In pol smo počasi naredili stnovanje kvazi varno - še vedno se najde kaj, na kar še nisi pomislil.

Diti pa, drugo poglavje iste zgodbe. Draž je kopal zemljo iz rože (neko drevo življenja), mi smo jo pometali, na koncu (ko je bil dovolj star in je dobil svojo metlo) je moral že sam pometat in jo not nazaj dajat - pa smo obupali, ker ni in ni nehal. Njemu je bila to ena zabava (in se mi zdi tudi to, da smo se jezili). Pa je moj naredil en kartonast pokrov, da smo pokrili zemljo. In zdej Diti - briga njo pokrov, ona je kar prijela steblo in ga začela trest, kot bi hotela rožo izruvat. Obrnila je lonec (sigurno ima 10 kg, ampak je plastičen) in to večkrat. Sej razume NE, ko ji rečeš, te gleda in gre stran, včasih začne jokat, ker se ji dol. stvari ne dovoli, ampak pusti pri miru, samo čim obnreš pogled zašiba dokončat tisto, kar se je namenila user posted image . Posledica: rožo smo prstavli v višave, preden pade nanjo.

V glavnem v nulo sta trmasta in vztrajna oba in nam pač res ni preostalo drugega. Sej, ne rečem, mogoče je kriva vzgoja, ampak mi očitno ne znamo drugače. Ampak naj povem, da sem pred najinima skor 3 leta vzgajala (večino dneva je bila z mano) nečakinjo in se ni dotaknila ničesar od prepovedanega, ko si ji parkrat ponovil (no, z izjemo daljinca in telefona - pa še to je pol opustila, ko je vidla, da lahko). user posted image

Otroci so si različni in prav je tako. In zdej, če me kdo praša, kako zaščitit, se zgledujem po tahudih primerih, ki jih imamo pri nas in ne po ta zglednih.user posted image

dskubin in meaa- mislim, da se bom lotila te zadeve

Kar pogumno.

Ti pa moram povedat, da sem se natelovadila popoldan, ko sem fotkala postopek izdelave. Se mi lenobi ni dalo menjat objektiva na fotoaparatu in sem za vsako sliko mogla splezat na mizo, da sem bla dovolj daleč, da sem lahko poslikala user posted image .

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.12.2007 22:57:44 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.12.2007 0:33:13   
draja
Kaj že vse spite? doooolgooooočasne steuser posted image

Živa se je ob 23-ih zbudila, pa smo se malo igrali, pa malo cartali, zdaj pa kao spi ampak se na vsake par minut obrne in zbudi. Pa pojokcava skoz neki v spanju, tko da zgleda bo noč enaka včerajšnji. Razmišljam če se mi sploh splača it že v posteljo ali počakati še par urc, da ta faza mineuser posted image .

Žabika ja, včeraj smo se res potikali za Bežigradom, ko smo šli na oz. z dedka mraza. Jutri zjutraj pa spet DM, tokrat v moji službi (isti konec LJ)user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Še ne vstaja, tko da ne pikira na glavo.

ampak pri nas Draž čez kavč ali s stolice not leze in on pikira, pa nas je strah, da bi padel nanjo, ko nas ne bi blo zraven

aha, zdaj mi je jasno, kaj si mislila s pikiranjem na glavo. tud v sanjah ne bi pomislila, da se mulček lahko kaj takega spomniuser posted image . Se mi vedno bolj dozdeva, da bo pri nas kar precejšnja razlika v letih med otrokiuser posted image
Pocka super, da si se tako zabavala včerajuser posted image .

Erna nikoli se nikomur ne pusti poniževati, še najmanj delodajalcu!!! Eno je če te delodajalec uči in opomni na kakšno nepravilnost pri delu (pa še to mora biti vljudno in na nivoju), nekaj povsem drugega pa je, če te ponižuje pred strankami, znaša nate slabo voljo in (kar je še najhuje) se vtika v tvoje telo! Potegni črto čez to službo in uživaj v porodniški. Obenem pa išči novo službo, ki bo definitivno boljša od te. Pri taki šefici, ki je tako spremenljive volje, tudi nikoli ne boš vedela pri čem si in če te res misli vzeti za stalno.

Tinaaja stiskam pesti, da Brina ne zboli huje in se zbudite brez vročine! Smo pa mi tudi 2 dni po obisku urgence zboleli in pristali na infekcijski kliniki (kar vi seveda ne boste!!!!).

Sezam braaaaavooooooo Žiga za napredek!!! Vidiš, samo javno si morala napisati kaj še ne zna, pa se je vse v enem dnevu naučiluser posted image .

Aja, moja nona se je spet izkazalauser posted image . Je Živa bogatejša za 2 trenirki, 3 majčke, 3 bodye, 2 pižamici, 3 pare nogavičk in ogroooooomno vrečo že oprane in zrezane zelenjave z rižem, tako da sem jo samo spakirala v vrečke in dala zmrznituser posted image .

Zdaj pa grem pančkat oz. bolje rečeno dežurat k naši goseniciuser posted image . Lahko noč!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?